Selam anneler ve cici bebişleri yazılanları arada okuyorum fakat bir türlü yazmadım.Kardeşim martın ilk haftası doğum yapacak Allahın izniyle ben de hem ailemi hem onu ziyarete geldim bu açıdan bakıldığında keyfim iyi de mide bulantılarım hala kötü durumda sürekli bulanıyorrrrr gözüm hiç bir şeyi görmüyor.Bir kaç arkadaş yazmış gerçekten her şey midemi bulandırıyor.Ne yapacağım böyle bilmiyorum
kizlar bugun ki tek belirtilerim azicik agriyan belim ve yaklasik yarim saattir agriyan sag bacagim bel agrisini anladim da bacak agrisi ne alakaysa
kızlaaaaaaaar aranıza 2 günlük anne katıldı
çarşamba kese görces nasipse
selam kızlar bayadır giremiyodum.2. kattan 4. kata tasındık o yuzden :)) .ben hala folık asıt vıtamın vb ılaclara baslamadım sız basladınız mı ve ne ıçıyorsunuz?
canım geçmiş olsun sana da.sağlık ocağına gittim iki gün önce ama ilaç veremem dedi,bol istirahat edeceksin dedi,su iç,tavuk çorbası iç dedi.bugün biraz daha iyiyim,ama mahvetti beni bu tıkanıklık,hele dün burnumun gözlerle kesişen yerdeki kemikleri öyle bi ağrıyordu ki sanki biri yumruk atmış gibiydi,bugün daha iyiyim şükür,ama öksürük var biraz
kızlar acil cevap lütfen... minik öğrencilerime kızamık aşısı yapılacak ve biliyorumki aşı sonrası hafifte olsa döküntüleri olucak bu beni ve bebeğimi etkilermi ben kızamık geçirmedim aşıda olmadım... doktoruma danışıcam ama rapor alsam bu süreç geçene kadar ne kadar labilirimki.... off yaaaa.... kızamık olan annenin gebeliği sonlandırılıyo ve gayet güzel tutunmuşken offf aksilik bu ya kötü düşünmek istemiyorum beni bulur o yaa....
sağol canım , tek korkum herhangi bir boş gebelik falan olucak die , rabbim hayırlısını versin .....
bende prolaktin yüksekti hamile kaldığımı doktora soylediğimde bana ilaca devam et perşembe bırak dedi , acaba içinizde parlodel kullanan ver mı hamile kalıp ?
kızamık mı kızamıkçık mı?
kızamıkçık hamileyken geçirmekten çok tehlikeli, bunu biliyorum. bence rapor almaya çalış. dr undan ayrıntılı öğren. kuluçka süreleri de var, süreleri tam bilmiyorum ama, bence okul idaresiyle de bunu görüşmelisin. bebeğini riske atma. çocuklar anlamaz, gelir hep kucaklar seni, sana geçme ihtimali yüksek olabilir...
selam ben de dün dr.a gittim.kalp atışlarını gördük şükür bi problem yok.bikaç uyarıda bulundu size iletmek istedim.
çiğ et kesinlikle yok (salam,sosis,pastırma,sucuk,suşi vb.) ve de dışarıda sakın salata yeme dedi.evde de mutlaka sirkeli suda beklet dedi. başka bir uyarısı olmadı.mide bulantılarım çok fena su bile zor içiyorum.kilo kaybetmediğin sürece sorun değil hatta iyi bile dedi.çünkü bebişin kalp atışıyla başlıyomuş bulantılar genelde(herkesde olacak diye bişey yok).çok kötüysen ve bir toplantın ya da özel bir durumun varsa emedur içebilirsin dedi.çok lazım olmadıkça içme dedi.şu an dayanıyorum bakalım.zehirlenmiş gibiyim resmen.napalım ufaklık iyi olsun da biz çekelim.sevgiler.
buna da şükür. inşallah haftaya duyarsın bebişin kalp atışlarını.
canım işte belki ultrason cihazıyla ilgili olabilir.
arkadaşlar özel dr a mı gidiyorsunuz.. özel dr a bir ay içerisinde mesela iki kez gittiğiniz ikincisine de para veriyor musunuz.. ya da 3-4 kere..
çünkü dr haftaya gelin demiş yani haftaya gerçekten büyür mü.. görülür mü.. yani 2-3 hafta sonra niye denmiyor..
nerden baktırıyorsunuz.. acaba üstten mi baktırıyorsunuz.. öyle mi istiyorsunuz.. öğrenmek istedim sadece.
ya kızlar siz böyle deyince bende korktum.benimde bugün oğluma yaptılar 10 aylık oğlum normalde 1 yaşında yapılıyor ama devlet kızamık yaygını olduğu için 9 aydan büyük çocuklara ara kızamık yaptırıyor.şimdi bende mi risk altındayım ama ben çocukken hafifte olsa geçirmişim
aşıyı yapanlara sormadınız mı size zararı olur mu diye? emin olmak için dr a sormanız daha iyi olur .
geçirdiyseniz bağışıklığınız vardır ama sizin bağışıklığınız bebeği ne kadar korur onu bilemiyorum...
aşı olduysanız o zaman daha hafif geçiriyorsunuz diye biliyorum. hem aşıdan hem de hastalığı geçirmekten siz bağışıklanmışsınızdır.
çocukluğumda hastalığı geçirmişim. bağışıklığım var. ama yine de ne olur ne olmaz dikkat ederdim.
siz de bebeğinizle çok yaklaşmayın mümkünse. eşiniz bakımını üstlensin.
sağlık ocağından yarın bilgi alın.
canm sağol cvbn için.sağlık ocağı hamile olduğumu biliyor bişey olacak olsa uyarırlardı bence.çünkü beni arayan hemşire yarın hem oğlunuzu getirin hemde sizin gebelik kaydınızı yapalım demişti.bence uyarırlardı muhakkak.buarada oğlumda da kesin döküntü olacak diye bir şey varmı ki?
canım, yüksek prolaktin için dostinex kullanıyorum uzun süredir. 6.haftaya kadar da devam edeceğim. kadın doğum dr um prof. onun önerisine göre devam ediyorum hala ilacıma.
dostinex gebelik için parlodel den daha riskli diyorlar ama birçok dr, dostinex in de olumsuz etkisi olmayacağını söyledi. sen ilacına devam et, dr un önerisine göre bırakırsın.
Merhaba kızlar benide aranıza alın bende inş ekim annesi olacağım.Keseyi gördük çok şükür.Bebeği görmek için 22 şubatta kontrole gidicem umarım herşey güzel olur.Bu arada herşey kokuyor,tiksiniyorum,Yağ,salça,yemek hiçbişey görmek istemiyorum.Yiyebildiğim tek şey tuzlu çubuk,limon ve haşlanmış yağsız sade makarna.Mide bulantısı olan varmı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?