2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar :)) benim 2 gundur çok fena mide rahatsızlığım oldu dun dayanamadım doktorla görüştüm o da pulcet tablet verdi bakalım bugun öğlen yemek ten önce içicem , inanılmaz bir mide sıkışması rahatsızlık resmen ne yesem ağzımda hissediyorum gb :S çok şükür hamillilğim çok iidi bu zaman kadar inşlh bu mide rahatsızlığı böyle devam etmez :S

Geçmiş olsun canım. Bende de ara ara oluyo. Yediklerim geri geliyo mide yanması da oluyo. İnşallah geçer bir an önce rahatsızlığın.

günaydın kızlar..sabah sabah alışveriş yaptımbutikbebeden lansinoh kampanyasından 40 ml göğüs ucu kremini 20 tl lansinoh 60 lı göğüs pedini 10 tl ye aldım..bana bayagı uyun geldi..bugün kargo da bedavaymış haberiniz olsun alcak varsa..bayramdan sonraki 2. hafta teslim olcakmış büyük ihtimalle..kampanya bitince oluyomuş teslimat..ona göre..:13:

günaydın tatlım bende aldım şimdi gögüs kremi uygun fiyatı e bebekte 26 lira 40gram olanı

baya ucuza aldık iyi oldu ben yan yatırma minderide almak istiyodum ama kararsız kaldım lazım olur mu

süt saklama şişelerini de alcaktım da sonra başka bi sitede 14 küsüre görünce vazgeçtim..acelesi yok zaten onunsütüm dolup taşarsa sölerim eşime gidip alsın bi yerden hemen..

günaydın canlar nasılsınız? bebişler de iyidir inşaallah.
Bende dün ebebek'den park yatak aldım. Süper uygun oldu hemde sallanıyor. Henüz gelmedi bugün bekliyorum teslimat şubesine gelmiş bakalım nasıl olacak. Çok heyecanlıyım.
Göğüs ucu kreminden bende alayım şimdi bakayım siteye. Hazır kargoda bedava madem

Günaydın kızlar ben e bebekten hiç alışveriş yapmadım güvenlimi siz daha önce yaptınızmı birde ben normal fiyatlarını ve markaları hiç bilmediğim için bu göğüs konusunda size danışmak istedım ne iyidir ne değildir

süt saklama şişelerini de alcaktım da sonra başka bi sitede 14 küsüre görünce vazgeçtim..acelesi yok zaten onunsütüm dolup taşarsa sölerim eşime gidip alsın bi yerden hemen..

arkadasım süt makinesini verince yedek şişelerini de verdi bana onlar yeter heralde 4 tane biberon şeklinde şişe var

arkadasım süt makinesini verince yedek şişelerini de verdi bana onlar yeter heralde 4 tane biberon şeklinde şişe var

Sütaşmı olcez gari biz abow zikzakcım ablam diyoki o emzırme koltuğun hakkını vericen erkenden sütten kesmicen yeğenimi dîyo bağcın sitleri yoğurt mu mayalıcan dîyo dedım ınek mi olcem ben

Günaydın kızlar...ben geldim ama her tarafım ayrı ağrıyor yaw...
ya aynı dertten muzdaribim bende. Hele ki belim ve sırtım kopuyor resmen. Çok yorma kendini bugün bol bol dinlenmeye bak. Allah'tan Cuma bugün yarın da doktor kontrolüm var yine yatamayacağım
yeter yeter saklayacaksan üstüne su ile çıkmayan kalemlerden almayı unutma. Tarih yazman gerekecek şişelere düzenli içmesi için. Normal kalemler çıkıyor buzlukta.

teşekkürler tatlım izin göbüşleri de bekliyoz

güya bugün perdeler yıkanıp ütülenecekti planda o vardı ama bu halimle imkansız gibi görünüyor..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…