kociş vardı belki olmasaydı anlatırdı ama mahçup bi delikanlıydı zaten hem anlattı hem yüzü kızardıuygulamalı mı anlattı
oh iyi yapıyon tatlış, evdesin başka ne yapçan, yat yayıl, bi oraya devril bi başka tarafa, kavaltını yaptın mı? onu eksik etme evdeyken insan biraz yemek saatini şaşırabiliyo çünkü iş yerinde olunca mecbur saatli yapıyon amaHos buldum cullucumevet kuzum yeni kaldirabildim napim
Ben tamamen ayrildim canim evet valla bir gun bile iyi geliyo yarin dinlen şekerim. .fenasın serap çok fenaaa
ben de sabah kahvaltıdan sonra kendi kendime ne güldüm kıpır kıpır içerde. konsantrasyonum bozuluyo o kıpırdayınca
hmm 65te anlaşaım bence boncuk
canım sen istifa mı ettin rapor mu aldın, şimdi nasılsın?
ben de yarın izinliyim bi gün bile çok iyi gelicek banaa
e bebekten 50 liralık hediye çeki alalım onunla indirime gelmiş olur :) biz de haftasonu karyolasını sepetini ana kucağını aldık biraz masraf yaptık. hiç karyola alma niyetiyle gitmedik. eşimi birazz kandırır gibi oldum aldık. tutmuş bugn de bayağı para harcadık diyor. ne yapalım alınacak seyleri aldık alınmayacakları almadık dedim de he öyle deyip susuverdi.
kız nasılsın hoş geldin,ağrıların devam ediyor mu?
fena olcan kuzu fena..hamilelikten faydalanıyoz şimdi...geçende heriften istediğim şeyi dün alış veriş yaparken bir yerde gördüm...akşam eşime diyom ki...bak çıkmış sen bulamadım dedin...aldın mı dedi yok dedim yarın sen alırsın diye ben almadım dedim adamın bana bakışı var tamam akşama alayım da getirem diyo...yuppppiiiii yaşasın kötülük...fenasın serap çok fenaaa
ben de sabah kahvaltıdan sonra kendi kendime ne güldüm kıpır kıpır içerde. konsantrasyonum bozuluyo o kıpırdayınca
hmm 65te anlaşaım bence boncuk
canım sen istifa mı ettin rapor mu aldın, şimdi nasılsın?
ben de yarın izinliyim bi gün bile çok iyi gelicek banaa
e bebekten 50 liralık hediye çeki alalım onunla indirime gelmiş olur :) biz de haftasonu karyolasını sepetini ana kucağını aldık biraz masraf yaptık. hiç karyola alma niyetiyle gitmedik. eşimi birazz kandırır gibi oldum aldık. tutmuş bugn de bayağı para harcadık diyor. ne yapalım alınacak seyleri aldık alınmayacakları almadık dedim de he öyle deyip susuverdi.
kız nasılsın hoş geldin,ağrıların devam ediyor mu?
sebi nasılsın hepimiz merak ettik seni ben işteyim bu sıra cok yoğun kaçırmış olabilirim iznne mi ayrıldın daha iyisindir umarım
evet kuzu nerdeyse kıyafet işi tamamdır..beşiğe de dün karar verdik..eşim gidip alcak...bir kalıyo bakım ve beslenme ürünleri...
wuhhhuuuuu erkek mi anlattı...anam bi tuhf olur insan...dedim ya kız anlatırken kendimi sağımlık şylere benzettim bir an...
Şimdi o minnakları yıkayıp ütülemesi var. Ben yıkadım hala ütülenip yerleşecekler :)
Ablamın tevsiyesi üzerine dalan roxi sabun tozunu aldım . Renklilerin rengini soldurmuyormuş. Tavsiye ederim.
Niye kis nolcak ki bi ay sonragörürüm seni bir ay sonra...
Destekliyoruz seni serappp arkandayız
Hoşgeldinnizzz günaydınnnn
evet kuzu nerdeyse kıyafet işi tamamdır..beşiğe de dün karar verdik..eşim gidip alcak...bir kalıyo bakım ve beslenme ürünleri...
wuhhhuuuuu erkek mi anlattı...anam bi tuhf olur insan...dedim ya kız anlatırken kendimi sağımlık şylere benzettim bir an...
Destekliyoruz seni serappp arkandayız
Hoşgeldinnizzz günaydınnnn
bi günlük iş o bakım ve beslenme ürünlerisağımlık inek demek istedin dimi canımmm aynen öle olcaz
Niye kis nolcak ki bi ay sonra
Hosbulduk canimm
herkes onu tavsiye ediyo kuzu..bende haftaya alış verişe çıkcam alırım o zaman bayramdan sonra yıkar ütülerim...ütüleme işi çok zor olacak herifcağızımdan yardım alcaz mecbur...
Hadi hayirli olsun guzel günlerde kullanın insallah tatlimevet kuzu nerdeyse kıyafet işi tamamdır..beşiğe de dün karar verdik..eşim gidip alcak...bir kalıyo bakım ve beslenme ürünleri...
Daha yemedim şekerim sütümu ictim biraz ceviz kaysi felan yedim canim hic kahvakti istemiyo ..kociş vardı belki olmasaydı anlatırdı ama mahçup bi delikanlıydı zaten hem anlattı hem yüzü kızardı
kocislerin yaninda olmuyo cullucum adamlar anlatacaklari varsa da yapamiyolar korkudan
oh iyi yapıyon tatlış, evdesin başka ne yapçan, yat yayıl, bi oraya devril bi başka tarafa, kavaltını yaptın mı? onu eksik etme evdeyken insan biraz yemek saatini şaşırabiliyo çünkü iş yerinde olunca mecbur saatli yapıyon ama
valla sizin desteğiniz olduktan sonra benden çok çekeceği var kocişin...
ben de iyi diyelim iyi olalım.yuvarlanıp gidiyoruz.ankara kaç gündür çok sıcak.gerçi güneydoğuda olanlar için böyle söylemek ayıp olabilir ama yine de burdaki sıcağa da dayanamıyoz.ben de bugünden itibaren bayram sonuna kadar izinliyim. yarın akşam inşallah yolcuyuz annemlere gideceğiz. çok heyecanlıyım çok mutluyum kısacık da olsa ailemi göreceğim.Ben tamamen ayrildim canim evet valla bir gun bile iyi geliyo yarin dinlen şekerim. .
Hos buldum zulabim agrilarim azaldi gibi yada ben alistimama evde dinlenmek iui geldi sen nasilsin canimcim .
fena olcan kuzu fena..hamilelikten faydalanıyoz şimdi...geçende heriften istediğim şeyi dün alış veriş yaparken bir yerde gördüm...akşam eşime diyom ki...bak çıkmış sen bulamadım dedin...aldın mı dedi yok dedim yarın sen alırsın diye ben almadım dedim adamın bana bakışı var tamam akşama alayım da getirem diyo...yuppppiiiii yaşasın kötülük...
korkutmayayım şimdiden seni sero demişti dersin...
o kadar fenalığı ben de yapıyorum canımfena olcan kuzu fena..hamilelikten faydalanıyoz şimdi...geçende heriften istediğim şeyi dün alış veriş yaparken bir yerde gördüm...akşam eşime diyom ki...bak çıkmış sen bulamadım dedin...aldın mı dedi yok dedim yarın sen alırsın diye ben almadım dedim adamın bana bakışı var tamam akşama alayım da getirem diyo...yuppppiiiii yaşasın kötülük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?