2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben de elektrikli düşünüyorum da philips de çok pahalı anam. verdiğim paraya değecek mi acaba dedim. kullanan yorumlarına bakıyorum kimisi çok ii diyor kimis kötü.kararsız kaldım

daha ben almadım kuzu...ama araştırıyorum..herkes avent diyo...ama iki özelliği olanından bahsetmedi kız...ayıp etti bak şimdi..

ben de elektrikli düşünüyorum da philips de çok pahalı anam. verdiğim paraya değecek mi acaba dedim. kullanan yorumlarına bakıyorum kimisi çok ii diyor kimis kötü.kararsız kaldım

evet kuzu 250 civarı hep gezdiğim yerlerde..internette bakıyorum o da hemen hemen aynı..bakalım netcez...akşam eşim diyo..geliyo sıpa ama masrafıyla geliyo...he dedim ne zannediyordun ki...o da mı beleşe gelseydi diye...

Uyandim uyandim kuzumm :) ayy ne rahatmis evde olmak valla tüm çalışanlara duyurulur siz de bi an once alin raporlari kislarr :))
♥ ♡

sebiiiii nasılsın cnm merak ettim seni. ağrın nasıl geçtimi? ayyyy bende biran önce evimde olmak istiyorum yaaa dayanamıyorum bugün bütün şikayetlerim arttı. ağlıycam birazdan sinirden

daha ben almadım kuzu...ama araştırıyorum..herkes avent diyo...ama iki özelliği olanından bahsetmedi kız...ayıp etti bak şimdi..

bende etrafımdaki annelere sordum canım, philips avent iyimiş, senin satıcı kızda bilmiyo belki, bana satan babaydı yeni doğum yapmış eşi bebişleri 2,5 aylıktı o nedenle sağolsun tüm özelliklerini anlattı, erkekten duymak biraz garip ama olsun ne yapalım

Günaydın canlarrr nabersiniz ..
hoşgeldin kızzz, yeni kaldırdın totoyu dimi yataktan doru söle

çok meraklı gacıyım ben zaten...bu huy eşime de bulaştı zannedersem...

benim eşimde beni teselli ediyo sabret aşkım sabret çoğu gitti azı kaldı...tabi bu lafının üzerine yedi numaralı bakışımı atıyorum sesini kesiyo...
fenasın serap çok fenaaa
göbüküm titriyo kızlar....
ben de sabah kahvaltıdan sonra kendi kendime ne güldüm kıpır kıpır içerde. konsantrasyonum bozuluyo o kıpırdayınca

serap valla benim de bazen sabah 64 aksam 66 cıkıyo anlamadım hangisini baz alsam :)
hmm 65te anlaşaım bence boncuk
Uyandim uyandim kuzumm :) ayy ne rahatmis evde olmak valla tüm çalışanlara duyurulur siz de bi an once alin raporlari kislarr :))
♥ ♡

canım sen istifa mı ettin rapor mu aldın, şimdi nasılsın?
ben de yarın izinliyim bi gün bile çok iyi gelicek banaa

e bebekten 50 liralık hediye çeki alalım onunla indirime gelmiş olur :) biz de haftasonu karyolasını sepetini ana kucağını aldık biraz masraf yaptık. hiç karyola alma niyetiyle gitmedik. eşimi birazz kandırır gibi oldum aldık. tutmuş bugn de bayağı para harcadık diyor. ne yapalım alınacak seyleri aldık alınmayacakları almadık dedim de he öyle deyip susuverdi.

Günaydın canlarrr nabersiniz ..
kız nasılsın hoş geldin,ağrıların devam ediyor mu?

sebiiiii nasılsın cnm merak ettim seni. ağrın nasıl geçtimi? ayyyy bende biran önce evimde olmak istiyorum yaaa dayanamıyorum bugün bütün şikayetlerim arttı. ağlıycam birazdan sinirden

Cok sagol yağmurcum daha iyiyim dinlenmek iyi geldi ♥ seni cok iyi anliyorum tatlim inan ağırlastikca zor oluyo calismak insallah en kisa zamanda sen de evine kavusursun bitanem

Hos buldum cullucum evet kuzum yeni kaldirabildim napim

wuhhhuuuuu erkek mi anlattı...anam bi tuhf olur insan...dedim ya kız anlatırken kendimi sağımlık şylere benzettim bir an...

evet kuzu nerdeyse kıyafet işi tamamdır..beşiğe de dün karar verdik..eşim gidip alcak...bir kalıyo bakım ve beslenme ürünleri...

Şimdi o minnakları yıkayıp ütülemesi var. Ben yıkadım hala ütülenip yerleşecekler :)
Ablamın tevsiyesi üzerine dalan roxi sabun tozunu aldım . Renklilerin rengini soldurmuyormuş. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…