ben de iyi diyelim iyi olalım.yuvarlanıp gidiyoruz.ankara kaç gündür çok sıcak.gerçi güneydoğuda olanlar için böyle söylemek ayıp olabilir ama yine de burdaki sıcağa da dayanamıyoz.ben de bugünden itibaren bayram sonuna kadar izinliyim. yarın akşam inşallah yolcuyuz annemlere gideceğiz. çok heyecanlıyım çok mutluyum kısacık da olsa ailemi göreceğim.
kıs sen ne istedin eşinden. ben de herkes gibi merak ettim.söyle de biz de isteyelim
Cok sagol tatlim simdi daha iyiyim rapor almistim ay sonuna kadar bitti saten ben de ayrildim kuzum simdi evdeyim sen nasilsin canimm bebiş nasil..
Kis e bebek ne veriyo ben tel den giriyorum ne kacirdim dur pc yi acim barim
yooookk onların ne hanımları nede hamile olunca kendileri şişmiyorlar. Bende dedim walla hadi benimki geçici seni karın ne olacak diye bir de kahkaha patlattım. dondu kaldı hahah
ne güzel birşey demiyorlar mı?
valla 3 gündür kasılmalarım oluyo benim özellikle dün 2 saat sürdü baya zorladı bi de işteydim bugün de olursa artık hafta sonu gidicem doktora normalde 16 sında kontrol ama korkuyorum şimdi bi sey olur diye korkuyorum doktor ne dedi sana şikayetlerinle ilgili??
Yapabilirse ne ala. Benimki süpürge falan yapıyor ama ütüden asla anlamam diyo başına gelse mecbur yapıcakta o kadarına kıyamıyorum
Kis e bebek ne veriyo ben tel den giriyorum ne kacirdim dur pc yi acim barim
Hadi hayirli olsun guzel günlerde kullanın insallah tatlim
Daha yemedim şekerim sütümu ictim biraz ceviz kaysi felan yedim canim hic kahvakti istemiyo ..
Yürü be yavrummm kim tutar seni
Iyi fikirserap bak senin istediğin seyi öğrenmeye aş eriyorum ben :) bari öğrenmek isteyenlere msj at da öyle merakımızı giderelim
sebiciğim ben de senin iyi olmana sevindim. e bebek pazartesiden beri mail atıyor hergün bir harf veriyor onu birleştiren ilk bilmem kaç kişiye hediye çeki veriyormuş(sanırım) bana da mail gelmiyordu
evde çıldırcan canım bir ay sonra görürüm ben seni hormonlarda çıldırmana olumlu desteklerini hiç esirgemeyecek emin ol...Ayy de kiz nolurr korkuttun beni
serap bak senin istediğin seyi öğrenmeye aş eriyorum ben :) bari öğrenmek isteyenlere msj at da öyle merakımızı giderelim
o kadar fenalığı ben de yapıyorum canımdün de demiştim benimki bişey istedikçe nolur ver ben taşıyim şu bebeği diyo
ben de iyi diyelim iyi olalım.yuvarlanıp gidiyoruz.ankara kaç gündür çok sıcak.gerçi güneydoğuda olanlar için böyle söylemek ayıp olabilir ama yine de burdaki sıcağa da dayanamıyoz.ben de bugünden itibaren bayram sonuna kadar izinliyim. yarın akşam inşallah yolcuyuz annemlere gideceğiz. çok heyecanlıyım çok mutluyum kısacık da olsa ailemi göreceğim.
kıs sen ne istedin eşinden. ben de herkes gibi merak ettim.söyle de biz de isteyelim
anladım canım teşekkürler aydınlattığın için ben kaçırdım galiba çünkü dün okumadan sildim tüm gelen mailleri
Canım pazartesi gününden itibaren her gün bir şifre yolluyorlarmış mail adreslerine. Daha sonra bu şifreleri birleştirip 100 TL tutarındaki alışverişte kullanmak için 50 TL indirim kazanıcak ilk 300 kişi. Ama benim mail adresime hiç gelmedi bu şifreler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?