2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Boyu yanlış anlamış olmayazın cnm 56 ıyla doğanı duymuştum ama 50 basketçi olacak herhalde

Bence benim doltor baya saçmaşamış:)))
Benim doktorum her muayenede kilosunu söyler ama boyunu söylemez,özellikle şu son aylarda..Çünkü doğru bilgi olmaz,kafadan atmış olurum dedi,bebek kıvrık halde dedi..Bu nedenle ben boyunu o kadar önemsemiyorum,Allahın tayin ettiği ne ise odur zaten..

Boyu yanlış anlamış olmayazın cnm 56 ıyla doğanı duymuştum ama 50 basketçi olacak herhalde

Yok canım yanlış duymadımda adam yanlış söyledi galiba iki gün önce gittiğimde yanlış dıydum galiba diye bugünde gittim tshlil sonuçlarım batdı onları aşmak için yine sotdum aynı şeyi söyledi banada saçma geldi :)))) basketçile bile geçcex biz:)))))

Zaten benimde kendi doktorum değil onun için pek de takılmadım kendiminki olsa kesin değiştirirfim:)))))

Kızlar ben ağdacıma gideyim,temizleneyim artık hem bayram da geliyor hem de kocişimle erken bayram yaparız belki Akşama görüşürüz..

bugun erken kalktık ve öğle uykusu yaptık yemegımızı yedık geldikki ne görelim büşraaamm​ gelmiş heyttt be göbeklerin anası tam hamılesin

Son düzenleme:
Kizlaaaarr iste benim 32 haftalik göbisimm

yawyuummmmm sırtın düz bak yağlanmamışsın karnında bızden 2 hafta ondesın 1 hafta bıle ne kadar fark edıyo dıyıncekı sen dıyet yapıyom bende epeyce varsın sanmıştım kız koyun artık adını oğluşunnn

ben kaçtım kızlar pıkocuya gıdıp kızıın dolap içi ortulerını sıpariş vericem onlarda cıksın aradan byee see youuuuuuuuuu

Evet sirtimda yaglanma yok sükür sezinim ama yinede bayaaa bi kilo aldim napalim artik mecburen emzirirken vercem insaallah..oglusumun adi sürpriz olsun size yani tam karar veremedik 2 isim arasindayiz bakalim ne olcak

Merhaba kızlar, ben geldim.
Coooook yorulmuşum. Ama kendime lohusa pijaması ve sabahlik buldum sonunda. İkisini 89 liraya aldım. Nbb'den. İcime sindi cok sukur. Ama epey bir gezdik. 110 lira civarıydi kasada birde indirim oldu cok iyi oldu :)
Sabahligin geceliği de vardı ama L beden kalmamış. L aldım herseyi.
Kendime birde etek ve askılı elbise aldım.
Yavrusuma da bir kac body aldım.
Simdi koltuğa uzandım ve size yazayım dedim.
Gecmise bakmadım henüz. Bakalım neler yazmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…