neci kız senın kocaa topçumubenımde koa bır spor klubuyle aanalaştı imza atmaya gitti :) hayırlısyla sahura anca gelır
allah kavustursun canımm en kısa zamanda inşKız kardeşim gitti.... ve benim hormonlar yine tavan yaptı...
neci kız senın kocaa topçumu
allah kavustursun canımm en kısa zamanda inş
benımde koa bır spor klubuyle aanalaştı imza atmaya gitti :) hayırlısyla sahura anca gelır
neci kız senın kocaa topçumu
allah kavustursun canımm en kısa zamanda inş
hadı hayırlısı olsun bakalım
Kız kardeşim gitti.... ve benim hormonlar yine tavan yaptı...
nıye canım doguma gelmeyecekmı neyse canı saolsun e kaldı surda aralıga bıde sen oglusunu kucagına alınca daha cabuk gecer gunlerinşallah canım ama aralıktan önce biraz zor gibi...
ah anam ne değil ki benim koca asıl beden eğitimi öğretmeni ama lokantacılık yapıyoşimdi bir kulube futbol antrenörlüğü için anlaşıyo gunde 2 saatıı buna ayırıcak amelıyat oncesıde bı klupteydı amelıyattan sonra devam edememşti tedavsı falan derken yorulmaması gerekıtdı şimdi yine başladı
bu ayrılıklara hıc dayanımıyorum aaayyyallah kavustursun canım
nıye canım doguma gelmeyecekmı neyse canı saolsun e kaldı surda aralıga bıde sen oglusunu kucagına alınca daha cabuk gecer gunler
yok kuzu okulu var sadece annem gelecek doğuma...
İyi geceler kızlar. Şimdi e-bebek'ten alışveriş yaptım. 100 TL ve üzerine anında 50 TL indirim kazandım. Bu sayede göğüs pompasını 50 TL indirimli aldım. Hadi sizde bişiler alcaksanız eğer kampanya kodunu veriyorum KL2EW bu kodu sepeti oluşturduktan sonra promosyon kodu bölümüne yazıp ekliyceksiniz ve satın almaya devam etceksiniz. 00:00 itibariyle kampanya başladı ilk 300 kişi yararlanacakmış. Ben de hemen size haber vermek istedim
aynen benımde
Teşekkür ederim kuzum.gule gule gıy canımm cokk guzeller
Öyle canım ya, ama fotoğrafçı düşündüğün icin iyi yapmışsın.kz bende fotolarda ilk gün şık dursun dedım saten hiç kullanışlı değil dönersin yatakta bedenın donuyo pijamanın içinde pijama yataga yapışıyo işte bır ıkı saatliğine giyer cıkartıırım dedım ben doğum fotografcısıda duşunuyorum yuzden şık bişey bulunsun ıstedim
Kız kardeşim gitti.... ve benim hormonlar yine tavan yaptı...
askerler safak sayar ya plakalara gore canım bende 74 e dustum oda bartının plakasınasıl yanı kuzu
ee ınsan yanlız yemege sarıyooo abur cubura offfff sankı ıhtıyacım warda napsak fsulye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?