2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bana annem söyledi canım gayganam da gitmiş hem de saf zeytinyağı almış...8 aydan itibaren kullan kızım dedi..acı çekmeyesein..diye

korkunun ecele faydası yok...
kızz evdeki baskülün pili bitmiş almasam mı acaba diye düşünüyorum kaç gündür böyle bilmemek iyi cehalet mutluluktur diye geziniyorum

hoşgeldin canım
ne güzel bi mecburiyet bu özel sektörde de kullandırmamak için herşeyi yapıyolar

bende yaptırdım kuzu geçenlerde kadınlar geldi iki tane sildi süpürdü gittiler camlar falan silindi benim...ama yine de dipten köşeden bir daha alınsın dedidm...amannn ne olacak ki bıktım artık buranın tozundan...

bayramdan sonra minnakımın işleriyle uğraşacağım teyzesi...hiçte evi gözüm görmez artıkın...

hoşgeldin canım eşinde sabah sabah bir dursaymış ne acelesi varmış...

ben bu cmtesi gidiyom canım doktora sorcam bir ay önceden göğüs ucu kremi kullanın diyolar muhakkak ki yumşasın, bebiş emince çatlamasın diye, gerçi çatlasada kolayı varmış bi arkadaş dedi, eczanede silikon göğüs ucu varmış onu takıyon bi haftada iyileşiyo hemde bebişi o uçla emzirmeye devam ediyomuşun iyi oluomuş, hem bu silikon göğüs ucu olmayanlarada büyük kolaylık sağlıyomuş

tavuklum ben hergün düzenli içtiğim halde böyle düşün artık iliğimi kemiğimi kuruttu benim kızz anası gibi boylu poslu olucak heralde
kemirgen bunlar vala ne varsa silip süpürüolar bizden, ben diyom arada bencil ol yavrukuşum ne varsa al annişten onlar sana lazım olcek ilerde, o kadar vitamini içen normal biri olsa şimdiye kadar davul gibi olmuştu, biz yine iyiyiz

oh iyi yapmışın canım, dinlenirsin hem biraz. kocişte niye ses yapıyoki, vala benimki cumartesileri çalışıyo ben o çıkarken uyuyosam eğer kedi gibin sessiz bi şekilde hazırlanıp sadece bi öpüp gidiyo o öpücükte beni çok rahatsız etmiyo hemen diğer tarafa dönüp uyumaya devam ediyom alarmını bile sesini kısıyo hemenki ben söylenmiyim diye hehehe

yooookk onların ne hanımları nede hamile olunca kendileri şişmiyorlar. Bende dedim walla hadi benimki geçici seni karın ne olacak diye bir de kahkaha patlattım. dondu kaldı hahah

ne güzel birşey demiyorlar mı?
ay ne güzel yapıştırmışın kız cevabı o düşünsün şimdik uyuzlarrrrrrr

yooookk onların ne hanımları nede hamile olunca kendileri şişmiyorlar. Bende dedim walla hadi benimki geçici seni karın ne olacak diye bir de kahkaha patlattım. dondu kaldı hahah

ne güzel birşey demiyorlar mı?

ohhhh iyi yapmışsın hakedene hakkını bildireceksin...

Aynen öyle canım normalde bile içsek bu kadar vitamini çokkk çokkk çokkk daha fazla kilo alırdık.
Annem gelişme çağında bu kız çok cılız diye götürdü beni doktora o da dayadı vitamini gidiş o gidiişşş durduramadılar bi daaha iri yarı bi hatun oldum. şimdi de bebeğe gitmiyo olsa o içtiklerimiz, totomuz yerden biraz zor kalkardı

hoşgeldin canım
ne güzel bi mecburiyet bu özel sektörde de kullandırmamak için herşeyi yapıyolar
aslında hiç güzel bir mecburiyet değil. ben ne güzel 37.haftadan önce kullanacaktım 35.hafta gibi çıkacaktım ama devlet babamz sağolsun çalışabilr raporu alırsan ve 5 haftanın devretmesini istiyorsan kesintisiz çalışacan dedi. ben de 32 ye kadar bitirecm

hoşgeldin canım eşinde sabah sabah bir dursaymış ne acelesi varmış...

akıllı eşim sabah odanın içinde terliklerini sürerek dolandı sağolsun sonra yine dalmışım ama bu sefer de kurutma makinasının sesine uyandım. ben sana böyle mi yapıyorum saçımı kuruturken bütün odalar kapısı kapatıyorum dedim de acemiyim deyip gitti.

ben artık wc öncesi ve wc sonrası bile tartılır oldum...
ay ben de tartılıyorum senin gibi ama bir değişiklik olmuyor maalesef

yine nerelerinizi ölçüyorsunuz bakiim

kızlar merhaba nasipse ben de ekim annesi olacağım...şuan yatıyorum kasılmalarım var ilaç kullanıyorum..benim gibi 28.haftalarda kasılanlar varmı

merhaba elifnil tanıdık geldi ismin sanki bi yerlerden :) bende de bir haftadır özellikle son üç gündür var kasılma daha aramadım doktoru ya hafta sonu gidicem bakalım ne diyecek nasıl bi ağrı seninkibenim sanki kasıklarım patlayacak gibi oluyo nefes alamıyorum bazen dün 2 saat kıvrandım resmen iş yerinde aksam da erkenden uyudum vucudum yorgun düştü sanırım acı cekmekten ilaç ne kullanıyosun??

he bizimkilerde kullanma diye gözünün içine bakıyolar vala, gerçi her özel sektör böle değil kimiside kullanınki para vermiyelim ayrıca diyolar, hoş bizimkiler onuda yapmıyo, seneye aktarıyo zaten biriken izni ne zaman kullancaz, bi hafta kullanıyon bu sene yeter diolar hemen, amaaa onlarıda kullanacağım günler geliyo mis gibi bebişime kullancam isterlerse vermesinler parçalarımm

bayramdan sonra minnakımın işleriyle uğraşacağım teyzesi...hiçte evi gözüm görmez artıkın...
evet evet bende istiyom onu yapmak yaa, belki ben bu hafta yapçam o yıka ütüle işini, şirket bayramı birleştiriyo bi hafta izin yaptı, bende yapayım istiyom onu gücüm yeterse

ben artık wc öncesi ve wc sonrası bile tartılır oldum...
delimisin kızzzzz, ne zorun var ben binmiyom artık vala, hatta al bunu annene ver dedim bizimkine niye dedi, önümde olunca zırt pırt biniyom üstüne görmek istemiyom dedim, kahkahalarla gülüyo sanki çok komik

Geçen gittiğimizde konuşmuştuk canım kafasının orada olduğunu ve kocaman kafasının olduğunu söyledi doktorumuz :)

günaydın canım hoşgeldin...gögüs altı batması akşam bende oldu sıpa tepik attıkça benim bağırasım geldi resmen...dar geliyo anacım bunlara artık bulundukları yerler...

Hoşbulduk canım. Bende dün neredeyse çık artık yeter oğlum diye bağrındım ne uyuttu ne yatırdı sıpam ya eşimde benden panik napalım şimdi diyo :)

ben de canım 14 gün içerde iznim var dogum sonrasına saklıyorum çok kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…