günaydın quzzum hoşgeldin iyiyiz hamdolsun sen nasılsınannelerrr canımm anneler gunaydınn aman pardon tunaydınn...nasılsınız hatunlar keyıfler nasıl bakalım bu sabah bız oglusumla kalktık kahvaltı yaptık teyzelerımızın hatıırını soralım dedık geldık sızın mınnaklar nasıl???
son haftanı da sağlıkla geçirir bebişini alırsın kucağına inşallah canımhepimiz de tabi
canım resimleri koyabilir misin filkir edinmiş oluruz ne kadar ödedin acaba geceliğe bi de sütyen nasıl almayı düşünüosunuz ben netten biraz bakındım ama hangisi daha kullanışlı olur bilmiom:26:denedim yavrım..ten mağazasından aldım bi alışveriş merkezinde burda..mesela gecelik L de oldu ama ne olur ne olmaz gerekirse daraltırım die XL aldım ama daha önceki gecelik pijama L idi..kalıp da farkediyo..
inşallah canım gün geçtikçe haftaları doldurdukça sabırsızlanıyoruzAmiiiiin kuzum amin insaallahhh aslinda bakildiginda az kaldi gibi geliyor ama var daha sanki cabuk gecsin sorunsuz problemsiz sonrada o mis kokularini icimize ceksekinsaallah
Oh oh maasallah göbüşe
kız ben iyimişim o zamanben hiç kusma vs olmayınca baştan beri kilo alıyorum toplam 13 aldım..dr kızdı bana..
günaydın quzzum hoşgeldin iyiyiz hamdolsun sen nasılsın
Sana da hayırlı cumalar canım. Bebisin iyimis maasallah.Kızlar herkese hayırlıcumalar çoktandır giremiyorum oruca devam ediyorum çok şükür tutabildim reflü ve hafif bulantılar beni brahatsız ediyor onun dışında iyi bu aradA doktora gideyim dedim oruç tuttuğumu söylemedim doktor maşallah bebeğin iyi dedi 29 haftadayım 1 ay önce gittiğimde 650 gr civarıydı şimdi 1.310 gr olmuş ramazan oğluşuma yaramış yani ben 1 ayda 1.5 kilo almışım 74 kiloyla başlamıştım şu an 78 kilo olmuşum doktorum iyi dedi 2 ayda 3-4 kilo alırsam iyi hayırlısı bakalım
Canım iyi olmana sevindim.Bilmiyorumki tatlim ama bende gitmedim dr'a sabah kalktim agri fln yoktu insaallah birdahada olmaz..
Oyy oyy massallah canimhic okadar kiloyu almissin gibi durmuyor cok tatliii
Al sezinimm al elifcik icin deger
Kizlaaaar 32.haftama girdim cok sükür :92::92::92::92:kaldiiii 8 hafta insaallah
Geceliğin fiyatı epey uygunmus...yaa nette foto bulamadım ama açık yeşil (mint) rengi viskon bi gecelik hoşuma gitti üstünde kuşlar filan var..35 e geldi %40 indirimle..sütyen de zaten nette filan da var fotosu klasik sütyen 43.5 du 35 e geldi o da % 20 indirimle..
koydum kuzum
Merhaba annecikler,hayırlı cumalar diliyorum herkese..Bu güzel günde Allah tüm dualarımızı kabul eder inşallah,hayırlısı ile..Ezinecim ben de geceleri uyuyamıyorum,bir de dün çok fena nem vardı çok rahatsız etti..Sabah kalkması da zor oluyor haliyle,bir iftar alacaktım bugün sonra iptal oldu ,olmasaydı nasıl hazırlarmışım bilmiyorum..:26:
Allah razı olsun sağol hayatım.aay çok tatlı maşallah canım bebişine de sana da
benimki de yarım fırçalayacak beni. Çok hızlı gidiyorsun yavaşla demişti. Ben koşmaya başladımkız ben iyimişim o zamanben hiç kusma vs olmayınca baştan beri kilo alıyorum toplam 13 aldım..dr kızdı bana..
Erkek teyzesi.. Oğluş geliyooorrrHendıcık kız mı erkek mi
Allah razı olsun Sağol büşşBilmiyorumki tatlim ama bende gitmedim dr'a sabah kalktim agri fln yoktu insaallah birdahada olmaz..
Oyy oyy massallah canimhic okadar kiloyu almissin gibi durmuyor cok tatliii
Al sezinimm al elifcik icin deger
İrkek teyzesi irkekOh oh maasallah göbüşe
Erkek miydi senin canım. One dogru göbeğin.
Ben de öyle 13 kilo aldım. Hiç de düşmeden aldım :))
Aynen canım,geçenlerde ablamlar geldi yardımcı da oldular ama ertesi gün ben bittim resmen,kendime zor geldim..Bu sene de ramazan böyle geçti napalım,seneye inşallah..aman canım ne daveti alıcan ya sen hamilesin boşver geçen gün arkadaşlar geldi bizede ertesi gün ayaga kalkamadım hiç bi iş yaptırmamasına ragmen bana
Allah yardımcımız olsun hem sıcak hem hamilelik çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?