ay tşekkür ederiz teyzesi oğluşumun şirinliği yansımıştır inşallahkız sebi hakkaten ne şirinmiş göbüşün..dedim bakıyım şu öve öve bitiremedikleri göbüşü..ben de ööleyim kız aynen.. sadece göbüş..biraz da gıdık var bende tabi..
Haklısın İnan bende sıkıldım kadınla uğraşmaktan Ramazan'da 11de geldi2 de gitti eşime dedımki sen süpürsen ben viledalarım ama eşim yorgun geliyo geç geliyo gelsin temizlensin gitsın dîyo sende az sabırlı ol dîyo bana bi kadın gelıyodu evımde vıleda yoktu sevmem herşeyı daha yapıştırıyo diye viledalarım aldı geldi bana ben alamayınca ya o gittı vıledada yapışmış tozları süpürüyodum bıraktım onu 2ay kendım yaptım ama Mayıs'ta başka buldum idare eder
hoşgeldin cnım sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına bende de kasılma oluyo dün gece fazlaca oldu
Haklısın İnan bende sıkıldım kadınla uğraşmaktan Ramazan'da 11de geldi2 de gitti eşime dedımki sen süpürsen ben viledalarım ama eşim yorgun geliyo geç geliyo gelsin temizlensin gitsın dîyo sende az sabırlı ol dîyo bana bi kadın gelıyodu evımde vıleda yoktu sevmem herşeyı daha yapıştırıyo diye viledalarım aldı geldi bana ben alamayınca ya o gittı vıledada yapışmış tozları süpürüyodum bıraktım onu 2ay kendım yaptım ama Mayıs'ta başka buldum idare eder
sizin bu temizlikçi işi zor canlar ben de hiç sevmem evimi başkasına temizletmeyi sağolsun annem teyzem ablam filan var gelip yaparlar bana sıraylaHaklısın İnan bende sıkıldım kadınla uğraşmaktan Ramazan'da 11de geldi2 de gitti eşime dedımki sen süpürsen ben viledalarım ama eşim yorgun geliyo geç geliyo gelsin temizlensin gitsın dîyo sende az sabırlı ol dîyo bana bi kadın gelıyodu evımde vıleda yoktu sevmem herşeyı daha yapıştırıyo diye viledalarım aldı geldi bana ben alamayınca ya o gittı vıledada yapışmış tozları süpürüyodum bıraktım onu 2ay kendım yaptım ama Mayıs'ta başka buldum idare eder
yaa ben de aynen..bayram öncesi çağırıyım dedim..en son gelen kadının arkasından gıcık oldum..dedim evin önemli yerleri banyo dolaplarının altları filan..ev bayagıdır boş die çok kirliydi..yaptım dedi..zor oldu filan dedi hatta..kadın gittikten sonra bi baktım çok kötü kapkara pis..
ay tşekkür ederiz teyzesi oğluşumun şirinliği yansımıştır inşallahsenin de mi sadece göbüş koyun kıs görek sizin yavruşları da
Allah razı olsun. Hepimize hayırlısıyla kucaklamayı da nasip etsin rabbim.maşallah kuzu göbüşüne...
yavrum sennki de maşallah çok tatlımışş..kaç kilo aldın hendi..?:26:sadece göbiş var sende de..
Allah razı olsun. Hepimize hayırlısıyla kucaklamayı da nasip etsin rabbim.
Sağol kuzu. Walla ben 66 ile hamile kaldım. İlk 3 ay ayıldım bayıldım 59'a düştüm. Şuan işyerindeki hassas kantarda aç karnına 79 çıkıyorumbaya aldım aslında. Daha 2 ay var
kız ben iyimişim o zamanben hiç kusma vs olmayınca baştan beri kilo alıyorum toplam 13 aldım..dr kızdı bana..
Sağol kuzu. Walla ben 66 ile hamile kaldım. İlk 3 ay ayıldım bayıldım 59'a düştüm. Şuan işyerindeki hassas kantarda aç karnına 79 çıkıyorumbaya aldım aslında. Daha 2 ay var
HUUUU ne güzel alaım alalım. bende 12 kilo aldım ve dahada alıcam gibi.. hayırlısı olsun ne diyelim.. inşşşşallllaaahhh doğumdan sonra emzirirken hemencik veririzz.. amiiiiiiiinnnn...
dün akşam da viaporttaki ten mağazasından lohusa geceliği aldım emzirme sütyeni filan..gecelikte %40 sütyende %20 indirim vardı..
kız ben iyimişim o zamanben hiç kusma vs olmayınca baştan beri kilo alıyorum toplam 13 aldım..dr kızdı bana..
aaminnn...
sizin bu temizlikçi işi zor canlar ben de hiç sevmem evimi başkasına temizletmeyi sağolsun annem teyzem ablam filan var gelip yaparlar bana sıraylaAllah yardımcınız olsun gurbette olunca mecbur kalıyosunuz tabi
dün akşam da viaporttaki ten mağazasından lohusa geceliği aldım emzirme sütyeni filan..gecelikte %40 sütyende %20 indirim vardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?