2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kesinlikle yarın arıycam doktoru netten de araştırdım aşı sonrası oluşan döküntüden kızamık bulaşmıyormuş ama işte o ama hep kafamı kurcalayacağına ....çünkü canlı aşı veriyolar...

selam kızlar bayadır giremiyodum.2. kattan 4. kata tasındık o yuzden :)) .ben hala folık asıt vıtamın vb ılaclara baslamadım sız basladınız mı ve ne ıçıyorsunuz?

iyi çok uzağa gitmemişsin folik plus içiyorum sadece :26:

gitmedim ama yine de iyi yordu beni . dr kan ve ıdrar testı ıstedı verdım evde netten baktım .kardesım dr o da ıyı sorun yok dedı bende tekrar gıtmedım.ama endıselıyım ılaca gec mı kaldım acep dıye?

canım geçmiş olsun sana da.sağlık ocağına gittim iki gün önce ama ilaç veremem dedi,bol istirahat edeceksin dedi,su iç,tavuk çorbası iç dedi.bugün biraz daha iyiyim,ama mahvetti beni bu tıkanıklık,hele dün burnumun gözlerle kesişen yerdeki kemikleri öyle bi ağrıyordu ki sanki biri yumruk atmış gibiydi,bugün daha iyiyim şükür,ama öksürük var biraz

selam kızlar bayadır giremiyodum.2. kattan 4. kata tasındık o yuzden :)) .ben hala folık asıt vıtamın vb ılaclara baslamadım sız basladınız mı ve ne ıçıyorsunuz?

ben hamile kalmadan once folbiol kullaniyodum ve ona devam ediyorum hala

kızlaaaaaaaar aranıza 2 günlük anne katıldı
çarşamba kese görces nasipse

yok oraya kesinlikle gitmeyin dediler bende daha dr. bulamadigim icin cekirge devlet hastanesine kayinvalidemin druna gittim yarinda gideyim duzgun bi yer arastiricam sevket yilmaza giden bi arkadas memnun kaldigini soylemisti orasi aklimda simdilik

Canım benim bütün ailem Bursa'da. Şevket yılmazın altında yine şevket yılmaza bağlı sadece kadın doğum bölümü açmışlar ayrı bir hastahane gibi yani. Teyzem geçen yıl Şevket yılmazda yaptı doğumunu da takibini de... bildiğim kadarıyla da bir problem yaşamadı, ki teyzem 44 yaşında anne oldu :) doğum sonrası kaldığı oda 2 kişilikti tertemizdi herşey güzeldi teyzemde memnundu doktorundan falan. Ben de ağustosta bir düşük yaşadım aile ziyareti için bursadaydım. şevket yılmazın kadın doğum ek ünitesinde acile gittim, düşüğümü de orada yapmıştım malesef. acil olmasına rağmen doktorları hemşireleri çok ilgiliydi özel hastane gibi muamele gördüm resmen. Bursada olsam oraya giderdim, sen yine araştır ama ben ve çevrem hiç bir kötü yanını görmedik oranın. Şansın bol olsun...

kızlaaaaaaaar aranıza 2 günlük anne katıldı
çarşamba kese görces nasipse
keseyi gormek icin biraz erken gibi sanki ama insallah gorursun canim :)

sagol tatlim bende memnun kalanlari cok duydum bakalim yarin olsun duruma gore arastiricam :)

Aynen yaa benim de eşim 1 haftadır bana kötü kokuyor.uzak duruyom bende mutfak ve wc sen de kusuyorum.ama bugün çok iyiydim Rabbime çok şükür.bende geçen yaptım patates püresi ama ben çok az tereyağ koymuştum yemeden kokusu çıkarttırdı bana döktüm bende.benım arkadaşlarım hiç anlamadı çok rahat geçti onların.ama biz de genetik ablamlarda boyleydi

Selam anneler ve cici bebişleri yazılanları arada okuyorum fakat bir türlü yazmadım.Kardeşim martın ilk haftası doğum yapacak Allahın izniyle ben de hem ailemi hem onu ziyarete geldim bu açıdan bakıldığında keyfim iyi de mide bulantılarım hala kötü durumda sürekli bulanıyorrrrr gözüm hiç bir şeyi görmüyor.Bir kaç arkadaş yazmış gerçekten her şey midemi bulandırıyor.Ne yapacağım böyle bilmiyorum

hoş geldin canım ne çabuk keseye gidiyorsun
ben tüp bebekle hamile kaldım ama 9 mart a
çağırdı
canm hayırlı olsun bebişin Allah tamamına erdirsin isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inş...
benmde bebişim tüp bebek canm biz bugün keseyi gördük bebek oluşmuş dedi dr ama kalp atışı için haftaya cağırdı

canım benimde senden hiç bi farkım yok diyebilirim.hayırlısı artık.bende haftaya gidicem doktora.bide ben bronşit oldum üstüne bi sürü serum ve ilaç.

cnm bnm çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine bende grip oldum ama çok şükür ayakta geçiriyorum bol bol ıhlamur falan iç bebişte pıtpıtlarını duyurcak annesine içini ferah tut inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…