2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

İyi olmana sevindim tatlım evet burasi cehennemden bir köşe gibi cok fena sıcak
Aa ne guzel hit kuzu git dinlen hasret gider cok iyi gelir sana da bebise de

Cok sagol tatlim simdi daha iyiyim rapor almistim ay sonuna kadar bitti saten ben de ayrildim kuzum simdi evdeyim sen nasilsin canimm bebiş nasil..

valla 3 gündür kasılmalarım oluyo benim özellikle dün 2 saat sürdü baya zorladı bi de işteydim bugün de olursa artık hafta sonu gidicem doktora normalde 16 sında kontrol ama korkuyorum şimdi bi sey olur diye korkuyorum doktor ne dedi sana şikayetlerinle ilgili??

yooookk onların ne hanımları nede hamile olunca kendileri şişmiyorlar. Bende dedim walla hadi benimki geçici seni karın ne olacak diye bir de kahkaha patlattım. dondu kaldı hahah

ne güzel birşey demiyorlar mı?

valla şimdie kadar bişi demediler..:26:ben de zaten bikaç haftam kaldı die uğraşmazlar benle die umuyorum

Ayy canimm cik gecmis olsun bana bebegin yeri dar ic karnin cok kucuk bebek donmemis daha baski yapiyo ayaklariyla dedi bi de kemikler felan kendini doguma hazirliyomus ondan agri normalmis canim dinlen dedi oturmak yok surekli dedi

Kis e bebek ne veriyo ben tel den giriyorum ne kacirdim dur pc yi acim barim

Canım pazartesi gününden itibaren her gün bir şifre yolluyorlarmış mail adreslerine. Daha sonra bu şifreleri birleştirip 100 TL tutarındaki alışverişte kullanmak için 50 TL indirim kazanıcak ilk 300 kişi. Ama benim mail adresime hiç gelmedi bu şifreler.

Hadi hayirli olsun guzel günlerde kullanın insallah tatlim

Daha yemedim şekerim sütümu ictim biraz ceviz kaysi felan yedim canim hic kahvakti istemiyo ..

Yürü be yavrummm kim tutar seni

hiç kimse tutamaz beni...belki sıpam doğarsa o tutar beni...

serap bak senin istediğin seyi öğrenmeye aş eriyorum ben :) bari öğrenmek isteyenlere msj at da öyle merakımızı giderelim
Iyi fikir
sebiciğim ben de senin iyi olmana sevindim. e bebek pazartesiden beri mail atıyor hergün bir harf veriyor onu birleştiren ilk bilmem kaç kişiye hediye çeki veriyormuş(sanırım) bana da mail gelmiyordu

Anladim tatlim teşekkür ederim

kızlar tunaydın...
bendede geçen haftadan berim kasılmalarım var haftasonu hastanede geçirdim sancıyı durdurmaları için... o günden beri ara ara tekrar kasılıyorum ama o kadar şiddetli değil Doktorum dedi artık evde yan gelip yatacaksın hiç bir iş yapmayacaksın ayaklar havada boyuna dinleneceksin ayyy tabiki işime gelir ilkin kıyamadım kocişime sonra dedim erkek milletine iyilik yaramaz varsın yardım etsin bana... artık o bana hizmet ediyor...ama bu sancılardan nasıl kurtulcam onu bi türlü çözemedim pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek Doktor... erken doğum tehlikesi hala devam ediyor....çok korkuyorum ya daha çok erken içimde kalsın iyice büyüsün yavrum (

kız aşerirsiniz sonra ben pişman olurum...

anladım canım teşekkürler aydınlattığın için ben kaçırdım galiba çünkü dün okumadan sildim tüm gelen mailleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…