kızzlarrrrrrrrrr göbeğimde kalp atışı gibi kıpırtı oldu 15-20 dk kadar. elimi üstüne koydum elim de kpırdadı. bu nedir aceeppp :44::44::44:
evet cnm aynı anda hamile kalmıştık hatta..benimki erkek canım..kız olsaydı ela koycam diyodum hep şimdi yusuf mirza düşünüyoruz..sağlıkla doğsunlar da kızı da bir erkeği de cnm ya...aman ihmal etme canım çoğu kişi bebek sanıyor ama bebek hareketi olamayacak kadar sert oluyor kasılma..kasılma olunca bebeğin nabzı sıfıra düşüyor..o zaman çok korkuyorum işte amin cnm yarın gidicem doktora yazarım tekrar buraya sen de haber et
amiiin inşallah ben de yaşıyordum bunları bugün daha iyiyim..
bakalım ilk kim yazacak doğum hikayesini :)
rabbim saglıkla versin kucaklarımıza ben istemiyorum koca falan yanımdayok anacim dogum fln hiiic izleyememesim yaninda suda dogum degil ama esim yanimda normal dogum yapicam insallah
kızzlarrrrrrrrrr göbeğimde kalp atışı gibi kıpırtı oldu 15-20 dk kadar. elimi üstüne koydum elim de kpırdadı. bu nedir aceeppp :44::44::44:
rabbim saglıkla versin kucaklarımıza ben istemiyorum koca falan yanımda
hıçkırık olabilirmi canım
amiiin cnm amiiinnn..evet canim olabilir hayirlisi bu veletler gelmek isterse hic bisey kar etmiyo illa geliyolar saglikla gelsinlerde
canım adıyla yaşasın çok güzel yusuf mirza yarın haber ver emi merak ederim ben de cumartesi gidicem bakalım eğer randevu ayarlayabilirsem aradım da sezaryandaymış arayacak benı anlatacağım durumu zaten eğer ona göre sıkıntı varsa hemen gel der yoksa gerek yok der doktor cok önemli ya güvenmezsen cok sıkıntı oluyo valla
selam canlar nasılsınız..size birşey sorucam benim dünden beri kasıklarıma ağrı giriyor dün moralim çok bozuktu çok üzüldüm sonrada bu sancı başladı sabah yataktada vardı ara ara gelip gidiyor sizde de oluyor mu normal mi acaba yaaaa
bakalim kim olucak topigimizin ablasi yada abisi
canım rahim büyüdüğü için kasılmalar normal oluyo bendede sen canını sıkma üzülme inan bebekten başka her şey boş şuandaselam canlar nasılsınız..size birşey sorucam benim dünden beri kasıklarıma ağrı giriyor dün moralim çok bozuktu çok üzüldüm sonrada bu sancı başladı sabah yataktada vardı ara ara gelip gidiyor sizde de oluyor mu normal mi acaba yaaaa
insallah canim saglikla gelsinler miniklerben istiyorum yanimda olsun oda istiyo yanimda olmayi zaten bu duyguyu beraber yasayalim istiyorum hayirlisi insallah
bence ilk benim gelinimm gelecek eylülde
adigecim doğurcak yani
bakalim kim olucak topigimizin ablasi yada abisi
slm canm hamdolsun geçmiş olsun sana da üzüldüğün zaman daha çok kasılıyo merak etme geçicidir bende de oluyo üzüldüğümde falan sıkma canını bebğin içinselam canlar nasılsınız..size birşey sorucam benim dünden beri kasıklarıma ağrı giriyor dün moralim çok bozuktu çok üzüldüm sonrada bu sancı başladı sabah yataktada vardı ara ara gelip gidiyor sizde de oluyor mu normal mi acaba yaaaa
hadi bakalimm agustosta jet hizliyla gecse ya
ya bian önce gecsede hamılelıgım bıtsn istyrm bebişime kavusym istyrm ama biyandanda dogumdan korkuyrmhadi bakalimm agustosta jet hizliyla gecse ya
Kizlar 2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri topigini actim hadi bakalimm
rabbim saglıkla versin kucaklarımıza ben istemiyorum koca falan yanımda
hıçkırık olabilirmi canım
gelinimi hıçkırık tutmuşş kuzummmm
bence ilk benim gelinimm gelecek eylülde
adigecim doğurcak yani
oy birliğiyle hıçkırık olduğuna karar verilmiştirHickirik olabilir canimm
ben de yaklaştıkça korkuyorum valla Allah yardımcımız olsun canım:26:zaman yaklaştıkça ben korkuorum aslıdaa:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?