kızlar bugün kontrolüm var demiştim ya gittim ve oğluşumu gördüm.Çok güzeldi 1700 gr olmuş maşallah boyu çok uzun değilmiş e normal bizde çok uzun kimse yok neyse çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde.
Ultrason sırasında kasılmalarım oldu hani sertleşme diyoruz ya ondan doktorum farketti senin canın mı yanıyo dedi ben de anlattım birkaç haftadır böle böle oluyo diye o da hemen nts ye bağladı.20 dk da 6 kez kasılma olmuş bunu görünce bu erken doğum riski dedi,bir sürü ilaç verdi ve erken doğum olursa diye bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için iğne verdi.Bayramda sakın gezme dedi dinlen falan filan.
Neyse ben de çok tırstım napıcam diye. Bakalım nolacak 38. haftaları görebilecekmiyim. Ayy hiç hazırlık yapmadım çantamı hazırlamalıyım ne olur ne olmaz. Allah'ım ne olur vakti saatinde doğum yapalım inşallah.Kızlar sizde dikkat edin kasılmalarınız varsa doktorunuza söyleyin mutlaka. ...
:18::18::18:
..................
Geçmiş oldum cnm benimde arada oluyor bende yaron gidicem bakalım bana ne diyecek((benişimede maşallah cnm:))
maşallah oğluşuna canım iki kiloya yaklaşmış tosuncuğun
dikkat et kendine canım inşallah tam zamanında gelir yavrun
Canım geçmiş olsun,Allah hayırlısıyla zamanında doğum nasip eder inş. Doktorunun dediği gibi sen de dikkat edersin,kendini yormazsın.Herşey minnaklarımız için napalım:26:
geçmiş olsun Cnm korktum şimdi çünkü benim.de çok kasılma oluyor ve katılmaktan karnım kasilmadigi zamanlarda bile ağrıyor bugün ard arda karnına ağrılar girdi yerimden kalkamadim Ayyy birşey yoktur inşallah:18:
canim cok gecmis olsun. aman sakin yorma kendini, dinlen. Cantani falan da esin yada annen yakinsa o hazirlasin. Yikanacak seyleri falan yaptir birine.kızlar bugün kontrolüm var demiştim ya gittim ve oğluşumu gördüm.Çok güzeldi 1700 gr olmuş maşallah boyu çok uzun değilmiş e normal bizde çok uzun kimse yok neyse çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde.
Ultrason sırasında kasılmalarım oldu hani sertleşme diyoruz ya ondan doktorum farketti senin canın mı yanıyo dedi ben de anlattım birkaç haftadır böle böle oluyo diye o da hemen nts ye bağladı.20 dk da 6 kez kasılma olmuş bunu görünce bu erken doğum riski dedi,bir sürü ilaç verdi ve erken doğum olursa diye bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için iğne verdi.Bayramda sakın gezme dedi dinlen falan filan.
Neyse ben de çok tırstım napıcam diye. Bakalım nolacak 38. haftaları görebilecekmiyim. Ayy hiç hazırlık yapmadım çantamı hazırlamalıyım ne olur ne olmaz. Allah'ım ne olur vakti saatinde doğum yapalım inşallah.Kızlar sizde dikkat edin kasılmalarınız varsa doktorunuza söyleyin mutlaka. ...
canim cepten ben foto yukleyemiyorum. Iphone da cikmiyor oyle bir opsiyon.masallah Cnm pek guzelsiniz
sağol Cnm sizin gobisleride görmek isterim
Teşekkürler canımcanim hepsi birbirinden guzel :)
Bayildim
Gule gule giy insallah...
kizlar kafayı yiycem sabahtan beri basım dönüyor tansiyonm normal ya sebebi ne bilmiyorum yerimden kalkamiyorum delirecegim
Benimde gecen hafta öyle olmustu.tansiyon şeker hepside normal çıkıyordu olctugumde. Neyse ki cok şükür şimdi yok
Benimde ıphone canım ben yüklüyorum şuam telden giriyorum mesela gunduz öç sen yüklendim ama ekran aynı full siteyı kullanırsan yuklersincanim cok gecmis olsun. aman sakin yorma kendini, dinlen. Cantani falan da esin yada annen yakinsa o hazirlasin. Yikanacak seyleri falan yaptir birine.
Bu kasilmayi ben tam cozemedim. Agri da oluyor mu? Cunku bebegin hareketleri de cok oldugu icin bende mi ayirt edemiyorum diye dusunuyorum bazen.
canim cepten ben foto yukleyemiyorum. Iphone da cikmiyor oyle bir opsiyon.
Pcde de usb girisi bozuk foto yukleyemiyorum bilgisayara. ama bir yolunu bulmaya calisacagim
senin nasıl geçti Cnm özel birşey yaptın mı
canim cok gecmis olsun. aman sakin yorma kendini, dinlen. Cantani falan da esin yada annen yakinsa o hazirlasin. Yikanacak seyleri falan yaptir birine.
Bu kasilmayi ben tam cozemedim. Agri da oluyor mu? Cunku bebegin hareketleri de cok oldugu icin bende mi ayirt edemiyorum diye dusunuyorum bazen.
canim cepten ben foto yukleyemiyorum. Iphone da cikmiyor oyle bir opsiyon.
Pcde de usb girisi bozuk foto yukleyemiyorum bilgisayara. ama bir yolunu bulmaya calisacagim
canim benim de bugun arasa basim donuyor. Normal sanirim. bir cok kiside oluypr.kizlar kafayı yiycem sabahtan beri basım dönüyor tansiyonm normal ya sebebi ne bilmiyorum yerimden kalkamiyorum delirecegim
Benimde ıphone canım ben yüklüyorum şuam telden giriyorum mesela gunduz öç sen yüklendim ama ekran aynı full siteyı kullanırsan yuklersin
canım benim kasılma şöyle oluyo karnın bi tarafa çekiliyomuş gibi oluyo yavaş yavaş artıyo bebek hareket ediyo sanıyodum ben de. Karnımda bebeğin şekli çıkıyo ama taş gibi oluyo sertleşiyor çok sürmüyor karnına kramp girmiş gibi e acı da oluyo biraz.
Eki Görüntüle 769780
acaba oldumu
yoktur yawrucum kız ben çok pimpirikli olduk ben 4 gun onceye aldırdıydım ya randevumu o akıntı yuzunden o akıntı gelınce fark edebılıyomusun aktıgını eer hıssedıyosan sık altını eğer akındı durursa ya çiştir ya normal akıntı ama sıktıgın halde altını gelıyosa o suymuş oyle aayırt edebılırsın dedı dun hemşire bana bırde değişik kokusu olurmuş suyun akıntı ve çişten farklıdır dedı oyle anlaayabılırsın dedi
Eki Görüntüle 769861 Eki Görüntüle 769862 . Bunlarda benim gönüşlrim özenfim sizden koca bi göbek görün dedim:))))
kızlar bugün kontrolüm var demiştim ya gittim ve oğluşumu gördüm.Çok güzeldi 1700 gr olmuş maşallah boyu çok uzun değilmiş e normal bizde çok uzun kimse yok neyse çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?