2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cnm dr a sor muhakkak..idrar yollarında iltihap olunca yanma oluyomuş..yanma deilse de normal kasık batmasıdır artık heryerde batma olabiliyo bizde..normaldir

doğru canım valla şuram da şu var şöle böle demek istemiyorum çünkü bu zamanlar da herşey olabiliyo 10 gün sonra randevum var gidecem inşallah bi danışırım sağol

bazı ürünler piyasada bazıları internette ucuz oluyo canım ben bebek kıyafetini netten almam mesela çünkü eminönünde kesin daha ucuza bulunur ama kremdir sampuandır nette daha ucuz olabiliyorr

ben pazartesi gidiyorum,sorarsan cevabı yazıverde içimiz rahat etsin canım

Canım şimdi doktordan geldim arada olanlar ve periyodik olarak devam etmeyenler yalancı doğum ağrısıymış benim belli aralıklarla grlmediği için nst ye gerek duymadı gün içinde 7 8 arası olması normalmiş

Slm kızlar doktor teyzemizden geldik biraz önce oğluşum 27+6 bugün 1200 gr olmuş boyuda 37.5 cm biraz minyon olcak galiba

bazı ürünler piyasada bazıları internette ucuz oluyo canım ben bebek kıyafetini netten almam mesela çünkü eminönünde kesin daha ucuza bulunur ama kremdir sampuandır nette daha ucuz olabiliyorr

evet cnm mesela ben e bebekte bi kıyafeti gözüme kestiriosum..mağazasında bi gördüm anaa hiç netteki gibi deil sepsert bişi..baskısı boya..ii ki almamısım dedim..

Geçen gittiğimde yanlış söyledi sanmıştım ama bugün bende tekrar sordum kilodu kaçtı umuttum diye tekrar 1450 dedi beni kide tombiş olcak galiba haftadına göre faxla geldi bana :)))))) boyunada 50 cm yakın dedi ama aşsğıdaki bilgilerle çok farklı anlamadım(

evet cnm mesela ben e bebekte bi kıyafeti gözüme kestiriosum..mağazasında bi gördüm anaa hiç netteki gibi deil sepsert bişi..baskısı boya..ii ki almamısım dedim..

kendime alıyodum eskiden ama bebeğe güvenemem dediğin gibi penyesi sert olur boyalı olur en güzeli elleyerek almak

bizin semt pazarına bi abi disneyin defolularını getiriyor ama çok minik şeyller belli bile olmuyor o dünyanın parasına satılan tulumları 5lira filan aldık biz çok güzel bide penyeleri
geçen crazy bebe vardı butikbebede hastane çıkışını indirimli 69a satıyolardı ben yine o pazardan 45e aldım

afferim kıss aynı benn..biz bu hesap kitapla kocaları iyi zengin ederiz hee

canm kiloyu bilemem ama boyu 50 cm ise sen bu cocuğu 70 cm doğurursun artık benim duyduğum en uzun bebek 56 cm doğmuş bence boyunu yanlış söylemişler sana

50cm'ye yakın mı? valla doğan bebeklerden en uzun bildiğim 53 cm benimm. sizinki basketbolcu falan olacak sanırım:)

Slm kızlar doktor teyzemizden geldik biraz önce oğluşum 27+6 bugün 1200 gr olmuş boyuda 37.5 cayetm biraz minyon olcak galiba
maşallah bence haftasına göre gayet iyi hiç de minyom değil canım benimki o 27 haftalıkken 885gr'dı yani o zaman benimki parmak kız mı olacak gayet iyi maşallah bebeğin nazar değmesin

oo maşallah sen kimseye söyleme doğduğunda ele avuca gelen bir bebek olacak desene sen kimseye demede nazar değmesin canım

50cm'ye yakın mı? valla doğan bebeklerden en uzun bildiğim 53 cm benimm. sizinki basketbolcu falan olacak sanırım:)

bu arada bizim doktorumuz boyunu söylemiyor ölçemediği için ama bi yöntem varmış ultrason kağıdında FL yazan değeri 7 ile carpınca aşağı yukarı bi rakam çıkıyormuş

canm kiloyu bilemem ama boyu 50 cm ise sen bu cocuğu 70 cm doğurursun artık benim duyduğum en uzun bebek 56 cm doğmuş bence boyunu yanlış söylemişler sana

hakkatten ha yanlış olacağı aklıma gelmemişti arkadaşından şimdi sen söyleyince farkettim benim yeğenim 54cm doğmuştu doktorlar baya uzun bir bebek demişlerdi şimdi de aynı devam arkadaşlarından uzun hemen fark ediliyor

slm kızlar nasolsınız bakalım ben bu ara kendımı pek ıyı hıssetmıyorum ya nedenını bılmıyorum yıne psıkolojım bozuk ya bunalım takılıyorum kızımla oturuyoruz ya

slm kızlar nasolsınız bakalım ben bu ara kendımı pek ıyı hıssetmıyorum ya nedenını bılmıyorum yıne psıkolojım bozuk ya bunalım takılıyorum kızımla oturuyoruz ya

hiç bunalım takılıp bebişi üzme bunalım takılcağına gel buraya takıl neşeni bul:13:

bende 29 hafta 3 günlükken gittim boyunu sordum da işte 35 38 39 cm dedi artık hangisi doğruysa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…