2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım e bebek güvenli bir site ama fiyatları bazen piyasadan pahalı olabiliyorr

ben kremi butik bebeden aldım lansinoh marka aldım 40 mllik olandan

Günaydın kızlar...ben geldim ama her tarafım ayrı ağrıyor yaw...

günaydın canım sen dün temizlikten yoruldun heralde

boşver beklesin sakın tepelere falan çıkayım deme mazallah başın maşın döner. Yok mu yakında anne kardeş falan yardıma gelseler

işte kardeşim yanımda o da bugün gidecek o gitmeden perdeleri de halledeyim demiştim...ben gurbetteyim kuzu..yanımda kimsem yok kardeşim yanıma gelmişti işte o da bugün gidecek...

Sütaşmı olcez gari biz abow zikzakcım ablam diyoki o emzırme koltuğun hakkını vericen erkenden sütten kesmicen yeğenimi dîyo bağcın sitleri yoğurt mu mayalıcan dîyo dedım ınek mi olcem ben

aynen yavrum sütaş ineği olacaz insaşllah bol sütümüzz olurrrr

evet kuzum o kalemden alırım bi tane asetat kalemi işimi görür

Günaydın kızlar birazdan doktora gidicem kasılmslatı sorcam bakalım nts ye alacak mı bide dün kıyafetleri yıkandı kızımın bugün anneannesi ütüleyip valize kaldıracak eee bizede yerleştirmek kalacak:)))))))

canım e bebek güvenli bir site ama fiyatları bazen piyasadan pahalı olabiliyorr

ben kremi butik bebeden aldım lansinoh marka aldım 40 mllik olandan

günaydın canım sen dün temizlikten yoruldun heralde

fena yorulmuşum ama...her tarfaımın kemikleri ayrı ayrı ağrıyor..kuzumun tepikleribile çelimsizleşti resmen...sabah babasına diyorum anası yoruldu mu kuzusu da yaoruluyomuş...

Ben de lansinoh marka göğüs kremi istiyodum. E-bebek'te fiyatı biraz pahalı geldi. Butikbebe'den alıcam bende birazdan sepetime attım ürünleri. Fiyatı gayet uygun hem de 6'lı göğüs pedi hediyeli. Kaçırmayın kızlar bence.

güya bugün perdeler yıkanıp ütülenecekti planda o vardı ama bu halimle imkansız gibi görünüyor..:26:

Sen nasıl böyle temizlik yapabılıyosun canım ben çoktandır yapamıyorum gecen akşam kızın odasını eşimde temizlemek zorunda kaldık her tarafım ağrıdı karnım sertleşti kırli sepetinden çamaşır seçerken bile nefes nefese kalıyorum ben

kuzu dün kendini çok yordun ondan ağrıların dinlen bu gün bişey yapma daha kötü olursun sonra

ay ne bileyim kuzu hepsi bir anda çıksın istedim bir yer temzilenip diğer yer temizlenmeyince sanki ertesi gün ora tekrradan pisleniyo gibime geliyo..hepsi birden çıksın dedim...hoşgeldin kuzu bu arada sen naılsın?

baya ucuza aldık iyi oldu ben yan yatırma minderide almak istiyodum ama kararsız kaldım lazım olur mu

bebek için mi..

ya bana ööle şeyler uydurma geliyo..baaşka topikte bi arkadaş almış da reflü minderi die bişi çocuk kaymış az kalsın boğulcak olmuş yastıktan..ben anamdan gördüğümü yaparım kardeş..küçük yastıklar ayarlıycam onunla yavrumu sabitlerim koyarım vs..,

emzirme yastığına da bi bakcam ona göre karar vercem..ablam uyku setinin süs yastığına kılıf geçirmiş onu kullanmış bakayım çok özellkli bişi deilse ben de ööle yaparım..

cnm burda e bebek in dükkanı var ordan aldım..ama fiyat araştırması yapıp gitmeni tavsiye ederim..joker.com.tr ile karşılaştırdım ben gecen alacağım 10 üründen 3 ünü daha ucuza buldum mesela..ama diğer mesela 5 i öbüründe ucuzdu bakmak lazım..ev aldık da biz araştırıyorum ondan bayağı

ay ne bileyim kuzu hepsi bir anda çıksın istedim bir yer temzilenip diğer yer temizlenmeyince sanki ertesi gün ora tekrradan pisleniyo gibime geliyo..hepsi birden çıksın dedim...hoşgeldin kuzu bu arada sen naılsın?
aynen tatlım bende öyleyim ama eskisi gibi değiliz kendimizi fazla yormamamız lazım dikkat et kendine kuzu
ben dinlendikçe iyi oluyorum canım hamdolsun eski ağrılarım kalmadı fazla
akşam göbüş fotosu yükledim şeker baktın mı 3352 sayfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…