aynen ben eylülde almıyım zaten çok minnak olur damadın parmak damat diye ortalarda gezdiremeyizz
bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorumm her zaman çatır çatır doğurcam diorumm ama korku da sarmıyor değil inşallahh normal doğururummm
benim kız iri kalır yanında olmaz tabii
kkrem badem yağı düzenli kullanıyorum canım ama benim karnım çok acayip bi şekil aldı sadece öne doğru top gibi bide çok sıkı gergin değil korkuyodum başıma geldi yanlara doğru genişlese bari bu kadar rahatsız da etmezdi beni çatlamazdı da
inşallah canım yaaevet canım öyle olunca daha müsait oluyor çatlamaya birde çok çıkmışsa mesela o da etkiler ama sen devam et kremlerini kullanmaya daha oolmaz inşallah
bana benzerse uzun olur ama baba daha minyon. surat ona benziyo gibi huy da ona benzeyebilir hiç sorun yok ama boyu ve saç rengi bana benzesinzaten senin kız cerkes kızı uzun bişi oolurrr
ahh canım benimmm aramıza hoşgeldinnkıslar bu arada ben de ilk çatlağımı dün gördüm tam göbiş deliğinin altında çokta acıyo
görünce bi bağırdım eşim çok korktu noldu die çatlak olmuş dyince rahat bi nefes aldı buna mı bağırdın dedi bir saat beni sakinleştirdi falan ama yine de üzülüyoruminşallah artmaz böyle kalsa iyidir
Belim koptu...
bana benzerse uzun olur ama baba daha minyon. surat ona benziyo gibi huy da ona benzeyebilir hiç sorun yok ama boyu ve saç rengi bana benzesin
ahh canım benimmm aramıza hoşgeldinn
bende bi sürü oldu yaa çıldırıcam yağ krem mrem kar etmiyo bünyeyle alakalı biraz da. doktora söyledim doğumdan sonra bi çogu geçicek ztn sıkıntı etme dedi. oraya razıyım ben yeterki göğüslerim çatlamasın.
Belim koptu...
Belim koptu...
yorma bebeği o kadar canım napıyon bayram temizliği mi yapıyon
salon yatak odası ve çocuk odası bitti..mutfak ve oturma odası beni bekler..iki taraftanda bişeyler alacaklar bakalım nasıl olacak sıpacıklar
yormasana bebğim kendini bu kadar
canım ne Yoruosun kendini bede dün bi temizlik yapıyım dedim 1 saate yaptıgım işi 4 saae yapmışım agırlaştık artık dikkat etmek lazım acısı fena çıkıo sonrA
aferin canım saanaaaaaaaaaaaBelim koptu...
iki taraftanda bişeyler alacaklar bakalım nasıl olacak sıpacıklar
yormasana bebğim kendini bu kadar
bayram temziliğini aradan çıkartalım dedik kuzu...
salon yatak odası ve çocuk odası bitti..mutfak ve oturma odası beni bekler..
aynen kuzu...bir saatlik iş aslında ama öğleden beri 3 odayı anca bitirebildik...
o nası yağmurdu öle sel götürdü resmen ayolll, napıyonuz bakalım?
sero yoruldun dimi hatun, öle oluyo insan ya, dinlen artık yeter bu kadar mesai bugüne bence
vayy arkadaş burda azıcık bi rüzgar esiyo her yer günlük güneşlik, bana yine uyku yok galiba bu geceo nası yağmurdu öle sel götürdü resmen ayolll, napıyonuz bakalım?
sero yoruldun dimi hatun, öle oluyo insan ya, dinlen artık yeter bu kadar mesai bugüne bence
o nası yağmurdu öle sel götürdü resmen ayolll, napıyonuz bakalım?
aferin canım saanaaaaaaaaaaaneden o kadar yoruyosun acaba kendini???
Allah korusun ama dogum hikayelerini okursan bi çogunun yogun temizlikten sonra kendilierini hastanede aldıklarını görürsün.
ilerleyen zamanlarda onlar tabii ama dikkat et gözünü seveyim
geçmiş olsun Cnm benim hamileliğinin başında troit çıkmıştı şükür iki aydır düzeldi ama yarın sonuçlar nasıl çıkar bilmiyorum inşallah iyi çıkar her ay kan veriyomkızlar merhaba nasılsınız ben dün tahlil taptırdım 3 aylı şekerime baktılar birde tiroide. şekerle birlikte tiroidde çıktı doktor önce diyet yapıp 5 gün boyunca şekerini ölç dedi. tiroid içinde ilaç verdi.
evet Cnm benim kızım hergün hickiriyorslm hanimlar coktandir okuyamadim, bayada yazi birikmis ohhh masallah, konusuldumu bilmiyorum ama bebislerin hickirigini farkedebiliyor musunuz? :) soyle kalp atisi gibi 5-6 dk ritmik pit pit pit... cok tatlilar yaa :)
geçmiş olsun Cnm bugün benimde karnima çok kötü sancılar girdi nefesim kesildi hala karnım açıyorcanım ağrısız kasılmalar oldu ilaç verdi doktorum..ilaçverdi doktorm yatıorum geçti şuan yarın kontrolüm var belli olcak canım..umarım sıkıntı çıkmaz:18:
en zoru muftakkk yaaa
iyi yağdı mubarek ne dua etmişsin cullucum
sorma canım yaa bişey yapmadan gece yatınca bile nefes nefese kalıyorum benyok kuzu öyle kendimi aşırı yormuyorum ama iyice hantalllaşmışız ha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?