2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
uygulamalı mı anlattı
kociş vardı belki olmasaydı anlatırdı ama mahçup bi delikanlıydı zaten hem anlattı hem yüzü kızardı

Hos buldum cullucum evet kuzum yeni kaldirabildim napim
oh iyi yapıyon tatlış, evdesin başka ne yapçan, yat yayıl, bi oraya devril bi başka tarafa, kavaltını yaptın mı? onu eksik etme evdeyken insan biraz yemek saatini şaşırabiliyo çünkü iş yerinde olunca mecbur saatli yapıyon ama

Ben tamamen ayrildim canim evet valla bir gun bile iyi geliyo yarin dinlen şekerim. .

Hos buldum zulabim agrilarim azaldi gibi yada ben alistim ama evde dinlenmek iui geldi sen nasilsin canimcim .

fena olcan kuzu fena..hamilelikten faydalanıyoz şimdi...geçende heriften istediğim şeyi dün alış veriş yaparken bir yerde gördüm...akşam eşime diyom ki...bak çıkmış sen bulamadım dedin...aldın mı dedi yok dedim yarın sen alırsın diye ben almadım dedim adamın bana bakışı var tamam akşama alayım da getirem diyo...yuppppiiiii yaşasın kötülük...

valla bende öyle düşündüm kuzu hatta herife de dedim alalım dedi hem ben üye olayım hem sen iki 50 lirayı kullanalım dedi...ne kaddan zekisin dedim...

evet kuzu nerdeyse kıyafet işi tamamdır..beşiğe de dün karar verdik..eşim gidip alcak...bir kalıyo bakım ve beslenme ürünleri...

wuhhhuuuuu erkek mi anlattı...anam bi tuhf olur insan...dedim ya kız anlatırken kendimi sağımlık şylere benzettim bir an...

bi günlük iş o bakım ve beslenme ürünleri sağımlık inek demek istedin dimi canımmm aynen öle olcaz

Şimdi o minnakları yıkayıp ütülemesi var. Ben yıkadım hala ütülenip yerleşecekler :)
Ablamın tevsiyesi üzerine dalan roxi sabun tozunu aldım . Renklilerin rengini soldurmuyormuş. Tavsiye ederim.

herkes onu tavsiye ediyo kuzu..bende haftaya alış verişe çıkcam alırım o zaman bayramdan sonra yıkar ütülerim...ütüleme işi çok zor olacak herifcağızımdan yardım alcaz mecbur...

evet kuzu nerdeyse kıyafet işi tamamdır..beşiğe de dün karar verdik..eşim gidip alcak...bir kalıyo bakım ve beslenme ürünleri...

wuhhhuuuuu erkek mi anlattı...anam bi tuhf olur insan...dedim ya kız anlatırken kendimi sağımlık şylere benzettim bir an...

bi günlük iş o bakım ve beslenme ürünleri sağımlık inek demek istedin dimi canımmm aynen öle olcaz
bi çorba içip geliyom

herkes onu tavsiye ediyo kuzu..bende haftaya alış verişe çıkcam alırım o zaman bayramdan sonra yıkar ütülerim...ütüleme işi çok zor olacak herifcağızımdan yardım alcaz mecbur...

Yapabilirse ne ala. Benimki süpürge falan yapıyor ama ütüden asla anlamam diyo başına gelse mecbur yapıcakta o kadarına kıyamıyorum

Hadi hayirli olsun guzel günlerde kullanın insallah tatlim
Daha yemedim şekerim sütümu ictim biraz ceviz kaysi felan yedim canim hic kahvakti istemiyo ..
valla sizin desteğiniz olduktan sonra benden çok çekeceği var kocişin...

Yürü be yavrummm kim tutar seni

Ben tamamen ayrildim canim evet valla bir gun bile iyi geliyo yarin dinlen şekerim. .

Hos buldum zulabim agrilarim azaldi gibi yada ben alistim ama evde dinlenmek iui geldi sen nasilsin canimcim .
ben de iyi diyelim iyi olalım.yuvarlanıp gidiyoruz.ankara kaç gündür çok sıcak.gerçi güneydoğuda olanlar için böyle söylemek ayıp olabilir ama yine de burdaki sıcağa da dayanamıyoz.ben de bugünden itibaren bayram sonuna kadar izinliyim. yarın akşam inşallah yolcuyuz annemlere gideceğiz. çok heyecanlıyım çok mutluyum kısacık da olsa ailemi göreceğim.

kıs sen ne istedin eşinden. ben de herkes gibi merak ettim.söyle de biz de isteyelim

o kadar fenalığı ben de yapıyorum canım dün de demiştim benimki bişey istedikçe nolur ver ben taşıyim şu bebeği diyo

Kızlar e-bebek'ten kazandıran e-posta kampanyasına ait şifreler mail adresinize geliyor mu??

Benim mail adresime gelmiyo. Kaç kere yazdım müşteri hizmetlerine bi düzeltemediler. Şifreleri saat kaç gibi gönderiyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…