2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
zaman yaklaştıkça ben korkuorum aslıdaa:18::18::18:

canim kendini hic alistirma korkuyo herkes bana soruyo korkuyomusun fln diye ben delirdim herhalde diyorum hic bi korkum yok diyorum ve hastaneye kayit yaptirmaya gittigimde doktorum bana cilgin senaryolar anlatmasina ragmen

Kizlar 2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri topigini actim hadi bakalimm

hosgeldin canim bana soracak olursan bana gore normal kasiklardaki kasilmalar rahimden dolayi oluyomus o geriliyo fln diye ama moralini fln bozma bebegide uzme

sağolun kızlar cevap için biraz rahatladım da insanın moralini bozmaması elde değil yıllardı emek verdiğim şey bu sene de hebaa oldu malesef
ben ben ben ben ben ben
sen baya baya sona yaklaşmışsın tilsim allah sağlıkla kavuştursun hepimizi bebişlerimize
ben geldimmm:80:

hoşgeldin sebicim senin neyin var geçmişi okuken sana geçmiş olsun diyenleri gördüm ama neden dedilklerini bulamadım bir sıkıntı yoktur inşallah

he ya bi an önce geçsin alalım minnaklarımızı kucağımıza kuzenim dün doğum yapptı beni de heyecan sardı sabırsızlanıyorumm

bende sabirsizim dogsun istiyorum en cok merak ettigim sey kime benziyo nasil bisey diye sorular hep kafamda

ayy ne heyecan verici doğum hikayeleri topiği de açılmış bakalım ilk kim yazıcak Rabbbim sağlıkla kolaylkla geçirdiğimiz hikayeler yazmayı nasip etsin inşallah

he ya bi an önce geçsin alalım minnaklarımızı kucağımıza kuzenim dün doğum yapptı beni de heyecan sardı sabırsızlanıyorumm

bencede bır an once gelsın canlar ya korkunun ecele faydası yok enınde sonunda pırtlıycaz ben sıkıldım bu hamılelık halınden gunler cabucak saglıkla gecsın inş

hoşbuldum canım teşekkür ederim şimdi daha iyiym kasılmalarım sancım vardı dinlendikçe hafifledi sen nasılsın kuzum bebişin nasıl

hoşbuldum canım teşekkür ederim şimdi daha iyiym kasılmalarım sancım vardı dinlendikçe hafifledi sen nasılsın kuzum bebişin nasıl

geçmiş olsun canım ben de iyiyim bende de var iki gündür kasılmalar zaten hep vardı bende şimdi de kasıklarımda başladı iki gündür bugün hiçbirşey yapmama kararı aldım dinlensiin kuzum

kıslar bu arada ben de ilk çatlağımı dün gördüm tam göbiş deliğinin altında çokta acıyo
görünce bi bağırdım eşim çok korktu noldu die çatlak olmuş dyince rahat bi nefes aldı buna mı bağırdın dedi bir saat beni sakinleştirdi falan ama yine de üzülüyorum inşallah artmaz böyle kalsa iyidir

canım aslında emziği ve biberonu bebek seçer. benim kızım avent aldı mesela, başka marka almadı. nuk alıp da başka almayan bebekler de oluyor. ama avent emzik de iyidir. emziği silikondan ve silikon sterilizasyona hem daha dayanıklı bir malzeme hem de kauçuk gibi alerjen olmayabiliyor. bir de free flow olanlar var mesela, emziğin yanında hava deliği var, meleğin yüzü ıslanıp da tahriş olmuyor. biz en çok onu kullanınca rahat ettik.

krem kullanmıyormusun canım hemen başla eğer kullanmıyorsan

Ahahhhh sorma yaa :90: minik sıpam bakalım hangini sevicek

canım aslında emziği ve biberonu bebek seçer. benim kızım avent aldı mesela, başka marka almadı. nuk alıp da başka almayan bebekler de oluyor. ama avent emzik de iyidir. emziği silikondan ve silikon sterilizasyona hem daha dayanıklı bir malzeme hem de kauçuk gibi alerjen olmayabiliyor. bir de free flow olanlar var mesela, emziğin yanında hava deliği var, meleğin yüzü ıslanıp da tahriş olmuyor. biz en çok onu kullanınca rahat ettik.

aynen ben eylülde almıyım zaten çok minnak olur damadın parmak damat diye ortalarda gezdiremeyizz

ben de yaklaştıkça korkuyorum valla Allah yardımcımız olsun canım:26:

canim kendini hic alistirma korkuyo herkes bana soruyo korkuyomusun fln diye ben delirdim herhalde diyorum hic bi korkum yok diyorum ve hastaneye kayit yaptirmaya gittigimde doktorum bana cilgin senaryolar anlatmasina ragmen

bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorumm her zaman çatır çatır doğurcam diorumm ama korku da sarmıyor değil inşallahh normal doğururummm

krem kullanmıyormusun canım hemen başla eğer kullanmıyorsan
kkrem badem yağı düzenli kullanıyorum canım ama benim karnım çok acayip bi şekil aldı sadece öne doğru top gibi bide çok sıkı gergin değil korkuyodum başıma geldi yanlara doğru genişlese bari bu kadar rahatsız da etmezdi beni çatlamazdı da

benim kız iri kalır yanında olmaz tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…