çok sağol Cnm bir an önce senin gobusude bekliyoruz
Koycam zuluum koycam kiskandim sizi vallaha göbisler bi harikaaa
kızlar bugün kontrolüm var demiştim ya gittim ve oğluşumu gördüm.Çok güzeldi 1700 gr olmuş maşallah boyu çok uzun değilmiş e normal bizde çok uzun kimse yok neyse çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde.
Ultrason sırasında kasılmalarım oldu hani sertleşme diyoruz ya ondan doktorum farketti senin canın mı yanıyo dedi ben de anlattım birkaç haftadır böle böle oluyo diye o da hemen nts ye bağladı.20 dk da 6 kez kasılma olmuş bunu görünce bu erken doğum riski dedi,bir sürü ilaç verdi ve erken doğum olursa diye bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için iğne verdi.Bayramda sakın gezme dedi dinlen falan filan.
Neyse ben de çok tırstım napıcam diye. Bakalım nolacak 38. haftaları görebilecekmiyim. Ayy hiç hazırlık yapmadım çantamı hazırlamalıyım ne olur ne olmaz. Allah'ım ne olur vakti saatinde doğum yapalım inşallah.Kızlar sizde dikkat edin kasılmalarınız varsa doktorunuza söyleyin mutlaka. ...
:18::18::18:
sağol cnm doğum topigi açıldı ama zaman geçmiyor off
kızlar benim bad dönmesi geçmiyor bende vertigo ve boyunda duzlesme var acaba ondan olabilir mı
Kizlaaarrr kulagim agriyorsol taraf ve disi agriyor bastirinca sanki biri yumruk atmis gibi agriyor bu nasil birsey..ne cektim beee önce dis simdi kulak rabbim yardimcimiz olsun.sizce ne yapsam?
mrb kızLar ne zamandır girmiodm nasLsnz
daa once konustunuz mu bıLmıorum ama ogLusu oLacakLara sorum varrrr
sünnet hakkında ne dusunuosunz?? yaptıracak msnz hemen??
Canım cok gecmis olsun. Hiç de bilmiyorum ne iyi gelir canım
Off jaseminim yaa vallahi biktim keskenormalde olsa hic sorun olmayacak ama bebegime bisey olur korkusu beni delirtiyor..iltihap mi ki acaba??yarin doktora gideyim bari allahtan cuma acik sabahtan giderim artik ama korkuyorumda vallaha daha yeni cekildi disim simdide kulagimsabir rabbim sabir
Evet canım ben de sormuştum. Ben düşünüyorum hemen yaptırmayı.
Dr'a soracağım en iyisi ne zaman diye. Cullucan demişti 15 güne kadar yapıyorlar kolay iyilesiyormus sanırım.
İleride de düğün Mevlüt ne gerekiyorsa yapilir.
Emziren biri var mı etrafında onun sütünden bi kaç damla damlayıca iyi geliyor canım :)))) denenmiştir:)))
Eki Görüntüle 769780
acaba oldumu
Eki Görüntüle 769861 Eki Görüntüle 769862 . Bunlarda benim gönüşlrim özenfim sizden koca bi göbek görün dedim:))))
Off jaseminim yaa vallahi biktim keskenormalde olsa hic sorun olmayacak ama bebegime bisey olur korkusu beni delirtiyor..iltihap mi ki acaba??yarin doktora gideyim bari allahtan cuma acik sabahtan giderim artik ama korkuyorumda vallaha daha yeni cekildi disim simdide kulagimsabir rabbim sabir
ya bugun trt de bu konu islendi
dr 40ı cıktıktan snra yaptırın dedı tam daa benım dusunduum gbı
Ayy ciddimisin canim ama yokki tüh anneme sormam gerek o bilir off simdi baktim bogazimin sol tarafindada bi sislik var sanki top gibi bisey var orda agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?