zaman yaklaştıkça ben korkuorum aslıdaa:18::18::18:
he ya bi an önce geçsin alalım minnaklarımızı kucağımıza kuzenim dün doğum yapptı beni de heyecan sardı sabırsızlanıyorummya bian önce gecsede hamılelıgım bıtsn istyrm bebişime kavusym istyrm ama biyandanda dogumdan korkuyrm
Kizlar 2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri topigini actim hadi bakalimm
hosgeldin canim bana soracak olursan bana gore normal kasiklardaki kasilmalar rahimden dolayi oluyomus o geriliyo fln diye ama moralini fln bozma bebegide uzme
sağolun kızlar cevap için biraz rahatladım da insanın moralini bozmaması elde değil yıllardı emek verdiğim şey bu sene de hebaa oldu malesefcanım rahim büyüdüğü için kasılmalar normal oluyo bendede sen canını sıkma üzülme inan bebekten başka her şey boş şuanda
hayırlısı canım ya rabbim herkesin gönlüne göre versin
sen baya baya sona yaklaşmışsın tilsim allah sağlıkla kavuştursun hepimizi bebişlerimizeben ben ben ben ben ben
ben geldimmm:80:
he ya bi an önce geçsin alalım minnaklarımızı kucağımıza kuzenim dün doğum yapptı beni de heyecan sardı sabırsızlanıyorumm
he ya bi an önce geçsin alalım minnaklarımızı kucağımıza kuzenim dün doğum yapptı beni de heyecan sardı sabırsızlanıyorumm
hoşbuldum canım teşekkür ederim şimdi daha iyiym kasılmalarım sancım vardı dinlendikçe hafifledi sen nasılsın kuzum bebişin nasılsağolun kızlar cevap için biraz rahatladım da insanın moralini bozmaması elde değil yıllardı emek verdiğim şey bu sene de hebaa oldu malesef
sen baya baya sona yaklaşmışsın tilsim allah sağlıkla kavuştursun hepimizi bebişlerimize
hoşgeldin sebicim senin neyin var geçmişi okuken sana geçmiş olsun diyenleri gördüm ama neden dedilklerini bulamadım bir sıkıntı yoktur inşallah
öyle canım inşallahbencede bır an once gelsın canlar ya korkunun ecele faydası yok enınde sonunda pırtlıycaz ben sıkıldım bu hamılelık halınden gunler cabucak saglıkla gecsın inş
ben de çok merak ediyorum tatlım inşallah sağlıklı olsunlar da ama yine de insan nasıl olur kime benzer demekten akamıyo kendinibende sabirsizim dogsun istiyorum en cok merak ettigim sey kime benziyo nasil bisey diye sorular hep kafamda
ben de çok merak ediyorum tatlım inşallah sağlıklı olsunlar da ama yine de insan nasıl olur kime benzer demekten akamıyo kendini
hoşbuldum canım teşekkür ederim şimdi daha iyiym kasılmalarım sancım vardı dinlendikçe hafifledi sen nasılsın kuzum bebişin nasıl
ay ne şirinler bende nuk aldım ucunda askısı olmayandan 1 tane ( kutulu olarak satılıyor ) bide disney karakterli ucu askılı 1 tane yine nuk marka, en iyisi nukmuş kızlar emzikte diğerlerini önermiyolar bilginiz olsun, benim göğüs pompasının içinde vardı bu biberondan gaz yapmayanmış, bakalım bebişler beğencekmi bunları
oyyyy kıyamam, neyse 1 ay madem sabret canımcım, Allah daha uzun ayırmasın öyle dua et, 1 ay dediğin geçer çabucacık bide haftasonları gelcek madem buda bi tesellidir
canım senin ilacın bende heheheaşağıya listeyi kopyalıom ordan bi bak kendine göre şekillendir sen onu, ben bunu kendim yaptım
[TABLE="width: 618"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 824, bgcolor: #ccffff"]ANNE HASTANE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]GÖĞÜS PEDİ-GÖĞÜS KALKANI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]EMZİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]FAZLADAN ÇAMAŞIR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜT POMPASI SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]EMZİRME SÜTYENİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]HİJYENİK KADIN PEDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ÖNDEN AÇILIR 3 TAKIM GECELİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SABAHLIK - LİZÖZ ( ÜŞÜMEYE KARŞI )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KALIN ÇORAP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TERLİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]DEODORANT, DİŞ FIRÇASI, DİŞ MACUNU, MAKYAJ MALZ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]PARFÜM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TOKA, FIRÇA, TAÇ VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]DUŞ İÇİN GEREKLİ MALZ. ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, LİF[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KAĞIT HAVLU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ISLAK MENDİL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]KİRLİ EŞYA TORBASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜT ARTTIRICI REZENE ÇAYI ( ECZANELERDE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ŞARJ ALETİ, KAMERA VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]HASTANE ÇIKIŞINDA GİYMEK İÇİN KIYAFET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: #ccffff"]FÖN MAKİNE YADA DÜZLEŞTİRİCİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: #ccffff"]BEBEK HASTANE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]2 TAKIM HASTANE ÇIKIŞI 1 İ TAM TAKIM OLANLARDAN YENİ DOĞAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]YELEK, HIRKA, PATİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]AĞIZ BEZLERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]FAZLADAN BATTANİYE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ALT DEĞİŞTİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BEBEK BEZLERİ, ISLAK MENDİL, PİŞİK KREMİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BİBERON ( SÜT GELMEZSE DİYE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]ANA KUCAĞI ( hastane çıkışında mecbur tutuyolar bizim burda )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜS MALZ.-NAZAR BONCUĞU VE BALONLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]BEBEK ŞEKERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]TEPSİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: #ccffff"]SÜRAHİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: #ccffff"]BARDAKLAR[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kıslar bu arada ben de ilk çatlağımı dün gördüm tam göbiş deliğinin altında çokta acıyo
görünce bi bağırdım eşim çok korktu noldu die çatlak olmuş dyince rahat bi nefes aldı buna mı bağırdın dedi bir saat beni sakinleştirdi falan ama yine de üzülüyoruminşallah artmaz böyle kalsa iyidir
kesinlikle serdar ortacin bi sarkisi varya kafamda deli sorular
Ahahhhh sorma yaa :90: minik sıpam bakalım hangini sevicek
oy birliğiyle hıçkırık olduğuna karar verilmiştirama bizim hıçkırıklara benzemiyo bu
hep o kıpırtı var hem de tekmeliyo bi yandan neyse şimdi yorulup duruldu biraz
zizagımmm bizimki 21eylül de gelirse normal bi süreç olucak 38 buçuk gibi olucak haftamız o yüzden kimse daha erken doğurmasın bak heyecan stres yok ona göre
ben de yaklaştıkça korkuyorum valla Allah yardımcımız olsun canım:26:
canim kendini hic alistirma korkuyo herkes bana soruyo korkuyomusun fln diye ben delirdim herhalde diyorum hic bi korkum yok diyorum ve hastaneye kayit yaptirmaya gittigimde doktorum bana cilgin senaryolar anlatmasina ragmen
kkrem badem yağı düzenli kullanıyorum canım ama benim karnım çok acayip bi şekil aldı sadece öne doğru top gibi bide çok sıkı gergin değil korkuyodum başıma geldi yanlara doğru genişlese bari bu kadar rahatsız da etmezdi beni çatlamazdı dakrem kullanmıyormusun canım hemen başla eğer kullanmıyorsan
benim kız iri kalır yanında olmaz tabiiaynen ben eylülde almıyım zaten çok minnak olur damadın parmak damat diye ortalarda gezdiremeyizz
bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorumm her zaman çatır çatır doğurcam diorumm ama korku da sarmıyor değil inşallahh normal doğururummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?