inş canım ya ben dışarıya cıkmaya güvenemıym kendıme ıyı hıssetmyrm kendımı kafam hıc yerınde degıl sersem gıbıym hep yatıp uyumak istyrm evt kızım var oda üzüyo benı hıc dınlemıyo tam buyudm havalarnda cok inatlaşıyo benle benım söyledgmn zıttını yapıyo
Canım bizimki de sadece anlattı. Yoksa henüz karar vermek icin erken. Ama illa sezeryan istiyorsan yapar bence Dr. Sonuçta onlarda sezeryan yapmaya meraklılar genelde. Bir de senin gecmiste yaşadıkların da var.
Hayırlısı olsun tabii en önemlisi.
Pijama vs de annenler alsın sonra değiştirirsiniz canım. Dert etme. Sen dinlenmene bak.
hakkatten yaa o aklıma gelmedi bak ama ben eltimden etkilendim bence bugünlere doğum yapacak dün akşamdan beri hafif sancılar gelmeye başlamış onun etkisinde kaldım galiba okursa etkilenmesinkız ısım vermseydın panıklemesın şimdi iyi iyi daha dun mu ne yzadı dolap içine tul yaptrcaktı
arkadaslar magnezyum kullanıyomusnzdok verdımı hamılelıkte magnezyum eksıklıgıde el ve ayaklarda uyusma yapıyomus ben bıtek kalcıyumla kan ilacı içym
O da cocuk canim olsun, simdi o da belki kardes gelecek diye ben buyudum diyordur. Sabret insallah az kaldi.
Sende evde kitap falan oku vaktin oluyorsa kizindan, yada guzel bir muzik dinle seni rahtalatan. Cok fazla da arastirma falan yapma internette de. Olur olmaz seyler yaziyor ve insanin kafasi karisiyor bazen.
inşallah cnm yapar.. duyuyorumda bazı doktorlar gerek yok vs diyorlarmış ondan. ama sonuçta parayı veren benim özelede gidiyorum dediğin gibi yaşadıklarımda var. ona rahmen ısrarcı olursa bırakırım yani bende canımı yolda bulmadım
öyle olacak sanırsam başka çarem yokyatıyorum paso :) artık yatmaktanda ağrılarım var..belim sırtım çok ağrıyor.
birde çok enteresan göğsüm çok kaşındı bi baktım ıslaklık napcam ben yasıvı gelmiş bi sıktım oda neyin nesi diye beyaz birkaç damla geldi arkadan süt sizce bu durum normalmidir bu şekilde yaşayan varmı???
arkadaslar magnezyum kullanıyomusnzdok verdımı hamılelıkte magnezyum eksıklıgıde el ve ayaklarda uyusma yapıyomus ben bıtek kalcıyumla kan ilacı içym
nalan canım yapar yapar korkma özeldekıler daha meraklı zaten görümcem özelde yaptı refakatcı gıtmıstm sordum butun has sezaryandı bıtane normal vardı onlarn kolayına gelıyo ben devlet has gıdym gecen gıttgmde sordm bende panık atak var dogumda nefesm daralır carpıntım olursa yapabılurmym dıye oda sezaryanmı istyn dedı yanı istym desem yaapck yok dedım yaparsn dedı
korkma canım bu çok normal bir çok hamile de oluormuş hatta burda daha erken süt gelen arkadaşlar vardı
Bana verdi dr ama arada kullaniyorum aklima geldikce.arkadaslar magnezyum kullanıyomusnzdok verdımı hamılelıkte magnezyum eksıklıgıde el ve ayaklarda uyusma yapıyomus ben bıtek kalcıyumla kan ilacı içym
canim burda bir kac arkadasin da geliyordu sutu. Ama cok fazla kurcalamayacakmissin meme uclarini. arada gelirse gelsin sorun olacagini zannetmiyorum.inşallah cnm yapar.. duyuyorumda bazı doktorlar gerek yok vs diyorlarmış ondan. ama sonuçta parayı veren benim özelede gidiyorum dediğin gibi yaşadıklarımda var. ona rahmen ısrarcı olursa bırakırım yani bende canımı yolda bulmadım
öyle olacak sanırsam başka çarem yokyatıyorum paso :) artık yatmaktanda ağrılarım var..belim sırtım çok ağrıyor.
birde çok enteresan göğsüm çok kaşındı bi baktım ıslaklık napcam ben yasıvı gelmiş bi sıktım oda neyin nesi diye beyaz birkaç damla geldi arkadan süt sizce bu durum normalmidir bu şekilde yaşayan varmı???
aynen ya daha cok kafam karışıyo bişey okuyrm panık yapıyrm zar zor bu gunlere geldm allaha şükür ya bıde normal dedgm gıbı ramazann basından beri evdeym depresyona gırdm resmen evde butun gun şu bayram gelsn annemlere gıdym 2 3 gunde kalcm nesem yerıne gelır düşünsene sabahtan aksama kadar evde hep aynı işler havalarda sıcak hamılelıgmzn son gunleri artk ama pozıtıf düşünmeye calıscm
amin canım cümlemizin inşallah mubarek olsun dualarımız kabul olsun
benim doktor bi dahaki kontrolde konuşacaktı bakalım ne diycek canım başın sağolsun çok zor günler geçirmişsin acın ve korkun çok büyük olmalı gerçekten tekrar yaraları açmak istemem ama gerçekten doktor hatası olmuş 25 haftalık minicik bebek kemikleri bile gelişmemiş müthiş hassas daha onu mutlaka sezeryan ile almaları gerekirdi çok bilinçsiz davranılmışnormal doğumla olacak iş değil çok araştırıyorum canım prematüre bebeklerini bende erken doğum tehlikesi geçirdim şükür atlattım ama ya olursa diye hala araştırıyorum ingiliz alman türk sayfalarda olsun inşallah bu bebişini kolaylıkla sağlıkla ve zamanında alırsın inşallah kucağına eğer sezeryan istiyorsan kesinlikle seçme hakkına sahipsin doktorun buna saygı duyması lazım sen endişelenme
Ben geldiiim kizlaaarr biraz gec oldu bugün ama oglusumla babasini gördük konustuk nettecok güzeldi cooook insaallah cabuk biterde askerlik hemen kavusuruz hayirlica.
Bu arada kadir geceniz mübarek olsun canlarim hepimizin dualari kabul olsun insaallah.bugün kadir suresini okumayi sakin unutmayinben hepimiz icin dua edecegim sizlerdende bekliyorum insaallah..rabbim simdiden kabul etsin
büşram hoş geldin ayy çok duygusal an olmuştur haftasonu ıznıne cıkmıstr tabı nerde yaıyo askerlıgını...bu sana bır hafta yeter haftaya gene gorusursunuz evt canım kadır gecesi hepimizin dua ları kabul olur inş. bırbırımz için de da edıcez bu gece
inşallah cnm yapar.. duyuyorumda bazı doktorlar gerek yok vs diyorlarmış ondan. ama sonuçta parayı veren benim özelede gidiyorum dediğin gibi yaşadıklarımda var. ona rahmen ısrarcı olursa bırakırım yani bende canımı yolda bulmadım
içim bir tuhaf oldu canım okuyunca inşallah sana ahirette şefatçi olacak o bebek bunu da sağ salim kucağına alıp büyütürsün inşallahhadiya çok sağol rahatlladım valla :) birde çok enteresan 2011 de ağustos 14 ünde doğum yaptım allahın işi işte aynı zamanda yani 3 hafta önde gitmiş oluyorum şunu demek istiycem aynı zamanlarda hamile kalmışım istesem denk gelmez.. doğum sonrası süt istemişlerdi süt gelmiyorduki ee bide 25 haftalık yapmışım doğumu hemen eşim süt sağma makinası gidip aldı..birde hümana çayı içmiştim 3 gün sonra gelmişti. zaten bebekte yogun bakımdaydı ilaçla sıvı alıyordu 3 gün sonrasında süt istediler serumla 1 damla vercez dediler öyle yani. sonrası 15 gün sonra vefat etmişti. sonra sütüm gitsin diye ilaç kullanmıştım.. okadar çok sütüm gelmeye başladıki o elektrikli makinayla ve çayla çok faydalı olmuştu..
Ben geldiiim kizlaaarr biraz gec oldu bugün ama oglusumla babasini gördük konustuk nettecok güzeldi cooook insaallah cabuk biterde askerlik hemen kavusuruz hayirlica.
Bu arada kadir geceniz mübarek olsun canlarim hepimizin dualari kabul olsun insaallah.bugün kadir suresini okumayi sakin unutmayinben hepimiz icin dua edecegim sizlerdende bekliyorum insaallah..rabbim simdiden kabul etsin
içim bir tuhaf oldu canım okuyunca inşallah sana ahirette şefatçi olacak o bebek bunu da sağ salim kucağına alıp büyütürsün inşallah
hoşgeldin canımm..ne güzel bir nebze de olsa hasret gidermişsiniz günler çabucak geçsinde tez zamanda kavuşun hayırlısıyla inşallah
Hosbuldumm tatlimm...amin insaallah cabuk gecer vallahi hep demisimdir simdide diyorum kiymetini bilin eslerinizin ben böyle olacagini hic düsünmemistim cok zor coook..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?