mutfağı geçende kadınlara temizttirdim kuzu sadece zemin silinecek..birde buzdolabını silcem o kadar..
ah gülüm gönderebilsem hepsi gitsin oraya burda döktü resmen şakır şakırvayy arkadaş burda azıcık bi rüzgar esiyo her yer günlük güneşlik, bana yine uyku yok galiba bu gececullu yettiyse bize gönder biraz
aynen öyle iyi yapmışın ağırlaşmadan bunları bitirmek lazım artık dahada dokunmazsın derinlere zaten, biz yorulunca onlarda yoruluyolarmış, yazık kıyamam ona yaa
aynen kuzu yoruldum ama bişi de kalmadı yapalım da bitsin artık...temiz temiz mis gibi oturayım artık...sağ göğsümün altına toplandı minnak orada bişiler yapıyo ama ne yapıyo anlamadım...
şimdi çarşıdan geldim bi 4 saatım gecmiş dolanmaktan ama lorıcım Allah senden razı olsun sen olmasan ben daha almazdım geceelıklerımı aldım çok da beğenerek yolda dıyorumkı ah lorı ahh bana çok para harcattın ama eeve gelınce tekrar gıydım değmişşş dedı ya bana 35 haftada arkadaşım dogurdu anammmmmdedımmm yokya pijama geceliğim benım hemen cıkıverdım bende
Canım güle güle giy :)
Fotografları bekliyiruz...
selam kızlar nasılsınız keyifler yerindemi.bebişler nasıl
ah sadecik hoşgeldin napalım ılla buraya gırcez gırmeden yapamıyoz çarşıdan geldim damladım buraya
evet alışkanlık yaptı insanın aklı burada kalıyor.alışveriş mi yaptın bebişe ciciler mi aldın annesi
kendıme aldım bu sefer canım lorı dıyıncekı 35 te bırı doğurdu anam dedım ne dıyosun ben 30. haftadayım ya öyle olursa nasıl olur ya derken apar topar pc yı kapatıp çıktım evdengecelık pijama sabahlık falan aldım işte
kendıme aldım bu sefer canım lorı dıyıncekı 35 te bırı doğurdu anam dedım ne dıyosun ben 30. haftadayım ya öyle olursa nasıl olur ya derken apar topar pc yı kapatıp çıktım evdengecelık pijama sabahlık falan aldım işte
sezıncım hayırlı olsun allah zamanında gıymeyı nasıp etsın ıyı yapmıssın eksıklerrı halletmekle benımde eksıklerım var camasır alayım dıyorum alt ust su tek kullanımlık camasırlardan felam bı turlu gıdemıyorum ıyıce uyusuklastım yapacak cok sey var ama benım yapasımm yokk
canım step dibada ndırım mesajı gelmıstı 15 gun once bana ve son gun 31 temmuzdu dundu yanı bugun gıdeyım yarın gıdeyım derken dun son gun gıdeyım dunde odamız geldı kaçırdım üşendiiğimden gıdemedım ya bugun gittim oda lorının azına geldim ben normal aldım şkerım ynı doğumdan sonrada gıyecgım şeyler çok karasız kalmıştım magazada ama eve gelınce çok içime sındı
iyi yapmışsın canım benim herbişeylerim tamam bebeğiminde tamam hatta bavulumuz hazır babsıda geçenlerde emzik bez ıslak mendil aldı hepsini koyduk bavulumuza.doğuma giderken alcaz çıkçazben çok erken hazırladım biliyorum ama hala kızı 7.ayında doğum yaptı dedim neolur ne olmaz ben hazır bulunayım ah sahi biberon alcam babsı 0-3 ay bulamamış ben alıcaktım biberonu.
bızım kızınkıler hazır sekerım bıberondan burun temızleme pompasına kadar hatta diş kaşıyıcısına kadar bezımızde varodamızda dun geldi benım eksıklerım vardı işte çantam yok daha bişey olursa poşete koyar gıderız garik bıde dla içine kapitüne aldım onları pıkocuya vercem o buıtıncede kıyafetlerı yıkar utulerım oda bulur 4 hafta 35 e bende herşey bıtsın ıstıyom zatne 30 farkeettı ağırlaştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?