kızlar selam nasılsınız bugun bebegımı gordummmm 1600 gr olmus ıyı mı fazla mı bıde utrasyon bır hafta ılerde gosterdı 29 olmama gerekırken 30 dedı bıse olur mu kı ama bebegımmm oynayısını gördümmm çok şükür
Neeee sadece 4 kilocuk mu aldın şakaaaa de bana onuda bebek almış zaten doğurunca eskı halındesin yani
ay ne bılıyım canım bende korktummmmhatta kafasını ölctü ilk önce 31 haftalık dedım kafası buyuk zaten benım bebegımın annesı gıbı :)
Kızlar siz 31 - 32 haftalıksınız eylülde sonu mu gelicek sizin bebişler acep
hadi yaa..:26:lohusa pedi neymiş hiç duymadım..bi de bebek bezi nasıl olcak anlamadım:26:
Kızlar siz 31 - 32 haftalıksınız eylülde sonu mu gelicek sizin bebişler acep
Kizlaaaarr iste benim 32 haftalik göbisimm
Sana da hayırlı cumalar canım. Bebisin iyimis maasallah.
Sende öyle hiç kilo almamissin.
Canım iyi olmana sevindim.
Oh oh salla salla :))
canım benim kasılma şöyle oluyo karnın bi tarafa çekiliyomuş gibi oluyo yavaş yavaş artıyo bebek hareket ediyo sanıyodum ben de. Karnımda bebeğin şekli çıkıyo ama taş gibi oluyo sertleşiyor çok sürmüyor karnına kramp girmiş gibi e acı da oluyo biraz.
Kızlar ya utanarak bişey sorucam.bnm kuyruk sokumum fena ağrıyo oturup kalkarken.son 1 haftadır böyle ve popomun arası mosmor.bugun 30 haftam bitti.sizlerde böyle sorun yaşayan varmı ? Korkuyorum
benim yarın 30 biticek ekimin 12sine denk gelio 31 32 haftalık bebişler ekimin başına gelirler
hayırlısı olsun bakalımevet canım eylulun son haftası yada ekımın bası dedı doktor ama kızlar bıraz acelecı oldugu ıcın erken gelebılır 5 10 gun dedı
maşallah size cok güzel bi göbiş bu :) imrendim valla aksam olsa da ben de koysam
canm kiloyu bilemem ama boyu 50 cm ise sen bu cocuğu 70 cm doğurursun artık benim duyduğum en uzun bebek 56 cm doğmuş bence boyunu yanlış söylemişler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?