- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
kız aşerirsiniz sonra ben pişman olurum...
nedir kıss bak daha çok merak ettim şimdi saycam tek tek bu mu o mu die o da olmaz yaz sen bana bakemsebi kolaylıkla bulabilirde siz birazcık zorlanırsınız belki bulamazsınız bile...
kolay gelsin zulal yorma kendinikızlar ben de çıkayım biraz ortalık toplayayım birz da serinleyip geleyim.görüşürz
kızlar merhaba nasılsınız ben dün tahlil taptırdım 3 aylı şekerime baktılar birde tiroide. şekerle birlikte tiroidde çıktı doktor önce diyet yapıp 5 gün boyunca şekerini ölç dedi. tiroid içinde ilaç verdi.
kızlar merhaba nasılsınız ben dün tahlil taptırdım 3 aylı şekerime baktılar birde tiroide. şekerle birlikte tiroidde çıktı doktor gün boyuönce diyet yapıp 5 nca şekerini ölç dedi. tiroid içinde ilaç verdi.
kızlar tunaydın...
bendede geçen haftadan berim kasılmalarım var haftasonu hastanede geçirdim sancıyı durdurmaları için... o günden beri ara ara tekrar kasılıyorum ama o kadar şiddetli değil Doktorum dedi artık evde yan gelip yatacaksın hiç bir iş yapmayacaksın ayaklar havada boyuna dinleneceksin ayyy tabiki işime gelir ilkin kıyamadım kocişime sonra dedim erkek milletine iyilik yaramaz varsın yardım etsin bana... artık o bana hizmet ediyor...ama bu sancılardan nasıl kurtulcam onu bi türlü çözemedim pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek Doktor... erken doğum tehlikesi hala devam ediyor....çok korkuyorum ya daha çok erken içimde kalsın iyice büyüsün yavrum (
çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kednine tiroid şakaya gelmez ihmal etme sakın. ondan önce tiroid varmıydı sende yoksa hamilelikte mi ortaya çıktı?
slm hanimlar coktandir okuyamadim, bayada yazi birikmis ohhh masallah, konusuldumu bilmiyorum ama bebislerin hickirigini farkedebiliyor musunuz? :) soyle kalp atisi gibi 5-6 dk ritmik pit pit pit... cok tatlilar yaa :)
kızlar merhaba nasılsınız ben dün tahlil taptırdım 3 aylı şekerime baktılar birde tiroide. şekerle birlikte tiroidde çıktı doktor önce diyet yapıp 5 gün boyunca şekerini ölç dedi. tiroid içinde ilaç verdi.
evet bende hissediyorum onu eşimi çağırıp elini karnıma koydum bi sefer diyor napıyor bu? Hıçkırıyor diyince bi gülmeye başladıay bide hıçkırıyor öylemi dedi? gerçekten çok tatlılar
cnm geçmiş olsun..bakalım ne dicek dr un..inşallah vaktini bekler bıdık
ilk defa çıktı ilk aylardada çıkmadı dün öğrendim
merhaba elifnil tanıdık geldi ismin sanki bi yerlerden :) bende de bir haftadır özellikle son üç gündür var kasılma daha aramadım doktoru ya hafta sonu gidicem bakalım ne diyecek nasıl bi ağrı seninkibenim sanki kasıklarım patlayacak gibi oluyo nefes alamıyorum bazen dün 2 saat kıvrandım resmen iş yerinde aksam da erkenden uyudum vucudum yorgun düştü sanırım acı cekmektenilaç ne kullanıyosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?