2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım utanacak ne var çok hoşsunbenimde kız olacak canım..inşallah ilerde kızçelerimizin oğlanlarımızın fotolarını koyarız

canım utanacak ne var çok hoşsunbenimde kız olacak canım..inşallah ilerde kızçelerimizin oğlanlarımızın fotolarını koyarız

amın canım ne bıleyım eşimde bundan şıkaytecı o benı karnı burnumda hayal etmiş hep daha karnım ıstedıgı kıvama gelmemiş ya dıyo anasıs bellı babası beellı nıye utanıyon ne bıleyımmm ya :117:

canım yapma lütfen düşünme öyle.ben hiç utanmıyorum aklıma bile gelmedi utanmak.hatta kaynanm ayıp göbeğin çıkmış deyince çok kızmıştım ağlamıştım sinirden bana erkekler adamlar çok var buralarda artık sen dükkanda hiç olmazsın ayıp demişti...böyle bir mantık düşünemiyorum geçenlerde konuşan o avukatın dediğinemi gelelim hamileler evden çıkmasınmı ayıpmı..sakın canım böyle düşünme göbeğini gere gere gez orda senin kızın yavrun var

anaaaaaaaaa ekım annelerı doğum hıkayeleri açılmış ya ben gırmem o siteyee ugursuzluktur vallah biilah girmem

Aaa ugursuzluk mu olur?niye kizzzz??bu arada geceliklerin bi harika güle güle kullan insaallah sezinimmm
bir mutfağım kaldı bitti her yer tertemiz oldu..mutfakta artıkın iftardan sonra...

Kuzuuu sen yorulmadin mi dinlen biraz ama helal olsun sana banada annem yaptirmiyor pek sagolsun yoksa duramam bende

Msj yazdığımız yetin üstünde simgeler var film şeridi gibi ılanın solundaki simge ona tıkla dosya seç çkkıyor ordan yükleniyor cnm

haklısın canım yok adamı şikayet edenlerdendım bende de kız nebıleyım herkes bana bakıyo gıbı gelıyo görsen yırtıgımdır ama bu konuda pek bi muhafazakar oldum sankı ne bıleyım ya hamıleleık psıkolojısı ben kıloyu cok takıntı yaptım hamıleleıkte kaltım dıyetısyene gıttım hala daha bı elbıse gıyıyom ayyyyyyy aynı hamıle kadınlar gıbı dıyom hanı bı kıyafet gıyersınde kadın gıbı oldum dersın ya aslında evet kadınız evlendık bugun bıle kıyafet alırken zorlandım onu begenmedım bunu begenmedım yok anne gıbı gecelıkler var kadında dedı ama anne olucan işte onu demek ıstemedım ayyyy ne bleyım cancazım

Aaa ugursuzluk mu olur?niye kizzzz??bu arada geceliklerin bi harika güle güle kullan insaallah sezinimmm

Kuzuuu sen yorulmadin mi dinlen biraz ama helal olsun sana banada annem yaptirmiyor pek sagolsun yoksa duramam bende

büşram bu hamıleleık bana salak saçma takıntılar yarattı yaa huy değiştim vaalla bakma sen bana cicim

oyhhh gecmıs yılların dogum hıkayelerını okudum kızlar allah bızede nasıp etsın ya herkesın farklı hıkayesı var ama sonunda yazılan cumleler hep aynı ''bebegımı kucagıma alınca tum acıları sıkıntıları unuttum...''allah hepımıze nasıp etsınn

aamın kuzu ben etkılenıyorum yaaa okuyunca okumuym oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…