30. Haftaan sonra oluyomuş lorıcım dr dedıki olur vucut kendını doğuma hazırlıyor ve temmuz da bıttı yaşaşın bişey kalmıyor geriye
kız bende dun saat 12 den sonra eşime 1 ay kaldı dıyorum nasıl oluyor o dedı ağustosu sayma gırdık bugun aya gırınce hemen geciyo ekımı sayma bugun du yarındı dıye gecicek eeeeeeeeeee bı eylül kaldıı :92::92::92: Yedık valla gunleri şaka maka
ben cok dikkat ettim o sertlesmeye iliskiden sonrada cok sert oluyo tas gibi mubarekAynen ne kaldiki kk da eylul annelerinde bi arkadasim vardi 35.haftasinda dogum yapmis Onu duyunca tirstim :18: 33 haftama herseyimi hazirlamak istiyorum
ne diyosun vallaha mııı evettttttt kendımızede bişeyler alalım ozamann ama dur stres bıle erken doğummuş :) aman yaa kız nasıl doğurcaz yarın çarşıya çıkmak istiyorummm
Hatta şuan çıkıcam bn kaçtım ben çarşıyı alt ust etmeye gidiyorum kızlar az kalmış eksiklerimi az toparlayıp gelirim öpüldünüzzz
selamlar gene kaynatmışşsınız dolu dolu geçmişi okuyamadım...
moralim bozuk biraz arkadaşım idrar testi yapmış sabah çıkmamış nasıl morali bozuktu rabbim kimseye aratmadan versin inşallah tez zamanda
ne diyosun vallaha mııı evettttttt kendımızede bişeyler alalım ozamann ama dur stres bıle erken doğummuş :) aman yaa kız nasıl doğurcaz yarın çarşıya çıkmak istiyorummm
ben cok dikkat ettim o sertlesmeye iliskiden sonrada cok sert oluyo tas gibi mubarekaynen ne kaldiki kk da eylul annelerinde bi arkadasim vardi 35.haftasinda dogum yapmis onu duyunca tirstim :18: 33 haftama herseyimi hazirlamak istiyorum
kızlar kasılmaları hafife almayın mutlaka doktora bildirin ilişki enfeksiyon ve fazla ayakta kalma tetikliyormuş aman dikkat nolur
yaptır canım daha şık gozukuyor
benim bayadir oluyo ama pek ciddiye almadim arada bi tarafim top gibi sisip sertlesiyo gittigimde bi sorarim ama cok suratsiz ya sorsam ne dicek ki normal bu kadar
valla ben doktoruma diyince benden çok panikledi adam..sen ısrarla sor gerekirse nts ye sokun beni de
insallah canim rabbim isteyenlere versinHosgeldin
saymayalim kiz bosveeer bu heycan gibisi varmi
Evet canimcim haklisin herkes gününde dogursun tabii öyle olursa ilk senin hikayeni okuyacagiz
Iyiyiz kuzum topigimiz acildi
nts her gittigimde yapiyo ama bisey cikmiyo ne biliyim bi sorarim
Kizlar 2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri topigini actim hadi bakalimm
cnm günde 4-5 kez olan kasılmalar zaten normalmiş.demekki seninki öyle bişi. sık kasılmalar tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?