aa ciddi mi ben çok sverek aldım bayılıyorum bu renklere canım o zaman sen de zevklisin desenedikkkat ettim de senle koltuklarımız aynı demekki zevklerimiz benziyor
inşallah canımevet biliyorum öğlen yazmıştın canım çatlağını inşallah ilerlemez daha fazla
aminnn sağol canım ama önce bi kociş bulman lazımRabbim hayırlı kaderler nasip etsin inşallah gönlüne göre olsun herşey
teşekkürler canım 9 kilo aldım belli olmuyo amaAy maşallah ne güzel sadece göbekten almışsı :))
aa ciddi mi ben çok sverek aldım bayılıyorum bu renklere canım o zaman sen de zevklisin desene
Eki Görüntüle 769861 Eki Görüntüle 769862 . Bunlarda benim gönüşlrim özenfim sizden koca bi göbek görün dedim:))))
masallah canımbend sendenım
maşallah size canımEki Görüntüle 769861 Eki Görüntüle 769862 . Bunlarda benim gönüşlrim özenfim sizden koca bi göbek görün dedim:))))
maşallah size canımsen de büyütmüşün göbüşü kızımız mı oluyo oğlumuz mu
Eki Görüntüle 769861 Eki Görüntüle 769862 . Bunlarda benim gönüşlrim özenfim sizden koca bi göbek görün dedim:))))
çok teşekkür ederiz tatlımCanım çok sekeeeer :) bence cok iyi göbeğin. Cok guzel
Bu arada zuluuuu senin de göbeğin hiç yok maasallah
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin minnaklarımızı canım ben de geçen hafta çok ağrım vardı penguenlemeye başlamıştım şimdi dinleniyorum die düzeldi
Kız imşallah teyzesi :)))) evt baya büyüttüm ben göbişümü prnguen yürüyüşüne başladım bile
masallah Cnm pek guzelsinizEki Görüntüle 769861 Eki Görüntüle 769862 . Bunlarda benim gönüşlrim özenfim sizden koca bi göbek görün dedim:))))
Canım çok sekeeeer :) bence cok iyi göbeğin. Cok guzel
Bu arada zuluuuu senin de göbeğin hiç yok maasallah
kızlar bugün kontrolüm var demiştim ya gittim ve oğluşumu gördüm.Çok güzeldi 1700 gr olmuş maşallah boyu çok uzun değilmiş e normal bizde çok uzun kimse yok neyse çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde.
Ultrason sırasında kasılmalarım oldu hani sertleşme diyoruz ya ondan doktorum farketti senin canın mı yanıyo dedi ben de anlattım birkaç haftadır böle böle oluyo diye o da hemen nts ye bağladı.20 dk da 6 kez kasılma olmuş bunu görünce bu erken doğum riski dedi,bir sürü ilaç verdi ve erken doğum olursa diye bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için iğne verdi.Bayramda sakın gezme dedi dinlen falan filan.
Neyse ben de çok tırstım napıcam diye. Bakalım nolacak 38. haftaları görebilecekmiyim. Ayy hiç hazırlık yapmadım çantamı hazırlamalıyım ne olur ne olmaz. Allah'ım ne olur vakti saatinde doğum yapalım inşallah.Kızlar sizde dikkat edin kasılmalarınız varsa doktorunuza söyleyin mutlaka. ...
:18::18::18:
maşallah oğluşuna canım iki kiloya yaklaşmış tosuncuğunkızlar bugün kontrolüm var demiştim ya gittim ve oğluşumu gördüm.Çok güzeldi 1700 gr olmuş maşallah boyu çok uzun değilmiş e normal bizde çok uzun kimse yok neyse çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde.
Ultrason sırasında kasılmalarım oldu hani sertleşme diyoruz ya ondan doktorum farketti senin canın mı yanıyo dedi ben de anlattım birkaç haftadır böle böle oluyo diye o da hemen nts ye bağladı.20 dk da 6 kez kasılma olmuş bunu görünce bu erken doğum riski dedi,bir sürü ilaç verdi ve erken doğum olursa diye bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için iğne verdi.Bayramda sakın gezme dedi dinlen falan filan.
Neyse ben de çok tırstım napıcam diye. Bakalım nolacak 38. haftaları görebilecekmiyim. Ayy hiç hazırlık yapmadım çantamı hazırlamalıyım ne olur ne olmaz. Allah'ım ne olur vakti saatinde doğum yapalım inşallah.Kızlar sizde dikkat edin kasılmalarınız varsa doktorunuza söyleyin mutlaka. ...
Canım geçmiş olsun,Allah hayırlısıyla zamanında doğum nasip eder inş. Doktorunun dediği gibi sen de dikkat edersin,kendini yormazsın.Herşey minnaklarımız için napalım:26:kızlar bugün kontrolüm var demiştim ya gittim ve oğluşumu gördüm.Çok güzeldi 1700 gr olmuş maşallah boyu çok uzun değilmiş e normal bizde çok uzun kimse yok neyse çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?