2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

yok tartılmasan çatlarım ben kız...akşamla sabah arasında benim iki buçuk kilo oynuyo...akşamdan sabahkikilomu tahmin edebiliyorum artıkın

benim eşimde beni teselli ediyo sabret aşkım sabret çoğu gitti azı kaldı...tabi bu lafının üzerine yedi numaralı bakışımı atıyorum sesini kesiyo...

benim eşimde beni teselli ediyo sabret aşkım sabret çoğu gitti azı kaldı...tabi bu lafının üzerine yedi numaralı bakışımı atıyorum sesini kesiyo...

Ama çok tatlı oluyorlar dimi :) Benden daha panik ne maşakatli bir işmiş bu diyo. Ben sızlanınca yatamıcam uyku yok bana bu gece diyo ne alakaysa

hatunlar göğüs pompası için hangi markadan aldınız ne almayı düşünüyorsunuz? eminim konuşulmuştr ama geriye dönüp gitsem kendimi kaybederim. size zahmet olacak bir söyleyebilir misiniz?

Ama çok tatlı oluyorlar dimi :) Benden daha panik ne maşakatli bir işmiş bu diyo. Ben sızlanınca yatamıcam uyku yok bana bu gece diyo ne alakaysa

uyusa bile uyutmuyorum...ayağımı iki de bir beline atıyorum bilerek kasti olarak uyanıyo...indir ayağını diyo yok böyle olunca rahat eiyom diyorum...ay bende fenayım ya...

ayyyy çatladım daraldım oturamıyom nefes alamıyom yerime sığamıyom yaaaaaaaaaaa
aynen yaaa bende bi türlü totomu rahat ettiremedim şu koltukta kız, alta yastık sırta yastık ayaklara puf yok anam bi rahatsızım bugün bişi batıyo banada, yürüdüm geldim ama yok çaresi:44:
hımm bebiş rahatsızlık vercek ozaman sana birazcık daha, neyse annesi bişi kalmadı 2 ay şurda yatçaz kalkcaz bitçek, kavuşçaz işallah hehehe napalım şimdi iyimiş bilmem kalk bi dolan mutfaktamıyım ben die bi bak gel belki iyi gelir bana diyeydin

arkana yastık koy kuzu..bende koymasam zorlanıyorum artık...

belimde yastık var zaten kuzu. altımdada var deri sandalye terletiyo diye aldım. ama ben karnımdan dolayı oturamıyorum artık. maşşalah minnakım durmuyo ellerini ayaklarını batırıyo oturunca nefes alamıyorum şekilden şekile giriyorum.ben dayanamıyorum bugün çalışmaya yaaaaaa

hatunlar göğüs pompası için hangi markadan aldınız ne almayı düşünüyorsunuz? eminim konuşulmuştr ama geriye dönüp gitsem kendimi kaybederim. size zahmet olacak bir söyleyebilir misiniz?

canım ben geçende baktım..en mantılısı philips aventinki geldi elektirikli olanı...manuel de zor oluyomuş...birde çalışan bayanlar için elektirikli öneriyolar...bakınca gögüs pompalarına bir an kendimi sağımlık inekler gibi hissetmiştim...ben nasıl kullanacam dedim eşime bunu...:44::44::44:

uyusa bile uyutmuyorum...ayağımı iki de bir beline atıyorum bilerek kasti olarak uyanıyo...indir ayağını diyo yok böyle olunca rahat eiyom diyorum...ay bende fenayım ya...

Alemsin valla. Ben uyuadım sende uyuma he süpermiş. Benimki ben kaldırmadan ah uh desem uyanıyor. Geçen kramp girdi kıvranayım kaldırmayayım dedim ah uh yaparken kalktı birden noluyo diye Yine müdahale etti iyide oldu

ben eylülden sonrasını saymıyorum zaten 1 eylülde inşallah dayanabilirsem izine ayrılacağım. Eylülde de her an gelebilir minnak kuzular sorablara 1,5 ay var diyorum cullucum Rabbim hayırlısı ile kurtarsın hepimizi inşallah.

o oluyo kuzu benimki de arada gıdıklıyo mu ne her tarafını birden çalıştırıyo eller ayaklar kafa bir anda bişiler yapınca noluyo len içeride diyorumm..

kullanan tecrübeli annelerden aldığım bilgiye göre bende philips avent elektrikli aldım canım, ama bu hem manuel hem otomatik olma özelliğinde çift yönlü bide içinde biberon ile göğüs kalkanı hediyesi vardı

yok ben acımam o konuda kalksın hiççççç de umrumda değil...beleşten babalığa hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…