benim boy var die aldığım klo hiç belli olmuyo kuzum 57 ile hamile kaldım şimdi 66 kiloyum (sabahları 65e sebicik koysana sendee ben kocişe dıyodum cekıver benı dıye cekmıyodu aklıma geldı fotograf makınem kendı cekıyo ya onla cektım bugun
maşallah bebeğine canım...geçmiş olsun bol bol su iç ihmal etmeslm hanımlar.nasılsınız.biz bugun çok ıyıyız.dr kontrolumuz vardı.1.400gr olmuş oğluşum herşey yolunda dedi ama idrar yolları enefeksıyonu varmış.bir suru suda eritilip içilecek ilaç verdi.:44:
ohoo o bende 2 aydır var malesef oturamaz oldum uzun süreKızlar ya utanarak bişey sorucam.bnm kuyruk sokumum fena ağrıyo oturup kalkarken.son 1 haftadır böyle ve popomun arası mosmor.bugun 30 haftam bitti.sizlerde böyle sorun yaşayan varmı ? Korkuyorum
maşallah hiçbir şey belli değil bende göbiş topiğine eklemiştim ama seninki benimkinden de küçükEki Görüntüle 769780
acaba oldumu
yaaa kızlarrr benımm canımm bısey yemek ıstıyorrr ama ne yemek ıstedıgımı bılmıyorumm ıyıce sastımm bennnn
git canım git nasıl ıyı gelıcek sana arya o 5 gun kendını tazeleyıp donuceksın doğum oncesınde hem doğumdan sonrada eve kapanıcaz ya senı ıdare eder epey ne guzelll ohhh valllaa sevındım adına bende 12 kılo aldım toplam 55 le hamıle kaldım 67 olmuşum senın kılon durdu ama 8 dın taaa nezaman uzerıne cok koymamışsın akçakoca nerde nasıl bı yer bılmıyorum
sağol tatlım ama ben de çok çıkmasın da çatlağım olmasın die dua ediyodum ama malesef dün ilk çatlağımla yüzleştim ama olsun minişime değermaşallah yaa bende böyle olunca kıskanıyorum haa benimki hiç hamile göbeği gibi değil seninki maşallah tam hamiş
gördüm senin gobusude Cnm senin daha küçük Cnm birde doğum topigimiz açılmış bir sevindim anlatamam Cnm ah bide ekim gelse bu gidişle sabirsizliktan doguruvercem Cnmmaşallah bebeğine canım...geçmiş olsun bol bol su iç ihmal etme
ohoo o bende 2 aydır var malesef oturamaz oldum uzun süre
maşallah hiçbir şey belli değil bende göbiş topiğine eklemiştim ama seninki benimkinden de küçük
meyve ye canım en iyisi sana da bebişe de faydası olur
bir an önce ekle Cnmsezinim canım olmuşuz 56.4 kilo 45 le hamile kaldım aldıgım toplam kiloyu sen hesapla
oglum gayet iyi 1.335 kilo 29+1 de bi sıkıntımız çıkmadı yol iznide aldık akçakocaya gidicez bayrama 5 günlüğüne
son halimin fotosu en kısa zamanda koyuyumda göbüş görün siz
ekleyince görcen zulucum nasıl b göbek var bende kısa boy olunca göbek dışa dışa gitti
sağol tatlım ama ben de çok çıkmasın da çatlağım olmasın die dua ediyodum ama malesef dün ilk çatlağımla yüzleştim ama olsun minişime değer
sağol kuzu teşekkür ederizmasallah sebıcımm sende gobekten almıssın sadce canım gerısınde bısey yok
gördüm senin gobusude Cnm senin daha küçük Cnm birde doğum topigimiz açılmış bir sevindim anlatamam Cnm ah bide ekim gelse bu gidişle sabirsizliktan doguruvercem Cnm
bir an önce ekle Cnm
masallah Cnm
aminnn sağol canım ama önce bi kociş bulman lazımmaşallahsağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah canımmm Rabbim bize de nasip etsin inşallah daha evli değilim ama
çok sağol tatlımsebicim ne güzel çıkmış göbüşün maşallah canım oglunada sanada
sağol canımmgördüm senin gobusude Cnm senin daha küçük Cnm birde doğum topigimiz açılmış bir sevindim anlatamam Cnm ah bide ekim gelse bu gidişle sabirsizliktan doguruvercem Cnm
bir an önce ekle Cnm
masallah Cnm
Eki Görüntüle 769780
acaba oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?