:) ben basta anlayamadim gecen esime soyledim noluyo acaba boyle, kalp atisi falanmi dedim ama mantiksiz geldi :) sonradan farkettim simdi hickirsin die bekliyorum :)
aynı boyle oolacak canım ama perde dolabın ıcınde kalıcak dışında cam yanı bu modelı evındıısından gordugun seklı mdf bıızımkıde olmaz sunta olmadıgı surce resım atayımm mı benımkıını içtenmerhaba kızlar
deren hanım bikaç gündür ekstra güçlü derimi yerinden söküyor resmen
bikaç gündürde sürekli hıçkırıyo kuzum
ben sizlere oda yapanlara bişey sorcam..benim gardropum camlı tülü nasıl takıcam oraya..
Eki Görüntüle 769339
bu tarz bir sistemmi takıldı
bende pimapenciden alsam böle mdf zarar verirmi
Hi darling, how r u and your baby today
Merhaba kızlar,nasılsınız???
Benim 2 gündür gün içinde karnımın sol üst bölümünde bebişimin ya popişi ya kafası bir baskı yapıyor.Bayağı sert oluyor o bölge sonra yavaş yavaş açılıyor.ama bayağı can acıtıyor bu kasılma filan değildir dimi kafam takıldı
neden ilaç kullanıyorsun Cnm erken doğum tehlikesi mı var
Benim 2 gündür gün içinde karnımın sol üst bölümünde bebişimin ya popişi ya kafası bir baskı yapıyor.Bayağı sert oluyor o bölge sonra yavaş yavaş açılıyor.ama bayağı can acıtıyor bu kasılma filan değildir dimi kafam takıldı
aynı boyle oolacak canım ama perde dolabın ıcınde kalıcak dışında cam yanı bu modelı evındıısından gordugun seklı mdf bıızımkıde olmaz sunta olmadıgı surce resım atayımm mı benımkıını içten
ben pazartesi gidiyorum,sorarsan cevabı yazıverde içimiz rahat etsin canım
merhaba canım bende tanıyorm seni hamile kalmak için az uğraşmamıştık :) haftamızda aynıymış :) canım kasılmalar saatte 4 kereye kadar iniyorsanerken doğum habercisi oluyor bende öyle oldu bir anda..çok ayakta kalmaktan ya da enfeksiyondan alıyormuş doktorum çalışmak yok ayrıca sadece tuvalet ve yemeğe kalk ve hemen yat dedi..adalat corono 30 mg. ilaç verdi günde 3 kez alıyorum..bol su ve dinlenmek iyi geldi..sen tedavi olmadınmı kasılmalar sık mı? bende aynısını yaşıyordum ama bugün daha iyiyim çok şükür ilaçlar tesir etti..sen doktora gitmedinmi aman haa ihmale gelmez buu
Aynısı bendede oluyor sanki nafes alamıyorum toplanıyo gibi oluyor bende merak ettim kasılmsmı acaba yarın doktora gitcem sorayım bari
ben pazartesi gidiyorum,sorarsan cevabı yazıverde içimiz rahat etsin canım
yok canım kasılma olduğunu sanmıyorum bazen benimkide bi dayıyor poposunu bir yere orası yırtılcakmış gibi oluyor biraz okşuyorum pozisyon değiştirsin diye sonra geçiyor....geriliyorlar kendine yer yapmak için bizimde canımız acıyor haliyle artık fazla yer kalmadı onlara o yüzden acı hissetmeye başladık canım.... :) ahhh ahh
Hi sweet mommy,I m and my little baby very fineHi darling, how r u and your baby today
Kizlar 2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri topigini actim hadi bakalimm
Bakalım ilk kim pırtlatacak?Alllaaahhhhhhhhhharikasin kuzum topigimiz hayirli olsun kizlaarrrr
Bakalım ilk kim pırtlatacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?