Evet yapar insaallah..sen ne yapiyon sezinimm iyimisin.kiiz benimde ic camasirim islanmis kontrolümde haftaya cuma korkuyorum kiz yoktur insaallah birsey
bana benzerse uzun olur ama baba daha minyon. surat ona benziyo gibi huy da ona benzeyebilir hiç sorun yok ama boyu ve saç rengi bana benzesin
ahh canım benimmm aramıza hoşgeldinn
bende bi sürü oldu yaa çıldırıcam yağ krem mrem kar etmiyo bünyeyle alakalı biraz da. doktora söyledim doğumdan sonra bi çogu geçicek ztn sıkıntı etme dedi. oraya razıyım ben yeterki göğüslerim çatlamasın.
maşallah canım sizeEki Görüntüle 769780
acaba oldumu
Eki Görüntüle 769780
acaba oldumu
maşallah canım sizene kadar küçük göbeğin benimki benden bi metre önde gidiyo
yaa bu nee hıc bırınızın gobegı cıkmamıskı bı benım koca bı gobegımm olduu....maşallah canımm sana
sağol Cnm bana kocaman geliyor sende yuklesene Cnm galiba sen daha foto koymadin
Eki Görüntüle 769780
acaba oldumu
yaa bu nee hıc bırınızın gobegı cıkmamıskı bı benım koca bı gobegımm olduu....maşallah canımm sana
niye oyle diyorsun Cnm psikolojin bozulmasın hepimizin gobisleri çok güzelyokk canım hıc oyle gelmesın gayet mınıkk bı gobegınn var masallah... ben daha hıc eklemedım foto koymayacamda psıkolojım bozuldu sızı gorunce
zulu buna göbekmi diyosun canım maşallah nerde saklıonuz anam bebekleri sizbenimki 9 aylık gibi valla doktor bile dedi önden önden giddiyoruz diye
niye oyle diyorsun Cnm psikolojin bozulmasın hepimizin gobisleri çok güzel
zulu buna göbekmi diyosun canım maşallah nerde saklıonuz anam bebekleri sizbenimki 9 aylık gibi valla doktor bile dedi önden önden giddiyoruz diye
benım gobek son ay baya ılerledı canım bugun hemsıre bıle dıyo tam hamıle olmussun bu ay baya bellı etmıs bebısın kendını dıyor bı ara koyarım bende artıkın... yok canım dolastım dolapları yokladımm cıksss bısey cıkmadı ne ıstıyorum acaba ben bılemdımherkesın kendı çapına gore gobegı var sorsak zuluma o gobekten hiç bişey yapamıyodur cunku normalınde çok zayıfmış değil mi zulum kız kuzuuuuuuuuuuu koy sende nolurrrrrrrr bak merak ediyom bende deoluyo o ağzımada anlık bı tat oluyo ay dıyom bişey canm cektıde ne cektı ne yesem bi mutfaga turla da gel
fazla zorlanmiyorum ama eskisi gibi de değilim beni en çok zorlayan ayak parmaklarımın Cnm tirnaklarim mosmor olmuş nedeninide bilmiyorumherkesın kendı çapına gore gobegı var sorsak zuluma o gobekten hiç bişey yapamıyodur cunku normalınde çok zayıfmış değil mi zulum kız kuzuuuuuuuuuuu koy sende nolurrrrrrrr bak merak ediyom bende deoluyo o ağzımada anlık bı tat oluyo ay dıyom bişey canm cektıde ne cektı ne yesem bi mutfaga turla da gel
oyle dımı onemlı olan ıcındekılerın saglıklı olması ama sende cok fitsin canımm maşallahhh
sezinim canım olmuşuz 56.4 kilo 45 le hamile kaldım aldıgım toplam kiloyu sen hesaplasenınde son halını gormedık şekerım pazartesı tartılmadın mı hem oğlun ne kadar olmuştu
sağol Cnm ama hiç o kadar büyük değildir bence
benim göbüş te aldı başını gitti gören 9 aylık sanıyogerçi başka yerimde bişey yok ama göbişin maşallahı var
sezinim canım olmuşuz 56.4 kilo 45 le hamile kaldım aldıgım toplam kiloyu sen hesapla
oglum gayet iyi 1.335 kilo 29+1 de bi sıkıntımız çıkmadı yol iznide aldık akçakocaya gidicez bayrama 5 günlüğüne
son halimin fotosu en kısa zamanda koyuyumda göbüş görün siz
ekleyince görcen zulucum nasıl b göbek var bende kısa boy olunca göbek dışa dışa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?