2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar selam nasılsınız bugun bebegımı gordummmm 1600 gr olmus ıyı mı fazla mı bıde utrasyon bır hafta ılerde gosterdı 29 olmama gerekırken 30 dedı bıse olur mu kı ama bebegımmm oynayısını gördümmm çok şükür

maşallah canım bebegini iyi beslemişsin ilerde gitmesinden bişe olmaz ne güzel işte bebegin güzel güzel büyüyo

ay ne bılıyım canım bende korktummmm hatta kafasını ölctü ilk önce 31 haftalık dedım kafası buyuk zaten benım bebegımın annesı gıbı :)

Neeee sadece 4 kilocuk mu aldın şakaaaa de bana onuda bebek almış zaten doğurunca eskı halındesin yani

Evet cnm gece gündüz kusmalardan 3 kilo vermiştim onlarıda aldım sonra ama doğum öncesi kilomdan 4 kilo fazlayım şimdi de reflüden dolayı her istediğimi yiyemiorum çok yersem sanki içimde yangın vrmış gibi oluyor hala sahurlarda kustuğum oluyor benim iki hamileliğimde aynı oldu kız erkek farketmedi

ay ne bılıyım canım bende korktummmm hatta kafasını ölctü ilk önce 31 haftalık dedım kafası buyuk zaten benım bebegımın annesı gıbı :)

korkulacak bişe yok canım benimde önden gidiodu geçen ay bu ay biraz az kilo almış ama genede iyi dedi doktor teyzemiz

Bana zaten çok tuhaf geldi gittiğim kendi doktorum değil troit hastasıyım değerlerimi ölçtüreuim hemde kasılmalarım oluyor diye burda bi gideyim dedim ankarada tatildeyim ama dedikleri normal gelmedi bana iki kere sordum ikisindede aynıdını dedi bide kiloduna hem 1450 diyo kardeşimde ne kadar doğar ortalama dedi 3200 falan dedi şaşırdım kaldım bende 50 cm diyince Şaşırdım haftadında doğan o kaladr oluyor saçma geldi yani bana neuse artık 15 inde kendi doktoruma gitcem ona sorarım en azından kadışmalar mormalmiş onu öğrendim

Kızlar ya utanarak bişey sorucam.bnm kuyruk sokumum fena ağrıyo oturup kalkarken.son 1 haftadır böyle ve popomun arası mosmor.bugun 30 haftam bitti.sizlerde böyle sorun yaşayan varmı ? Korkuyorum

Sayfalar o kadar çabuk ilerlemişki dünkü yazdıklarımı bulamadım :) bugün kontrolüm vardı nts ye girdim kasılmalardan dolayı şükür hafiflemiş ilaca ve yatışa devam 16 sında yeniden kontrol var...kasılmam çıkmadı ama yorarsan kendini daha şiddetli gelir dedi doktorm yatıcaksın dedi.. aynen pinokyo arkadaşım ben de aynısını yaşadım bol bol dinlenmen gerek...

babyed, bi arkadaşım senin gibiydi ama normalmiş 2 hamileliğinde de aynısını yaşadı daha ilk haftalardan..normal demiş doktoru kemik yapısındanmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…