Güle güle giy canım. Evet gercekten iyi oluyor lcwkızlar napıyosunuzzzzz ben dışarı çıktım öğle arası ama piştim geldim nasıl bir sıcak varrr
lcwden bi gömlek aldım kendime 16.90a iyiki lcw var yoksa hamiş kıyafetleri çok pahalı
Bizimde ay sonunda 26si :))canım tebrik ederim nice mutlu seneler dilerim bebeğinizle birlikte.8'i de bizim yıldönümü :))
Hosgeldin :))kızlar merhaba bende ekim annesi olacam inşallah :) kızlar size bişey sormak istiyorum bu ara idrarımı yaparken yanma değil de iğne batması gibi oluyo canım acıo resmen bi bilginiz var mı acaba
Maasallah bebisine canım :)Slm kızlar doktor teyzemizden geldik biraz önce oğluşum 27+6 bugün 1200 gr olmuş boyuda 37.5 cm biraz minyon olcak galiba
Geçen gittiğimde yanlış söyledi sanmıştım ama bugün bende tekrar sordum kilodu kaçtı umuttum diye tekrar 1450 dedi beni kide tombiş olcak galiba haftadına göre faxla geldi bana :)))))) boyunada 50 cm yakın dedi ama aşsğıdaki bilgilerle çok farklı anlamadım(
Kizlaaaarr iste benim 32 haftalik göbisimm
Maasallah bebisine canım :)
Canım boyunu bizim Dr ölçmüyor. Çünkü olcemiyir cok büyüdükleri icin. Ama 50 cm cok gibi geldi.
Canım ne güzel tam hamilesin. Bu arada elbise mı üst mu bilemedim. Ama cok guzel. Bende beyaz renk böyle birsey istiyorum.
Kizlaaaarr iste benim 32 haftalik göbisimm
Benimkide anlamam nadıl olsa diye attı galiba canım:)))) yok canım bencede bi yanlışlık var ama neyse sağlıklı olsunda oladar boy nadıl dığdın benim içime bide daha 28 . Haftadayım doğduğunda bi metre falan olur artık:)))))
Maşallah kızlar sizin göbişler bayag bayag cıkmıs cok sevimli duruyolar...
Canım ne güzel tam hamilesin. Bu arada elbise mı üst mu bilemedim. Ama cok guzel. Bende beyaz renk böyle birsey istiyorum.
Büşram maasallah cok guzelsiniz. Cok guzel çıkmış göbüşleriniz maasallah :))
Canım ben 53 cm dogmusum su an 178im
Erkek kardesim 56 yada 57 dogmus tam hatırlamıyorum su an 189 :))
kızlar uyku setı alan varmı aranızda ? yada uyku setı yerıne tek yorgan yastık olurmu ki?
Merhaba kızlar, ben geldim.
Coooook yorulmuşum. Ama kendime lohusa pijaması ve sabahlik buldum sonunda. İkisini 89 liraya aldım. Nbb'den. İcime sindi cok sukur. Ama epey bir gezdik. 110 lira civarıydi kasada birde indirim oldu cok iyi oldu :)
Sabahligin geceliği de vardı ama L beden kalmamış. L aldım herseyi.
Kendime birde etek ve askılı elbise aldım.
Yavrusuma da bir kac body aldım.
Simdi koltuğa uzandım ve size yazayım dedim.
Gecmise bakmadım henüz. Bakalım neler yazmışsınız.
ne kadar uyguna almışssın canım burası trabzon kazzızkcılar dıyarı resmen ben gecelıgı 96 içindeki pijamaya 110 verdım takımı 208 gecelık de 56 dı bir 2 al 3 ode vardı gecelık bedaavaya geldi sadece
kızlar uyku setı alan varmı aranızda ? yada uyku setı yerıne tek yorgan yastık olurmu ki?
Bende bi halledebilirsem nerden yükleyeceğimi kıyacağım kısmetse :)Cok sagolun canlarimsizin göbisleride görmek isterizzzz ona göreeee
Geçecek geçecek :)) öyle gözüküyor :))
Benim kızım sixi geçicek bi kerem o daha şimdiden50 cm yakın:))))
ne kadar uyguna almışssın canım burası trabzon kazzızkcılar dıyarı resmen ben gecelıgı 96 içindeki pijamaya 110 verdım takımı 208 gecelık de 56 dı bir 2 al 3 ode vardı gecelık bedaavaya geldi sadece
Bende bi halledebilirsem nerden yükleyeceğimi kıyacağım kısmetse :)
Geçecek geçecek :)) öyle gözüküyor :))
Ya bende bir cok yere sordum canım sadece pijama 80 sabahlik 100 falanda. Gecelik 70 civarı. Sonra gez babam gez, her yere sorayım derken NBB diye bir yer var iç çamaşırı vs satılıyor, çeyizlik gecelik vs. Oraya da sorayım dedim. Cok uygundu fiyatlar. Hatta birde kasada indirim yapınca mest oldum :))
Gecelik te alacaktım beğendiğim modelde beden yoktu maalesef. Yoksa gecelikte 44.50 ydi.
nbb sutyenını kullandım bende çok, benıde ceken yanı 3 al 2 odeydı dusun kardayım dıye dusundum ilk gırdıgım yerde de epeycede kazıklandım fotolarını koyarsın goruruz ne renk aldın
cnm ben tac dan aldım uyku setini organık dediler valla ama bilmiyorum.nevresimini de battanıyesınıde tac dan aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?