2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

geçmiş olsun Cnm korktum şimdi çünkü benim.de çok kasılma oluyor ve katılmaktan karnım kasilmadigi zamanlarda bile ağrıyor bugün ard arda karnına ağrılar girdi yerimden kalkamadim Ayyy birşey yoktur inşallah:18:

Geçmiş oldum cnm benimde arada oluyor bende yaron gidicem bakalım bana ne diyecek ((benişimede maşallah cnm:))

maşallah oğluşuna canım iki kiloya yaklaşmış tosuncuğun
dikkat et kendine canım inşallah tam zamanında gelir yavrun

Canım geçmiş olsun,Allah hayırlısıyla zamanında doğum nasip eder inş. Doktorunun dediği gibi sen de dikkat edersin,kendini yormazsın.Herşey minnaklarımız için napalım:26:

çok sağolun kızlar inşallah sağsalim zamanında kucağımıza alırız bebişlerimizi...

inşallah yoktur sen de dikkat et kendine canım ama doktoruna sor bence. Yani önlem almak önemli sonuçta her kasılma erken doğum olacak diye bişey yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım.

canim cok gecmis olsun. aman sakin yorma kendini, dinlen. Cantani falan da esin yada annen yakinsa o hazirlasin. Yikanacak seyleri falan yaptir birine.
Bu kasilmayi ben tam cozemedim. Agri da oluyor mu? Cunku bebegin hareketleri de cok oldugu icin bende mi ayirt edemiyorum diye dusunuyorum bazen.
masallah Cnm pek guzelsiniz

sağol Cnm sizin gobisleride görmek isterim
canim cepten ben foto yukleyemiyorum. Iphone da cikmiyor oyle bir opsiyon.
Pcde de usb girisi bozuk foto yukleyemiyorum bilgisayara. ama bir yolunu bulmaya calisacagim

kizlar kafayı yiycem sabahtan beri basım dönüyor tansiyonm normal ya sebebi ne bilmiyorum yerimden kalkamiyorum delirecegim

Benimde ıphone canım ben yüklüyorum şuam telden giriyorum mesela gunduz öç sen yüklendim ama ekran aynı full siteyı kullanırsan yuklersin

canım benim kasılma şöyle oluyo karnın bi tarafa çekiliyomuş gibi oluyo yavaş yavaş artıyo bebek hareket ediyo sanıyodum ben de. Karnımda bebeğin şekli çıkıyo ama taş gibi oluyo sertleşiyor çok sürmüyor karnına kramp girmiş gibi e acı da oluyo biraz.

kizlar kafayı yiycem sabahtan beri basım dönüyor tansiyonm normal ya sebebi ne bilmiyorum yerimden kalkamiyorum delirecegim
canim benim de bugun arasa basim donuyor. Normal sanirim. bir cok kiside oluypr.

Benimde ıphone canım ben yüklüyorum şuam telden giriyorum mesela gunduz öç sen yüklendim ama ekran aynı full siteyı kullanırsan yuklersin

hmm ben full siteden ciktim sunku cooook ugrastirici. Mobil haline donmek icin de tekrardan butun gecmisi vs sildim.
Bi bakayim olmadi oyle yaparim gene. Ama cok sinir bir sey.

benim de bazen sertlesiyor hareket oluyor sanki orda, Bebek oraya gitmis gibi oluyor. sonra iniyor. Ama hoc agrim olmuyor.
Peki normal sartlarda ne zaman nstye baglaniyoruz arkadaslar.

Ayy zuluuum massallaah ne kücük ve tatli bir göbisin var zayif olmak ne güzel yaa

Evet kuzum ya cok pimpirikli olduk...bende dikkat edeyim bari acaba akintimi yoksa su mu cis oldugunu hic sanmiyorum sezinim onu hissederim ben yaa demii..
Eki Görüntüle 769796 Eki Görüntüle 769798
ben ve oğluşum 27+2 haftalık resmimiz teyzeleri

Sebicimmm massaallah ne güzel bir göbis top gibiii ayy cok tatliii
Eki Görüntüle 769861 Eki Görüntüle 769862 . Bunlarda benim gönüşlrim özenfim sizden koca bi göbek görün dedim:))))

Massallah canim hepinizin göbisleri cok tatliiii

Gecmis olsun tatlim insaallah 38.haftayi görürsün hep dinlen sakin ayakta cok fazla durma bak pisman olursun biraz sik disini bu arada oglusuna massaallah büyümüs bayaa annesi ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…