Canım aldıklarını sen de bebeşin de güle güle sağlıkla kullanın inşallah..Ben de bayramdan sonra hareketlenicez mecburen,kayınvalidemle bir kaç gün alışveriş yaparız sonra yıkar ütüler yerleştiririz,dediğin gibi 35 i anca bulur,35 te hazır olalım hepimiz zaten ne olur olmaz..bızım kızınkıler hazır sekerım bıberondan burun temızleme pompasına kadar hatta diş kaşıyıcısına kadar bezımızde varodamızda dun geldi benım eksıklerım vardı işte çantam yok daha bişey olursa poşete koyar gıderız garik bıde dla içine kapitüne aldım onları pıkocuya vercem o buıtıncede kıyafetlerı yıkar utulerım oda bulur 4 hafta 35 e bende herşey bıtsın ıstıyom zatne 30 farkeettı ağırlaştım ben
aynen tırnak makası bebe yağı sbunu şampuanı herbişeyini aldık görenler bu ne acele bunlar sonrada alınır diyor ben geçen hafta bebeğimin eşyalarınıda yıkadım ütüledim bavulumuza yerleştirdim bebek çantası aldım ben ama doğuma giderken götürmeyi düşünmüyorum bütün eşyaları bavula yerleştirdim ben
Canım aldıklarını sen de bebeşin de güle güle sağlıkla kullanın inşallah..Ben de bayramdan sonra hareketlenicez mecburen,kayınvalidemle bir kaç gün alışveriş yaparız sonra yıkar ütüler yerleştiririz,dediğin gibi 35 i anca bulur,35 te hazır olalım hepimiz zaten ne olur olmaz..
bızım kızınkıler hazır sekerım bıberondan burun temızleme pompasına kadar hatta diş kaşıyıcısına kadar bezımızde varodamızda dun geldi benım eksıklerım vardı işte çantam yok daha bişey olursa poşete koyar gıderız garik bıde dla içine kapitüne aldım onları pıkocuya vercem o buıtıncede kıyafetlerı yıkar utulerım oda bulur 4 hafta 35 e bende herşey bıtsın ıstıyom zatne 30 farkeettı ağırlaştım ben
aynen tırnak makası bebe yağı sbunu şampuanı herbişeyini aldık görenler bu ne acele bunlar sonrada alınır diyor ben geçen hafta bebeğimin eşyalarınıda yıkadım ütüledim bavulumuza yerleştirdim bebek çantası aldım ben ama doğuma giderken götürmeyi düşünmüyorum bütün eşyaları bavula yerleştirdim ben
ıyı walla bıtırdınız desene gule gule kullanın kızlar ıns....gecen gun esım soruyor eksıklerımız ne alacagımız kaldımı dıye dedım bır ıkı parca bısey puset,kanguru,bebek cantası,bakım malzemelrı,banyo kuvetı,....felan kaldı dedım daha baya varmıss dedı bende eksıkler artık hıc bıtmeyecek alıssan ıyı olur baboş dedim
Evet canım o nedenle,Allah imkan ve sağlık versin herşey hallolur,baştan çok kafaya takıyordum ama çok takmamak gerek..Sen de kendini fazla yıpratma,madem yalnızsın bu konuda yavaş yavaş al,çarşıda ben de tek başıma çok zorlanıyorum artık..saol kuzum yaaaaa sen kaynananı eklıyon demı oruclu cıkamadık demiştin kız bır gunde halledersnız ben tek başıma hallettım bnımkı gamsız vıcdansız çarpıntımda oluyo tansıyonumda dusuyo otruruyom gıttıgım yerlerde naapayım
inşallah rabbim herkese kullanmayı nasip eder..sağsalim sağlıcakla hayırlısınla kucağımıza almayı nasip eder kuzularımızı
bende temizlik malzemelerini tamamlayacağım artık.. tırnak makası falan... siz neler aldınız yazsanız ya bana da bilgi olsa:)
canım set halınde satılanlar var ben onlardan aldım burun aspıratoru ates olcerı makası taragı hepsı var ıcınde ondan alabılırsın...bende temizlik malzemelerini tamamlayacağım artık.. tırnak makası falan... siz neler aldınız yazsanız ya bana da bilgi olsa:)
..................
canım set halınde satılanlar var ben onlardan aldım burun aspıratoru ates olcerı makası taragı hepsı var ıcınde ondan alabılırsın...
canımm cok guzel aldıkların gule gule gıy ınsallah....kızzz senınde hıc gobegın yok ya
var kuzu war 12 kılo nereye gitcek ama kıyafetlerden oyle gozutu demi yapışmıyo ya ustume bıde small tıpım kucuktu benım birde
var kuzu war 12 kılo nereye gitcek ama kıyafetlerden oyle gozutu demi yapışmıyo ya ustume bıde small tıpım kucuktu benım birde
evet göbeğin hiç yok bende dicektim ama kızarsın diye demedim.benim göbiş çok büyük herkes ikizmi diyor
bana doğumdan sonra boyle olursun dedıler ama daha 9 haftam var dedım şişerim bu ıyı geelmezzse dedımde yokk dedıler karnın bıraz çöker rahat gıyersın dedıler e bıde şimdide dar değil rahat yapışmıyo bırazdaha şişkinlik olsa bıle dogumda bana benımkıler olur pay var bende gecelıgımı sabahlıgımı small aldım en kucugunuhayırlı olsun Cnm ben en küçük beden aldım ama biraz bol bana acaba doğum sonrasında daha bol mu olur
bana doğumdan sonra boyle olursun dedıler ama daha 9 haftam var dedım şişerim bu ıyı geelmezzse dedımde yokk dedıler karnın bıraz çöker rahat gıyersın dedıler e bıde şimdide dar değil rahat yapışmıyo bırazdaha şişkinlik olsa bıle dogumda bana benımkıler olur pay var bende gecelıgımı sabahlıgımı small aldım en kucugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?