2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
e sebicik koysana sendee ben kocişe dıyodum cekıver benı dıye cekmıyodu aklıma geldı fotograf makınem kendı cekıyo ya onla cektım bugun
benim boy var die aldığım klo hiç belli olmuyo kuzum 57 ile hamile kaldım şimdi 66 kiloyum (sabahları 65)
ben de kocişe çektirdim geçen hafta atamadım daha dur yüklim pc ye atıverimm göbüş görün kıss

slm hanımlar.nasılsınız.biz bugun çok ıyıyız.dr kontrolumuz vardı.1.400gr olmuş oğluşum herşey yolunda dedi ama idrar yolları enefeksıyonu varmış.bir suru suda eritilip içilecek ilaç verdi.:44:
maşallah bebeğine canım...geçmiş olsun bol bol su iç ihmal etme
Kızlar ya utanarak bişey sorucam.bnm kuyruk sokumum fena ağrıyo oturup kalkarken.son 1 haftadır böyle ve popomun arası mosmor.bugun 30 haftam bitti.sizlerde böyle sorun yaşayan varmı ? Korkuyorum
ohoo o bende 2 aydır var malesef oturamaz oldum uzun süre
maşallah hiçbir şey belli değil bende göbiş topiğine eklemiştim ama seninki benimkinden de küçük
yaaa kızlarrr benımm canımm bısey yemek ıstıyorrr ama ne yemek ıstedıgımı bılmıyorumm ıyıce sastımm bennnn

meyve ye canım en iyisi sana da bebişe de faydası olur

ewet canım ozamanlar yatıştaydım ya kilolar kalıodu şimdi evime geçince ister istemez hareket ediyorum kilolar fazla kalmıo oglum az kilo almış gibi geldi tam 1 ay önce 860 gramdı şimdi 1335 gram olmuş
akçakoca düzcenin ilçesi canım güzel biyer gerçi kvdelerde orda ama benim keyfimi kaçıramaz kimse

gördüm senin gobusude Cnm senin daha küçük Cnm birde doğum topigimiz açılmış bir sevindim anlatamam Cnm ah bide ekim gelse bu gidişle sabirsizliktan doguruvercem Cnm
bir an önce ekle Cnm
Eki Görüntüle 769796 Eki Görüntüle 769798
ben ve oğluşum 27+2 haftalık resmimiz teyzeleri
masallah Cnm

sağol tatlım ama ben de çok çıkmasın da çatlağım olmasın die dua ediyodum ama malesef dün ilk çatlağımla yüzleştim ama olsun minişime değer

evet biliyorum öğlen yazmıştın canım çatlağını inşallah ilerlemez daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…