2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Korkma canim insallah normal olurr dua et en rahat sekilde doguralim

evet canım öyle olunca daha müsait oluyor çatlamaya birde çok çıkmışsa mesela o da etkiler ama sen devam et kremlerini kullanmaya daha oolmaz inşallah

zaten senin kız cerkes kızı uzun bişi oolurrr
bana benzerse uzun olur ama baba daha minyon. surat ona benziyo gibi huy da ona benzeyebilir hiç sorun yok ama boyu ve saç rengi bana benzesin

ahh canım benimmm aramıza hoşgeldinn
bende bi sürü oldu yaa çıldırıcam yağ krem mrem kar etmiyo bünyeyle alakalı biraz da. doktora söyledim doğumdan sonra bi çogu geçicek ztn sıkıntı etme dedi. oraya razıyım ben yeterki göğüslerim çatlamasın.

iki taraftanda bişeyler alacaklar bakalım nasıl olacak sıpacıklar

yormasana bebğim kendini bu kadar

yorma bebeği o kadar canım napıyon bayram temizliği mi yapıyon

bayram temziliğini aradan çıkartalım dedik kuzu...

salon yatak odası ve çocuk odası bitti..mutfak ve oturma odası beni bekler..

canım ne Yoruosun kendini bede dün bi temizlik yapıyım dedim 1 saate yaptıgım işi 4 saae yapmışım agırlaştık artık dikkat etmek lazım acısı fena çıkıo sonrA

aynen kuzu...bir saatlik iş aslında ama öğleden beri 3 odayı anca bitirebildik...

o nası yağmurdu öle sel götürdü resmen ayolll, napıyonuz bakalım?
sero yoruldun dimi hatun, öle oluyo insan ya, dinlen artık yeter bu kadar mesai bugüne bence

aferin canım saanaaaaaaaaaaa neden o kadar yoruyosun acaba kendini???
Allah korusun ama dogum hikayelerini okursan bi çogunun yogun temizlikten sonra kendilierini hastanede aldıklarını görürsün.
ilerleyen zamanlarda onlar tabii ama dikkat et gözünü seveyim

paammmmıkkk gibi olcaklar tabiii bebeğin çirkini olur mu yaaaa

en zoru muftakkk yaaa

sero yoruldun dimi hatun, öle oluyo insan ya, dinlen artık yeter bu kadar mesai bugüne bence

iyi yağdı mubarek ne dua etmişsin cullucum

vayy arkadaş burda azıcık bi rüzgar esiyo her yer günlük güneşlik, bana yine uyku yok galiba bu gece cullu yettiyse bize gönder biraz

aynen kuzu yoruldum ama bişi de kalmadı yapalım da bitsin artık...temiz temiz mis gibi oturayım artık...sağ göğsümün altına toplandı minnak orada bişiler yapıyo ama ne yapıyo anlamadım...

yok kuzu öyle kendimi aşırı yormuyorum ama iyice hantalllaşmışız ha...

geçmiş olsun Cnm benim hamileliğinin başında troit çıkmıştı şükür iki aydır düzeldi ama yarın sonuçlar nasıl çıkar bilmiyorum inşallah iyi çıkar her ay kan veriyom
slm hanimlar coktandir okuyamadim, bayada yazi birikmis ohhh masallah, konusuldumu bilmiyorum ama bebislerin hickirigini farkedebiliyor musunuz? :) soyle kalp atisi gibi 5-6 dk ritmik pit pit pit... cok tatlilar yaa :)
evet Cnm benim kızım hergün hickiriyor
canım ağrısız kasılmalar oldu ilaç verdi doktorum..ilaçverdi doktorm yatıorum geçti şuan yarın kontrolüm var belli olcak canım..umarım sıkıntı çıkmaz:18:
geçmiş olsun Cnm bugün benimde karnima çok kötü sancılar girdi nefesim kesildi hala karnım açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…