Ben de lansinoh marka göğüs kremi istiyodum. E-bebek'te fiyatı biraz pahalı geldi. Butikbebe'den alıcam bende birazdan sepetime attım ürünleri. Fiyatı gayet uygun hem de 6'lı göğüs pedi hediyeli. Kaçırmayın kızlar bence.
Aynen canım,geçenlerde ablamlar geldi yardımcı da oldular ama ertesi gün ben bittim resmen,kendime zor geldim..Bu sene de ramazan böyle geçti napalım,seneye inşallah..
oyyy maşallah ya sana çok tatlı bi göbiş bu ben de bugün kardeşime çektireyim de koyayım kızar :)
yaa nette foto bulamadım ama açık yeşil (mint) rengi viskon bi gecelik hoşuma gitti üstünde kuşlar filan var..35 e geldi %40 indirimle..sütyen de zaten nette filan da var fotosu klasik sütyen 43.5 du 35 e geldi o da % 20 indirimle..
büşra büşra bize göbeğini göster artık şu oğlancığınla tanıştır bizi
beklerz sorun yok cicimGöstercem kuzuuuu aklimda ama suan biraz temizlige giristim bitiriyim söz hemen koycam
ben de aldım canım gögüs ucu kremi ve 60 lı gögüs pedi ii oldu hem kargo bedava ohhh miss :)
Kızlar ben de hergün butik bebeye bakıyorum ama karar veremiyorum,bazen internette göründüğü gibi olmuyor güvenemiyorum..Bir de siz manuel pompa mı alacaksınız yoksa elektrikli mi?Lazım olduğu zamanlar olur..:26:
Kızlar ben de hergün butik bebeye bakıyorum ama karar veremiyorum,bazen internette göründüğü gibi olmuyor güvenemiyorum..Bir de siz manuel pompa mı alacaksınız yoksa elektrikli mi?Lazım olduğu zamanlar olur..:26:
kızlar bugun benım kına gecem gunum yarın ilk düğünüm günüm4 gün sonra ıkıncı düğün günüm bu haftayı kutlamaylamı gecırsek kocişle ne
Sepete obaby biberon ısıtıcısı,bebek destek minderi,nemlendirici süt,duş jeli,yıkama jeli,duş kremi,bebek sabunu,bebek şampuanı,göğüs ucu çıkartıcı,lanolin göğüs ucu kremi ve 60 lı ped attım ama bunların hangileri çok çok gerekli bilemedim:26:
Sepete obaby biberon ısıtıcısı,bebek destek minderi,nemlendirici süt,duş jeli,yıkama jeli,duş kremi,bebek sabunu,bebek şampuanı,göğüs ucu çıkartıcı,lanolin göğüs ucu kremi ve 60 lı ped attım ama bunların hangileri çok çok gerekli bilemedim:26:
Çok kararsız kaldım,annemle bayramdan sonra bir piyasaya bakalım ona göre internetten alışveriş yapayım en iyisi burdan karar veremiyorum çünkü çoğu ile ilgili önceden de bilgim yok..biberon ısıtıcı çok gereklimi bilemedim diğerleri zaten lazımm
kızlar merhaba bende ekim annesi olacam inşallah :) kızlar size bişey sormak istiyorum bu ara idrarımı yaparken yanma değil de iğne batması gibi oluyo canım acıo resmen bi bilginiz var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?