Cok sagol yağmurcum daha iyiyim dinlenmek iyi geldi ♥ seni cok iyi anliyorum tatlim inan ağırlastikca zor oluyo calismak insallah en kisa zamanda sen de evine kavusursun bitanem
Ayy evet canim kim pirtlatacakkiherhalde adige eylülde sezeryana gircek bakalim yanlis hatirlamiyorsam gelsin kuzucuklar gelsiin
bugün daralıyorum kötüyüm yerimde duramıyom sığmıyom sanki hiçbiryereöğlen eve gittik kocişe sarıldım yattım biraz iyi geldi ama tekrar kalkıp giyinip işe gelmek çok sinir bozucu minnakımda huzursuz bugün sanki kıpır kıpır yerinde durmuyo acıttı kemiklerime batıyo ayakları. şu günü bi atlatsaydım hayırlısıyla....
aman bizden önce de kimse yazmasın canım herkes gününde doğursun inş. sağlıcaklaAyy evet canim kim pirtlatacakkiherhalde adige eylülde sezeryana gircek bakalim yanlis hatirlamiyorsam gelsin kuzucuklar gelsiin
yaptır canım daha şık gozukuyor
kızlar aynı şeyi sanıyordum ve nts ye bağladılar ben hep bebek hareketi diye önemsemedim dedim doktora. doktorm da herkes öyle sanıyor ama sen çok hassasmışsın dedi..bu sertleşme 15 dk.da 2 keze düşünce doğum sancısı yaşıyorsun resmen dedi ve ilaç verdi yatıcaksın ve kalkmıcaksın Allah korusun kalkarsan bir anda suyun patlar anlamazsın dedi kızlar doktora danışım bebek hareketi ayrı oluyor kasılma ayrı nts de çıkıyor yarın tekrar gidicem nts ye..bakalım ne çıkıcak şükür geçti ama gene de tedirginim :18:
oku canim kendi kendine
cok guzelmis ya burada boyle seyler bulmak imkansiz hatta yok
selam kızlar...
Bugün kontrolüm var oğluşumu görücem çok merak ediyorum kilosunu boyunu bakalım büyümüş mü. Bi de şu sertleşme kasılmaları sorucam karnımın taş gibi olmasını ne diyecek bakalım.inşallah bi sorun yoktur herşey yolundadır. Ben doktora gidince aklıma hiç bişey gelmiyor evdeyken bir sürü sorum var soracak ama bebeğimi görünce hepsini unutuyorum
bende de oluyordu sankı bır tarafa toplanıyor lop gibi oturuyor gıbı sankı karnım sağdan soldan toplanıyor gıbı demiştim bebek kendını doğuma hazırlıyor dedı dilimi ısırayım bu ara olmuyo aman ya ne zor muş surekli çamaşırımı kontrol edıyorum sut gldımı glmesın karnım kasılıymu kasılmasın akıntının rengı ne renk su mu geldi EKİMDE DOĞSUN HEPSİ YAA
Ayyyy valla yok boyle bi heyecan esime diyorum agustosu sayma ekimide sayma diyorumoda diyoki hemen ekim olsun diye hic bi ayi saymiyosunn
aman bizden önce de kimse yazmasın canım herkes gününde doğursun inş. sağlıcakla
Selam kızlar, herkes iyidir insallah.
Bende iyim saglik ocağından kan tahlillerimi aldım. İyi cok sukur.
Bugun hava da iyi cok sukur esiyor.
Gecmise bakamadım. Belki okurum, belki de okumam :))
Ay bugun ne garip rüyalar gördüm hep. Bir yerim açıkta kaldı demeye gerek yok artık, çünkü kalmasa da hormonlar karıştırıyor rüyalarımızı :))
okuyorum cnm nazara mı geldim nee:26: gerçi bu koca göbeğin neresine nazar değecek
o sertlesme bende de oluyo hatta sabah kalktigimda karnimi yamulmus bi sekilde goruyorumRahim kasiliyo iste ondan oluyo ne ilginciz biz ya
aaa evet yaaaa hamile kalmaya çalıştığımız zaman bi topikte seninle de az yazışmamıştık aynı zamanda hamile kalmışız süper kızım olacak benim ELA hanım senin bebeğinin cinsiyeti ne canım?? cumartesi gidicem doktora canım dün cok kötüydüm bugün daha iyiyim ama ben yine de gidicem cok sevindim seni burda gördüğüme :) Allah şifa versin ilaçlar işe yarasın canım geçmiş olsun sana da :)
bende de oluyordu sankı bır tarafa toplanıyor lop gibi oturuyor gıbı sankı karnım sağdan soldan toplanıyor gıbı demiştim bebek kendını doğuma hazırlıyor dedı dilimi ısırayım bu ara olmuyo aman ya ne zor muş surekli çamaşırımı kontrol edıyorum sut gldımı glmesın karnım kasılıymu kasılmasın akıntının rengı ne renk su mu geldi EKİMDE DOĞSUN HEPSİ YAA
ayyyy valla yok boyle bi heyecan esime diyorum agustosu sayma ekimide sayma diyorumOda diyoki hemen ekim olsun diye hic bi ayi saymiyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?