Benim öğrencilerim ilk dönem olmuştu herhangi bir döküntü falan olmadı.Ama eşeğinin sağlam kazığa bağlamak deyimini uygulayıp rapor alabilirsin doktorunla mutlaka görüş canım Kendi söylediğin gibi aklına kötü şeyler de getirme.....
selam kızlar bayadır giremiyodum.2. kattan 4. kata tasındık o yuzden :)) .ben hala folık asıt vıtamın vb ılaclara baslamadım sız basladınız mı ve ne ıçıyorsunuz?
iyi çok uzağa gitmemişsinfolik plus içiyorum sadece :26:
Günaydın annecikler
hasta olanlara geçmiş olsun. tez vakit sağlıklarımıza kavuşuruz inşallah. inatçıkeçi ,neva7 umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. benim de burnum tıkalı acaba bununla ilgili ilaç verdiler mi size?
bebeğinin kalp atışlarını duyanlara tebrikler... duyacak olanlara umutla,sağlıkla heyacanlar... duymak isteyenlere de benim gibi:) darısı başınalar..
annecikler bugün de alalım şöyle en büyük bardakla ılık suyumuzu.. bol bol içelim..
bir de neden aşağıdan bakmalarına korkuyorsunuz. önemli olan bebeğinizin sağlığı. gitmişsiniz dr a ne durumda bir görsün. üsten bakınca küçük olduğu için göremez ve bir sorun varsa erken müdahale edilemez.. böyle düşünün.. bana da dedi. aşağıdan bakmamız dedi. özellikle eşim istemiyor gibi birşey olmaz. dr zaten vajinayle ilgilenmiyor bile aleti koyuyor o kadar.. ilerde doğum için rahim ağzıyla ilgili sorun varsa önceden bilinir..
selam kızlar bayadır giremiyodum.2. kattan 4. kata tasındık o yuzden :)) .ben hala folık asıt vıtamın vb ılaclara baslamadım sız basladınız mı ve ne ıçıyorsunuz?
yok oraya kesinlikle gitmeyin dediler bende daha dr. bulamadigim icin cekirge devlet hastanesine kayinvalidemin druna gittim yarinda gideyim duzgun bi yer arastiricam sevket yilmaza giden bi arkadas memnun kaldigini soylemisti orasi aklimda simdilik
kızlaaaaaaaar aranıza 2 günlük anne katıldı
çarşamba kese görces nasipse
kızlaaaaaaaar aranıza 2 günlük anne katıldı
keseyi gormek icin biraz erken gibi sanki ama insallah gorursun canim :)kızlaaaaaaaar aranıza 2 günlük anne katıldı
Canım benim bütün ailem Bursa'da. Şevket yılmazın altında yine şevket yılmaza bağlı sadece kadın doğum bölümü açmışlar ayrı bir hastahane gibi yani. Teyzem geçen yıl Şevket yılmazda yaptı doğumunu da takibini de... bildiğim kadarıyla da bir problem yaşamadı, ki teyzem 44 yaşında anne oldu :) doğum sonrası kaldığı oda 2 kişilikti tertemizdi herşey güzeldi teyzemde memnundu doktorundan falan. Ben de ağustosta bir düşük yaşadım aile ziyareti için bursadaydım. şevket yılmazın kadın doğum ek ünitesinde acile gittim, düşüğümü de orada yapmıştım malesef. acil olmasına rağmen doktorları hemşireleri çok ilgiliydi özel hastane gibi muamele gördüm resmen. Bursada olsam oraya giderdim, sen yine araştır ama ben ve çevrem hiç bir kötü yanını görmedik oranın. Şansın bol olsun...
dün sabah çok kötüydüm bütün gün bulandı durdu ama akşam patates haşadım sıcakken üzerine kaşar rendeleyip yedim... hem midemi tuttu hem lezzettli hemde yiyebildiğim kokmayan tek şey o...henüz doktorluk olmadım inşallah olmaz ama yeri geliyo eşim bile kokuyo ev kokuyo her yer kokuyp
canm hayırlı olsun bebişin Allah tamamına erdirsin isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inş...hoş geldin canım ne çabuk keseye gidiyorsun
ben tüp bebekle hamile kaldım ama 9 mart a
çağırdı
canım benimde senden hiç bi farkım yok diyebilirim.hayırlısı artık.bende haftaya gidicem doktora.bide ben bronşit oldum üstüne bi sürü serum ve ilaç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?