2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:) ben basta anlayamadim gecen esime soyledim noluyo acaba boyle, kalp atisi falanmi dedim ama mantiksiz geldi :) sonradan farkettim simdi hickirsin die bekliyorum :)

aynen bende öyleyim :) hatta hareket etsin diye bazen karnımı okşuyorum...insan panikliyor yoksa uzun bir süre hareket hissetmeyince:18:...

aynı boyle oolacak canım ama perde dolabın ıcınde kalıcak dışında cam yanı bu modelı evındıısından gordugun seklı mdf bıızımkıde olmaz sunta olmadıgı surce resım atayımm mı benımkıını içten

Merhaba kızlar,nasılsınız???
Benim 2 gündür gün içinde karnımın sol üst bölümünde bebişimin ya popişi ya kafası bir baskı yapıyor.Bayağı sert oluyor o bölge sonra yavaş yavaş açılıyor.ama bayağı can acıtıyor bu kasılma filan değildir dimi kafam takıldı

Aynısı bendede oluyor sanki nafes alamıyorum toplanıyo gibi oluyor bende merak ettim kasılmsmı acaba yarın doktora gitcem sorayım bari

yok canım kasılma olduğunu sanmıyorum bazen benimkide bi dayıyor poposunu bir yere orası yırtılcakmış gibi oluyor biraz okşuyorum pozisyon değiştirsin diye sonra geçiyor....geriliyorlar kendine yer yapmak için bizimde canımız acıyor haliyle artık fazla yer kalmadı onlara o yüzden acı hissetmeye başladık canım.... :) ahhh ahh

süper olur canım valla

aaa evet yaaaa hamile kalmaya çalıştığımız zaman bi topikte seninle de az yazışmamıştık aynı zamanda hamile kalmışız süper kızım olacak benim ELA hanım senin bebeğinin cinsiyeti ne canım?? cumartesi gidicem doktora canım dün cok kötüydüm bugün daha iyiyim ama ben yine de gidicem cok sevindim seni burda gördüğüme :) Allah şifa versin ilaçlar işe yarasın canım geçmiş olsun sana da :)

Aynısı bendede oluyor sanki nafes alamıyorum toplanıyo gibi oluyor bende merak ettim kasılmsmı acaba yarın doktora gitcem sorayım bari

ben pazartesi gidiyorum,sorarsan cevabı yazıverde içimiz rahat etsin canım

kızlar aynı şeyi sanıyordum ve nts ye bağladılar ben hep bebek hareketi diye önemsemedim dedim doktora. doktorm da herkes öyle sanıyor ama sen çok hassasmışsın dedi..bu sertleşme 15 dk.da 2 keze düşünce doğum sancısı yaşıyorsun resmen dedi ve ilaç verdi yatıcaksın ve kalkmıcaksın Allah korusun kalkarsan bir anda suyun patlar anlamazsın dedi kızlar doktora danışım bebek hareketi ayrı oluyor kasılma ayrı nts de çıkıyor yarın tekrar gidicem nts ye..bakalım ne çıkıcak şükür geçti ama gene de tedirginim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…