taç fıyaı 195 tı sen kaça aldın canım
kızlar bugün kontrolüm var demiştim ya gittim ve oğluşumu gördüm.Çok güzeldi 1700 gr olmuş maşallah boyu çok uzun değilmiş e normal bizde çok uzun kimse yok neyse çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde.
Ultrason sırasında kasılmalarım oldu hani sertleşme diyoruz ya ondan doktorum farketti senin canın mı yanıyo dedi ben de anlattım birkaç haftadır böle böle oluyo diye o da hemen nts ye bağladı.20 dk da 6 kez kasılma olmuş bunu görünce bu erken doğum riski dedi,bir sürü ilaç verdi ve erken doğum olursa diye bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için iğne verdi.Bayramda sakın gezme dedi dinlen falan filan.
Neyse ben de çok tırstım napıcam diye. Bakalım nolacak 38. haftaları görebilecekmiyim. Ayy hiç hazırlık yapmadım çantamı hazırlamalıyım ne olur ne olmaz. Allah'ım ne olur vakti saatinde doğum yapalım inşallah.Kızlar sizde dikkat edin kasılmalarınız varsa doktorunuza söyleyin mutlaka. ...
:18::18::18:
temizlik yapmıcan di mi
ben de dün evdeydim ama çarşıda işlerim vardı evimde oturamadım yinedün neler kaynattınız onlara da bakamadım. arkadaş lohusa gecelikleri sabahlıkları nedir öyle yaa 100 tl den aşağı ürün yok. almadım ben de
Güle güle giy kuzum.benim aldığım pijama takımları da bunlar....
ilk resimdekinin mavisini aldım diğeri aynı renkte...
Eki Görüntüle 770881 Eki Görüntüle 770882
arkdslar hepımızn kadir gecesi mübarek olsn allah bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepimiz bebişlerimizi saglıklı sıhhatli alalım kucağımıza ben dün aksam naptm bılıynz mu temmuz annelerinn sayfasını actm dogum hıkayelerini okudm okudm biyandan o psıkolojıye gırdm resmen hem agladım hem okudum bide dogum stresı yaptm korktm aksam sersem gıbıydm okumaktnmı tansıyndanmı gözlerim dönüyodu sankı off ya cok kötü oldm bıdaha okumcm kendı kendıme psıkolojımı bozuym bı yandn ne guzel kurtulmuslar bebişlerini almışlar ama biz napcz arada gelıyo aklıma dogum baslym daralmaya panık yapmaya oof allahım bu yolda olan heerkese yardım etsın bide bişey sorcm sıze benm bazen gece uyudgmda kollarm uyusuyo bu aksam ayagımda uyusmus sizede oluyomu
günaydın kızlar :))
bugün kocişin işleri müsait olursa kızım için karyola ve dolap bakalım diyoruz , ama maskaoya mı gitsek kararsız kaldım nerden bakask daha uygun olur sizce ?
temizlik yapmıcan di mi
ben de dün evdeydim ama çarşıda işlerim vardı evimde oturamadım yinedün neler kaynattınız onlara da bakamadım. arkadaş lohusa gecelikleri sabahlıkları nedir öyle yaa 100 tl den aşağı ürün yok. almadım ben de
sorma canım yaa bursada olmaz mı kompedan manken ve loya mağazaları var hiç aklıma gelmedi onlara bakmak. bu hafta bakarım artık mutlaka denk gelcek bi yerdenTunaydin herkese.
Canım loya diye bir iç çamaşırı mağazası var. Gecelik vs de satıyor. Ben dun oraya uğradım şans eseri. Sabahlik ve pijama takımı aldım 89 TL ye geldi bana. NBB'nin pijaması. Guzel yani. Sizin oralarda varsa bu mağaza uğra istesen.
canım ben güzel sabahlıklı bi takım istiyorum ama dediğin gibi sabahlık işin içine girince fiyatlar coşuyoSabahlık çok kullanılmıyor ve pijamanın fiyatını 2 ye katlıyor. Ben kendiminkini eminönünden aldım. Son kalmış, 70 tl ya satıklıyormuş ama biraz pazarlıkla biraz da son kalmasının etkisi 30 TL ye aldım. Ekru ve dantelli, çok şık bir pijama. Yine eminöünüden başka bir mağazadan 50 tllik pijamayı 35 e aldım. İkinci aldığım hamile-loğusa pijaması değil çünkü öyle olunca fiyatı katlıyorlar. Önden düğmeleri var bedenini de xl aldım oldu sana emziren anne pijaması. öyle 90 100 liraları harcamaya gerek yok...
Sabahlık çok kullanılmıyor ve pijamanın fiyatını 2 ye katlıyor. Ben kendiminkini eminönünden aldım. Son kalmış, 70 tl ya satıklıyormuş ama biraz pazarlıkla biraz da son kalmasının etkisi 30 TL ye aldım. Ekru ve dantelli, çok şık bir pijama. Yine eminöünüden başka bir mağazadan 50 tllik pijamayı 35 e aldım. İkinci aldığım hamile-loğusa pijaması değil çünkü öyle olunca fiyatı katlıyorlar. Önden düğmeleri var bedenini de xl aldım oldu sana emziren anne pijaması. öyle 90 100 liraları harcamaya gerek yok...
İnsallah vardır sizin orda da guzel modeller. Kasa da birde indirimi oldu ikinci urune, cok da iyi oldusorma canım yaa bursada olmaz mı kompedan manken ve loya mağazaları var hiç aklıma gelmedi onlara bakmak. bu hafta bakarım artık mutlaka denk gelcek bi yerden
canım ben güzel sabahlıklı bi takım istiyorum ama dediğin gibi sabahlık işin içine girince fiyatlar coşuyo
kızlar nasıl sabahlık gırınce ıkıye katlıyor sbahlık ayrı satılıyor ki ister alıcan ıster almıcan bırde ben cok kullanışlı oldugunu dusunuyorum hastane odasında sıkıstın wc ye gıdıcen oda dolu nasıl kalkıcan al hemn sabahlıgı uzerıne her tarafını ortsun zatn popo gobek fırlıyo e bı yerım acık mı kan gecmıişmi altıma dıye dusunmeden yataktan kalkarsın aldınmı ustune sabahlıgı benım 2 tane sabahlıgım var bırde pijaa gcelık ınce oluyo içi belli ediyo ya sabahlık çok guzel gızlıyo her şeyi
merhaba Kızlar.. kadir geceniz mubarek olsun hepimizin duaları kabul olsun.. Alllah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
doktor kontrollerinizde hiç doğum ile ilgili konuştunuz mu ? nasıl doğum öneriyor yada siz ne istiyorsunuz??
bizim doktora sorduğumda şimdi bu konuyu konuşmayalım daha var dedi 30 haftayı göster bana dedi. 12 ağustosta gidicez tekrar..
bakalım bu sefer konuşucakmı.. normal doğum hiç istemiyorum allah hakkımda hayırlısını versin... ilk bebeğimi kaybettik normal doğumla geldi 25 haftalık.. oyüzden istemiyorum o anlar gelir aklıma okadar küçücük yavruyu çıkaramadım şimdikini hayatta yapamam sanıyorum. eşime diyorum eğer doktor illa normal derse değiştirelim.. oda öyle yaparız olmadı diyor. ilk bebeğimdeki doktorumdan nefret ediyorum resmen doktor kurbanı oldum.rahim ağzı yetmezliği varmış farkedememiş.. bu doktorumada söylemiştik 13. haftada dikiş attı. ye yatış verdi 1,5 ay oldu işten ayrıldım evdeyim bebiş gelene kadar yatış verdi.. öyle yani... benimde pijama gecelik iç çamaşır almam lazım yürümek yasak internetten araçtırıyorum ama olcakmı bedenleri bilmiyorum son aylarda iyice şişersem elimde patlar diye korkuyorum. yada annemleri eminönüne göndersemde ordan aldırsam ama bende göremiycem offf( hani olmaz ise değiştirirler ama oda git gel yol parası ne anladım o işten kaldım öylece :))
Güle güle giy kuzum.
Canım bence hiç okuma. Bende Ağustos annelerinde okumuştum birinin hikayesini. Tavanda lambada kendi yansımasını görüp panik yapmış. Sezeryan epidural. Ay bende bur garip olmuştum. Hep aklıma geliyor bende tepeden görmeyeyim oe birsey olursa falan diye.
Uyuşma yatinca bende de oluyor ellerimde.
Bu arada hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun.
merhaba Kızlar.. kadir geceniz mubarek olsun hepimizin duaları kabul olsun.. Alllah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
doktor kontrollerinizde hiç doğum ile ilgili konuştunuz mu ? nasıl doğum öneriyor yada siz ne istiyorsunuz??
bizim doktora sorduğumda şimdi bu konuyu konuşmayalım daha var dedi 30 haftayı göster bana dedi. 12 ağustosta gidicez tekrar..
bakalım bu sefer konuşucakmı.. normal doğum hiç istemiyorum allah hakkımda hayırlısını versin... ilk bebeğimi kaybettik normal doğumla geldi 25 haftalık.. oyüzden istemiyorum o anlar gelir aklıma okadar küçücük yavruyu çıkaramadım şimdikini hayatta yapamam sanıyorum. eşime diyorum eğer doktor illa normal derse değiştirelim.. oda öyle yaparız olmadı diyor. ilk bebeğimdeki doktorumdan nefret ediyorum resmen doktor kurbanı oldum.rahim ağzı yetmezliği varmış farkedememiş.. bu doktorumada söylemiştik 13. haftada dikiş attı. ye yatış verdi 1,5 ay oldu işten ayrıldım evdeyim bebiş gelene kadar yatış verdi.. öyle yani... benimde pijama gecelik iç çamaşır almam lazım yürümek yasak internetten araçtırıyorum ama olcakmı bedenleri bilmiyorum son aylarda iyice şişersem elimde patlar diye korkuyorum. yada annemleri eminönüne göndersemde ordan aldırsam ama bende göremiycem offf( hani olmaz ise değiştirirler ama oda git gel yol parası ne anladım o işten kaldım öylece :))
aynen canım ya okumucm bıdaha zaten panıgım hepten oldm kafam tutmuy aksamdan beri ne güzel rahattm o gün gelsn düşünrz dıyodm bosu bosuna kendıme bebişime stres yaptm
selam kızlar az önce uyudum rüyamda burda bir arkakdaş 28.haftasında doğum yapmış onu da buraya yazmış okuyorum kim derseniz adaderenim nickli arkadaş acaba nasıl bugünlerde buraya da girmiyor sanki
Çıkar okuduklarını aklından. Yada çıkarmaya çalış. Baska şeylerle uğraş. Oyala kendini. Çık alışveriş yap. Kızında oyna. Bak senin birde kızın var evde degil mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?