2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar
nasılsınız biz kizimiza zeynep koymayı düşünüyoruz ama ikinci isim olarak asya ve elifte kararsiz kaldik
eşim elif olmasından yana sizce ikinci isim olarak elif mı koyalım yoksa asya mı başka bir fikirde verebilirsiniz

Amin kuzum.. ben 5 aydir kanli canli göremiyorum kocacimi bi 4-5 ay daha göremicem galiba sonra yanina gitcez insaallah oglusumla..tabii herseyin hayirlisi sende cekmissin tatlim ama sonunda kavusmussun sen atlatmissin ben daha degil darisi benim basima insaallah

Zuuluummm bence eger esinde istiyorsa seninde icin siniyorsa elif koyun tabii bu benim fikrim asyada güzel ama anlamini tam olarak bilmiyorum yanii aslinda sana kalmis

eşim eliften yana bende seviyorum elif zeynep uyar mı sence Cnm

zeynep elif de güzel duruyor asya da ama eşinde sende eliften yanaysınız bence elif olsun daha güzel benim en çok sevdiğim isim elif sonra da zeynep geliyor bende zeynep koymak istiyordum ama çevremde çok var ve görümcemin ismi

amin canım tez kavuşun inşallah...sen gittiğnde çok güzel olacak ama bence bebeğin ve sen gideceksiniz çok güzel bir mutluluk

Bencede elif canım asya da güzel ama anlamını sadece kıta ismi olarak biliyorum başka bi anlamı varsada bilmiyorum elif daha anlamlı bence:)

sağol Cnm eşim elif ismini çok seviyor en iyisi elif koyalım

Ya kızlar adetiniz yaklaştığımda belirtileriniz hala oluyuor mu benim bütün beliryilerim önceden olduğu gibi oluyor bi hafta önceden başlıyor belirtiler önceden de öle olurdu bacağım uyur şişkinlik olur içim sıkılır menepozlu hatunlara benziyorum synı sıcak basar:))))

Ne güzel hasret gidermişseniz canım az da olsa. Evlilikte ayrı kalmak cok zor canım. Mektup yazıp gönder esine. Ben ger gun askerde mektup yazmıştım nişanlıydik o zaman. Ona çok iyi geliyordu. Bu zamanda internet var diye pek mektup yazılmıyor. Ana sen yine de yaz.
Canım cok üzüldüm. İnsallah bu bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın vaktiyle.

Zeynep Elif guzel bence canım. Bizim tanıdığın Kizi da Zeynep Elif ve cok da guzel.

sağol Cnm sen bebeğine ne isim koyacaksın

Selamlar gececiler,napıyosunuz?Kandilinizi tekrardan kutlarım,Allah dualarımızı kabul etsin inş...Bugün çok yorucu bir gündü,güya temizlikçim geldi ama ben de onunla birlikte mesai yaptım,ütü yaptım onu kolaçan ettim düzenleme yaptım falan..Sonra yemek kayınvalidemlere ziyaret ,büyüklere telefonlar falan filan..

Selam annisler ben melegime prensesime nasipse yarn sabah kavusuyorum sezeryanla denizimin bugun icerde gecirdigi son gunu yarn kucagmda olucak cok heyecanliyim

Selam annisler ben melegime prensesime nasipse yarn sabah kavusuyorum sezeryanla denizimin bugun icerde gecirdigi son gunu yarn kucagmda olucak cok heyecanliyim

ne güzel rabbim sag salim acısız sancısız kucagınıza versin inşallah
darısı zamanında bize inşallah

ne güzel rabbim sag salim acısız sancısız kucagınıza versin inşallah
darısı zamanında bize inşallah

Amin insallah kendim hayirlisiyla atlatp kizimi kucagma alayima hepinize tek tek dua edicem son 22 saat kaldi denizime kavusmama bu arada bn sezeryan olucam eger sende sezeryan olucaksan mumkunse 39 dan once olma ben yarn tam 39 olucam tosuncugum tombis oldu icerde 2750 gramdan 1 haftada 3400 oldu boyuda 48 den 52 ye cikti masallah kusuma bu arada bebisin kilo alsn istiyosan yogurdu tatliyi bide kirazi cok tuket ogunlerinide 6 ya cikar hatta dahada cok ye ben 5 dk durmuyorum surekli biseyler yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…