ben seni çook iyi anlıyorum canım biz de ilk evlendiğimiz sene eşimden iş ve okul dolayısıyla 1 sene ayrı kaldık arada bir bir araya gelme şansımız oluyordu ama sene içinde 2 -3 kere görüşebildik anca çok zor gelmişti bana
allah sana sabır versin
slm kızlar
nasılsınız biz kizimiza zeynep koymayı düşünüyoruz ama ikinci isim olarak asya ve elifte kararsiz kaldik
eşim elif olmasından yana sizce ikinci isim olarak elif mı koyalım yoksa asya mı başka bir fikirde verebilirsiniz
Amin kuzum..ben 5 aydir kanli canli göremiyorum kocacimi bi 4-5 ay daha göremicem galiba sonra yanina gitcez insaallah oglusumla..tabii herseyin hayirlisi sende cekmissin tatlim ama sonunda kavusmussun sen atlatmissin ben daha degil darisi benim basima insaallah
Zuuluummm bence eger esinde istiyorsa seninde icin siniyorsa elif koyun tabii bu benim fikrim asyada güzel ama anlamini tam olarak bilmiyorum yanii aslinda sana kalmis
eşim eliften yana bende seviyorum elif zeynep uyar mı sence Cnm
zeynep elif de güzel duruyor asya da ama eşinde sende eliften yanaysınız bence elif olsun daha güzel benim en çok sevdiğim isim elif sonra da zeynep geliyor bende zeynep koymak istiyordum ama çevremde çok var ve görümcemin ismislm kızlar
nasılsınız biz kizimiza zeynep koymayı düşünüyoruz ama ikinci isim olarak asya ve elifte kararsiz kaldik
eşim elif olmasından yana sizce ikinci isim olarak elif mı koyalım yoksa asya mı başka bir fikirde verebilirsiniz
Amin kuzum..ben 5 aydir kanli canli göremiyorum kocacimi bi 4-5 ay daha göremicem galiba sonra yanina gitcez insaallah oglusumla..tabii herseyin hayirlisi sende cekmissin tatlim ama sonunda kavusmussun sen atlatmissin ben daha degil darisi benim basima insaallah
Zuuluummm bence eger esinde istiyorsa seninde icin siniyorsa elif koyun tabii bu benim fikrim asyada güzel ama anlamini tam olarak bilmiyorum yanii aslinda sana kalmis
Uyar tabii tatlim simdi biraz sana tuhaf gelsede sonradan alisacaksin hatta simdiden kizini öyle sev annesi bak nasil güzel uydugunu göreceksin[/QUOTE
sağol busracigim zaten kizimi melwgimi coooooooooook seviyorumbir an önce gelsin istiyorum
en iyi si elif yardımcı oldugun için cook teşekkür ederim
slm kızlar
sağol Cnm eşim elif ismini çok seviyor en iyisi elif koyalımzeynep elif de güzel duruyor asya da ama eşinde sende eliften yanaysınız bence elif olsun daha güzel benim en çok sevdiğim isim elif sonra da zeynep geliyor bende zeynep koymak istiyordum ama çevremde çok var ve görümcemin ismi
amin canım tez kavuşun inşallah...sen gittiğnde çok güzel olacak ama bence bebeğin ve sen gideceksiniz çok güzel bir mutluluk
Bencede elif canım asya da güzel ama anlamını sadece kıta ismi olarak biliyorum başka bi anlamı varsada bilmiyorum elif daha anlamlı bence:)
Ne güzel hasret gidermişseniz canım az da olsa. Evlilikte ayrı kalmak cok zor canım. Mektup yazıp gönder esine. Ben ger gun askerde mektup yazmıştım nişanlıydik o zaman. Ona çok iyi geliyordu. Bu zamanda internet var diye pek mektup yazılmıyor. Ana sen yine de yaz.Ben geldiiim kizlaaarr biraz gec oldu bugün ama oglusumla babasini gördük konustuk nettecok güzeldi cooook insaallah cabuk biterde askerlik hemen kavusuruz hayirlica.
Bu arada kadir geceniz mübarek olsun canlarim hepimizin dualari kabul olsun insaallah.bugün kadir suresini okumayi sakin unutmayinben hepimiz icin dua edecegim sizlerdende bekliyorum insaallah..rabbim simdiden kabul etsin
Canım cok üzüldüm. İnsallah bu bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın vaktiyle.sağol cnm dostlar sağolsun... aynen cnm çok doğru söylüyorsun birde ben doktor kontrolümden çıkmıştım dedim ona ağrım var bakalım dedi baktı ultarasondan herşey çok normal dedi sen abartıyosun sanki naz yapıyorsun dedi birde fitil yazıp verdi bana eşimle ogün ilacı alıp eve geldik fitili attım yok geçmiyor meğer ben sancı çekiyormuşum haberim yok nerden bileyim. sonra eşim dedi gel gidelim trakya tarafına orada annemlerin evi var rahatlarsın demişti cumartesi günüydü gittik oraya 1,5 saatlik yoldu ertesi gün yine devam etti ağrım ve kanama geldi hemen eşim en yakın hastaneye götürdü orda bakmadılar bebek yogun bakım yok diye ambulans sevk etti beni çorluya orada yaptım doğumu o gece . kontrol etti ebe gece 2 olmuştu saat rahim açılmış doğum başladı dedi hemen doğuma aldılar neye uğradığımızı şaşırdık valla. suni sancılar vs sonucu düşün artık 800 gr bebeği çıkaramamıştım ne zor uğraşlarla bebek oksijensiz kaldı vs salak ebe çatı kontrolleri vs yapar insan hemen dediğin gibi bebek küçük hassas doğumda beyin kanaması olmuştu sıkıştığı ve oksijensiz kaldığı için.. inana gerçek zor günlerdi.. ertesi gün başhekim kadın doğumcu gelmişti ozaman o dedi birdahaki hamile kaldığında hangi doktora gidersen git erken doğum oldu de rahim ağzına dikiş atılsın dedi. eğere bebek 1 kilo üzeri olsaydı yaşama şansı yüksek olurdu ama allahtan ümit kesilmez demişti.. yani korkma cnm benim doktor bile dedi 30 haftadan sonra doğsa bile yaşar çok şükür allahın izniyle dedi. çok şükür sende atlatmışın cnm.. artık korkma . bende 30 üzeri olsam rahatlıcam :) Allah hakkımızda hepimizin aynı şekilde haırlısını nasip etsin.. oyüzden okadar çok titiz davranıyoruz ki . birde tedavi le elde edilen bebeğimiz ikiside aynı şekilde. kendiliğinden olmadı ilaç ve iğne rahim filmi sonrası oldu.. birdahaki kontrolün nezaman neler konuşcak acaba kesinlikle paylaş bizimle cnnm çok merak ediyorum..
slm kızlar
Ne güzel hasret gidermişseniz canım az da olsa. Evlilikte ayrı kalmak cok zor canım. Mektup yazıp gönder esine. Ben ger gun askerde mektup yazmıştım nişanlıydik o zaman. Ona çok iyi geliyordu. Bu zamanda internet var diye pek mektup yazılmıyor. Ana sen yine de yaz.
Canım cok üzüldüm. İnsallah bu bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın vaktiyle.
Zeynep Elif guzel bence canım. Bizim tanıdığın Kizi da Zeynep Elif ve cok da guzel.
sağol Cnm sen bebeğine ne isim koyacaksın
Bizimki Yahya olacak kismetse canım.
teşk tatlım güle güle kullan çok uygun almışın bence
git kıs git pamuk ol kocişin çifte bayram etsin barii
Selam annisler ben melegime prensesime nasipse yarn sabah kavusuyorum sezeryanla denizimin bugun icerde gecirdigi son gunu yarn kucagmda olucak cok heyecanliyim
ne güzel rabbim sag salim acısız sancısız kucagınıza versin inşallah
darısı zamanında bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?