2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Cok sagol yağmurcum daha iyiyim dinlenmek iyi geldi ♥ seni cok iyi anliyorum tatlim inan ağırlastikca zor oluyo calismak insallah en kisa zamanda sen de evine kavusursun bitanem

bugün daralıyorum kötüyüm yerimde duramıyom sığmıyom sanki hiçbiryere öğlen eve gittik kocişe sarıldım yattım biraz iyi geldi ama tekrar kalkıp giyinip işe gelmek çok sinir bozucu minnakımda huzursuz bugün sanki kıpır kıpır yerinde durmuyo acıttı kemiklerime batıyo ayakları. şu günü bi atlatsaydım hayırlısıyla....

Ayy evet canim kim pirtlatacakki herhalde adige eylülde sezeryana gircek bakalim yanlis hatirlamiyorsam gelsin kuzucuklar gelsiin

Ayyyy valla yok boyle bi heyecan esime diyorum agustosu sayma ekimide sayma diyorum oda diyoki hemen ekim olsun diye hic bi ayi saymiyosunn

Sebiaruzcum çok geçmiş olsun,Allah en hayırlı ve doğru zamanda doğum nasip etsin.inşallah bidaha tekrarlanmaz,çok dikkat et kendine:26:

oku canim kendi kendine

bende de oluyordu sankı bır tarafa toplanıyor lop gibi oturuyor gıbı sankı karnım sağdan soldan toplanıyor gıbı demiştim bebek kendını doğuma hazırlıyor dedı dilimi ısırayım bu ara olmuyo aman ya ne zor muş surekli çamaşırımı kontrol edıyorum sut gldımı glmesın karnım kasılıymu kasılmasın akıntının rengı ne renk su mu geldi EKİMDE DOĞSUN HEPSİ YAA

Selam kızlar, herkes iyidir insallah.
Bende iyim saglik ocağından kan tahlillerimi aldım. İyi cok sukur.
Bugun hava da iyi cok sukur esiyor.
Gecmise bakamadım. Belki okurum, belki de okumam :))
Ay bugun ne garip rüyalar gördüm hep. Bir yerim açıkta kaldı demeye gerek yok artık, çünkü kalmasa da hormonlar karıştırıyor rüyalarımızı :))

Selam kızlar...
bugün kontrolüm var oğluşumu görücem çok merak ediyorum kilosunu boyunu bakalım büyümüş mü. Bi de şu sertleşme kasılmaları sorucam karnımın taş gibi olmasını ne diyecek bakalım.İnşallah bi sorun yoktur herşey yolundadır. Ben doktora gidince aklıma hiç bişey gelmiyor evdeyken bir sürü sorum var soracak ama bebeğimi görünce hepsini unutuyorum

Son düzenleme:

yaz sende canım bende elime saayıyorum mesela a5 tanemı doktorda 4 tanemı sordum beklıyorum bışey daha soracaktım ben dıyorum hatrlıyorum bı dahakıne yyazıcam

o sertlesme bende de oluyo hatta sabah kalktigimda karnimi yamulmus bi sekilde goruyorum rahim kasiliyo iste ondan oluyo ne ilginciz biz ya

Ayyyy valla yok boyle bi heyecan esime diyorum agustosu sayma ekimide sayma diyorum oda diyoki hemen ekim olsun diye hic bi ayi saymiyosunn

saymayalim kiz bosveeer bu heycan gibisi varmi
aman bizden önce de kimse yazmasın canım herkes gününde doğursun inş. sağlıcakla

Evet canimcim haklisin herkes gününde dogursun tabii öyle olursa ilk senin hikayeni okuyacagiz

Iyiyiz kuzum topigimiz acildi

o sertlesme bende de oluyo hatta sabah kalktigimda karnimi yamulmus bi sekilde goruyorum Rahim kasiliyo iste ondan oluyo ne ilginciz biz ya

30. Haftaan sonra oluyomuş lorıcım dr dedıki olur vucut kendını doğuma hazırlıyor ve temmuz da bıttı yaşaşın bişey kalmıyor geriye

evet cnm aynı anda hamile kalmıştık hatta..benimki erkek canım..kız olsaydı ela koycam diyodum hep şimdi yusuf mirza düşünüyoruz..sağlıkla doğsunlar da kızı da bir erkeği de cnm ya...aman ihmal etme canım çoğu kişi bebek sanıyor ama bebek hareketi olamayacak kadar sert oluyor kasılma..kasılma olunca bebeğin nabzı sıfıra düşüyor..o zaman çok korkuyorum işte amin cnm yarın gidicem doktora yazarım tekrar buraya sen de haber et

amiiin inşallah ben de yaşıyordum bunları bugün daha iyiyim..

ayyyy valla yok boyle bi heyecan esime diyorum agustosu sayma ekimide sayma diyorum Oda diyoki hemen ekim olsun diye hic bi ayi saymiyosunn

kız bende dun saat 12 den sonra eşime 1 ay kaldı dıyorum nasıl oluyor o dedı ağustosu sayma gırdık bugun aya gırınce hemen geciyo ekımı sayma bugun du yarındı dıye gecicek eeeeeeeeeee bı eylül kaldıı :92::92::92: Yedık valla gunleri şaka maka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…