kan gruplarımız aynı
hayırlısıyla inş. yükselmiştir canm bizde keseyi ve içinde ufacık bebeği gördük susam tanesi yarısı kadar dedi dr um kalp atışları içinde haftaya gitcez hayırlısı olsun artk canm
p.tesiye oluşmuş olur ama yinede haftaya görüşelim dedi kim bilir belki ben burdaki k.doğumcuya gierim p.tesiaynen canim hayirlisi
ay pek minikkk insallah pit pitlari da duyarsiniz minisin :)
canim doktora gecen pazartesi saglik ocagindan aldigim degerimi gosterdim 79bizim icin az bi rakam keseyi gorebilmemiz icin 2000lerde olmasi gerek dedi ultrasonla falan hic bakmadi sadece kan verdim bide kan grubumu ogrendim (0 rh (+) yarin 10:30da da sonuclari alicam insallah yukselmistir degerim
insan bekleyemiyo dimi ay ne guzel bi heyecan :)p.tesiye oluşmuş olur ama yinede haftaya görüşelim dedi kim bilir belki ben burdaki k.doğumcuya gierim p.tesi
yok etmedi en azindan ultrasonla bi bakar diye tahmin ettim ama sadece kan istediMuayene dahi etmediler mi?
aynen canm cok heyecanlı yaainsan bekleyemiyo dimi ay ne guzel bi heyecan :)
yok etmedi en azindan ultrasonla bi bakar diye tahmin ettim ama sadece kan istedi
insan bekleyemiyo dimi ay ne guzel bi heyecan :)
yok etmedi en azindan ultrasonla bi bakar diye tahmin ettim ama sadece kan istedi
Hepimiz inş alırz sağlıcakla kucağımıza.sizlerin de mide bulantılarınız başladı mı???ben günde 4- 5 kez çıkarıyorum.dr Um hap verdi ama fayda etmedi o da
Allah gönlüne göre versin canım. Ne zaman istiyorsan rabbim aratmadan o zaman versin. her işte bi hayır vardır. Yalnız ben korunmadan 18 ay uğraştım. Ertelerken birkez daha düşün derim ben kendi adıma.
dediğin gibi nasip değilmiş..ama bundan sonra olmayacak diye birşey yok. neden ağustos temmuz u bekliyorsun onu anlamadım. allah gönlüne göre versin.. hepimizin yolu açık olsun..
mrb bayanlar ooo bura baya kalabalıklaşmış bende pazartesi gitttim doktora sat a göre 6+6 ama ultrasonda 5 yada 6 haftalık gibi dedi doktor keseyi gördük ama kalp atışı yok bundan öncekindede 8 haftalıkken kalp atışı olmadığı için alınmıştı ya yine aynısı olursa diye endişeliyim gerçi bunda ocak 11 döllenme olduğuna eminim doktor da eger öyleyse tamam 5-6 hafta yapıyor dedi 10 gün sonra çağırdı bakalım inşallah duyarız herşey yolundadır aynı şeyler olmaz umarım rabbimden hayırlısı bakalım
aman boşver canım onu. bizim gelinde hasta değilim hamileyim diyordu o da gelinlerinden duymuş. basbayağı kendine dikkat etmen lazım işte. yemene içmene hareketlerine.. yatış şekli bile önemli. dr bana sol tarafa yat dedi. ben de dedim yüz üstü rahat ediyorum. o daha iyi dedi ama onu da en fazla 3ay rahat edersin dedi..sorma tatlim 3ay cok riskliymis deyince herkes amaaan diyo dun yuksek raftan caydanlik aliyodum eltimde yanimda sonra uzanamadim sandalyeye ciktim hic tinlamiyo bile hic degilse insan bi sandalyeyi tutar ben onunda bebegi olsun diye gece gunduz dua ediyorum simdi temizligi vs esim yapiyo oooo diyo sen simdiden boyle yaparsan karnin buyuyunce hic yapmazsin diyo sinir oluyorum acikcasi
canim hayirlisi olsun insallah acikcasi sabah uyandigimda benimde aklima ilk o geldi ama tek cift farketmez yeterki saglikli olsun
hımm burda tıp merkezleri de 20 tl falan ama özeller pahalı. iyi en azından standartları varmış.ücretlerde uygun zaten.canım ben özele gittim bugün..32 tl verdim..12 gün sonraya gün verdi dr. ben de sordum idareye kontrole gelcem yine aynı parayı mı vercem die..eğer 10 gün içinde çağırırsa vermezsiniz dedi..
Mrb kızlar. Allah I'm nasip ederse bende Ekim annesi olacam.hemde bebşim annesinin doğduğu tarihte gelecek bi sıkıntı olmazsa
canim doktora gecen pazartesi saglik ocagindan aldigim degerimi gosterdim 79bizim icin az bi rakam keseyi gorebilmemiz icin 2000lerde olmasi gerek dedi ultrasonla falan hic bakmadi sadece kan verdim bide kan grubumu ogrendim (0 rh (+) yarin 10:30da da sonuclari alicam insallah yukselmistir degerim
kızlar çünkü bu benim ikinci bebeğim olucak..nurberra bilir bende 2011 şubat annesiyim:)) bir oğlum var adı ege..biz ona kardeş istiyoruz ama bikaç ay sonra düşünüyorduk..bu ay çok şüphelenmıstık..olmadı ya artık bıkac ay sonraya bıraktık.nasıp bakalım. nısan yada mayıs bebeği olsun tabı denk getırbılırsek diıyoruz:)) cevaparınız için teşekkürler:)) hoşçakalın:)
iyi akşamlar canm sende bebişine ve kendine çook ii bak görüşürzcanlar hepinize iyi akşamlar :)
kendinize ve beişlere iyi bakın yarın görüşürüz.
Zübeyde doğum evine gittin dimi?
canm lafına karışmak gibi olacak ama arkadaşımda orda çok geç randevu veriyorlar bide dr un odasında usg yok bütün dr ların hepsi al katta bakıyolarmışyok oraya kesinlikle gitmeyin dediler bende daha dr. bulamadigim icin cekirge devlet hastanesine kayinvalidemin druna gittim yarinda gideyim duzgun bi yer arastiricam sevket yilmaza giden bi arkadas memnun kaldigini soylemisti orasi aklimda simdilik
canm lafına karışmak gibi olacak ama arkadaşımda orda çok geç randevu veriyorlar bide dr un odasında usg yok bütün dr ların hepsi al katta bakıyolarmış
canm herşeye kulp buluyosun diceksin belki ama bi ara onların kadın doğumdada problem var kapanacak diyyolardı dr lar sezeryan yapmış gibi gösterip devletten para alıyolar filan demişler di ama sonra bi şekilde konu kapandı ama oraya gidiip dr larından memnun olanlar varmıs canmestagfrllah tatlimbenim genis capli bi arastirma yapmam lazim anlasilan medicalpark nasil :26:
ben bi fikir vereyim canm ..estagfrllah tatlimbenim genis capli bi arastirma yapmam lazim anlasilan medicalpark nasil :26:
kızzzz ikizmi getircen yoksaaakizlar su an soktayim biraz once internetten kan sonucuma baktim ve sonuc 79dan 9gun sonra 4002 hala inanamiyorum yaaa nasil bu kadar yuksek olabilirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?