Geçen gittiğimde yanlış söyledi sanmıştım ama bugün bende tekrar sordum kilodu kaçtı umuttum diye tekrar 1450 dedi beni kide tombiş olcak galiba haftadına göre faxla geldi bana :)))))) boyunada 50 cm yakın dedi ama aşsğıdaki bilgilerle çok farklı anlamadım(
Benim doktorum her muayenede kilosunu söyler ama boyunu söylemez,özellikle şu son aylarda..Çünkü doğru bilgi olmaz,kafadan atmış olurum dedi,bebek kıvrık halde dedi..Bu nedenle ben boyunu o kadar önemsemiyorum,Allahın tayin ettiği ne ise odur zaten..Bence benim doltor baya saçmaşamış:)))
Boyu yanlış anlamış olmayazın cnm 56 ıyla doğanı duymuştum ama 50 basketçi olacak herhalde
Bence de şaka gibiOctomom& The Octuplets- Life at Home - YouTube
kızlar izlemelisiniz biz birini düşünürken kadın tek seferde 8 siz doğurmuş yaaaa :)
Benim doktorum her muayenede kilosunu söyler ama boyunu söylemez,özellikle şu son aylarda..Çünkü doğru bilgi olmaz,kafadan atmış olurum dedi,bebek kıvrık halde dedi..Bu nedenle ben boyunu o kadar önemsemiyorum,Allahın tayin ettiği ne ise odur zaten..
Kızlar ben ağdacıma gideyim,temizleneyim artık hem bayram da geliyor hem de kocişimle erken bayram yaparız belkiAkşama görüşürüz..
teşk tatlım güle güle kullan çok uygun almışın bencesebi cnm yazdımama foto bulamadım nette..
git kıs git pamuk ol kocişin çifte bayram etsin bariiKızlar ben ağdacıma gideyim,temizleneyim artık hem bayram da geliyor hem de kocişimle erken bayram yaparız belkiAkşama görüşürüz..
vayy göbüşe bak maşallah size kuzu çok şekersiniz
bugun erken kalktık ve öğle uykusu yaptık yemegımızı yedık geldikki ne görelim büşraaamm​ gelmiş heyttt be göbeklerin anası tam hamılesin
Kizlaaaarr iste benim 32 haftalik göbisimm
yawyuummmmm sırtın düz bak yağlanmamışsın karnında bızden 2 hafta ondesın 1 hafta bıle ne kadar fark edıyo dıyıncekı sen dıyet yapıyom bende epeyce varsın sanmıştım kız koyun artık adını oğluşunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?