2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hoşgeldin kuzu...nolsun...nereye sarsam bugün de kafamı dağıtsam diye düşünüyorum...canım sıkılıyo evde...
temizlik yapmıcan di mi
ben de dün evdeydim ama çarşıda işlerim vardı evimde oturamadım yine dün neler kaynattınız onlara da bakamadım. arkadaş lohusa gecelikleri sabahlıkları nedir öyle yaa 100 tl den aşağı ürün yok. almadım ben de

valla yapsam mı diye düşünüyorum kalkıp tuvalet ve banyoyu yıkayacağım..gerisi de Allah kerim...

bende pek fazla takılamadım dün kardeşimi yolcu edecektik onun hazırlığı vardı ve dün ben perttim resmen...

bende aldım kuzu pijama takımlarımı...ama sabahlık gecelik almadım..ben giymem ya elim ayağım birbirine dolanır..ezelinden sevmezdim gayganam bir tane al lazım olur dedi ama almadım...gerçekten de çok pahalılar...ama ben bayağı uyguna aldım...kampanya vardı...aynı takımı başka yerde sordum 137 tl dedi... başka bir mağazaya girdim kampanya varmış..tek alırsan % 40 indirim yapıyolar..iki tane alırsan ikincisi bedavaya geliyo..bende iki tane aldım ikisine 110 lira verdim çıktım...

ben de önden düğmeli bi gecelik ve pijama aldım ama hastanede giymek için iyi bi gecelik istiyorum yaa. arkadaşım 3 gün önce doğum yaptı sezaryenle hatta onu aradım sordum. hep gecelikleydim hastanede daha kolay oldu dedi. eve geçince pijamayı giydim dedi. süslü püslü güzel bi penye gecelik bulamadım yaa. incecik penyeler var onları da ben beğenmedim. gönlüme göre bulsam parasına da bakmıcaktım ama yine kendime diye çıktım kızıma bi sürü şey aldım geldim

öyle olyuyo kuzu zaten..bende kendime diye çıktım kendimden çok minnaka bişiler aldım geldim..ben giyinemem kuzu giymediğim şeyi de boşuna almayayım dedim..huyumu biliyorum çünkü...ama benim aldığım mağazada güzel gecelikler vardı istersen bir bak...

benim aldığım pijama takımları da bunlar....
ilk resimdekinin mavisini aldım diğeri aynı renkte...

benim aldığım pijama takımları da bunlar....
ilk resimdekinin mavisini aldım diğeri aynı renkte...

Eki Görüntüle 770881 Eki Görüntüle 770882
güle güle giy canım çok güzeller. bi de karikatürlü gecelik çıkarıyolar hala yaa dedim bi gidin bıktık zaten tüm hamile kıyafetlerinde garip garip bebek resimleri var bari bunlarda olmasın
güzelim tshirtlerin üzerine kocamaaann kırık yumurta resmi yapıyolar iş yerinde giyemiyoruz.

Güle güle kulan canım ikiside çok güzelmiş:) bende pirrre cartindren alfım bi tane ama almam şazım iki tane daha fiyatlar gerçekten çok uçuk senin alfıklarının markası ne

sağol kuzu... pierre cardine bende baktım ama ekime geliyo doğumlarımız...soğuk olur mu acaba düşüncesiyle vazgeçtim..bayağı inceydiler çünkü...annem ve gayganam sürekli tembih ediyolar..kırkında aldığın soğuğu kırk yılda vücudundan çıkartamazmışısn diye..benim ki artış diye bir marka varcanım ben günlük pijama takımlarımda ondan gayetde memnundum..kampanyada olunca alıverdim iki tane...

aynen kuzu ben sadelikten yanayım..bilmiyorum ama normal hayatımda da böyleyim...ikinci resimdeki pijama takımını ilk çıkığımda giyerim...onun emzirme yeri de var pilenin altında mantıklı geldi bana düğmeyle kim uğraşacak diye düşündüm o sırada..

memeler fora olcak zaten

günaydın kızlar :))

bugün kocişin işleri müsait olursa kızım için karyola ve dolap bakalım diyoruz , ama maskaoya mı gitsek kararsız kaldım nerden bakask daha uygun olur sizce ?

yiğidin malı meydan da hesabı bizimki...

napalım herşey kuzucuklar için

bugün kocişin işleri müsait olursa kızım için karyola ve dolap bakalım diyoruz , ama maskaoya mı gitsek kararsız kaldım nerden bakask daha uygun olur sizce ?
günaydın canımmm
mobilya konusunda istanbullu arkadaşlar yardımcı olur sanırım ne var ne yok?

hoşgeldin canım...birazdan kızlar gelirler bilenler yardımmcı olurlar..benim hiç bir bilgim yok..

napalım herşey kuzucuklar için

günaydın canımmm
mobilya konusunda istanbullu arkadaşlar yardımcı olur sanırım ne var ne yok?

herşey kuzucuklar için diye diye ben dombili oldum çıktım..

Günaydın canlar ..
Bu gün naptiysam biraz daha uyuyamadim niyetliyim insallah dayanirim ..
Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun ..

hoşgeldin canım...birazdan kızlar gelirler bilenler yardımmcı olurlar..benim hiç bir bilgim yok..

herşey kuzucuklar için diye diye ben dombili oldum çıktım..

sorma canım yaa sana da oluyo mu bilmiyorum ama ben kendimi sanki sürekli böyle kalıcakmışım gibi hissediyorum. yani sanki eski kıyafetlerimi hiç giyemicekmişim gibi

Günaydın canlar ..
Bu gün naptiysam biraz daha uyuyamadim niyetliyim insallah dayanirim ..
Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun ..
günaydın canımmm senin de mübarek olsun. Allah yardım eder inş.
işte olmasam ben de isterdim bugünü oruçlu geçirmeyi. Allah kabul etsin. göbek resmini gördüm kızz ne dik kafalı olucak senin oğlan öylee erkek bebek bekleyenin göbeği gerçekten sivri oluyo galiba maşallah sizee...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…