2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Canım aldıklarını sen de bebeşin de güle güle sağlıkla kullanın inşallah..Ben de bayramdan sonra hareketlenicez mecburen,kayınvalidemle bir kaç gün alışveriş yaparız sonra yıkar ütüler yerleştiririz,dediğin gibi 35 i anca bulur,35 te hazır olalım hepimiz zaten ne olur olmaz..

çok zevklı sadeceık değil miii ama ınsan heves edıyor napalım bızde eczacımızdan beklıyoz onları hedıye verıcek sabunu falann kızzzzzzzz var daha eksık havlu kuveti....

saol kuzum yaaaaa sen kaynananı eklıyon demı oruclu cıkamadık demiştin kız bır gunde halledersnız ben tek başıma hallettım bnımkı gamsız vıcdansız çarpıntımda oluyo tansıyonumda dusuyo otruruyom gıttıgım yerlerde naapayım

ıyı walla bıtırdınız desene gule gule kullanın kızlar ıns....gecen gun esım soruyor eksıklerımız ne alacagımız kaldımı dıye dedım bır ıkı parca bısey puset,kanguru,bebek cantası,bakım malzemelrı,banyo kuvetı,....felan kaldı dedım daha baya varmıss dedı bende eksıkler artık hıc bıtmeyecek alıssan ıyı olur baboş dedim

inşallah rabbim herkese kullanmayı nasip eder..sağsalim sağlıcakla hayırlısınla kucağımıza almayı nasip eder kuzularımızı

Evet canım o nedenle,Allah imkan ve sağlık versin herşey hallolur,baştan çok kafaya takıyordum ama çok takmamak gerek..Sen de kendini fazla yıpratma,madem yalnızsın bu konuda yavaş yavaş al,çarşıda ben de tek başıma çok zorlanıyorum artık..

bende temizlik malzemelerini tamamlayacağım artık.. tırnak makası falan... siz neler aldınız yazsanız ya bana da bilgi olsa:)

bende temizlik malzemelerini tamamlayacağım artık.. tırnak makası falan... siz neler aldınız yazsanız ya bana da bilgi olsa:)

canım biz tırnak makası sabun şampuan hatta tarak fırça takımı aldık..babası almış sanki hemen saç taraycaz bide bebe yağı almış her banyodan sonra yağlıcan kzıımı diyor ıslak mendil bez almış ama hep onlaramı devam ederim değiştirirmiyim bilmem

..................

Eklentiler

• $001.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $001.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $002.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $005.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $006.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $008.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 47
canım set halınde satılanlar var ben onlardan aldım burun aspıratoru ates olcerı makası taragı hepsı var ıcınde ondan alabılırsın...
..................

canımm cok guzel aldıkların gule gule gıy ınsallah....kızzz senınde hıc gobegın yok ya

var kuzu war 12 kılo nereye gitcek ama kıyafetlerden oyle gozutu demi yapışmıyo ya ustume bıde small tıpım kucuktu benım birde

evet göbeğin hiç yok bende dicektim ama kızarsın diye demedim.benim göbiş çok büyük herkes ikizmi diyor

kızmam bılakis memnun olurum canım benımmmm ben karnın bellı değil diyenlere hamıle gıbı dğilsin dıynleri gidip öpüyomm ne bıleyımmm kız markete gıderken bıle sankı herkes bana bakıyo gıbı utanıyom hala bırde kız ya benımkı yayvan karın oyle onde top gibi değil bırde gecelıkler bol oluyo yapışmıyoo ondanda olabılır

hayırlı olsun Cnm ben en küçük beden aldım ama biraz bol bana acaba doğum sonrasında daha bol mu olur
bana doğumdan sonra boyle olursun dedıler ama daha 9 haftam var dedım şişerim bu ıyı geelmezzse dedımde yokk dedıler karnın bıraz çöker rahat gıyersın dedıler e bıde şimdide dar değil rahat yapışmıyo bırazdaha şişkinlik olsa bıle dogumda bana benımkıler olur pay var bende gecelıgımı sabahlıgımı small aldım en kucugunu

yani hemen eski halimize dönemiyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…