2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
neci kız senın kocaa topçumu

allah kavustursun canımm en kısa zamanda inş

ah anam ne değil ki benim koca asıl beden eğitimi öğretmeni ama lokantacılık yapıyo şimdi bir kulube futbol antrenörlüğü için anlaşıyo gunde 2 saatıı buna ayırıcak amelıyat oncesıde bı klupteydı amelıyattan sonra devam edememşti tedavsı falan derken yorulmaması gerekıtdı şimdi yine başladı

inşallah canım ama aralıktan önce biraz zor gibi...
nıye canım doguma gelmeyecekmı neyse canı saolsun e kaldı surda aralıga bıde sen oglusunu kucagına alınca daha cabuk gecer gunler

hadı ya enıste ısı bılıyor bu memelkette en guzel ıs lokantacılık benım esımde lokantacıhayırlı olsun canım

İyi geceler kızlar. Şimdi e-bebek'ten alışveriş yaptım. 100 TL ve üzerine anında 50 TL indirim kazandım. Bu sayede göğüs pompasını 50 TL indirimli aldım. Hadi sizde bişiler alcaksanız eğer kampanya kodunu veriyorum KL2EW bu kodu sepeti oluşturduktan sonra promosyon kodu bölümüne yazıp ekliyceksiniz ve satın almaya devam etceksiniz. 00:00 itibariyle kampanya başladı ilk 300 kişi yararlanacakmış. Ben de hemen size haber vermek istedim

sagol canım tesekkur ederız hemen bakıyoruz

gule gule gıy canımm cokk guzeller
Teşekkür ederim kuzum.
Öyle canım ya, ama fotoğrafçı düşündüğün icin iyi yapmışsın.
Kız kardeşim gitti.... ve benim hormonlar yine tavan yaptı...

Allah kavuştursun canım. Üzülme gelir gene insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…