2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sen kaca aldın canım tactan uyku setını

sezin ben oyun parkı aldım ıcıne bı kaç yere uyku setı baktık ama fıyatlar ucmus bırde ıstedıgım gıbı bulamadım yorgan ve yastık ayrı mı alsam dıyorum beyaz.

bende sabahlık+artı gecelık dün aldım 90 küsürdü yüzde 50 ındırım varmıs 45 e aldım ıyı denk geldı sankı

sezin ben oyun parkı aldım ıcıne bı kaç yere uyku setı baktık ama fıyatlar ucmus bırde ıstedıgım gıbı bulamadım yorgan ve yastık ayrı mı alsam dıyorum beyaz.

oyun parkı aldıysan uyku setıne gerek yok canım uyku setı etrafı korunaklı oluyo dıye tercıh ediyorum ben beşiğin kenarları tahata dıye aa oyun parkı zaten korunaklı etrafı kumaş ya oyuzden yorgan yastık al

Bende aldigim pijamanin ustunu ve sabahligi koyayim. Ama cepten cektigim icin renkleri tam cikmadi sanki, ama en azindan modelini gorursunuz.
Bu arada sezin seninkilerin kalitesi daha iyidir belki. Birde senin saten var.

ilk defa foto yukluyorum umarim olmustur.

gayet guzel gunum gule gule giy saten olanın markası suwen canım onunda sabahlıgı var duz saten o azcık tuzluydu, diğerlerinide miss claire 3 al 2 odeden aldım sabahlık ve pijamaya para odedım gecelık bedavaya geldi ama bneım bunlar hamıle gecelıgı değil ben sonrada kullanırım bol olsada zaten gecelık azcık salaş oluyo kullanışlı olmaları iyi

Hepsi cok güzel tatlim güle güle kullan bide göbisi görsek
Teşekkür ederim canım. Göbekte gelecek. Ama bugun degil :))

Teşekkür ederim sezincim. Benimki de sonradan da giyilir. Rahat çünkü. Sabahligin geceliği de var. Yanlardan düğmeli. İleride buyuk beden bulursam onu da alırım diyorum. Bakalım artık.
Seninkiler de ayrı guzel kuzum. Saten de ben pek rahat edemiyorum. Evliliğimin ilk zamanları cok giydim ama yakıyor yazın kısın da usutuyor beni diye artık pek gıtmıyorum. Ancak ici pamuklar olan saten pijamalar var onları giyiyorum kısın.

kuzu çok mu zıplattı yoksa

yok canım ya trafık var dıye farklı yola gırdı bende hastaneye gıdyodumm yol felan karsıtı hıc bılmedıgım bı yerde bıraktı benı bıde bana kzıyor mal nıye soylemıyon dıye bınerken soyledıkya otuz defamı soylecez dedımm öküzzz öküzzzz
gule gule gıy canımm cokk guzeller

kızlar slm nasılsınız bakalım bızde ıyız kociş yattı benım uykum yok oturuyorum sızde neler var neler yok bakalım

kızlar benım bacaklarda fazla sayıda sıvılcelenmeler çıkmış hemen hemen heryerde sızdede oldumu
yok canım bende olmadı belkı sıcaklardan olmustur yada yedıgın bısey alerjı yapmıs olabılır sıcaklarda yumurta yapabılıyor mesela

kızlar slm nasılsınız bakalım bızde ıyız kociş yattı benım uykum yok oturuyorum sızde neler var neler yok bakalım
selam canım hosgeldın bızdede koca tv ızlıyor bende burda takılıyorum

kz bende fotolarda ilk gün şık dursun dedım saten hiç kullanışlı değil dönersin yatakta bedenın donuyo pijamanın içinde pijama yataga yapışıyo işte bır ıkı saatliğine giyer cıkartıırım dedım ben doğum fotografcısıda duşunuyorum yuzden şık bişey bulunsun ıstedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…