bilmiyorumki cnm yaa. zaten 32. haftada rapor alabilir seviyeye gelcez ama almıycaz. onu almayınca maaşın işlemesi için mecburen çalışmak zorundayız diye biliyorum.
iyiyiz cnm sen nasılsın ? işyerinde ayağımı uzattım oturuyodum. birden ayağımı gerdirince varis çok canımı yaktı. inş sıkıntı çıkarmaz bugün bana. ne güzel ağrısı geçti diye seviniyodum
ohhh ne güzelll bendeki ütüleride yollayımmı kızzzzütü selesi dolu. hafta sonu bi daha çamaşır yıkanacak üst üste binecekkk ohh ne güzellll. cumartesi evi temizleyip pazar ütüleri bitirmem lazım yardıma gelsene bu arada tavuklum sen çalışıyonmu evdemisin ben anlayamadım yavvv:26:
hoşgeldinizzz kuzummmm. nasılsınız minnakın ve sen
günaydın kızlar, annişler, güzellikleerrrr, bide miniş bebeklerede diyelim artık onlarda birey sayılır henüz doğmamış olsalardavala yağmur yağdı ben rahatladım o nasıl bişise, dün akşamdan beri dua ediyorum, Allahım nolur sağnak yağıs olsun diye, annemde diyoki hamişlerin duası tutar devam et tuttu kız hakkaten şimdi bütün ağaçların yaprakları yıkandı mis gibi oldu, bide bizim araba toz içindeydi o da yıkandı
kolay gelsin serapım temiz kızsın vesselammmmdinlene dinlene yap, yorulunca hemen biraz otur su iç bişi ye
günaydın canlaaaarrrr ne var ne yok nassınızzz inş.
serapcımmmm poponu çeker misin biraz sıkıştık burda kızımla
bütünnnnnnnnnnnnn gece ağlamayla inleme arası sesler çıkararak sayıkladım sıcaktan yağmura rağmen serinlemedi bence Bursa
vantilatörü kendime çevirdim kocamla yer değiştirdim falan sızdık kaldık ama kramplar başladı bu sefer de Allahım kabus gibi bi geceydi. bi de üstüne sabah benim saftirik arkadaşım uyumuş kalmış 40 dk sokakta onu bekledim
neyse yine de benim karnımda bi dünya güzeli var ve ben çok mutluyum
günaydın hoşgeldiniz kızçelerr serocumm sığmazsın sağa sola artık minik mi sandın kendini
bende de bi süredir yoktu ne güzel ama dün yine buluştuk krampcıklarımlaay çok şükür kuzu kramp dedin de bak her tarafım ayrı ağrıyor ama şimdiye kadar bir kere kramp girdi..o günde çok yorulmuştum..daha da yok ...çok şükür ki onu çekmiyorum birde kramp girse ne ederim acep...kaç cm çıktı ölçtün mü totonu
günaydın cullum hoşgeldin, yağmasına rağmen ben bugün yine sıcaktan yana sıkıntıdayımgünaydın kızlar, annişler, güzellikleerrrr, bide miniş bebeklerede diyelim artık onlarda birey sayılır henüz doğmamış olsalardavala yağmur yağdı ben rahatladım o nasıl bişise, dün akşamdan beri dua ediyorum, Allahım nolur sağnak yağıs olsun diye, annemde diyoki hamişlerin duası tutar devam et tuttu kız hakkaten şimdi bütün ağaçların yaprakları yıkandı mis gibi oldu, bide bizim araba toz içindeydi o da yıkandı
kolay gelsin serapım temiz kızsın vesselammmmdinlene dinlene yap, yorulunca hemen biraz otur su iç bişi ye
neslimmm hoşgeldin canımmGünaydın hanımlar ve minnak kuzuları,
Nasılsınız? Ben yine gğüs altı batması haricinde iyiyim şükür.
minicik benim totommm tabiikocaman oldum yaaa resmen sorma canım bu sıcaklar gitgide uykumu mahvediyo işin kötüsü kucacım daha şimdiden uykusuz kalmaya başladı dogumdan sonra gerseydik onu iyiydi ama ben kramp girince ya da sıcaktan inceliyince nasıl sallıyo beni uyan uyan diye kabus görüyorum sanıyo
sorma canımmm mutfakta özellikle yıgılıp kalcam bi gün yemek yaparken
neyse çogu bitti azı kaldı kuzularımıza kavuşalım da hayırlısıyla. sabah eşime diyorum anne olmak daha şimdiden çookkkk zormuş
günaydın kızlar, annişler, güzellikleerrrr, bide miniş bebeklerede diyelim artık onlarda birey sayılır henüz doğmamış olsalardavala yağmur yağdı ben rahatladım o nasıl bişise, dün akşamdan beri dua ediyorum, Allahım nolur sağnak yağıs olsun diye, annemde diyoki hamişlerin duası tutar devam et tuttu kız hakkaten şimdi bütün ağaçların yaprakları yıkandı mis gibi oldu, bide bizim araba toz içindeydi o da yıkandı
5-6 kilo kalır diye tahmin ediyorum bende...onu da sıpam emerse bitti gitti hesabına getircem inşallah...
Günaydın hanımlar ve minnak kuzuları,
tavuklum ben hergün düzenli içtiğim halde böyle düşün artık iliğimi kemiğimi kuruttu benim kızzkramp evet bende de oluyo ama kısa sürdü şimdiye kadar içmedim magnezyum bakalım duruyo:26:
yaw ben ütüye gidemedim ye la..du bi gidiyim..
tavuklum ben hergün düzenli içtiğim halde böyle düşün artık iliğimi kemiğimi kuruttu benim kızzanası gibi boylu poslu olucak heralde
ohh ne güzell cnmm. yinede çok yorma kendini. dinlene dinlene yap.ben büyük temizliğimi yapmıştım çok şükür. doğumdan önce kocişe bi cam sildiririm olur biter
kuuzm her gün bir posta toz alıyorum sil süpür şeklinde ama bugün dipten köşeden yapcaz..kardeşim yanımda cuma günü yarın gidecek..gitmeden annem tembihlemiş...ablanın evini dipten köşeden temizler gelirsin diye...bugün onu halletcez ki aradan çıksın bir nevi bayram temizliği olacak anladığın üzere...maşallah kuzunu benim sıpada babayı kıskanıyo herhalde..babaya yaklaşınca basıyo tepiği
çalışıyom cnm da haftada 1 güün gitmeyiveriyom..biraz işler rahat yazın ben de gaçıyom..
Günaydın hanımlar ve minnak kuzuları,
ohh ne güzell cnmm. yinede çok yorma kendini. dinlene dinlene yap.ben büyük temizliğimi yapmıştım çok şükür. doğumdan önce kocişe bi cam sildiririm olur biterbenim minnakda babasına çok tepiniyo
ohhhh iyiymiş valla. bizim işlerde rahat ama bana öle gelme diyen yok. b sıpada oturtmamaya başladı naapcamm bilmiyom
oy kıyamam yaaa, işallah oradaya bi yağar şöle şakır şakır rahatlarsınız, istanbul biraz rahatladı ama tabi güneş yüzünü yine göstermeye başladı bu seferde nem olmasından korkuyom ozaman daha kötü oluyo ama ne yapak buna şükürcullucanım bi dua etsene şuraya da bir posta yağsın valla ben sadece serinlemek için diyorum...işin çoğunu kardeşim yapacak canım ben sadece ütü kısmına bakcam güneşliklerim yıkanıp ütülenecek sadece o kadar iş yapcam birde salonu elden geçirem diyorum ne olur ne olmaz...belki misafirim gelir...bayramı burada geçirmek çok kötü ya...bayram olduğunu bile anlayamayacağım...
bende de bi süredir yoktu ne güzel ama dün yine buluştuk krampcıklarımlatabii ki ölçmedim totomuuuuuuuuuuuu mezura yetmezse diye korkuyorum
günaydın cullum hoşgeldin, yağmasına rağmen ben bugün yine sıcaktan yana sıkıntıdayım
neslimmm hoşgeldin canımm
doktora sordun mu bu durumu normal mi? döndürüverseler ya paşayı sen de rahat et biraz, bi de tıp ilerledi derler
bırak ütüyü yaaa napıcaksınn otur sohbete
bende de bi süredir yoktu ne güzel ama dün yine buluştuk krampcıklarımlatabii ki ölçmedim totomuuuuuuuuuuuu mezura yetmezse diye korkuyorum
yooookk onların ne hanımları nede hamile olunca kendileri şişmiyorlar. Bende dedim walla hadi benimki geçici seni karın ne olacak diye bir de kahkaha patlattım. dondu kaldı hahahyaw bu şekilde konuşupta insanın sinirlerini tavana kadar yükseltmiyorlar mı...yaw biz hamileyiz tabi ki şişecez...şişmeyen bir hamile gösterin bana..bunu insanın yüzüne neden vuruyorlar ki...zaten hormonlarla başımız belada...
ne güzel birşey demiyorlar mı?çalışıyom cnm da haftada 1 güün gitmeyiveriyom..biraz işler rahat yazın ben de gaçıyom..
bizimki de üzülüyo halime ama pis pis de gülüyo ben yaptım bunu sana der gibieşimde dün beni öyle görünce kötü oldu çok mu zor diyorr dedim pek de kolay sayılmazzz
doktor kramplar olacak yapacak bişey yok dedi. her gün muz yiyorum bi gün magnzyum bi gün kalsiyum tablet içiyorum ama hamile kalmadan önce de çok yorulunca olurdu bende. neyse çekicez yapcak bişey yok :18:hmm senn hakkaten çokmuş cnm o zman..:26:dr ne dio artırabilir misin miktarını?:26:
maden suyu filan da iç muz ye onlarda da var galiba magnezyum..:26:
kramplar fena vala, kalıcı olmasında ne yapalım mecbur çekiyoz işte, ben gerinmiyom artık özledim ama gerinmeyisıcak fena canım, istanbul kavruldu kaç gündür, en çokta nemden şikayetçiyim ben duş alıyon yine yapış yapış, nem olmasa belki dayancaz ama nemle beraber nefes alınmayacak duruma geliyo hava, bizim şirketin klimalar iyi çok şükür, buz gibi yapıolar heryeri o nedenle gün içinde rahatım benim sıkıntıda burdan çıkıp servise binince başlıyo, sabahları su içinde uyanıyorum ( daha doğrusu alarma bile gerek olmuyo kendim ter yüzünden bi kalkıyom zati yarım saat kalmış alarma ve saat 5 hadi hop kalkıyom hemen duşa ), fok balığı halime büsbütün geri döndüm yine sabah akşam duş anca kurtarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?