2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
30. Haftaan sonra oluyomuş lorıcım dr dedıki olur vucut kendını doğuma hazırlıyor ve temmuz da bıttı yaşaşın bişey kalmıyor geriye

ben cok dikkat ettim o sertlesmeye iliskiden sonrada cok sert oluyo tas gibi mubarek aynen ne kaldiki kk da eylul annelerinde bi arkadasim vardi 35.haftasinda dogum yapmis onu duyunca tirstim :18: 33 haftama herseyimi hazirlamak istiyorum

vallahi ya bi arkaya donup baktigimda ne kadar zaman gecmis oysaki gecenlerde gunlugume baktim da daha ilk yazisimi gordum ayy dedim ne kadar cok zaman olmus resmen bu duruma alistik boylede yasayabiliriz herhalde

ben cok dikkat ettim o sertlesmeye iliskiden sonrada cok sert oluyo tas gibi mubarek Aynen ne kaldiki kk da eylul annelerinde bi arkadasim vardi 35.haftasinda dogum yapmis Onu duyunca tirstim :18: 33 haftama herseyimi hazirlamak istiyorum

ne diyosun vallaha mııı evettttttt kendımızede bişeyler alalım ozamann ama dur stres bıle erken doğummuş :) aman yaa kız nasıl doğurcaz yarın çarşıya çıkmak istiyorummm

Hatta şuan çıkıcam bn kaçtım ben çarşıyı alt ust etmeye gidiyorum kızlar az kalmış eksiklerimi az toparlayıp gelirim öpüldünüzzz

selamlar gene kaynatmışşsınız dolu dolu geçmişi okuyamadım...
moralim bozuk biraz arkadaşım idrar testi yapmış sabah çıkmamış nasıl morali bozuktu rabbim kimseye aratmadan versin inşallah tez zamanda

ne diyosun vallaha mııı evettttttt kendımızede bişeyler alalım ozamann ama dur stres bıle erken doğummuş :) aman yaa kız nasıl doğurcaz yarın çarşıya çıkmak istiyorummm

Vallahi kizz benim hic biseyim yok kara kara dusunuyorum nereden baslicam ne alicam gecelik fln bakmistik gecen ama bulamadik onden dugmeli istiyorum fln filn ama yok burada bi geceligede 200 euro veremem ya turk yerleri fln bulabilirsem oralardan bakicam bide ben emzirme sutyeni alicaktim kadin doguma 4 hafta kala al dedi daha buyuyecek dedi oda kaldi :26:

insallah canim rabbim isteyenlere versin Hosgeldin

ben cok dikkat ettim o sertlesmeye iliskiden sonrada cok sert oluyo tas gibi mubarek aynen ne kaldiki kk da eylul annelerinde bi arkadasim vardi 35.haftasinda dogum yapmis onu duyunca tirstim :18: 33 haftama herseyimi hazirlamak istiyorum

kızlar kasılmaları hafife almayın mutlaka doktora bildirin ilişki enfeksiyon ve fazla ayakta kalma tetikliyormuş aman dikkat nolur

kızlar kasılmaları hafife almayın mutlaka doktora bildirin ilişki enfeksiyon ve fazla ayakta kalma tetikliyormuş aman dikkat nolur

benim bayadir oluyo ama pek ciddiye almadim arada bi tarafim top gibi sisip sertlesiyo gittigimde bi sorarim ama cok suratsiz ya sorsam ne dicek ki normal bu kadar

kızzlarrrrrrrrrr göbeğimde kalp atışı gibi kıpırtı oldu 15-20 dk kadar. elimi üstüne koydum elim de kpırdadı. bu nedir aceeppp :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…