2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
taç fıyaı 195 tı sen kaça aldın canım

evet canım 195 aldım kahveli olandan.nevresimini Mickey aldım 60 tl ,battanıye de yıne mıckey aldım 30 lira..yastıkta annem yaptı pamuktan.yorgan uyku setini kullanacam.ama benım kenar korkuluklarım yatağımıza buyuk geldi.yatak 60*120 beşik daha doğrusu..uyku setinde her tarafı çevreliyor koruyucu.ama dısney kahramanlarında tek yonlu koruyucu..

masallah bebişine. kasılma derken tam olarak tarıf edebılır mısın? agrı falan hssedıyor musun?

Tunaydin herkese.

Canım loya diye bir iç çamaşırı mağazası var. Gecelik vs de satıyor. Ben dun oraya uğradım şans eseri. Sabahlik ve pijama takımı aldım 89 TL ye geldi bana. NBB'nin pijaması. Guzel yani. Sizin oralarda varsa bu mağaza uğra istesen.

benim aldığım pijama takımları da bunlar....
ilk resimdekinin mavisini aldım diğeri aynı renkte...

Eki Görüntüle 770881 Eki Görüntüle 770882
Güle güle giy kuzum.

Canım bence hiç okuma. Bende Ağustos annelerinde okumuştum birinin hikayesini. Tavanda lambada kendi yansımasını görüp panik yapmış. Sezeryan epidural. Ay bende bur garip olmuştum. Hep aklıma geliyor bende tepeden görmeyeyim oe birsey olursa falan diye.
Uyuşma yatinca bende de oluyor ellerimde.

Bu arada hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun.

Son düzenleme:
günaydın kızlar :))

bugün kocişin işleri müsait olursa kızım için karyola ve dolap bakalım diyoruz , ama maskaoya mı gitsek kararsız kaldım nerden bakask daha uygun olur sizce ?

Ben modokodan mutlu bebe dünyasından aldım. modoko civarında un uygun fiyatlı en içimize sinen ve en çok nazımızı geçirdiğimiz mağaza oydu. Kısmetse 24 ağustosta gelecek.. tavsiye ederim.

Sabahlık çok kullanılmıyor ve pijamanın fiyatını 2 ye katlıyor. Ben kendiminkini eminönünden aldım. Son kalmış, 70 tl ya satıklıyormuş ama biraz pazarlıkla biraz da son kalmasının etkisi 30 TL ye aldım. Ekru ve dantelli, çok şık bir pijama. Yine eminöünüden başka bir mağazadan 50 tllik pijamayı 35 e aldım. İkinci aldığım hamile-loğusa pijaması değil çünkü öyle olunca fiyatı katlıyorlar. Önden düğmeleri var bedenini de xl aldım oldu sana emziren anne pijaması. öyle 90 100 liraları harcamaya gerek yok...

sorma canım yaa bursada olmaz mı kompedan manken ve loya mağazaları var hiç aklıma gelmedi onlara bakmak. bu hafta bakarım artık mutlaka denk gelcek bi yerden

canım ben güzel sabahlıklı bi takım istiyorum ama dediğin gibi sabahlık işin içine girince fiyatlar coşuyo

kızlar nasıl sabahlık gırınce ıkıye katlıyor sbahlık ayrı satılıyor ki ister alıcan ıster almıcan bırde ben cok kullanışlı oldugunu dusunuyorum hastane odasında sıkıstın wc ye gıdıcen oda dolu nasıl kalkıcan al hemn sabahlıgı uzerıne her tarafını ortsun zatn popo gobek fırlıyo e bı yerım acık mı kan gecmıişmi altıma dıye dusunmeden yataktan kalkarsın aldınmı ustune sabahlıgı benım 2 tane sabahlıgım var bırde pijaa gcelık ınce oluyo içi belli ediyo ya sabahlık çok guzel gızlıyo her şeyi

merhaba Kızlar.. kadir geceniz mubarek olsun hepimizin duaları kabul olsun.. Alllah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
doktor kontrollerinizde hiç doğum ile ilgili konuştunuz mu ? nasıl doğum öneriyor yada siz ne istiyorsunuz??
bizim doktora sorduğumda şimdi bu konuyu konuşmayalım daha var dedi 30 haftayı göster bana dedi. 12 ağustosta gidicez tekrar..
bakalım bu sefer konuşucakmı.. normal doğum hiç istemiyorum allah hakkımda hayırlısını versin... ilk bebeğimi kaybettik normal doğumla geldi 25 haftalık.. oyüzden istemiyorum o anlar gelir aklıma okadar küçücük yavruyu çıkaramadım şimdikini hayatta yapamam sanıyorum. eşime diyorum eğer doktor illa normal derse değiştirelim.. oda öyle yaparız olmadı diyor. ilk bebeğimdeki doktorumdan nefret ediyorum resmen doktor kurbanı oldum.rahim ağzı yetmezliği varmış farkedememiş.. bu doktorumada söylemiştik 13. haftada dikiş attı. ye yatış verdi 1,5 ay oldu işten ayrıldım evdeyim bebiş gelene kadar yatış verdi.. öyle yani... benimde pijama gecelik iç çamaşır almam lazım yürümek yasak internetten araçtırıyorum ama olcakmı bedenleri bilmiyorum son aylarda iyice şişersem elimde patlar diye korkuyorum. yada annemleri eminönüne göndersemde ordan aldırsam ama bende göremiycem offf( hani olmaz ise değiştirirler ama oda git gel yol parası ne anladım o işten kaldım öylece :))

İnsallah vardır sizin orda da guzel modeller. Kasa da birde indirimi oldu ikinci urune, cok da iyi oldu

Sabahliklar ayrı satılıyor canım. Ama genelde pijamadan gecelikten daha pahalıya satıyorlar ya onu demek istemiştir.
Ben de sabahligi kullanışlı biliyorum. Bir tane aldım. Belki ileride iyi birsey bulursam gene alırım. Dediğin gibi pijama gecelik ince oluyor iç gösteriyor.

Canım bizimki de sadece anlattı. Yoksa henüz karar vermek icin erken. Ama illa sezeryan istiyorsan yapar bence Dr. Sonuçta onlarda sezeryan yapmaya meraklılar genelde. Bir de senin gecmiste yaşadıkların da var.
Hayırlısı olsun tabii en önemlisi.
Pijama vs de annenler alsın sonra değiştirirsiniz canım. Dert etme. Sen dinlenmene bak.

merhaba kızlar Kadir gecemiz mubarek olsun kolay doğum için dua edelim inşallah(tabiki sadece onun için değil...:))

artık bebişin hareketleri acı vermeye başladı bende özellikle gerildiği zaman hem kaburga altına hemde böbrek kısmına aynı anda bi baskı geliyor karnım yırtılcak gibi oluyo sizdede öyle şeyler oluyormu?? zaten iki gecedir bu yüzden yatamıyorum nasıl belime ağrılar giriyor...doktorum yatacaksın kalkmayacaksın dedi ama şimdide belim belim diye ölüyorum...demekki sadece yatmakta iyi değilmiş

aynen canım ya okumucm bıdaha zaten panıgım hepten oldm kafam tutmuy aksamdan beri ne güzel rahattm o gün gelsn düşünrz dıyodm bosu bosuna kendıme bebişime stres yaptm

amin canım cümlemizin inşallah mubarek olsun dualarımız kabul olsun
benim doktor bi dahaki kontrolde konuşacaktı bakalım ne diycek canım başın sağolsun çok zor günler geçirmişsin acın ve korkun çok büyük olmalı gerçekten tekrar yaraları açmak istemem ama gerçekten doktor hatası olmuş 25 haftalık minicik bebek kemikleri bile gelişmemiş müthiş hassas daha onu mutlaka sezeryan ile almaları gerekirdi çok bilinçsiz davranılmış normal doğumla olacak iş değil çok araştırıyorum canım prematüre bebeklerini bende erken doğum tehlikesi geçirdim şükür atlattım ama ya olursa diye hala araştırıyorum ingiliz alman türk sayfalarda olsun inşallah bu bebişini kolaylıkla sağlıkla ve zamanında alırsın inşallah kucağına eğer sezeryan istiyorsan kesinlikle seçme hakkına sahipsin doktorun buna saygı duyması lazım sen endişelenme

aynen canım ya okumucm bıdaha zaten panıgım hepten oldm kafam tutmuy aksamdan beri ne güzel rahattm o gün gelsn düşünrz dıyodm bosu bosuna kendıme bebişime stres yaptm

Çıkar okuduklarını aklından. Yada çıkarmaya çalış. Baska şeylerle uğraş. Oyala kendini. Çık alışveriş yap. Kızında oyna. Bak senin birde kızın var evde degil mı?

selam kızlar az önce uyudum rüyamda burda bir arkakdaş 28.haftasında doğum yapmış onu da buraya yazmış okuyorum kim derseniz adaderenim nickli arkadaş acaba nasıl bugünlerde buraya da girmiyor sanki

selam kızlar az önce uyudum rüyamda burda bir arkakdaş 28.haftasında doğum yapmış onu da buraya yazmış okuyorum kim derseniz adaderenim nickli arkadaş acaba nasıl bugünlerde buraya da girmiyor sanki

kız ısım vermseydın panıklemesın şimdi iyi iyi daha dun mu ne yzadı dolap içine tul yaptrcaktı

Çıkar okuduklarını aklından. Yada çıkarmaya çalış. Baska şeylerle uğraş. Oyala kendini. Çık alışveriş yap. Kızında oyna. Bak senin birde kızın var evde degil mı?

inş canım ya ben dışarıya cıkmaya güvenemıym kendıme ıyı hıssetmyrm kendımı kafam hıc yerınde degıl sersem gıbıym hep yatıp uyumak istyrm evt kızım var oda üzüyo benı hıc dınlemıyo tam buyudm havalarnda cok inatlaşıyo benle benım söyledgmn zıttını yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…