2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

doktorun yanında olmuş gene şanslıymışsın. hemen önlem alınmış. bende senin gibi oluyourm doktora diyorum hep normal diyor.. ya bizdede erken doğum riski varsa???

Pinokyom merak etme vaktinde doğurcan inş kızlar sahura arkadaşlara gidiyoruZ yarın görüşürüz ciciler

Kizlaaarrr kulagim agriyor sol taraf ve disi agriyor bastirinca sanki biri yumruk atmis gibi agriyor bu nasil birsey..ne cektim beee önce dis simdi kulak rabbim yardimcimiz olsun.sizce ne yapsam?

sağol cnm doğum topigi açıldı ama zaman geçmiyor off

Evett zuluum acildi sonunda sen cok istiyordun bak simdi bu günlerde gececek insaallah biraz daha sabir

mrb kızLar ne zamandır girmiodm nasLsnz
daa once konustunuz mu bıLmıorum ama ogLusu oLacakLara sorum varrrr

sünnet hakkında ne dusunuosunz?? yaptıracak msnz hemen??

mrb kızLar ne zamandır girmiodm nasLsnz
daa once konustunuz mu bıLmıorum ama ogLusu oLacakLara sorum varrrr

sünnet hakkında ne dusunuosunz?? yaptıracak msnz hemen??

Evet canım ben de sormuştum. Ben düşünüyorum hemen yaptırmayı.
Dr'a soracağım en iyisi ne zaman diye. Cullucan demişti 15 güne kadar yapıyorlar kolay iyilesiyormus sanırım.
İleride de düğün Mevlüt ne gerekiyorsa yapilir.

Canım cok gecmis olsun. Hiç de bilmiyorum ne iyi gelir canım

Off jaseminim yaa vallahi biktim keskenormalde olsa hic sorun olmayacak ama bebegime bisey olur korkusu beni delirtiyor..iltihap mi ki acaba??yarin doktora gideyim bari allahtan cuma acik sabahtan giderim artik ama korkuyorumda vallaha daha yeni cekildi disim simdide kulagim sabir rabbim sabir

Emziren biri var mı etrafında onun sütünden bi kaç damla damlayıca iyi geliyor canım :)))) denenmiştir:)))

ya bugun trt de bu konu islendi
dr 40ı cıktıktan snra yaptırın dedı tam daa benım dusunduum gbı

Emziren biri var mı etrafında onun sütünden bi kaç damla damlayıca iyi geliyor canım :)))) denenmiştir:)))

Ayy ciddimisin canim ama yokki tüh anneme sormam gerek o bilir off simdi baktim bogazimin sol tarafindada bi sislik var sanki top gibi bisey var orda agriyor

Bence de canım sen yine bir Dr'a git. Ama üzülme bebeğine birsey olmaz Allah'ın izniyle.
Disının iltihabı gecti mı canım? Belki de onun agrisi kulağına vuruyordur?

Ayy ciddimisin canim ama yokki tüh anneme sormam gerek o bilir off simdi baktim bogazimin sol tarafindada bi sislik var sanki top gibi bisey var orda agriyor

Canım gecen benim de boğazımın tam ortasında yani çenemin altında olmuştu o şislik. Zamanla indi. Dr'a giymedim. Ama usutmustum kendimi o zaman. Sende üşüttüm mu acaba. Hava bir sıcak bir soğuk oralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…