2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kilosu ne kadardı gittiginde bu arada hoş geldin aramıza

teşekkür ederim. ben takip ediyodum aksilik oldu giremedim bi müddet. kilosunu da 1250-1350 gibi bişey dedi canım o kadar sıkıldı ki doktora bişey anlamadım o günkü muaneden artık 10 gün sonra başka yere gitcem ayrıntılı yazarım bende merak ediyorum bebeğimi (

öyle yapıyorum canım ama hıc bıseyden tat alamıyorum bu ara ya neden boyle oldum bılmıyorum

neden ters giden birşeyler mi var ki canım...bebeğini düşün onun doğduğunda ne kadar güzel sağlıklı bir bebk olduğunu ne kadar mutlu olduğunuzu düşün bak hemen düzelir moralin

doktor çok önemli gerçekten umarım bi dahaki gittigin dokktor iyi çıkar canım ben 29+1de gittigimde 1135 gram çıktıda bana az gelmişti normal demekki seninkide bu civardaymış

neden ters giden birşeyler mi var ki canım...bebeğini düşün onun doğduğunda ne kadar güzel sağlıklı bir bebk olduğunu ne kadar mutlu olduğunuzu düşün bak hemen düzelir moralin

ters gıden bırseyler yok tatlım ya hersey cok guzel gıdıyor cok sukur sıcaklardan dısarı cıkamıyorum bunaldım galıba bırazda o yuzden

Eki Görüntüle 770192

canlarım bu da benim 31+2 göbüşün resmi
maşallah çok tatlısınız canım
ters gıden bırseyler yok tatlım ya hersey cok guzel gıdıyor cok sukur sıcaklardan dısarı cıkamıyorum bunaldım galıba bırazda o yuzden

canım o zaman işin çok kolay napıyosun şimdi billiyomusun biraz daha serinlesin dışarı beş buçuk altı gibi dışarı çıkıyosun hatta imkanın varsa bebişine bir kaç parça birşey alıyorsun rahatlıyorsun hiiiç öyle bunalım takılmanın bir anlamı yok dimi ama

hadi ben çıkar bir kaç işim var onları halledeyim bari öpüldünüz bebişler ve siz

galıba haklısın canım en ıyısı gıdıp aksam bebegıme almak ıstegm seyı almak guzel olacak :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…