canım ben geçende baktım..en mantılısı philips aventinki geldi elektirikli olanı...manuel de zor oluyomuş...birde çalışan bayanlar için elektirikli öneriyolar...bakınca gögüs pompalarına bir an kendimi sağımlık inekler gibi hissetmiştim...ben nasıl kullanacam dedim eşime bunu...:44::44::44:
kullanan tecrübeli annelerden aldığım bilgiye göre bende philips avent elektrikli aldım canım, ama bu hem manuel hem otomatik olma özelliğinde çift yönlü bide içinde biberon ile göğüs kalkanı hediyesi vardı
ben de elektrikli düşünüyorum da philips de çok pahalı anam. verdiğim paraya değecek mi acaba dedim. kullanan yorumlarına bakıyorum kimisi çok ii diyor kimis kötü.kararsız kaldım
Günaydın canlarrr nabersiniz ..
ahhhhhhaaa sebi gelmiş.... uyandın mı kız...
Uyandim uyandim kuzumm :) ayy ne rahatmis evde olmak valla tüm çalışanlara duyurulur siz de bi an once alin raporlari kislarr :))
♥ ♡
daha ben almadım kuzu...ama araştırıyorum..herkes avent diyo...ama iki özelliği olanından bahsetmedi kız...ayıp etti bak şimdi..
hoşgeldin kızzz, yeni kaldırdın totoyu dimi yataktan doru söleGünaydın canlarrr nabersiniz ..
çok meraklı gacıyım ben zaten...bu huy eşime de bulaştı zannedersem...
fenasın serap çok fenaaa
benim eşimde beni teselli ediyo sabret aşkım sabret çoğu gitti azı kaldı...tabi bu lafının üzerine yedi numaralı bakışımı atıyorum sesini kesiyo...
ben de sabah kahvaltıdan sonra kendi kendime ne güldüm kıpır kıpır içerde. konsantrasyonum bozuluyo o kıpırdayıncagöbüküm titriyo kızlar....
hmm 65te anlaşaım bence boncukserap valla benim de bazen sabah 64 aksam 66 cıkıyo anlamadım hangisini baz alsam :)
Uyandim uyandim kuzumm :) ayy ne rahatmis evde olmak valla tüm çalışanlara duyurulur siz de bi an once alin raporlari kislarr :))
♥ ♡
evet kuzu 250 civarı hep gezdiğim yerlerde..internette bakıyorum o da hemen hemen aynı..bakalım netcez...akşam eşim diyo..geliyo sıpa ama masrafıyla geliyo...he dedim ne zannediyordun ki...o da mı beleşe gelseydi diye...
kız nasılsın hoş geldin,ağrıların devam ediyor mu?Günaydın canlarrr nabersiniz ..
bende etrafımdaki annelere sordum canım, philips avent iyimiş, senin satıcı kızda bilmiyo belki, bana satan babaydı yeni doğum yapmış eşi bebişleri 2,5 aylıktı o nedenle sağolsun tüm özelliklerini anlattı, erkekten duymak biraz garip ama olsun ne yapalım
sebiiiii nasılsın cnm merak ettim seni. ağrın nasıl geçtimi? ayyyy bende biran önce evimde olmak istiyorum yaaa dayanamıyorum bugün bütün şikayetlerim arttı. ağlıycam birazdan sinirden
bende etrafımdaki annelere sordum canım, philips avent iyimiş, senin satıcı kızda bilmiyo belki, bana satan babaydı yeni doğum yapmış eşi bebişleri 2,5 aylıktı o nedenle sağolsun tüm özelliklerini anlattı, erkekten duymak biraz garip ama olsun ne yapalım
hoşgeldin kızzz, yeni kaldırdın totoyu dimi yataktan doru söle
♥ ♡
yok ben acımam o konuda kalksın hiççççç de umrumda değil...beleşten babalığa hayır
Dun ağrıların vardi serabim gecti mi minnakina alışveriş mi yaptın senn minik anne :))
hoşgeldin kızzz, yeni kaldırdın totoyu dimi yataktan doru söle
evet kuzu nerdeyse kıyafet işi tamamdır..beşiğe de dün karar verdik..eşim gidip alcak...bir kalıyo bakım ve beslenme ürünleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?