2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

O da cocuk canim olsun, simdi o da belki kardes gelecek diye ben buyudum diyordur. Sabret insallah az kaldi.
Sende evde kitap falan oku vaktin oluyorsa kizindan, yada guzel bir muzik dinle seni rahtalatan. Cok fazla da arastirma falan yapma internette de. Olur olmaz seyler yaziyor ve insanin kafasi karisiyor bazen.

arkadaslar magnezyum kullanıyomusnzdok verdımı hamılelıkte magnezyum eksıklıgıde el ve ayaklarda uyusma yapıyomus ben bıtek kalcıyumla kan ilacı içym

ay kızlar dün yeğenim ne dedi biliyormusunuz 5 yaşında kendisi eşim sen karnındakini büyüt filan gibisinden konuşunca eee senin bebğin olacaksa nerde saklıyosun senin karnın küçük kandırıyomusun dedi yaa

inşallah cnm yapar.. duyuyorumda bazı doktorlar gerek yok vs diyorlarmış ondan. ama sonuçta parayı veren benim özelede gidiyorum dediğin gibi yaşadıklarımda var. ona rahmen ısrarcı olursa bırakırım yani bende canımı yolda bulmadım
öyle olacak sanırsam başka çarem yok yatıyorum paso :) artık yatmaktanda ağrılarım var..belim sırtım çok ağrıyor.

birde çok enteresan göğsüm çok kaşındı bi baktım ıslaklık napcam ben ya sıvı gelmiş bi sıktım oda neyin nesi diye beyaz birkaç damla geldi arkadan süt sizce bu durum normalmidir bu şekilde yaşayan varmı???

kız ısım vermseydın panıklemesın şimdi iyi iyi daha dun mu ne yzadı dolap içine tul yaptrcaktı
hakkatten yaa o aklıma gelmedi bak ama ben eltimden etkilendim bence bugünlere doğum yapacak dün akşamdan beri hafif sancılar gelmeye başlamış onun etkisinde kaldım galiba okursa etkilenmesin
arkadaslar magnezyum kullanıyomusnzdok verdımı hamılelıkte magnezyum eksıklıgıde el ve ayaklarda uyusma yapıyomus ben bıtek kalcıyumla kan ilacı içym

ben kullanıyorum canım karnımda çok kasılma vardı doktoruma söyledim magnezyum verdi sende bir dahaki kontrolünde söylersen ona göre birşey verir

aynen ya daha cok kafam karışıyo bişey okuyrm panık yapıyrm zar zor bu gunlere geldm allaha şükür ya bıde normal dedgm gıbı ramazann basından beri evdeym depresyona gırdm resmen evde butun gun şu bayram gelsn annemlere gıdym 2 3 gunde kalcm nesem yerıne gelır düşünsene sabahtan aksama kadar evde hep aynı işler havalarda sıcak hamılelıgmzn son gunleri artk ama pozıtıf düşünmeye calıscm

korkma canım bu çok normal bir çok hamile de oluormuş hatta burda daha erken süt gelen arkadaşlar vardı

nalan canım yapar yapar korkma özeldekıler daha meraklı zaten görümcem özelde yaptı refakatcı gıtmıstm sordum butun has sezaryandı bıtane normal vardı onlarn kolayına gelıyo ben devlet has gıdym gecen gıttgmde sordm bende panık atak var dogumda nefesm daralır carpıntım olursa yapabılurmym dıye oda sezaryanmı istyn dedı yanı istym desem yaapck yok dedım yaparsn dedı

progestan kasılmalarım için verdi ve magnorm magnezyum verdi bende uyuşma olmuyordu oda yine kasılma için verdiğini söyledi. kan ilacını içemiyorum ben ya çok bulantım oluyor kan değerlerim çok düşük. geçen hafta yine yaptı doğuma kadar3 hafta bir tekrarlıyor doktor. artış varmı diye ama hiç yükselmemiş gayet iyi beslenmişti kırmızı et yeşillik pekmez anlamadım gitti

anladım cnm inşallah allah gönlümüze göre verir. hayırlısı olsun senin içinde. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin..

hadiya çok sağol rahatlladım valla :) birde çok enteresan 2011 de ağustos 14 ünde doğum yaptım allahın işi işte aynı zamanda yani 3 hafta önde gitmiş oluyorum şunu demek istiycem aynı zamanlarda hamile kalmışım istesem denk gelmez.. doğum sonrası süt istemişlerdi süt gelmiyorduki ee bide 25 haftalık yapmışım doğumu hemen eşim süt sağma makinası gidip aldı..birde hümana çayı içmiştim 3 gün sonra gelmişti. zaten bebekte yogun bakımdaydı ilaçla sıvı alıyordu 3 gün sonrasında süt istediler serumla 1 damla vercez dediler öyle yani. sonrası 15 gün sonra vefat etmişti. sonra sütüm gitsin diye ilaç kullanmıştım.. okadar çok sütüm gelmeye başladıki o elektrikli makinayla ve çayla çok faydalı olmuştu..
korkma canım bu çok normal bir çok hamile de oluormuş hatta burda daha erken süt gelen arkadaşlar vardı

Bana verdi dr ama arada kullaniyorum aklima geldikce.

canim burda bir kac arkadasin da geliyordu sutu. Ama cok fazla kurcalamayacakmissin meme uclarini. arada gelirse gelsin sorun olacagini zannetmiyorum.

az kaldi canim bayrama da bak bir kac gun. sıkma canını sen.

Ben geldiiim kizlaaarr biraz gec oldu bugün ama oglusumla babasini gördük konustuk nette cok güzeldi cooook insaallah cabuk biterde askerlik hemen kavusuruz hayirlica.

Bu arada kadir geceniz mübarek olsun canlarim hepimizin dualari kabul olsun insaallah.bugün kadir suresini okumayi sakin unutmayin ben hepimiz icin dua edecegim sizlerdende bekliyorum insaallah..rabbim simdiden kabul etsin

sağol cnm dostlar sağolsun... aynen cnm çok doğru söylüyorsun birde ben doktor kontrolümden çıkmıştım dedim ona ağrım var bakalım dedi baktı ultarasondan herşey çok normal dedi sen abartıyosun sanki naz yapıyorsun dedi birde fitil yazıp verdi bana eşimle ogün ilacı alıp eve geldik fitili attım yok geçmiyor meğer ben sancı çekiyormuşum haberim yok nerden bileyim. sonra eşim dedi gel gidelim trakya tarafına orada annemlerin evi var rahatlarsın demişti cumartesi günüydü gittik oraya 1,5 saatlik yoldu ertesi gün yine devam etti ağrım ve kanama geldi hemen eşim en yakın hastaneye götürdü orda bakmadılar bebek yogun bakım yok diye ambulans sevk etti beni çorluya orada yaptım doğumu o gece . kontrol etti ebe gece 2 olmuştu saat rahim açılmış doğum başladı dedi hemen doğuma aldılar neye uğradığımızı şaşırdık valla. suni sancılar vs sonucu düşün artık 800 gr bebeği çıkaramamıştım ne zor uğraşlarla bebek oksijensiz kaldı vs salak ebe çatı kontrolleri vs yapar insan hemen dediğin gibi bebek küçük hassas doğumda beyin kanaması olmuştu sıkıştığı ve oksijensiz kaldığı için.. inana gerçek zor günlerdi.. ertesi gün başhekim kadın doğumcu gelmişti ozaman o dedi birdahaki hamile kaldığında hangi doktora gidersen git erken doğum oldu de rahim ağzına dikiş atılsın dedi. eğere bebek 1 kilo üzeri olsaydı yaşama şansı yüksek olurdu ama allahtan ümit kesilmez demişti.. yani korkma cnm benim doktor bile dedi 30 haftadan sonra doğsa bile yaşar çok şükür allahın izniyle dedi. çok şükür sende atlatmışın cnm.. artık korkma . bende 30 üzeri olsam rahatlıcam :) Allah hakkımızda hepimizin aynı şekilde haırlısını nasip etsin.. oyüzden okadar çok titiz davranıyoruz ki . birde tedavi le elde edilen bebeğimiz ikiside aynı şekilde. kendiliğinden olmadı ilaç ve iğne rahim filmi sonrası oldu.. birdahaki kontrolün nezaman neler konuşcak acaba kesinlikle paylaş bizimle cnnm çok merak ediyorum..

büşram hoş geldin ayy çok duygusal an olmuştur haftasonu ıznıne cıkmıstr tabı nerde yaıyo askerlıgını...bu sana bır hafta yeter haftaya gene gorusursunuz evt canım kadır gecesi hepimizin dua ları kabul olur inş. bırbırımz için de da edıcez bu gece

Evet sezinimm cok güzeldiii cok özlemisim her hafta görmeme ragmen cok özlüyorum sanki 1 aydir görmemis gibi oluyorum ama bayramin ilk günü yine görcem insaallah erzincanda yapiyor kuzum

benım 2 aydır gelıyo canım hatta son 1 haftadır yataga gecmiş bılıyomusun yan yatınca sutyensız gece göğsum carsafa değince .benım pijamalarımın onlrı nokta nokta hep her gun .sağlık ocagına sordumda gelmesın daha dedı soylerım dedım panık yaptıkça iş o yöne gıdıyo düşnme ben oyle yaptım dun azcık bır damla leke olmuş

içim bir tuhaf oldu canım okuyunca inşallah sana ahirette şefatçi olacak o bebek bunu da sağ salim kucağına alıp büyütürsün inşallah

hoşgeldin canımm..ne güzel bir nebze de olsa hasret gidermişsiniz günler çabucak geçsinde tez zamanda kavuşun hayırlısıyla inşallah

Hosbuldumm tatlimm...amin insaallah cabuk gecer vallahi hep demisimdir simdide diyorum kiymetini bilin eslerinizin ben böyle olacagini hic düsünmemistim cok zor coook..

Hosbuldumm tatlimm...amin insaallah cabuk gecer vallahi hep demisimdir simdide diyorum kiymetini bilin eslerinizin ben böyle olacagini hic düsünmemistim cok zor coook..

ben seni çook iyi anlıyorum canım biz de ilk evlendiğimiz sene eşimden iş ve okul dolayısıyla 1 sene ayrı kaldık arada bir bir araya gelme şansımız oluyordu ama sene içinde 2 -3 kere görüşebildik anca çok zor gelmişti bana
allah sana sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…