sağol canımçok tatlı nbı göbışın varmış maaşallah top gıbı
güya bugün perdeler yıkanıp ütülenecekti planda o vardı ama bu halimle imkansız gibi görünüyor..:26:
Günaydın kızlar ben e bebekten hiç alışveriş yapmadım güvenlimi siz daha önce yaptınızmı birde ben normal fiyatlarını ve markaları hiç bilmediğim için bu göğüs konusunda size danışmak istedım ne iyidir ne değildir
Günaydın kızlar...ben geldim ama her tarafım ayrı ağrıyor yaw...
boşver beklesin sakın tepelere falan çıkayım deme mazallah başın maşın döner. Yok mu yakında anne kardeş falan yardıma gelseler
Sütaşmı olcez gari biz abow zikzakcım ablam diyoki o emzırme koltuğun hakkını vericen erkenden sütten kesmicen yeğenimi dîyo bağcın sitleri yoğurt mu mayalıcan dîyo dedım ınek mi olcem ben
ya aynı dertten muzdaribim bende. Hele ki belim ve sırtım kopuyor resmen. Çok yorma kendini bugün bol bol dinlenmeye bak. Allah'tan Cuma bugün yarın da doktor kontrolüm var yine yatamayacağım
yeter yeter saklayacaksan üstüne su ile çıkmayan kalemlerden almayı unutma. Tarih yazman gerekecek şişelere düzenli içmesi için. Normal kalemler çıkıyor buzlukta.
kuzu dün kendini çok yordun ondan ağrıların dinlen bu gün bişey yapma daha kötü olursun sonraGünaydın kızlar...ben geldim ama her tarafım ayrı ağrıyor yaw...
canım e bebek güvenli bir site ama fiyatları bazen piyasadan pahalı olabiliyorr
ben kremi butik bebeden aldım lansinoh marka aldım 40 mllik olandan
günaydın canım sen dün temizlikten yoruldun heralde
güya bugün perdeler yıkanıp ütülenecekti planda o vardı ama bu halimle imkansız gibi görünüyor..:26:
kuzu dün kendini çok yordun ondan ağrıların dinlen bu gün bişey yapma daha kötü olursun sonra
baya ucuza aldık iyi oldu ben yan yatırma minderide almak istiyodum ama kararsız kaldım lazım olur mu
günyadın kızlarr kahvaltımı yaptım da geldim nabersiniz bakalım
günyadın kızlarr kahvaltımı yaptım da geldim nabersiniz bakalım
Günaydın kızlar ben e bebekten hiç alışveriş yapmadım güvenlimi siz daha önce yaptınızmı birde ben normal fiyatlarını ve markaları hiç bilmediğim için bu göğüs konusunda size danışmak istedım ne iyidir ne değildir
aynen tatlım bende öyleyim ama eskisi gibi değiliz kendimizi fazla yormamamız lazım dikkat et kendine kuzuay ne bileyim kuzu hepsi bir anda çıksın istedim bir yer temzilenip diğer yer temizlenmeyince sanki ertesi gün ora tekrradan pisleniyo gibime geliyo..hepsi birden çıksın dedim...hoşgeldin kuzu bu arada sen naılsın?
işte kardeşim yanımda o da bugün gidecek o gitmeden perdeleri de halledeyim demiştim...ben gurbetteyim kuzu..yanımda kimsem yok kardeşim yanıma gelmişti işte o da bugün gidecek...
arkadasım süt makinesini verince yedek şişelerini de verdi bana onlar yeter heralde 4 tane biberon şeklinde şişe var
fena yorulmuşum ama...her tarfaımın kemikleri ayrı ayrı ağrıyor..kuzumun tepikleribile çelimsizleşti resmen...sabah babasına diyorum anası yoruldu mu kuzusu da yaoruluyomuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?