günaydın kızlar :)) benim 2 gundur çok fena mide rahatsızlığım oldu dun dayanamadım doktorla görüştüm o da pulcet tablet verdi bakalım bugun öğlen yemek ten önce içicem , inanılmaz bir mide sıkışması rahatsızlık resmen ne yesem ağzımda hissediyorum gb :S çok şükür hamillilğim çok iidi bu zaman kadar inşlh bu mide rahatsızlığı böyle devam etmez :S
günaydın kızlar..sabah sabah alışveriş yaptım butikbebeden lansinoh kampanyasından 40 ml göğüs ucu kremini 20 tl lansinoh 60 lı göğüs pedini 10 tl ye aldım..bana bayagı uyun geldi..bugün kargo da bedavaymış haberiniz olsun alcak varsa..bayramdan sonraki 2. hafta teslim olcakmış büyük ihtimalle..kampanya bitince oluyomuş teslimat..ona göre..:13:
günaydın tatlım bende aldım şimdi gögüs kremi uygun fiyatı e bebekte 26 lira 40gram olanı
günaydın tatlım bende aldım şimdi gögüs kremi uygun fiyatı e bebekte 26 lira 40gram olanı
kız yok 29.90 hatta..ii yapışsın demek herkeş alışverişe gitmiş ondan burda gözükmemişler
baya ucuza aldık iyi oldu ben yan yatırma minderide almak istiyodum ama kararsız kaldım lazım olur mu
süt saklama şişelerini de alcaktım da sonra başka bi sitede 14 küsüre görünce vazgeçtim..acelesi yok zaten onunsütüm dolup taşarsa sölerim eşime gidip alsın bi yerden hemen..
günaydın kızlar..sabah sabah alışveriş yaptım butikbebeden lansinoh kampanyasından 40 ml göğüs ucu kremini 20 tl lansinoh 60 lı göğüs pedini 10 tl ye aldım..bana bayagı uyun geldi..bugün kargo da bedavaymış haberiniz olsun alcak varsa..bayramdan sonraki 2. hafta teslim olcakmış büyük ihtimalle..kampanya bitince oluyomuş teslimat..ona göre..:13:
süt saklama şişelerini de alcaktım da sonra başka bi sitede 14 küsüre görünce vazgeçtim..acelesi yok zaten onunsütüm dolup taşarsa sölerim eşime gidip alsın bi yerden hemen..
arkadasım süt makinesini verince yedek şişelerini de verdi bana onlar yeter heralde 4 tane biberon şeklinde şişe var
ya aynı dertten muzdaribim bende. Hele ki belim ve sırtım kopuyor resmen. Çok yorma kendini bugün bol bol dinlenmeye bak. Allah'tan Cuma bugün yarın da doktor kontrolüm var yine yatamayacağımGünaydın kızlar...ben geldim ama her tarafım ayrı ağrıyor yaw...
yeter yeter saklayacaksan üstüne su ile çıkmayan kalemlerden almayı unutma. Tarih yazman gerekecek şişelere düzenli içmesi için. Normal kalemler çıkıyor buzlukta.arkadasım süt makinesini verince yedek şişelerini de verdi bana onlar yeter heralde 4 tane biberon şeklinde şişe var
teşekkürler tatlım izin göbüşleri de bekliyozAyy zuluuum massallaahne kücük ve tatli bir göbisin var zayif olmak ne güzel yaa
Evet kuzum ya cok pimpirikli olduk...bende dikkat edeyim bari acaba akintimi yoksa su mu cis oldugunu hic sanmiyorum sezinim onu hissederim ben yaa demii..
Sebicimmm massaallahne güzel bir göbis top gibiii ayy cok tatliii
Massallah canimhepinizin göbisleri cok tatliiii
Gecmis olsun tatlim insaallah 38.haftayi görürsün hep dinlen sakin ayakta cok fazla durma bak pisman olursun biraz sik disinibu arada oglusuna massaallah büyümüs bayaa annesi ne güzel
ya aynı dertten muzdaribim bende. Hele ki belim ve sırtım kopuyor resmen. Çok yorma kendini bugün bol bol dinlenmeye bak. Allah'tan Cuma bugün yarın da doktor kontrolüm var yine yatamayacağım
yeter yeter saklayacaksan üstüne su ile çıkmayan kalemlerden almayı unutma. Tarih yazman gerekecek şişelere düzenli içmesi için. Normal kalemler çıkıyor buzlukta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?