2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

çalışıyom cnm da haftada 1 güün gitmeyiveriyom..biraz işler rahat yazın ben de gaçıyom..

cullucanım bi dua etsene şuraya da bir posta yağsın valla ben sadece serinlemek için diyorum...işin çoğunu kardeşim yapacak canım ben sadece ütü kısmına bakcam güneşliklerim yıkanıp ütülenecek sadece o kadar iş yapcam birde salonu elden geçirem diyorum ne olur ne olmaz...belki misafirim gelir...bayramı burada geçirmek çok kötü ya...bayram olduğunu bile anlayamayacağım...

kramp evet bende de oluyo ama kısa sürdü şimdiye kadar içmedim magnezyum bakalım duruyo:26:

bende de bi süredir yoktu ne güzel ama dün yine buluştuk krampcıklarımla tabii ki ölçmedim totomuuuuuuuuuuuu mezura yetmezse diye korkuyorum

günaydın cullum hoşgeldin, yağmasına rağmen ben bugün yine sıcaktan yana sıkıntıdayım

Günaydın hanımlar ve minnak kuzuları,

Nasılsınız? Ben yine gğüs altı batması haricinde iyiyim şükür.
neslimmm hoşgeldin canımm
doktora sordun mu bu durumu normal mi? döndürüverseler ya paşayı sen de rahat et biraz, bi de tıp ilerledi derler

Son düzenleme:

eşimde dün beni öyle görünce kötü oldu çok mu zor diyorr dedim pek de kolay sayılmazzz

allah dualarını kabul etsin canımm ne güzel oldu istanbulll

5-6 kilo kalır diye tahmin ediyorum bende...onu da sıpam emerse bitti gitti hesabına getircem inşallah...

oo çok değilmiş 5-6 kilo bakalım ne kadar kalacak

Günaydın hanımlar ve minnak kuzuları,

Nasılsınız? Ben yine gğüs altı batması haricinde iyiyim şükür.

günaydın canım hoşgeldin...gögüs altı batması akşam bende oldu sıpa tepik attıkça benim bağırasım geldi resmen...dar geliyo anacım bunlara artık bulundukları yerler...

kızlar bişi dicem 32. haftadan sonra artık göğüs uçlarına nemlendirici mi olur zeytinyağı mı bademyağı mı sürmeye dikkat etmek lazımmış...sonradan göğüs ucu acısı çatlağı yaşamamak için çok önemliymiş...:26:

ohh ne güzell cnmm. yinede çok yorma kendini. dinlene dinlene yap.ben büyük temizliğimi yapmıştım çok şükür. doğumdan önce kocişe bi cam sildiririm olur biter benim minnakda babasına çok tepiniyo
çalışıyom cnm da haftada 1 güün gitmeyiveriyom..biraz işler rahat yazın ben de gaçıyom..

ohhhh iyiymiş valla. bizim işlerde rahat ama bana öle gelme diyen yok. b sıpada oturtmamaya başladı naapcamm bilmiyom

bana da diyen yok da ben gaçıyom..yaa gidiyom odaya zaten herkeste bi yaz modu yarısı var yarısı izinli..odaya giriyom akşama kadar arayan soran yok..net üzerinden maille işler..ee napem herkeş te biliyo hamile olduğumu..arada bööle gaçıveriyom..idare ediversinler gaari bi kaç haftam kaldı zaten

bi de bigün akşama kadar oturunca o akşam sabaha kaddar kendime gelemiyorum kasık ağrısı sırt ağrısı bacak şişmesi vs..

Son düzenleme:
oy kıyamam yaaa, işallah oradaya bi yağar şöle şakır şakır rahatlarsınız, istanbul biraz rahatladı ama tabi güneş yüzünü yine göstermeye başladı bu seferde nem olmasından korkuyom ozaman daha kötü oluyo ama ne yapak buna şükür, yap canım yavaş yavaş eldende geçir nolur nolmaz, bende yaptım geçenlerde tüm dolapları inceledim düzelttim nolur nolmaz diye bizimde derin bi temizlik yapılması lazım muhtemelen bayram sorası başlancak bakalım kısmet

kramplar fena vala, kalıcı olmasında ne yapalım mecbur çekiyoz işte, ben gerinmiyom artık özledim ama gerinmeyi sıcak fena canım, istanbul kavruldu kaç gündür, en çokta nemden şikayetçiyim ben duş alıyon yine yapış yapış, nem olmasa belki dayancaz ama nemle beraber nefes alınmayacak duruma geliyo hava, bizim şirketin klimalar iyi çok şükür, buz gibi yapıolar heryeri o nedenle gün içinde rahatım benim sıkıntıda burdan çıkıp servise binince başlıyo, sabahları su içinde uyanıyorum ( daha doğrusu alarma bile gerek olmuyo kendim ter yüzünden bi kalkıyom zati yarım saat kalmış alarma ve saat 5 hadi hop kalkıyom hemen duşa ), fok balığı halime büsbütün geri döndüm yine sabah akşam duş anca kurtarıyo

kızlaaaar günaydın. nasılsınız ne var ne yok. kaç gündür iş yerinde yoğunluktan dolayı giremiyordm.yıllık iznimi bitirmek zorunda olduğum için bugnden itibaren bayrama kadar izinliyim.evdeyim ama kocam sağolsun sabah çok gürültü yapınca sabahın köründe uyandım.

yooookk onların ne hanımları nede hamile olunca kendileri şişmiyorlar. Bende dedim walla hadi benimki geçici seni karın ne olacak diye bir de kahkaha patlattım. dondu kaldı hahah
ne güzel birşey demiyorlar mı?

eşimde dün beni öyle görünce kötü oldu çok mu zor diyorr dedim pek de kolay sayılmazzz
bizimki de üzülüyo halime ama pis pis de gülüyo ben yaptım bunu sana der gibi

hmm senn hakkaten çokmuş cnm o zman..:26:dr ne dio artırabilir misin miktarını?:26:

maden suyu filan da iç muz ye onlarda da var galiba magnezyum..:26:
doktor kramplar olacak yapacak bişey yok dedi. her gün muz yiyorum bi gün magnzyum bi gün kalsiyum tablet içiyorum ama hamile kalmadan önce de çok yorulunca olurdu bende. neyse çekicez yapcak bişey yok :18:

evet istanbulun da öyle pis bi durumu var bursa o kadar nemli değil ama duş almayınca kokuşmuş gibi hissetmek kadar kötü bi duygu yok mecbur yıkanıcan sabah akşam
inan kaç gündür yastığım ıpıslak uyanıyorum ben de. tshirtüm de öyle sanki bi bardak su dökülmüş önüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…