2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın quzzum hoşgeldin iyiyiz hamdolsun sen nasılsın

son haftanı da sağlıkla geçirir bebişini alırsın kucağına inşallah canım hepimiz de tabi

Amiiiiin kuzum amin insaallahhh aslinda bakildiginda az kaldi gibi geliyor ama var daha sanki cabuk gecsin sorunsuz problemsiz sonrada o mis kokularini icimize ceksek insaallah

denedim yavrım..ten mağazasından aldım bi alışveriş merkezinde burda..mesela gecelik L de oldu ama ne olur ne olmaz gerekirse daraltırım die XL aldımama daha önceki gecelik pijama L idi..kalıp da farkediyo..
canım resimleri koyabilir misin filkir edinmiş oluruz ne kadar ödedin acaba geceliğe bi de sütyen nasıl almayı düşünüosunuz ben netten biraz bakındım ama hangisi daha kullanışlı olur bilmiom:26:

günaydın kızlar

ya yeni topikte açılmış doğum hikayeleri Rabbim ogünleri sağlıkla göstersin bizde yazalım inş:)
hepimiz ağrısız rahat kolaycacık doğuralım inş bu mübarek günde mevla dualarmızı kabul etsin

göbişlwerin hepsinede maaşallah ya

benmde sivri ama aşağı doğru kızlar ben çok aşağıda taşıyorum

Sana da hayırlı cumalar canım. Bebisin iyimis maasallah.
Sende öyle hiç kilo almamissin.
Bilmiyorumki tatlim ama bende gitmedim dr'a sabah kalktim agri fln yoktu insaallah birdahada olmaz..

Oyy oyy massallah canim hic okadar kiloyu almissin gibi durmuyor cok tatliii

Al sezinimm al elifcik icin deger
Canım iyi olmana sevindim.
Kizlaaaar 32.haftama girdim cok sükür :92::92::92::92: kaldiiii 8 hafta insaallah

Oh oh salla salla :))

slmlar kızlar bizzde geldik oglumla ama sanki üstümüzden kamyon geçmiş gibiyiz hiç bi iş yapmadık daha ama kalkarken yorgun kalkıyorum hiç dinlenemiyorum uykular haram oldu artık bacaklarımı az sallandırıyım hemen şişiolar

Merhaba annecikler,hayırlı cumalar diliyorum herkese..Bu güzel günde Allah tüm dualarımızı kabul eder inşallah,hayırlısı ile..Ezinecim ben de geceleri uyuyamıyorum,bir de dün çok fena nem vardı çok rahatsız etti..Sabah kalkması da zor oluyor haliyle,bir iftar alacaktım bugün sonra iptal oldu ,olmasaydı nasıl hazırlarmışım bilmiyorum..:26:

aman canım ne daveti alıcan ya sen hamilesin boşver geçen gün arkadaşlar geldi bizede ertesi gün ayaga kalkamadım hiç bi iş yaptırmamasına ragmen bana
Allah yardımcımız olsun hem sıcak hem hamilelik çok zormuş

aay çok tatlı maşallah canım bebişine de sana da
Allah razı olsun sağol hayatım.
kız ben iyimişim o zamanben hiç kusma vs olmayınca baştan beri kilo alıyorum toplam 13 aldım..dr kızdı bana..
benimki de yarım fırçalayacak beni. Çok hızlı gidiyorsun yavaşla demişti. Ben koşmaya başladım
Hendıcık kız mı erkek mi
Erkek teyzesi.. Oğluş geliyooorrr
Bilmiyorumki tatlim ama bende gitmedim dr'a sabah kalktim agri fln yoktu insaallah birdahada olmaz..

Oyy oyy massallah canim hic okadar kiloyu almissin gibi durmuyor cok tatliii

Al sezinimm al elifcik icin deger
Allah razı olsun Sağol büşş
Oh oh maasallah göbüşe
Erkek miydi senin canım. One dogru göbeğin.

Ben de öyle 13 kilo aldım. Hiç de düşmeden aldım :))
İrkek teyzesi irkek

Aynen canım,geçenlerde ablamlar geldi yardımcı da oldular ama ertesi gün ben bittim resmen,kendime zor geldim..Bu sene de ramazan böyle geçti napalım,seneye inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…