- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
neler yaptığın merak konusu oluyo bak gitgide
he bizimkilerde kullanma diye gözünün içine bakıyolar vala, gerçi her özel sektör böle değil kimiside kullanınki para vermiyelim ayrıca diyolar, hoş bizimkiler onuda yapmıyo, seneye aktarıyo zaten biriken izni ne zaman kullancaz, bi hafta kullanıyon bu sene yeter diolar hemen, amaaa onlarıda kullanacağım günler geliyo mis gibi bebişime kullancam isterlerse vermesinler parçalarımm
evet evet bende istiyom onu yapmak yaa, belki ben bu hafta yapçam o yıka ütüle işini, şirket bayramı birleştiriyo bi hafta izin yaptı, bende yapayım istiyom onu gücüm yeterse
delimisin kızzzzz, ne zorun varben binmiyom artık vala, hatta al bunu annene ver dedim bizimkine niye dedi, önümde olunca zırt pırt biniyom üstüne görmek istemiyom dedim, kahkahalarla gülüyo sanki çok komik
ayyyy çatladım daraldım oturamıyom nefes alamıyom yerime sığamıyom yaaaaaaaaaaa
günaydın canım hoşgeldinn
Geçen gittiğimizde konuşmuştuk canım kafasının orada olduğunu ve kocaman kafasının olduğunu söyledi doktorumuz :)
Hoşbulduk canım. Bende dün neredeyse çık artık yeter oğlum diye bağrındım ne uyuttu ne yatırdı sıpam ya eşimde benden panik napalım şimdi diyo :)
benim eşimde beni teselli ediyo sabret aşkım sabret çoğu gitti azı kaldı...tabi bu lafının üzerine yedi numaralı bakışımı atıyorum sesini kesiyo...
Ama çok tatlı oluyorlar dimi :) Benden daha panik ne maşakatli bir işmiş bu diyo. Ben sızlanınca yatamıcam uyku yok bana bu gece diyo ne alakaysa
aynen yaaa bende bi türlü totomu rahat ettiremedim şu koltukta kız, alta yastık sırta yastık ayaklara puf yok anam bi rahatsızım bugün bişi batıyo banada, yürüdüm geldim ama yok çaresi:44:ayyyy çatladım daraldım oturamıyom nefes alamıyom yerime sığamıyom yaaaaaaaaaaa
hımm bebiş rahatsızlık vercek ozaman sana birazcık daha, neyse annesi bişi kalmadı 2 ay şurda yatçaz kalkcaz bitçek, kavuşçaz işallahGeçen gittiğimizde konuşmuştuk canım kafasının orada olduğunu ve kocaman kafasının olduğunu söyledi doktorumuz :)
Hoşbulduk canım. Bende dün neredeyse çık artık yeter oğlum diye bağrındım ne uyuttu ne yatırdı sıpam ya eşimde benden panik napalım şimdi diyo :)
yok tartılmasan çatlarım ben kız...akşamla sabah arasında benim iki buçuk kilo oynuyo...akşamdan sabahkikilomu tahmin edebiliyorum artıkın
arkana yastık koy kuzu..bende koymasam zorlanıyorum artık...
hatunlar göğüs pompası için hangi markadan aldınız ne almayı düşünüyorsunuz? eminim konuşulmuştr ama geriye dönüp gitsem kendimi kaybederim. size zahmet olacak bir söyleyebilir misiniz?
ben sabahkini baz alıyorum kuzu...serap valla benim de bazen sabah 64 aksam 66 cıkıyo anlamadım hangisini baz alsam :)
uyusa bile uyutmuyorum...ayağımı iki de bir beline atıyorum bilerek kasti olarak uyanıyo...indir ayağını diyo yok böyle olunca rahat eiyom diyorum...ay bende fenayım ya...
uyusa bile uyutmuyorum...ayağımı iki de bir beline atıyorum bilerek kasti olarak uyanıyo...indir ayağını diyo yok böyle olunca rahat eiyom diyorum...ay bende fenayım ya...
aynen yaaa bende bi türlü totomu rahat ettiremedim şu koltukta kız, alta yastık sırta yastık ayaklara puf yok anam bi rahatsızım bugün bişi batıyo banada, yürüdüm geldim ama yok çaresi:44:
hımm bebiş rahatsızlık vercek ozaman sana birazcık daha, neyse annesi bişi kalmadı 2 ay şurda yatçaz kalkcaz bitçek, kavuşçaz işallahhehehe napalım şimdi iyimiş bilmem kalk bi dolan mutfaktamıyım ben die bi bak gel belki iyi gelir bana diyeydin
belimde yastık var zaten kuzu. altımdada var deri sandalye terletiyo diye aldım. ama ben karnımdan dolayı oturamıyorum artık. maşşalah minnakım durmuyo ellerini ayaklarını batırıyo oturunca nefes alamıyorum şekilden şekile giriyorum.ben dayanamıyorum bugün çalışmaya yaaaaaa
hatunlar göğüs pompası için hangi markadan aldınız ne almayı düşünüyorsunuz? eminim konuşulmuştr ama geriye dönüp gitsem kendimi kaybederim. size zahmet olacak bir söyleyebilir misiniz?
canım ben geçende baktım..en mantılısı philips aventinki geldi elektirikli olanı...manuel de zor oluyomuş...birde çalışan bayanlar için elektirikli öneriyolar...bakınca gögüs pompalarına bir an kendimi sağımlık inekler gibi hissetmiştim...ben nasıl kullanacam dedim eşime bunu...:44::44::44:
hala eşinin burnundan getrmelere devam mı :)
Alemsin valla. Ben uyuadım sende uyuma he süpermiş.Benimki ben kaldırmadan ah uh desem uyanıyor. Geçen kramp girdi kıvranayım kaldırmayayım dedim ah uh yaparken kalktı birden noluyo diye Yine müdahale etti iyide oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?