2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba kızlar
deren hanım bikaç gündür ekstra güçlü derimi yerinden söküyor resmen
bikaç gündürde sürekli hıçkırıyo kuzum

ben sizlere oda yapanlara bişey sorcam..benim gardropum camlı tülü nasıl takıcam oraya..

bu tarz bir sistemmi takıldı
bende pimapenciden alsam böle mdf zarar verirmi

kızlar merhaba nasılsınız ben dün tahlil taptırdım 3 aylı şekerime baktılar birde tiroide. şekerle birlikte tiroidde çıktı doktor önce diyet yapıp 5 gün boyunca şekerini ölç dedi. tiroid içinde ilaç verdi.

Merhaba bendede tiroid var.birde yüklemede şeker çıktı. 2haftadir diyet yapıyorum ve hergün olcuyorum değerlerim normal seviyede çok şükür. Ama şunu ditebilirim ki diyet yapalı gayet güzel yiyorum . Hergün 2 bardak süt, 2kase yoğurt bi yumurta ve et tavuk balik 2 öğün. Bunları normalde hic yapmıyordum. Sadece kestigim sey hamur isi makarna abur cubur . Meyveyide 3 öğün yiyorum ama eskisi gibi abartmadan. Bir de cok sekerlilwri simdilik yemiyorum. BiraZ daha böyle devam edeyim. Her meyveden az az yiycem ins.

slm hanimlar coktandir okuyamadim, bayada yazi birikmis ohhh masallah, konusuldumu bilmiyorum ama bebislerin hickirigini farkedebiliyor musunuz? :) soyle kalp atisi gibi 5-6 dk ritmik pit pit pit... cok tatlilar yaa :)

çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kednine tiroid şakaya gelmez ihmal etme sakın. ondan önce tiroid varmıydı sende yoksa hamilelikte mi ortaya çıktı?

cnm geçmiş olsun..bakalım ne dicek dr un..inşallah vaktini bekler bıdık

slm hanimlar coktandir okuyamadim, bayada yazi birikmis ohhh masallah, konusuldumu bilmiyorum ama bebislerin hickirigini farkedebiliyor musunuz? :) soyle kalp atisi gibi 5-6 dk ritmik pit pit pit... cok tatlilar yaa :)

evet bende hissediyorum onu eşimi çağırıp elini karnıma koydum bi sefer diyor napıyor bu? Hıçkırıyor diyince bi gülmeye başladı ay bide hıçkırıyor öylemi dedi? gerçekten çok tatlılar

geçmiş olsun cnm..dikkat et bakalım..ablamda da vardı şeker..bol bol içine kabuk tarçın koyduğu sudan içiyorsu..ekeri ayarlıyormuş..bir de meyve yerken yanında süt içiyordu şeker birden fırlamasın die..

evet bende hissediyorum onu eşimi çağırıp elini karnıma koydum bi sefer diyor napıyor bu? Hıçkırıyor diyince bi gülmeye başladı ay bide hıçkırıyor öylemi dedi? gerçekten çok tatlılar

:) ben basta anlayamadim gecen esime soyledim noluyo acaba boyle, kalp atisi falanmi dedim ama mantiksiz geldi :) sonradan farkettim simdi hickirsin die bekliyorum :)

cnm geçmiş olsun..bakalım ne dicek dr un..inşallah vaktini bekler bıdık

sağol canım... inşallah yaa..bu biraz erkenci olcak heralde die düşünürdüm hep çok aşırı hareketli olduğu için ama bu kadarda erken olmasın yani...doktorum sağolsun sıkı takipte bakalım ne diycek

ilk defa çıktı ilk aylardada çıkmadı dün öğrendim

Geçmiş olsun tekrar canım geçici olduğu için inşallah fazla zorlanmazsın Allah yardımcın olsun canım arkadaşımında öyle çıkmıştı şekeri tiroidi ama çok şükür sıkı takip ilaç takviyesiyle problem yaşamadı hiç vaktinde bebğini kucağına aldı

merhaba canım bende tanıyorm seni hamile kalmak için az uğraşmamıştık :) haftamızda aynıymış :) canım kasılmalar saatte 4 kereye kadar iniyorsanerken doğum habercisi oluyor bende öyle oldu bir anda..çok ayakta kalmaktan ya da enfeksiyondan alıyormuş doktorum çalışmak yok ayrıca sadece tuvalet ve yemeğe kalk ve hemen yat dedi..adalat corono 30 mg. ilaç verdi günde 3 kez alıyorum..bol su ve dinlenmek iyi geldi..sen tedavi olmadınmı kasılmalar sık mı? bende aynısını yaşıyordum ama bugün daha iyiyim çok şükür ilaçlar tesir etti..sen doktora gitmedinmi aman haa ihmale gelmez buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…