2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kız sebi hakkaten ne şirinmiş göbüşün..dedim bakıyım şu öve öve bitiremedikleri göbüşü..ben de ööleyim kız aynen..sadece göbüş..biraz da gıdık var bende tabi..
ay tşekkür ederiz teyzesi oğluşumun şirinliği yansımıştır inşallah senin de mi sadece göbüş koyun kıs görek sizin yavruşları da

yaa ben de aynen..bayram öncesi çağırıyım dedim..en son gelen kadının arkasından gıcık oldum..dedim evin önemli yerleri banyo dolaplarının altları filan..ev bayagıdır boş die çok kirliydi..yaptım dedi..zor oldu filan dedi hatta..kadın gittikten sonra bi baktım çok kötü kapkara pis..

tanıdık aracılığıyla olunca böyle oluyo kuzu...bende şu temizlik şirketlerinden sesleyeceğim artık öyle karar verdim
haftada bir gün gelsin evi silsin süpürsün gitsin zaten günlük toz alımını ben yapıyorum...

sizin bu temizlikçi işi zor canlar ben de hiç sevmem evimi başkasına temizletmeyi sağolsun annem teyzem ablam filan var gelip yaparlar bana sırayla Allah yardımcınız olsun gurbette olunca mecbur kalıyosunuz tabi

Selam kızlar herkeze hayırlı cumalar;
nasılsınız ne var ne yok işlerim o kadar yoğunki yazamıyorum sadece ara ara okumakla yetiniyorum...

demek ki bütün hepsi aynı mı oluyo...bende sinir oluyorum dediğim yer yapılmazsa...

ay tşekkür ederiz teyzesi oğluşumun şirinliği yansımıştır inşallah senin de mi sadece göbüş koyun kıs görek sizin yavruşları da

biraz son bir iki haftadır bacaklar da şişmye başladı gerçi:26:valla kızlar benden tavsiye ben şuan hiççç tuz kullanmıyorum peyniri bile suda bekletiyorum..yemeğe hiçç atmıyorum..zeytin salça yemiorum...ama dr bna bunu bayag önce demişti..yapsaydım belki hiç şişmezdim..siz dikkat ediosunuzdur gerçi ama hatırlatıyı dedim..benm de bir iki hafta içinde oluverdi çünkü..:26:

maşallah kuzu göbüşüne...
Allah razı olsun. Hepimize hayırlısıyla kucaklamayı da nasip etsin rabbim.
yavrum sennki de maşallah çok tatlımışş..kaç kilo aldın hendi..?:26:sadece göbiş var sende de..

Sağol kuzu. Walla ben 66 ile hamile kaldım. İlk 3 ay ayıldım bayıldım 59'a düştüm. Şuan işyerindeki hassas kantarda aç karnına 79 çıkıyorum baya aldım aslında. Daha 2 ay var

kız ben iyimişim o zamanben hiç kusma vs olmayınca baştan beri kilo alıyorum toplam 13 aldım..dr kızdı bana..

kız ben iyimişim o zamanben hiç kusma vs olmayınca baştan beri kilo alıyorum toplam 13 aldım..dr kızdı bana..

Sağol kuzu. Walla ben 66 ile hamile kaldım. İlk 3 ay ayıldım bayıldım 59'a düştüm. Şuan işyerindeki hassas kantarda aç karnına 79 çıkıyorum baya aldım aslında. Daha 2 ay var

HUUUU ne güzel alaım alalım. bende 12 kilo aldım ve dahada alıcam gibi.. hayırlısı olsun ne diyelim.. inşşşşallllaaahhh doğumdan sonra emzirirken hemencik veririzz.. amiiiiiiiinnnn...

sizin bu temizlikçi işi zor canlar ben de hiç sevmem evimi başkasına temizletmeyi sağolsun annem teyzem ablam filan var gelip yaparlar bana sırayla Allah yardımcınız olsun gurbette olunca mecbur kalıyosunuz tabi

Eki Görüntüle 770192

canlarım bu da benim 31+2 göbüşün resmi

dün akşam da viaporttaki ten mağazasından lohusa geceliği aldım emzirme sütyeni filan..gecelikte %40 sütyende %20 indirim vardı..

Denemeden nasıl aldın netten canım bedenler değişti ya ben dün aldım kaç tane gıydım çıkardım samanlık s beden pijaması m gecelik s hep değişiyor çünkü eskıden netten alırdım hep s ama şimdi bazı tişörtlerin L beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…