- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
sorma canım yaa sana da oluyo mu bilmiyorum ama ben kendimi sanki sürekli böyle kalıcakmışım gibi hissediyorum. yani sanki eski kıyafetlerimi hiç giyemicekmişim gibi
günaydın canımmm senin de mübarek olsun. Allah yardım eder inş.
işte olmasam ben de isterdim bugünü oruçlu geçirmeyi. Allah kabul etsin. göbek resmini gördüm kızz ne dik kafalı olucak senin oğlan öyleeerkek bebek bekleyenin göbeği gerçekten sivri oluyo galiba maşallah sizee...
napalım herşey kuzucuklar için
günaydın canımmm
mobilya konusunda istanbullu arkadaşlar yardımcı olur sanırımne var ne yok?
hoşgeldin kuzu Allah kabul etsin orucunu bende niyetlendim akşam tutayım diye ama cesaret edemedim susuzluğa...
günaydın kızlar :))
bugün kocişin işleri müsait olursa kızım için karyola ve dolap bakalım diyoruz , ama maskaoya mı gitsek kararsız kaldım nerden bakask daha uygun olur sizce ?
Hisbuldum serabim
Sagol tatlim amin insallah. Benim de ilkin gözüm kesmedi ama sonra bi de baktim niyetlenmisim sahurda da bişey yemedim umarim cok zorlanmam bebisim icin endiseleniyorum sadece onu susuz birakicam die ..
urfada buradan sıcaktır şimdi kuzu..bence sen kafayı vur yat...
Aynen tatlim ama uyuyamiyorum ki hala yataktayim telden girdim uyku tutmayinca belki bi daha dalarim ümidiyle
Panikcim ben bir kere okuyayım dedım etkilemedim çok sanki onların anlattıkları bende de oluyo aa erken doğum yaparmıyım falan yasa zor olanlardan korktum bilmediğim bişey olsun istedim o anda yaşayayım
Canım o durum bazen bende de oluyor,elde olmuyor..Güzel sevdiğin müzikleri dinlemeye çalış,kitap oku veya içinden dua oku şükret , hem mubarek bir gün..Tavsiye edebileceğim bunlar..selamlar kızlar
bugün üstümde bi sinir var kime patlasam diye bakıyorum eşimde yok evde sakinleşmem lazım
Canım o durum bazen bende de oluyor,elde olmuyor..Güzel sevdiğin müzikleri dinlemeye çalış,kitap oku veya içinden dua oku şükret , hem mubarek bir gün..Tavsiye edebileceğim bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?