cnm dr a sor muhakkak..idrar yollarında iltihap olunca yanma oluyomuş..yanma deilse de normal kasık batmasıdır artık heryerde batma olabiliyo bizde..normaldir
kızlar napıyosunuzzzzz ben dışarı çıktım öğle arası ama piştim geldim nasıl bir sıcak varrr
lcwden bi gömlek aldım kendime 16.90a iyiki lcw var yoksa hamiş kıyafetleri çok pahalı
Çok kararsız kaldım,annemle bayramdan sonra bir piyasaya bakalım ona göre internetten alışveriş yapayım en iyisi burdan karar veremiyorum çünkü çoğu ile ilgili önceden de bilgim yok..Bu arada bebeğim ve biz dergisine üye oldum,önümüzdeki ay itibariyle eve gelecek,size de tavsiye ederim içinde eminim bize faydalı bilgiler olur..
ben pazartesi gidiyorum,sorarsan cevabı yazıverde içimiz rahat etsin canım
güle güle giy canım ewet ya lcw ve de facto kurtarıcım oldu benim de :)
güle güle giy canım ewet ya lcw ve de facto kurtarıcım oldu benim de :)
bazı ürünler piyasada bazıları internette ucuz oluyo canım ben bebek kıyafetini netten almam mesela çünkü eminönünde kesin daha ucuza bulunur ama kremdir sampuandır nette daha ucuz olabiliyorr
Slm kızlar doktor teyzemizden geldik biraz önce oğluşum 27+6 bugün 1200 gr olmuş boyuda 37.5 cm biraz minyon olcak galiba
evet cnm mesela ben e bebekte bi kıyafeti gözüme kestiriosum..mağazasında bi gördüm anaa hiç netteki gibi deil sepsert bişi..baskısı boya..ii ki almamısım dedim..
kendime alıyodum eskiden ama bebeğe güvenemem dediğin gibi penyesi sert olur boyalı olur en güzeli elleyerek almak
bizin semt pazarına bi abi disneyin defolularını getiriyor ama çok minik şeyller belli bile olmuyor o dünyanın parasına satılan tulumları 5lira filan aldık biz çok güzel bide penyeleri
geçen crazy bebe vardı butikbebede hastane çıkışını indirimli 69a satıyolardı ben yine o pazardan 45e aldım
Geçen gittiğimde yanlış söyledi sanmıştım ama bugün bende tekrar sordum kilodu kaçtı umuttum diye tekrar 1450 dedi beni kide tombiş olcak galiba haftadına göre faxla geldi bana :)))))) boyunada 50 cm yakın dedi ama aşsğıdaki bilgilerle çok farklı anlamadım(
maşallah bence haftasına göre gayet iyi hiç de minyom değil canım benimki o 27 haftalıkken 885gr'dı yani o zaman benimki parmak kız mı olacak gayet iyi maşallah bebeğin nazar değmesinSlm kızlar doktor teyzemizden geldik biraz önce oğluşum 27+6 bugün 1200 gr olmuş boyuda 37.5 cayetm biraz minyon olcak galiba
Geçen gittiğimde yanlış söyledi sanmıştım ama bugün bende tekrar sordum kilodu kaçtı umuttum diye tekrar 1450 dedi beni kide tombiş olcak galiba haftadına göre faxla geldi bana :)))))) boyunada 50 cm yakın dedi ama aşsğıdaki bilgilerle çok farklı anlamadım(
50cm'ye yakın mı? valla doğan bebeklerden en uzun bildiğim 53 cm benimm. sizinki basketbolcu falan olacak sanırım:)
canm kiloyu bilemem ama boyu 50 cm ise sen bu cocuğu 70 cm doğurursun artık benim duyduğum en uzun bebek 56 cm doğmuş bence boyunu yanlış söylemişler sana
slm kızlar nasolsınız bakalım ben bu ara kendımı pek ıyı hıssetmıyorum ya nedenını bılmıyorum yıne psıkolojım bozuk ya bunalım takılıyorumkızımla oturuyoruz ya
hakkatten ha yanlış olacağı aklıma gelmemişti arkadaşından şimdi sen söyleyince farkettim benim yeğenim 54cm doğmuştu doktorlar baya uzun bir bebek demişlerdi şimdi de aynı devam arkadaşlarından uzun hemen fark ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?