2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bugün kontrolüm var demiştim ya gittim ve oğluşumu gördüm.Çok güzeldi 1700 gr olmuş maşallah boyu çok uzun değilmiş e normal bizde çok uzun kimse yok neyse çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde.
Ultrason sırasında kasılmalarım oldu hani sertleşme diyoruz ya ondan doktorum farketti senin canın mı yanıyo dedi ben de anlattım birkaç haftadır böle böle oluyo diye o da hemen nts ye bağladı.20 dk da 6 kez kasılma olmuş bunu görünce bu erken doğum riski dedi,bir sürü ilaç verdi ve erken doğum olursa diye bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için iğne verdi.Bayramda sakın gezme dedi dinlen falan filan.
Neyse ben de çok tırstım napıcam diye. Bakalım nolacak 38. haftaları görebilecekmiyim. Ayy hiç hazırlık yapmadım çantamı hazırlamalıyım ne olur ne olmaz. Allah'ım ne olur vakti saatinde doğum yapalım inşallah.Kızlar sizde dikkat edin kasılmalarınız varsa doktorunuza söyleyin mutlaka.
...
:18::18::18:

Geçmiş oldum cnm benimde arada oluyor bende yaron gidicem bakalım bana ne diyecek ((benişimede maşallah cnm:))

maşallah oğluşuna canım iki kiloya yaklaşmış tosuncuğun
dikkat et kendine canım inşallah tam zamanında gelir yavrun

Canım geçmiş olsun,Allah hayırlısıyla zamanında doğum nasip eder inş. Doktorunun dediği gibi sen de dikkat edersin,kendini yormazsın.Herşey minnaklarımız için napalım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…