bende 29 hafta 3 günlükken gittim boyunu sordum da işte 35 38 39 cm dedi artık hangisi doğruysa :)
bende 29 hafta 3 günlükken gittim boyunu sordum da işte 35 38 39 cm dedi artık hangisi doğruysa :)
o nasılmış yaaneyse takılma böle şeylere demek istemiş dr un..
kilosu ne kadardı gittiginde bu arada hoş geldin aramıza
hiç bunalım takılıp bebişi üzme bunalım takılcağına gel buraya takıl neşeni bul:13:
öyle yapıyorum canım ama hıc bıseyden tat alamıyorum bu ara ya neden boyle oldum bılmıyorum
teşekkür ederim. ben takip ediyodum aksilik oldu giremedim bi müddet. kilosunu da 1250-1350 gibi bişey dedi canım o kadar sıkıldı ki doktora bişey anlamadım o günkü muaneden artık 10 gün sonra başka yere gitcem ayrıntılı yazarım bende merak ediyorum bebeğimi(
neden ters giden birşeyler mi var ki canım...bebeğini düşün onun doğduğunda ne kadar güzel sağlıklı bir bebk olduğunu ne kadar mutlu olduğunuzu düşün bak hemen düzelir moralin
doktor çok önemli gerçekten umarım bi dahaki gittigin dokktor iyi çıkar canım ben 29+1de gittigimde 1135 gram çıktıda bana az gelmişti normal demekki seninkide bu civardaymış
bu arada bizim doktorumuz boyunu söylemiyor ölçemediği için ama bi yöntem varmış ultrason kağıdında FL yazan değeri 7 ile carpınca aşağı yukarı bi rakam çıkıyormuş
inşallah canım evet demekki normal zaten gayet iyi dedi eksik demedi
ters gıden bırseyler yok tatlım ya hersey cok guzel gıdıyor cok sukur sıcaklardan dısarı cıkamıyorum bunaldım galıba bırazda o yuzden
kızlar dün annem diyince hatırladım bi de kendmize hijyenik ped almamız lazım..hep bebeği düşününce bu benim aklıma hiç gelmediydi..
maşallah çok tatlısınız canım
canım o zaman işin çok kolay napıyosun şimdi billiyomusun biraz daha serinlesin dışarı beş buçuk altı gibi dışarı çıkıyosun hatta imkanın varsa bebişine bir kaç parça birşey alıyorsun rahatlıyorsun hiiiç öyle bunalım takılmanın bir anlamı yok dimi ama
kızlar benim bi arkadaşım normal hijyenik pedden pişik oldu lohusa pedi yada bebek bezi daha iyi olurmuşş
hadi ben çıkar bir kaç işim var onları halledeyim bari öpüldünüz bebişler ve siz
kızlar benim bi arkadaşım normal hijyenik pedden pişik oldu lohusa pedi yada bebek bezi daha iyi olurmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?