yani hemen eski halimize dönemiyor muyuz
kızmam bılakis memnun olurum canım benımmmm ben karnın bellı değil diyenlere hamıle gıbı dğilsin dıynleri gidip öpüyomm ne bıleyımmm kız markete gıderken bıle sankı herkes bana bakıyo gıbı utanıyom hala bırde kız ya benımkı yayvan karın oyle onde top gibi değil bırde gecelıkler bol oluyo yapışmıyoo ondanda olabılır
canım utanacak ne var çok hoşsunbenimde kız olacak canım..inşallah ilerde kızçelerimizin oğlanlarımızın fotolarını koyarız
amın canım ne bıleyım eşimde bundan şıkaytecı o benı karnı burnumda hayal etmiş hep daha karnım ıstedıgı kıvama gelmemiş ya dıyo anasıs bellı babası beellı nıye utanıyon ne bıleyımmm ya:117:
..................
anaaaaaaaaa ekım annelerı doğum hıkayeleri açılmış ya ben gırmem o siteyee ugursuzlukturvallah biilah girmem
bir mutfağım kaldı bitti her yer tertemiz oldu..mutfakta artıkın iftardan sonra...
canım yapma lütfen düşünme öyle.ben hiç utanmıyorum aklıma bile gelmedi utanmak.hatta kaynanm ayıp göbeğin çıkmış deyince çok kızmıştım ağlamıştım sinirden bana erkekler adamlar çok var buralarda artık sen dükkanda hiç olmazsın ayıp demişti...böyle bir mantık düşünemiyorum geçenlerde konuşan o avukatın dediğinemi gelelim hamileler evden çıkmasınmı ayıpmı..sakın canım böyle düşünme göbeğini gere gere gez orda senin kızın yavrun var
Aaa ugursuzluk mu olur?niye kizzzz??bu arada geceliklerin bi harika güle güle kullan insaallah sezinimmm
Kuzuuu sen yorulmadin mi dinlen biraz ama helal olsun sana banada annem yaptirmiyor pek sagolsun yoksa duramam bende
pek gobegıne gıtmemıs canım masallahallah ssaglıkla dogurup gıymeyı nasıp etsın cıcılerımzı
büsram odan geldı mı
Evet geldi kuzumm ama daha kurulmadiburdakiler kurmuyorlar sadece getiriyorlar yine babacima kaldi is oda calisiyor ama bu hafta kesin kurulur insaallah
aamın kuzu ben etkılenıyorum yaaa okuyunca okumuym oyuzdenoyhhh gecmıs yılların dogum hıkayelerını okudum kızlar allah bızede nasıp etsın ya herkesın farklı hıkayesı var ama sonunda yazılan cumleler hep aynı ''bebegımı kucagıma alınca tum acıları sıkıntıları unuttum...''allah hepımıze nasıp etsınn
olsun gelmiş ya eve kadar yapar babacın
Msj yazdığımız yetin üstünde simgeler var film şeridi gibi ılanın solundaki simge ona tıkla dosya seç çkkıyor ordan yükleniyor cnm
aamın kuzu ben etkılenıyorum yaaa okuyunca okumuym oyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?