askerler safak sayar ya plakalara gore canım bende 75 e dustum oda bartının plakası
askerler safak sayar ya plakalara gore canım bende 75 e dustum oda bartının plakası
e tamam ben neresıyım ozaman bundan sonra öyle şafaklayaım 72 neresi
bızde 62 yanı tuncelıye dusmusuz
e tamam ben neresıyım ozaman bundan sonra öyle şafaklayaım 72 neresi
ah anam ne değil ki benim koca asıl beden eğitimi öğretmeni ama lokantacılık yapıyoşimdi bir kulube futbol antrenörlüğü için anlaşıyo gunde 2 saatıı buna ayırıcak amelıyat oncesıde bı klupteydı amelıyattan sonra devam edememşti tedavsı falan derken yorulmaması gerekıtdı şimdi yine başladı
Hayırlı oldun canım benimkide fransızca öğretmeni emlak ve kırtasiyecilik yapıyor:)))))
ooo fasulye sen baya azaltmıssın canım hayırlısı olsunnn..
sende batman dasın canım
önüQUOTE=sezin61;31432973]kızzzzzzzzzz çok güldümmm hiç gülecegim yoktuu bu meslekler ne alaka oluyo demıı işte çarpık bi ulkedeyız aklıma ne geldı bizim ılk komşular pek şaşırdılardı bden eğitimi öğretmenı lokantacı ne alaka aşçımı orda falan dıyolardı .1: napacaklar ev gecındırıyolar bıre aıle buyunce ekstra işlere de el atıyorlar
kızzzzzzzzzz çok güldümmm hiç gülecegim yoktuu bu meslekler ne alaka oluyo demıı işte çarpık bi ulkedeyız aklıma ne geldı bizim ılk komşular pek şaşırdılardı bden eğitimi öğretmenı lokantacı ne alaka aşçımı orda falan dıyolardı.1: napacaklar ev gecındırıyolar bıre aıle buyunce ekstra işlere de el atıyorlar
Evt baya alakasız işlerde çalışıyolar kpss sağolsun olmayınca diplomalı kırtasiyeci lokantacı oluyodum işte:)))))) kime desemok gülüyo zaten :)))
kızlar ben cıkıyorum bugun kızımın harektlerı çok net değildi bıraz soluma yatıcam pc nın başında yamuldum çok yarın gorusuruz byeeeeeeeeeeeeee
kızlar ben cıkıyorum bugun kızımın harektlerı çok net değildi bıraz soluma yatıcam pc nın başında yamuldum çok yarın gorusuruz byeeeeeeeeeeeeee
Kizlar pazarda bu alt acma dan gordum. Nasil sizce. Alsam mi bundan diye dusunuyorum.
Ister alt acma ister bebek arabasina konabiliyormus.
Karar verecem artik. Bayramdan sonra belki pazardan alirim. Bilemiyorum daha.
Daha once de tecrube etmedigimiz icin bilemiyorum acaba bu kullanisli mi yoksa daha baska olanlar var ya onlardan mi alsak. Eki Görüntüle 770809
Kizlar pazarda bu alt acma dan gordum. Nasil sizce. Alsam mi bundan diye dusunuyorum.
Ister alt acma ister bebek arabasina konabiliyormus.
Karar verecem artik. Bayramdan sonra belki pazardan alirim. Bilemiyorum daha.
Daha once de tecrube etmedigimiz icin bilemiyorum acaba bu kullanisli mi yoksa daha baska olanlar var ya onlardan mi alsak. Eki Görüntüle 770809
Ooo senin annen marifetli demek :))guzelmıs bebek arabasının ıcınede guzel olur bende alacaktım ama annem sagolsun yapmıs gerek kalmadı
Ben aynısının pembesini aldım cnm ama kullanışlı olup olmadığını bilemiyvem ben beğendim aldom:))
yok canım bende olmadı belkı sıcaklardan olmustur yada yedıgın bısey alerjı yapmıs olabılır sıcaklarda yumurta yapabılıyor mesela
selam canım hosgeldın bızdede koca tv ızlıyor bende burda takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?