Ben de taçtan uyku seti aldım onun haricinde bir de nevresim takımı aldım, Hatta bir de özdilekten nevresim takımı hatta battaniyesini de aldım, değişimlik olsun diye. 3 tane uzun süre beni idare eder değil mi hanımlar?
Eki Görüntüle 770730 uyku setimiz,
Eki Görüntüle 770731 nevresim takımı taç
Eki Görüntüle 770732 nevresim takımı özdilekEki Görüntüle 770733 ve nevresimin battaniyesi..
195 tl canım. Sanırım heryerde sabit fiyat politikası var.. Bana alırken de öyle dediler, fiyatlarımız sabit,katalog fiyatları diye bilmem belki kazıklamışlardırsen kaca aldın canım tactan uyku setını
şuan gundemımde uyku setı var canım benım taçtan begendım 195 tl dedı fiyat araştırması yapıyorum benım besıgımın kenarları oldugu için uyku setı alıcam kenarlarıda oluyo ya uyku setının beşiği cevrelıyor kenarlara bebek çarmasın dıye ama bı tanede park yatak alcam ona da ayrı yastık yorgan alıcam ben
ne kadar uyguna almışssın canım burası trabzon kazzızkcılar dıyarı resmen ben gecelıgı 96 içindeki pijamaya 110 verdım takımı 208 gecelık de 56 dı bir 2 al 3 ode vardı gecelık bedaavaya geldi sadece
sezin ben oyun parkı aldım ıcıne bı kaç yere uyku setı baktık ama fıyatlar ucmus bırde ıstedıgım gıbı bulamadım yorgan ve yastık ayrı mı alsam dıyorum beyaz.
bende sabahlık+artı gecelık dün aldım 90 küsürdü yüzde 50 ındırım varmıs 45 e aldım ıyı denk geldı sankı
Ben de taçtan uyku seti aldım onun haricinde bir de nevresim takımı aldım, Hatta bir de özdilekten nevresim takımı hatta battaniyesini de aldım, değişimlik olsun diye. 3 tane uzun süre beni idare eder değil mi hanımlar?
Eki Görüntüle 770730 uyku setimiz,
Eki Görüntüle 770731 nevresim takımı taç
Eki Görüntüle 770732 nevresim takımı özdilekEki Görüntüle 770733 ve nevresimin battaniyesi..
195 tl canım. Sanırım heryerde sabit fiyat politikası var.. Bana alırken de öyle dediler, fiyatlarımız sabit,katalog fiyatları diye bilmem belki kazıklamışlardır:26:
hepsi cok guzel canim...
Bende aldigim pijamanin ustunu ve sabahligi koyayim. Ama cepten cektigim icin renkleri tam cikmadi sanki, ama en azindan modelini gorursunuz.
Bu arada sezin seninkilerin kalitesi daha iyidir belki. Birde senin saten var.
Eki Görüntüle 770743 Eki Görüntüle 770744 Eki Görüntüle 770745
ilk defa foto yukluyorum umarim olmustur.
Bende aldigim pijamanin ustunu ve sabahligi koyayim. Ama cepten cektigim icin renkleri tam cikmadi sanki, ama en azindan modelini gorursunuz.
Teşekkür ederim canım. Göbekte gelecek. Ama bugun degil :))Hepsi cok güzel tatlim güle güle kullanbide göbisi görsek
gayet guzel gunum gule gule giy saten olanın markası suwen canım onunda sabahlıgı var duz saten o azcık tuzluydu, diğerlerinide miss claire 3 al 2 odeden aldım sabahlık ve pijamaya para odedım gecelık bedavaya geldi ama bneım bunlar hamıle gecelıgı değil ben sonrada kullanırım bol olsada zaten gecelık azcık salaş oluyo kullanışlı olmaları iyi
kuzu çok mu zıplattı yoksa
gule gule gıy canımm cokk guzellerBende aldigim pijamanin ustunu ve sabahligi koyayim. Ama cepten cektigim icin renkleri tam cikmadi sanki, ama en azindan modelini gorursunuz.
yok canım bende olmadı belkı sıcaklardan olmustur yada yedıgın bısey alerjı yapmıs olabılır sıcaklarda yumurta yapabılıyor meselakızlar benım bacaklarda fazla sayıda sıvılcelenmeler çıkmış hemen hemen heryerde sızdede oldumu
selam canım hosgeldın bızdede koca tv ızlıyor bende burda takılıyorumkızlar slm nasılsınız bakalım bızde ıyız kociş yattı benım uykum yok oturuyorum sızde neler var neler yok bakalım
Teşekkür ederim canım. Göbekte gelecek. Ama bugun degil :))
Teşekkür ederim sezincim. Benimki de sonradan da giyilir. Rahat çünkü. Sabahligin geceliği de var. Yanlardan düğmeli. İleride buyuk beden bulursam onu da alırım diyorum. Bakalım artık.
Seninkiler de ayrı guzel kuzum. Saten de ben pek rahat edemiyorum. Evliliğimin ilk zamanları cok giydim ama yakıyor yazın kısın da usutuyor beni diye artık pek gıtmıyorum. Ancak ici pamuklar olan saten pijamalar var onları giyiyorum kısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?