Merhaba kızlar benide aranıza alın bende inş ekim annesi olacağım.Keseyi gördük çok şükür.Bebeği görmek için 22 şubatta kontrole gidicem umarım herşey güzel olur.Bu arada herşey kokuyor,tiksiniyorum,Yağ,salça,yemek hiçbişey görmek istemiyorum.Yiyebildiğim tek şey tuzlu çubuk,limon ve haşlanmış yağsız sade makarna.Mide bulantısı olan varmı benim gibi
günaydın kızlarrrrrr.....
nasılsınız bakalım...
ya bu topik uçuyo ya hızınıza yetişmek ne mümkün... geçmişi okursam anı kaçırıyorum....
anı yaşarsam geçmişi merak ediyorum ama en iyisi anı yaşamak..
ben yarın keseyi görmeye gidicem kısmetse..
inşallah görünür....
nasılsınız bakalım...
ya bu topik uçuyo ya hızınıza yetişmek ne mümkün... geçmişi okursam anı kaçırıyorum....
inşallah görünür....
cnm değerin cok güzel maşallah görürsün bence keseyi. güne göre değil de beta hcg değerine göre kese görünüyomuş...gunaydin canim insallah gorursun keseyi bende bugun sonuclarimi gostericem degerim 4002ye katlanmis insallah bende gorurum keseyi :)
günaydınnnn aramıza hoş geldin hep hayırlı haberler alırız inş. hep beraber.
mide bulantısı tabii ki var çünkü bebeklerimiz büyüyo :))
ama en kötüsü öğürmek sanırım(
çubuk krakeri ben de ne zamandır eksik etmiyorum bi o yatıştırıyo midemi.
senin ne kadarlık?
cnm değerin cok güzel maşallah görürsün bence keseyi. güne göre değil de beta hcg değerine göre kese görünüyomuş...
gunaydin canim bende tam tersi ne bulanti ne agri var su anda kasiklarim agriyodu o da yok iki gundur dun sadece biraz belim birazda bacaklarim agridi o kadar
ne güzel valla umarım hiç bulantın olmaz berbat bişey.İnsan gece uykusundan istifra etmek için kalkarmı 9 ay böyle olursa yandım ben
ne güzel valla umarım hiç bulantın olmaz berbat bişey.İnsan gece uykusundan istifra etmek için kalkarmı 9 ay böyle olursa yandım ben
nasılsınız bakalım...
inşallah görünür....
geçmiş olsun canım seninde aşermen benim gibi demek ki aynen bende senin gibiyim boğazlarım tahriş oldu iyice 1 gün hastanede kaldım serum takviyesi vitamin falan verdiler 3 ay sonra biterse ne güzel ama 9 ay çekmek çok zor ...
ben de salı gittim cnm... cuma tekrar gidcem kese için işte... inşallah yavrularımıza sağlıcakla kavuşuruz..günaydın, seninle tahmini doğum günümüz aynı, inşallah keseyi görürsün canım. ben salı günü gittim doktora onbeş gün sonra yine çağırdı çok küçücüktü.
aynen canim dun dr da dedi kese 2000 ve ustlerde olunca goruluyo dedi Allahin izniyle gorucem bakalim :)
Merhaba kızlar benide aranıza alın bende inş ekim annesi olacağım.Keseyi gördük çok şükür.Bebeği görmek için 22 şubatta kontrole gidicem umarım herşey güzel olur.Bu arada herşey kokuyor,tiksiniyorum,Yağ,salça,yemek hiçbişey görmek istemiyorum.Yiyebildiğim tek şey tuzlu çubuk,limon ve haşlanmış yağsız sade makarna.Mide bulantısı olan varmı benim gibi
hesaplarımıza göre seninle çok yakın günlerimiz ,inşlh görürüsün bende cmrtsi görmeye gidicemçok merak edio insan
Aramıza hoşgeldin canım. Mide bulnatısı ve tiksinme konusunda yalnız değilsin hepimizde aynı durum mevcut canım. 22 şubat geç değil mi bebeği görmek için ?
gunaydin canim insallah gorursun keseyi bende bugun sonuclarimi gostericem degerim 4002ye katlanmis insallah bende gorurum keseyi :)
canm hayırlı olsun bebişin Allah tamamına erdirsin isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inş...
benmde bebişim tüp bebek canm biz bugün keseyi gördük bebek oluşmuş dedi dr ama kalp atışı için haftaya cağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?