2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben de aldım canım gögüs ucu kremi ve 60 lı gögüs pedi ii oldu hem kargo bedava ohhh miss :)

Aynen canım,geçenlerde ablamlar geldi yardımcı da oldular ama ertesi gün ben bittim resmen,kendime zor geldim..Bu sene de ramazan böyle geçti napalım,seneye inşallah..

bende davete gittigim arkadaşlara dedim seneye çarşambada iftara bendesiniz diye
ne yapalım bu sene böle geçti yoksa kolay kolay atlamam kimseyi

kızlar bugun benım kına gecem gunum yarın ilk düğünüm günüm 4 gün sonra ıkıncı düğün günüm bu haftayı kutlamaylamı gecırsek kocişle ne

Kızlar ben de hergün butik bebeye bakıyorum ama karar veremiyorum,bazen internette göründüğü gibi olmuyor güvenemiyorum..Bir de siz manuel pompa mı alacaksınız yoksa elektrikli mi?Lazım olduğu zamanlar olur..:26:

Canım ben yapıyorum butikbebe'den alışveriş. Şu ana kadar hiç bi sorun yaşamadım. Ama yine de karar senin. Ben e-bebek'ten lansinoh'un elektrikli pompasını alıcam. Avent'inki biraz pahalı geldi bana. E-bebek'te lansinoh elektrikli pompa 150 TL.

canım benim ablam aldı medelanın elektirikli pilli süt pompası çok memnun bende ondan almayı düşünüyorum.

kızlar napıyosunuzzzzz ben dışarı çıktım öğle arası ama piştim geldim nasıl bir sıcak varrr

lcwden bi gömlek aldım kendime 16.90a iyiki lcw var yoksa hamiş kıyafetleri çok pahalı

kızlar bugun benım kına gecem gunum yarın ilk düğünüm günüm 4 gün sonra ıkıncı düğün günüm bu haftayı kutlamaylamı gecırsek kocişle ne

canım tebrik ederim nice mutlu seneler dilerim bebeğinizle birlikte.8'i de bizim yıldönümü :))

Sepete obaby biberon ısıtıcısı,bebek destek minderi,nemlendirici süt,duş jeli,yıkama jeli,duş kremi,bebek sabunu,bebek şampuanı,göğüs ucu çıkartıcı,lanolin göğüs ucu kremi ve 60 lı ped attım ama bunların hangileri çok çok gerekli bilemedim:26:

kızlar merhaba bende ekim annesi olacam inşallah :) kızlar size bişey sormak istiyorum bu ara idrarımı yaparken yanma değil de iğne batması gibi oluyo canım acıo resmen bi bilginiz var mı acaba

biberon ısıtıcı çok gereklimi bilemedim diğerleri zaten lazımm

valla cnm ben olsam 1 sene çalışmıcam biberon ısıtıcı almazdım, bebek şampuanı alırdım diğer duş jeliyle yıkama jeli ne tam olarak bilmiyorum ama zaten bebek şampuanı da o işi yapıyor..:26:destek minderi sana kalmış tam bilgim yok bişi diyemem..nemlendirici süt ve duş kremi ne tam bilmiyorum ama ben bebek yağı (masaj için ) ve nemlendirici almayı düşünüyorum..göğüs ucu kremi ve ped ben de aldım..ama göğüs ucu çıkartıcıya da gerek duycağını nerden biliyosun, bence şuan almaya gerek yok..gerekirse gider eczaneden alır biri..

biberon ısıtıcı çok gereklimi bilemedim diğerleri zaten lazımm
Çok kararsız kaldım,annemle bayramdan sonra bir piyasaya bakalım ona göre internetten alışveriş yapayım en iyisi burdan karar veremiyorum çünkü çoğu ile ilgili önceden de bilgim yok.. Bu arada bebeğim ve biz dergisine üye oldum,önümüzdeki ay itibariyle eve gelecek,size de tavsiye ederim içinde eminim bize faydalı bilgiler olur..

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende ekim annesi olacam inşallah :) kızlar size bişey sormak istiyorum bu ara idrarımı yaparken yanma değil de iğne batması gibi oluyo canım acıo resmen bi bilginiz var mı acaba

cnm dr a sor muhakkak..idrar yollarında iltihap olunca yanma oluyomuş..yanma deilse de normal kasık batmasıdır artık heryerde batma olabiliyo bizde..normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…