hoşbuldum sezinim dün akşam kocişe kapıyı açem de gelem dedin gittin gelmedinHoşgeldin canım ben de bugün erkenciyim kocişi gonderdıkten sonra uykum kaçtı sen nasılsın
bebek için mi..
ya bana ööle şeyler uydurma geliyo..baaşka topikte bi arkadaş almış da reflü minderi die bişi çocuk kaymış az kalsın boğulcak olmuş yastıktan..ben anamdan gördüğümü yaparım kardeş..küçük yastıklar ayarlıycam onunla yavrumu sabitlerim koyarım vs..,
emzirme yastığına da bi bakcam ona göre karar vercem..ablam uyku setinin süs yastığına kılıf geçirmiş onu kullanmış bakayım çok özellkli bişi deilse ben de ööle yaparım..
sanki öne top koymuşum dimi hiç hamişe benzemiyon diyo görenler eee estetik bi göbüşüm var diom ben degünaydıın şebicim dün göbüşünü gördüm ne tatlı kızzz
Sen nasıl böyle temizlik yapabılıyosun canım ben çoktandır yapamıyorum gecen akşam kızın odasını eşimde temizlemek zorunda kaldık her tarafım ağrıdı karnım sertleşti kırli sepetinden çamaşır seçerken bile nefes nefese kalıyorum ben
hoşbuldum sezinim dün akşam kocişe kapıyı açem de gelem dedin gittin gelmedinben de senden sonra göbüş fotosu yükledim 3352. sayfada daha iyiyim tatlım sen nasılsın
aynen tatlım bende öyleyim ama eskisi gibi değiliz kendimizi fazla yormamamız lazım dikkat et kendine kuzu
ben dinlendikçe iyi oluyorum canım hamdolsun eski ağrılarım kalmadı fazla
akşam göbüş fotosu yükledim şeker baktın mı 3352 sayfada
niye kıs urfalıyım die totoşlu tombiş bişey mi bekliyodunEvet canım sonrada sahura gittik arkadaşlara geldiğimde girdim baktım gördüm yazdım yorum hatta bi arkadaslara aynı anda koymuşunuz yas ti adı oda galıba hatta ben seni daha farklı düşünmüştüm resmimde bir çıtır gördüm
ay napayım kuzu kim yapacak ben yapmayınca...temizlikçi alıyordum o gittikten sonra arkasından ben tekrardan silip süpürüyordum..eşim müsait olunca o yapıyo şimdilerde onunda işi yoğun..bende evi pis gördüm mü içim bir tuhaf oluyo..
amin canım artık perdeler de annemi bekler herhalde...kıyamamAllah yardımcımız olsun.
evet serebım sadece göbüş aldı gitti ama aldığım 9 kilo neremde onu da bilmiyombaktım kuzu baktım şimdi...kız sen sadece göbüşten almışsın...toto moto yok ortada...
öyle gözüküyo canım..sadece yemek için kalkabilirim herhalde..güzel güzel dinlen bugün yat dinlen evinde temiz
niye kıs urfalıyım die totoşlu tombiş bişey mi bekliyodun
İmkanın var al yarım gün kadın her hafta maaşlı kadınsın canımcım senden kıymetlisi yok ben temizlik hastasıydım bende kadından sonra süpürdüğüm sildiğim oldu hala daha lamınanlara bakarım iz varnı doye terlıksız dolaştrmam ayak ızı oluyor diye ama artık tutuyorum kendımı ve bir hafta yetıyo temizliğim
evet serebım sadece göbüş aldı gitti ama aldığım 9 kilo neremde onu da bilmiyom
Benim evimde ceyızımden bebek yastıkları var bebeklı misafırım olursa diye annem yapmıştı kılıflar alıcam ona emzırırken dayanak olsun diye sanırım işimi görür çevremde herkes böyle yapmıştı
oluyo canım insan illa karşısındakini betimliyo elinde olmadan bi de ben 9 kilo aldım felan diyince sen ondan kilolu bişey beklemişindirUrfalımıydın kız bilmiyodum ama aynen kılolu böyle daha farklı düşünmüşüm görünce yok ya bu sebi değil tanıdığım ben onu diyesim geldiOluyomu sendede bu şöyledir bu böyledır dıye
öyle yapacağım da canım aldığım gün gayganamı da sesleyecem peşinde dolansın ben dolanamıyorum ben giitiğim an viledayla silmiş bir kaç yeri..bende sinirlendim viledayla bende silerim...iz belli oluyo belli olunca da sinir oluyorum..geçende dedim banya ile tuvaletin fayansları da silinsi diye...sildik dediler o gün iki kişi almıştım hemde..nne bilem bende bakmadım...gittikten sonra peçeteyle duvarı yokladım ki ne silmek...siyah is izi çıktı peçeteye...
hoşgeldin cnım sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına bende de kasılma oluyo dün gece fazlaca olduslm kızlar
nasılsınız bende sağlık ocağından geldim kan sonuçları vardı herşey güzel ama kırmızı et yemem lazimmisbu arada kızlar karnım sürekli kasiliyor çok agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?