2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sorma canım yaa sana da oluyo mu bilmiyorum ama ben kendimi sanki sürekli böyle kalıcakmışım gibi hissediyorum. yani sanki eski kıyafetlerimi hiç giyemicekmişim gibi

oluyo kuzu... oluyooo...dün o yüzden ağladım zaten...eşim etipufum dedi...bend e başladım ağlamaya...

Insallah kuzum olsun senin niyetini biliyo Rabbim .
Ayy dik kafali olmasin kiz ogkusum annesinin sozunden cikmasin
Teşekkürler bitanem

napalım herşey kuzucuklar için

günaydın canımmm
mobilya konusunda istanbullu arkadaşlar yardımcı olur sanırım ne var ne yok?

artık bişilerin adı belli olsun elle tutulur eksikler tammamlansın istiyorum , gun saymaya başladım sanırım şimdi bayramdan sonra 32. hafta çalışabilir raporu falanderkeb sanki gunlerin yaklaştığını daha bi idrak ettim sanırım :S

hoşgeldin kuzu Allah kabul etsin orucunu bende niyetlendim akşam tutayım diye ama cesaret edemedim susuzluğa...

Hisbuldum serabim
Sagol tatlim amin insallah. Benim de ilkin gözüm kesmedi ama sonra bi de baktim niyetlenmisim sahurda da bişey yemedim umarim cok zorlanmam bebisim icin endiseleniyorum sadece onu susuz birakicam die ..

HTML:
günaydın kızlar :))

bugün kocişin işleri müsait olursa kızım için karyola ve dolap bakalım diyoruz , ama maskaoya mı gitsek kararsız kaldım nerden bakask daha uygun olur sizce ?

Maskoda çok faxla çeşit bulanilirsin canım ama fiyatları biraz pahalı oluyo bazende kampanya falan yapıyolar kesinlikle bi bak derim ben evimin eşyalarını ordan almıştım çokda sağlam oluyor

Hisbuldum serabim
Sagol tatlim amin insallah. Benim de ilkin gözüm kesmedi ama sonra bi de baktim niyetlenmisim sahurda da bişey yemedim umarim cok zorlanmam bebisim icin endiseleniyorum sadece onu susuz birakicam die ..

urfada buradan sıcaktır şimdi kuzu..bence sen kafayı vur yat...

arkdslar hepımızn kadir gecesi mübarek olsn allah bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimiz bebişlerimizi saglıklı sıhhatli alalım kucağımıza ben dün aksam naptm bılıynz mu temmuz annelerinn sayfasını actm dogum hıkayelerini okudm okudm biyandan o psıkolojıye gırdm resmen hem agladım hem okudum bide dogum stresı yaptm korktm aksam sersem gıbıydm okumaktnmı tansıyndanmı gözlerim dönüyodu sankı off ya cok kötü oldm bıdaha okumcm kendı kendıme psıkolojımı bozuym bı yandn ne guzel kurtulmuslar bebişlerini almışlar ama biz napcz arada gelıyo aklıma dogum baslym daralmaya panık yapmaya oof allahım bu yolda olan heerkese yardım etsın bide bişey sorcm sıze benm bazen gece uyudgmda kollarm uyusuyo bu aksam ayagımda uyusmus sizede oluyomu

Oruç tutan arkadaşlarım Allah kabul etsin ve mübarek Kadir gecemizde hepimizin duaları kabul olsun inş meleklerimizi vakti zamanında eli ayağı düz sağlıklı dünyaya getirmek dileğiyle herkesin gönlündekini mevlam hayırlı eylesin

Panikcim ben bir kere okuyayım dedım etkilemedim çok sanki onların anlattıkları bende de oluyo aa erken doğum yaparmıyım falan yasa zor olanlardan korktum bilmediğim bişey olsun istedim o anda yaşayayım

Panikcim ben bir kere okuyayım dedım etkilemedim çok sanki onların anlattıkları bende de oluyo aa erken doğum yaparmıyım falan yasa zor olanlardan korktum bilmediğim bişey olsun istedim o anda yaşayayım

inann ılk dogummda hıc korkmmdm cünkü ozamn bılgsyrm yoktu burda herseyı arastıryz bı yandan ıyı bıyandan kötü ya ne bılıym ben stres oldm ıyıce psıkolojm bozuldu ya ramazann basındn berı evdeym kımseyı gördgm yok esımde ıftara gelıyo butun gun evde yalnızm tv net ev işi her gun aynı hamılelıktende sıkıldm ıyıce allhm cogu gıttı azı kaldı ama ıkıncı hamılelıkte neler yaşıcagını bıldgn için korkyn zaten normal yaptm ben panık atakta var hep dua edıym butun hamıleler için

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?Kadir gecemiz mubarek olsun,Allah dualarımız kabul eder,bebeklerimizi bizlere sağlıcakla bağışlar inşallah..Ne var yok?Geçmişe de bakamadım,bugün temizlikçim geldi,ben de ütü yaptım pert oldum hala da devam ediyoruzAma bayram öncesi iyi olacak,bayram sonrası misafirlerim de gelecek..Minnağım ve ben yorulduk

selamlar kızlar
bugün üstümde bi sinir var kime patlasam diye bakıyorum eşimde yok evde sakinleşmem lazım

selamlar kızlar
bugün üstümde bi sinir var kime patlasam diye bakıyorum eşimde yok evde sakinleşmem lazım
Canım o durum bazen bende de oluyor,elde olmuyor..Güzel sevdiğin müzikleri dinlemeye çalış,kitap oku veya içinden dua oku şükret , hem mubarek bir gün..Tavsiye edebileceğim bunlar..

Canım o durum bazen bende de oluyor,elde olmuyor..Güzel sevdiğin müzikleri dinlemeye çalış,kitap oku veya içinden dua oku şükret , hem mubarek bir gün..Tavsiye edebileceğim bunlar..

saol canım şimdi kalkıp son ses müzik açıp iş yapıcam evi toplamam lazım sonrasında ılık bi duş.sonrada yarım kalan hatmime devam edeyim rahatlarım inşallah
bu arada hepimizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH

Son düzenleme:
Herkese merhaba arkadaşlar, Öncelikle hepinizin kadir gecesi mübarek dualarınız kabul olsun. Fırsatım olduğunda yazdıklarınız okuyorum bazen. Kafam çok karışık size danışmam gereken durum var. Allah izin verirse o kadar bekleyebilirsem ben de ekim annesi olacağım 28 ekim gözüküyor doğumum şuan 28.haftadayız. 25+1 de kontrolüm vardı bebeğin eşi aşağıda dedi doktor yukarı çıkmasını bekleyeceğiz çıkmazsa da sezaryen olursun dedi rahim ağzında olduğunu gösterdi. Fakat benim ilk gebeliğim ve ne olduğunu bilmediğim için sallamadım peki olur dedim. Nette araştırıp okuyunca çok tırstım kan gölü içinde uyananlar olmuş. Şimdi ise ara ara sertleşme oluyor karnımda adet olacak gibi bel ağrılarım oluyor çok korkuyorum. Randevum bayramdan sonra bayramda memlekete gideceğim öne aldırayım dedim eşim aramış zaten 1 aydan önce mümkün değil randevu almak doktor da bu şikayetler normal demiş kanama olmadıkça gelmeyin gerek yok demiş. (Bu arada eskişehirde yaşıyorum.) Ben çok tedirginim eşim de bayramdan sonra şehir dışına göreve gidecek 10 gün memlekette olacağım küçük bi ilçe imkanları çok az. Allah korusun oralarda doğum yapmaktan korkuyorum. Küvez falan ne gezer. Üstelik kanım da pıhtılaşmayı sağlayan madde biraz az çok önemli değilmiş ama takip edilmesi gerek demişti doktor. Daha önce bi düşüğüm var ilk 3ay progestan kullandım şimdi demir folık asit ve magnezyum alıyorum.bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum. Ya ben rahatsızım ya da etrafımdakiler çok rahat bilmiyorum. Beni en iyi siz anlarsınız acaba şu nidilat denen ilaçtan alıp memlekette kaldığım sürede hatta 32. haftaya kadar kullansammı diyorum. İlacı bilen arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa çok sevinirim. Sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…