2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Benim evimde ceyızımden bebek yastıkları var bebeklı misafırım olursa diye annem yapmıştı kılıflar alıcam ona emzırırken dayanak olsun diye sanırım işimi görür çevremde herkes böyle yapmıştı

ay napayım kuzu kim yapacak ben yapmayınca...temizlikçi alıyordum o gittikten sonra arkasından ben tekrardan silip süpürüyordum..eşim müsait olunca o yapıyo şimdilerde onunda işi yoğun..bende evi pis gördüm mü içim bir tuhaf oluyo..

hoşbuldum sezinim dün akşam kocişe kapıyı açem de gelem dedin gittin gelmedin ben de senden sonra göbüş fotosu yükledim 3352. sayfada daha iyiyim tatlım sen nasılsın

Evet canım sonrada sahura gittik arkadaşlara geldiğimde girdim baktım gördüm yazdım yorum hatta bi arkadaslara aynı anda koymuşunuz yas ti adı oda galıba hatta ben seni daha farklı düşünmüştüm resmimde bir çıtır gördüm

baktım kuzu baktım şimdi...kız sen sadece göbüşten almışsın...toto moto yok ortada...

niye kıs urfalıyım die totoşlu tombiş bişey mi bekliyodun

İmkanın var al yarım gün kadın her hafta maaşlı kadınsın canımcım senden kıymetlisi yok ben temizlik hastasıydım bende kadından sonra süpürdüğüm sildiğim oldu hala daha lamınanlara bakarım iz varnı doye terlıksız dolaştrmam ayak ızı oluyor diye ama artık tutuyorum kendımı ve bir hafta yetıyo temizliğim

niye kıs urfalıyım die totoşlu tombiş bişey mi bekliyodun

Urfalımıydın kız bilmiyodum ama aynen kılolu böyle daha farklı düşünmüşüm görünce yok ya bu sebi değil tanıdığım ben onu diyesim geldi Oluyomu sendede bu şöyledir bu böyledır dıye

öyle yapacağım da canım aldığım gün gayganamı da sesleyecem peşinde dolansın ben dolanamıyorum ben giitiğim an viledayla silmiş bir kaç yeri..bende sinirlendim viledayla bende silerim...iz belli oluyo belli olunca da sinir oluyorum..geçende dedim banya ile tuvaletin fayansları da silinsi diye...sildik dediler o gün iki kişi almıştım hemde..nne bilem bende bakmadım...gittikten sonra peçeteyle duvarı yokladım ki ne silmek...siyah is izi çıktı peçeteye...

slm kızlar
nasılsınız bende sağlık ocağından geldim kan sonuçları vardı herşey güzel ama kırmızı et yemem lazimmisbu arada kızlar karnım sürekli kasiliyor çok agriyor

oluyo canım insan illa karşısındakini betimliyo elinde olmadan bi de ben 9 kilo aldım felan diyince sen ondan kilolu bişey beklemişindir

Haklısın İnan bende sıkıldım kadınla uğraşmaktan Ramazan'da 11de geldi2 de gitti eşime dedımki sen süpürsen ben viledalarım ama eşim yorgun geliyo geç geliyo gelsin temizlensin gitsın dîyo sende az sabırlı ol dîyo bana bi kadın gelıyodu evımde vıleda yoktu sevmem herşeyı daha yapıştırıyo diye viledalarım aldı geldi bana ben alamayınca ya o gittı vıledada yapışmış tozları süpürüyodum bıraktım onu 2ay kendım yaptım ama Mayıs'ta başka buldum idare eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…