2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
iyi akşamlar kızlar bende allah nasip ederse ekim annesi olcam
rabbim hepimizin yavrularını korusun

Ne iyi doktormuş:)Nerede doktor acaba,hangi şehir?
gaziantep canm
normalde çok ciddi bi doktordyr canm.hatta gaziantepte sayılan bilinen doktorlardan biridir.ben oğluma doğum yapmadan önce 3 düşüğüm olmuştu tedavimi o yaptı.uzun zamandır birlikteyiz yani.birde yaşıda büyük bizi çocukları gibi görüyor
altın gününe girseydiniz bari kekler boşa gitmesin
benim doktorumda söylenenlere göre konuşkan güleryüzlü biriymiş daha görmedim ama inş öyledir
kek işin şakası canm normalde benim doktorumada herkes suratsız der ama bize öyle değil

aayyy bilmiyorummm ikiz olabilir mi kiiii anam simdi sabahlar olmaz banaaaaa
hayırlısı olsun canm sabret artk...
iyi akşamlar kızlar bende allah nasip ederse ekim annesi olcam
rabbim hepimizin yavrularını korusun
önce bi kocaman amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
diyeyim canm...
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin...

ne güzel doktorun varmış insan bu şekilde kendini daha rahat hissediyor

kizlar su an soktayim biraz once internetten kan sonucuma baktim ve sonuc 79dan 9gun sonra 4002 hala inanamiyorum yaaa nasil bu kadar yuksek olabilirrr

benim son değerim 1062 idi tam 1 hafta sonra yani 7 gün sonra 13325 lerdeydi... bu bebeğin iyi olduğu anlamına geliyor ii yerleşiyor:)

hayırlısı olsun canm sabret artk...

önce bi kocaman amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
diyeyim canm...
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin...

aynen, bakalim kese gorunecek mi 2000lerde gorunur demisti, degere gore karindan gorunmesi lazim hayirlisi artik :)

benim 2720 çıktı ama bakmadı yine de.. 25 şubata gün verdi...gerçi seninki benden önde gidio..benim daha 4+2..inşallah görürsün de için rahat eder ccnm..

benimde bugun 5+2 aramizda bi hafta var insallah sende bende goruruz keseyi bebisi ve pitpitlari

aynen, bakalim kese gorunecek mi 2000lerde gorunur demisti, degere gore karindan gorunmesi lazim hayirlisi artik :)
canm benmde p.tesi kanda 2172 di bugün 3000 geçmiştir değerlerimiz beraber sayılır.. ama benm vajinal bakıldı canm inş. seninde ii olur herşeyin

canm benmde p.tesi kanda 2172 di bugün 3000 geçmiştir değerlerimiz beraber sayılır.. ama benm vajinal bakıldı canm inş. seninde ii olur herşeyin

insallah canim birseylerin yolunda gitmesine cok ihtiyacim var ben vajinal ultrason istemiyorum insallah karindan gozukur :)

kızlar acil cevap lütfen... minik öğrencilerime kızamık aşısı yapılacak ve biliyorumki aşı sonrası hafifte olsa döküntüleri olucak bu beni ve bebeğimi etkilermi ben kızamık geçirmedim aşıda olmadım... doktoruma danışıcam ama rapor alsam bu süreç geçene kadar ne kadar labilirimki.... off yaaaa.... kızamık olan annenin gebeliği sonlandırılıyo ve gayet güzel tutunmuşken offf aksilik bu ya kötü düşünmek istemiyorum beni bulur o yaa....

canim kotu dusunme dr.na danis ve rapor al

kizlar bugun ki tek belirtilerim azicik agriyan belim ve yaklasik yarim saattir agriyan sag bacagim bel agrisini anladim da bacak agrisi ne alakaysa

Benim öğrencilerim ilk dönem olmuştu herhangi bir döküntü falan olmadı.Ama eşeğinin sağlam kazığa bağlamak deyimini uygulayıp rapor alabilirsin doktorunla mutlaka görüş canım Kendi söylediğin gibi aklına kötü şeyler de getirme.....

kizlar bugun ki tek belirtilerim azicik agriyan belim ve yaklasik yarim saattir agriyan sag bacagim bel agrisini anladim da bacak agrisi ne alakaysa

canimm kan degerlerine cok sevindim bunun icin geldim muhtesem yuzyilda var zaten

kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…