2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hepimiz inş alırz sağlıcakla kucağımıza.sizlerin de mide bulantılarınız başladı mı???ben günde 4- 5 kez çıkarıyorum.dr Um hap verdi ama fayda etmedi o da

aynen canim hayirlisi
ay pek minikkk insallah pit pitlari da duyarsiniz minisin :)

Muayene dahi etmediler mi?

canlar hepinize iyi akşamlar :)

kendinize ve beişlere iyi bakın yarın görüşürüz.

Hepimiz inş alırz sağlıcakla kucağımıza.sizlerin de mide bulantılarınız başladı mı???ben günde 4- 5 kez çıkarıyorum.dr Um hap verdi ama fayda etmedi o da

dün sabah çok kötüydüm bütün gün bulandı durdu ama akşam patates haşadım sıcakken üzerine kaşar rendeleyip yedim... hem midemi tuttu hem lezzettli hemde yiyebildiğim kokmayan tek şey o...henüz doktorluk olmadım inşallah olmaz ama yeri geliyo eşim bile kokuyo ev kokuyo her yer kokuyp

Allah gönlüne göre versin canım. Ne zaman istiyorsan rabbim aratmadan o zaman versin. her işte bi hayır vardır. Yalnız ben korunmadan 18 ay uğraştım. Ertelerken birkez daha düşün derim ben kendi adıma.

dediğin gibi nasip değilmiş..ama bundan sonra olmayacak diye birşey yok. neden ağustos temmuz u bekliyorsun onu anlamadım. allah gönlüne göre versin.. hepimizin yolu açık olsun..

kızlar çünkü bu benim ikinci bebeğim olucak..nurberra bilir bende 2011 şubat annesiyim:)) bir oğlum var adı ege..biz ona kardeş istiyoruz ama bikaç ay sonra düşünüyorduk..bu ay çok şüphelenmıstık..olmadı ya artık bıkac ay sonraya bıraktık.nasıp bakalım. nısan yada mayıs bebeği olsun tabı denk getırbılırsek diıyoruz:)) cevaparınız için teşekkürler:)) hoşçakalın:)

evet bayağı kalabalık olduk.benim bebişim göründü ama inşaallah kalp atışını da duyarız. sonra sıra başka durumlara gelcek.

aman boşver canım onu. bizim gelinde hasta değilim hamileyim diyordu o da gelinlerinden duymuş. basbayağı kendine dikkat etmen lazım işte. yemene içmene hareketlerine.. yatış şekli bile önemli. dr bana sol tarafa yat dedi. ben de dedim yüz üstü rahat ediyorum. o daha iyi dedi ama onu da en fazla 3ay rahat edersin dedi..

canım ben özele gittim bugün..32 tl verdim..12 gün sonraya gün verdi dr. ben de sordum idareye kontrole gelcem yine aynı parayı mı vercem die..eğer 10 gün içinde çağırırsa vermezsiniz dedi..
hımm burda tıp merkezleri de 20 tl falan ama özeller pahalı. iyi en azından standartları varmış.ücretlerde uygun zaten.

Mrb kızlar. Allah I'm nasip ederse bende Ekim annesi olacam.hemde bebşim annesinin doğduğu tarihte gelecek bi sıkıntı olmazsa

inşallah canım.

bende aynı kan grubundayım.inşallah güzel sonuçlar alırsın.bizi de bilgilendirirsin artık.

hı ben de hani çok isteyip sonra regl olunca üzülmüşsün diye diyorum niye bu kadar uzatıyor süreyi. bu ay şüphelenmişsiniz mağdem.

tatlım hayırlısı olsun...

herkese iyi akşamlar.. akşam malum yoruluyorum. iş güç yemek.. derken nete giremeyebilirim. yarın görüşürüz.

Zübeyde doğum evine gittin dimi?

yok oraya kesinlikle gitmeyin dediler bende daha dr. bulamadigim icin cekirge devlet hastanesine kayinvalidemin druna gittim yarinda gideyim duzgun bi yer arastiricam sevket yilmaza giden bi arkadas memnun kaldigini soylemisti orasi aklimda simdilik

yok oraya kesinlikle gitmeyin dediler bende daha dr. bulamadigim icin cekirge devlet hastanesine kayinvalidemin druna gittim yarinda gideyim duzgun bi yer arastiricam sevket yilmaza giden bi arkadas memnun kaldigini soylemisti orasi aklimda simdilik
canm lafına karışmak gibi olacak ama arkadaşımda orda çok geç randevu veriyorlar bide dr un odasında usg yok bütün dr ların hepsi al katta bakıyolarmış

canm lafına karışmak gibi olacak ama arkadaşımda orda çok geç randevu veriyorlar bide dr un odasında usg yok bütün dr ların hepsi al katta bakıyolarmış

estagfrllah tatlim benim genis capli bi arastirma yapmam lazim anlasilan medicalpark nasil :26:

estagfrllah tatlim benim genis capli bi arastirma yapmam lazim anlasilan medicalpark nasil :26:
canm herşeye kulp buluyosun diceksin belki ama bi ara onların kadın doğumdada problem var kapanacak diyyolardı dr lar sezeryan yapmış gibi gösterip devletten para alıyolar filan demişler di ama sonra bi şekilde konu kapandı ama oraya gidiip dr larından memnun olanlar varmıs canm

ben bi fikir vereyim canm ..
baharda ameliyathane hemsireliği yaptım kadın dogmcuları tanıyorum işlerinide ii yapıyolarama ben pek nagihan hanımı sevmiyodum favorim güler hanm çok güler yüzlü pozitif işini ii yapan bi kadın daha sonrada ayşe hanm aynı sekilde bi bunlarıda araştır istersen canm

kızlar istanbulda erdem hastanesine giden varmı?varsa dr tavsiyesi istiyorum.şu an bodrumdayım acıbademe gidiyorum ama yakında istanbula döneceğim ve hen evime yakın olması hemde sgk la anlaşmalı olduğu için orayı tercih edicem

kizlar su an soktayim biraz once internetten kan sonucuma baktim ve sonuc 79dan 9gun sonra 4002 hala inanamiyorum yaaa nasil bu kadar yuksek olabilirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…