2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar herkese hayırlıcumalar çoktandır giremiyorum oruca devam ediyorum çok şükür tutabildim reflü ve hafif bulantılar beni brahatsız ediyor onun dışında iyi bu aradA doktora gideyim dedim oruç tuttuğumu söylemedim doktor maşallah bebeğin iyi dedi 29 haftadayım 1 ay önce gittiğimde 650 gr civarıydı şimdi 1.310 gr olmuş ramazan oğluşuma yaramış yani ben 1 ayda 1.5 kilo almışım 74 kiloyla başlamıştım şu an 78 kilo olmuşum doktorum iyi dedi 2 ayda 3-4 kilo alırsam iyi hayırlısı bakalım

Canım gecen benim de boğazımın tam ortasında yani çenemin altında olmuştu o şislik. Zamanla indi. Dr'a giymedim. Ama usutmustum kendimi o zaman. Sende üşüttüm mu acaba. Hava bir sıcak bir soğuk oralarda.

Bilmiyorumki tatlim ama bende gitmedim dr'a sabah kalktim agri fln yoktu insaallah birdahada olmaz..
Eki Görüntüle 770192

canlarım bu da benim 31+2 göbüşün resmi

Oyy oyy massallah canim hic okadar kiloyu almissin gibi durmuyor cok tatliii
Aynen canm bende hiç kilodan eksiye düşmedim ve 12 aldım

Al sezinimm al elifcik icin deger

Neeee sadece 4 kilocuk mu aldın şakaaaa de bana onuda bebek almış zaten doğurunca eskı halındesin yani

Günaydın kızlar. Benim de bugun ayaklarımın altı ağrıyor.
Dun cok ayakta kaldım. Bugun de gerçi annemle biraz çarşıya bakacağız pijama vs. Bakalım dayanabilecek miyim.
Günaydın kızlar...ben geldim ama her tarafım ayrı ağrıyor yaw...
güya bugün perdeler yıkanıp ütülenecekti planda o vardı ama bu halimle imkansız gibi görünüyor..:26:
Kız otur artık su totonun uzerine...
Hamilesin sen. Birak Bayram temizliği de dört dörtlük olmasın.
Anam ne aceleci hatunmussun sen. İki günde isleri bitirme niyetindesin.

Bilmiyorumki tatlim ama bende gitmedim dr'a sabah kalktim agri fln yoktu insaallah birdahada olmaz..

Oyy oyy massallah canim hic okadar kiloyu almissin gibi durmuyor cok tatliii

Al sezinimm al elifcik icin deger

sezinimmm yerim kiz senii cikarin süt...leri hobaaaaa cosun az kaldi azzz :92::92:

Bi taraftanda Yusuf Yusuf ediyo bi yerlerim çaktırmadan az kaldı hoba resımdeki gibi salla bu tane daha vardı d.n sallıyordu o hangisidir

denedim yavrım..ten mağazasından aldım bi alışveriş merkezinde burda..mesela gecelik L de oldu ama ne olur ne olmaz gerekirse daraltırım die XL aldımama daha önceki gecelik pijama L idi..kalıp da farkediyo..

hayırlı olsun cnm :) güle güle kullan , fiyat ve foto alabilirmiyiz , o mağzanın ürünleri güzel oluo :)

yaa nette foto bulamadım ama açık yeşil (mint) rengi viskon bi gecelik hoşuma gitti üstünde kuşlar filan var..35 e geldi %40 indirimle..sütyen de zaten nette filan da var fotosu klasik sütyen 43.5 du 35 e geldi o da % 20 indirimle..

denedim yavrım..ten mağazasından aldım bi alışveriş merkezinde burda..mesela gecelik L de oldu ama ne olur ne olmaz gerekirse daraltırım die XL aldımama daha önceki gecelik pijama L idi..kalıp da farkediyo..

Hmm mağazadan aldın bende netten aldın sandım da ondan sordum bedenını nasıl ayarladın dıye

annelerrr canımm anneler gunaydınn aman pardon tunaydınn...nasılsınız hatunlar keyıfler nasıl bakalım bu sabah bız oglusumla kalktık kahvaltı yaptık teyzelerımızın hatıırını soralım dedık geldık sızın mınnaklar nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…