Canım gecen benim de boğazımın tam ortasında yani çenemin altında olmuştu o şislik. Zamanla indi. Dr'a giymedim. Ama usutmustum kendimi o zaman. Sende üşüttüm mu acaba. Hava bir sıcak bir soğuk oralarda.
Aynen canm bende hiç kilodan eksiye düşmedim ve 12 aldım
Kizlaaaar 32.haftama girdim cok sükür :92::92::92::92:kaldiiii 8 hafta insaallah
Kizlaaaar 32.haftama girdim cok sükür :92::92::92::92:kaldiiii 8 hafta insaallah
Kızlar herkese hayırlıcumalar çoktandır giremiyorum oruca devam ediyorum çok şükür tutabildim reflü ve hafif bulantılar beni brahatsız ediyor onun dışında iyi bu aradA doktora gideyim dedim oruç tuttuğumu söylemedim doktor maşallah bebeğin iyi dedi 29 haftadayım 1 ay önce gittiğimde 650 gr civarıydı şimdi 1.310 gr olmuş ramazan oğluşuma yaramış yani ben 1 ayda 1.5 kilo almışım 74 kiloyla başlamıştım şu an 78 kilo olmuşum doktorum iyi dedi 2 ayda 3-4 kilo alırsam iyi hayırlısı bakalım
Hoba çıkarın süt.....leri sallıyoz :92::92::92: liliiiiii şappi şappi yaşasın 30lar :92:salla
Günaydın kızlar...ben geldim ama her tarafım ayrı ağrıyor yaw...
Kız otur artık su totonun uzerine...güya bugün perdeler yıkanıp ütülenecekti planda o vardı ama bu halimle imkansız gibi görünüyor..:26:
bemde yarın giricem :)
Bilmiyorumki tatlim ama bende gitmedim dr'a sabah kalktim agri fln yoktu insaallah birdahada olmaz..
Oyy oyy massallah canimhic okadar kiloyu almissin gibi durmuyor cok tatliii
Al sezinimm al elifcik icin deger
sezinimmm yerim kiz senii cikarin süt...leri hobaaaaa cosun az kaldi azzz :92::92:
Bi taraftanda Yusuf Yusuf ediyo bi yerlerim çaktırmadanaz kaldı hoba resımdeki gibi salla bu tane daha vardı d.n sallıyordu o hangisidir
aay çok tatlı maşallah canım bebişine de sana da
Denemeden nasıl aldın netten canım bedenler değişti ya ben dün aldım kaç tane gıydım çıkardım samanlık s beden pijaması m gecelik s hep değişiyor çünkü eskıden netten alırdım hep s ama şimdi bazı tişörtlerin L beden
hoşbuldum sezinim dün akşam kocişe kapıyı açem de gelem dedin gittin gelmedinben de senden sonra göbüş fotosu yükledim 3352. sayfada daha iyiyim tatlım sen nasılsın
hayırlı olsun cnm :) güle güle kullan , fiyat ve foto alabilirmiyiz , o mağzanın ürünleri güzel oluo :)
denedim yavrım..ten mağazasından aldım bi alışveriş merkezinde burda..mesela gecelik L de oldu ama ne olur ne olmaz gerekirse daraltırım die XL aldım ama daha önceki gecelik pijama L idi..kalıp da farkediyo..
koydum kuzumKızlar fotoları gobus topigine de koyün ki bulması kolay olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?