2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlarrrrrr.....
nasılsınız bakalım...
ya bu topik uçuyo ya hızınıza yetişmek ne mümkün... geçmişi okursam anı kaçırıyorum....
anı yaşarsam geçmişi merak ediyorum ama en iyisi anı yaşamak..
ben yarın keseyi görmeye gidicem kısmetse..
inşallah görünür....

gunaydin canim bende tam tersi ne bulanti ne agri var su anda kasiklarim agriyodu o da yok iki gundur dun sadece biraz belim birazda bacaklarim agridi o kadar

gunaydin canim insallah gorursun keseyi bende bugun sonuclarimi gostericem degerim 4002ye katlanmis insallah bende gorurum keseyi :)

günaydın, seninle tahmini doğum günümüz aynı, inşallah keseyi görürsün canım. ben salı günü gittim doktora onbeş gün sonra yine çağırdı çok küçücüktü.

Hoşbulduk Evet en kötüsü öğürmek malesef.Sata göre 8 haftalık görünüyor en son adet tarihim 25 aralık.Ama ben aşılama oldum doktorum 4 haftalık olduğunu söyledi.Senin kaç haftalık

cnm değerin cok güzel maşallah görürsün bence keseyi. güne göre değil de beta hcg değerine göre kese görünüyomuş...

aynen canim dun dr da dedi kese 2000 ve ustlerde olunca goruluyo dedi Allahin izniyle gorucem bakalim :)

günaydın ekim anneleri salı günü bebeğimin pıt pıtlarını duydum çok şükür darısı sizlerin başına ...

gunaydin canim bende tam tersi ne bulanti ne agri var su anda kasiklarim agriyodu o da yok iki gundur dun sadece biraz belim birazda bacaklarim agridi o kadar

ne güzel valla umarım hiç bulantın olmaz berbat bişey.İnsan gece uykusundan istifra etmek için kalkarmı 9 ay böyle olursa yandım ben

ne güzel valla umarım hiç bulantın olmaz berbat bişey.İnsan gece uykusundan istifra etmek için kalkarmı 9 ay böyle olursa yandım ben

geçmiş olsun canım seninde aşermen benim gibi demek ki aynen bende senin gibiyim boğazlarım tahriş oldu iyice 1 gün hastanede kaldım serum takviyesi vitamin falan verdiler 3 ay sonra biterse ne güzel ama 9 ay çekmek çok zor ...

hesaplarımıza göre seninle çok yakın günlerimiz ,inşlh görürüsün bende cmrtsi görmeye gidicem çok merak edio insan

Teşekkür ederim sizinkide umarım çabuk geçer zor valla çok geçmiş olsun.Tek isteğim sağlıklı olması kendimi öyle avutuyorum 9 ay geçer diye..

günaydın, seninle tahmini doğum günümüz aynı, inşallah keseyi görürsün canım. ben salı günü gittim doktora onbeş gün sonra yine çağırdı çok küçücüktü.
ben de salı gittim cnm... cuma tekrar gidcem kese için işte... inşallah yavrularımıza sağlıcakla kavuşuruz..
senin salı günü kaç çıktı b hcg değeri?

aynen canim dun dr da dedi kese 2000 ve ustlerde olunca goruluyo dedi Allahin izniyle gorucem bakalim :)

evet cnm görürsün, ben de görürüm o zaman inşallah çünkü benim sanırım erken döllenme oldu,ben erken yumurtluyodum çünkü...

Aramıza hoşgeldin canım. Mide bulnatısı ve tiksinme konusunda yalnız değilsin hepimizde aynı durum mevcut canım. 22 şubat geç değil mi bebeği görmek için ?

Aramıza hoşgeldin canım. Mide bulnatısı ve tiksinme konusunda yalnız değilsin hepimizde aynı durum mevcut canım. 22 şubat geç değil mi bebeği görmek için ?

Hoşbulduk canımBen aşılama ile hamile kaldım sata göre 8 haftalık görünüyor ama doktorum 4 haftalık dedi.Perşembe günü 22 şubatta 5 haftanın içinde olucam normalmiş doktorun dediğine göre

teşekkür ederim canım seninkide hayırlı olsun amin rabbim herkese nasip etsin
zannedersem 7 haftada duyuluyor benim dr 2 bir görmek için geç vermiş heycanlıyım
acaba duyabilcem diye hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…