Amin insallah kendim hayirlisiyla atlatp kizimi kucagma alayima hepinize tek tek dua edicemson 22 saat kaldi denizime kavusmama bu arada bn sezeryan olucam eger sende sezeryan olucaksan mumkunse 39 dan once olma ben yarn tam 39 olucam tosuncugum tombis oldu icerde 2750 gramdan 1 haftada 3400 oldu boyuda 48 den 52 ye cikti masallah kusuma bu arada bebisin kilo alsn istiyosan yogurdu tatliyi bide kirazi cok tuket ogunlerinide 6 ya cikar hatta dahada cok ye ben 5 dk durmuyorum surekli biseyler yiyorum
herkese günaydınnn...
selam kızlarr nasılsınız keyifler nasıl bugün bebişler nasıl doğuma gidecek arkadaşların Allah yardımcısı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Selam annisler ben melegime prensesime nasipse yarn sabah kavusuyorum sezeryanla denizimin bugun icerde gecirdigi son gunu yarn kucagmda olucak cok heyecanliyim
şimdilik normal düşünüyorum ters bişey oolmazsa inşallah
maşallah bebişine canım
6 ögünmüben daha 3 ögün zor yiyorum
Alti ogun ama az az ole cok degil .. birazda zorlama var tabi isin icinde esim surekli onuda ye bunuda ye deyip agzma veriyokizimda o sayede tostombis oldu
merhaba kızlar Kadir gecemiz mubarek olsun kolay doğum için dua edelim inşallah(tabiki sadece onun için değil...:))
artık bebişin hareketleri acı vermeye başladı bende özellikle gerildiği zaman hem kaburga altına hemde böbrek kısmına aynı anda bi baskı geliyor karnım yırtılcak gibi oluyo sizdede öyle şeyler oluyormu?? zaten iki gecedir bu yüzden yatamıyorum nasıl belime ağrılar giriyor...doktorum yatacaksın kalkmayacaksın dedi ama şimdide belim belim diye ölüyorum...demekki sadece yatmakta iyi değilmiş
amin canım cümlemizin inşallah mubarek olsun dualarımız kabul olsun
benim doktor bi dahaki kontrolde konuşacaktı bakalım ne diycek canım başın sağolsun çok zor günler geçirmişsin acın ve korkun çok büyük olmalı gerçekten tekrar yaraları açmak istemem ama gerçekten doktor hatası olmuş 25 haftalık minicik bebek kemikleri bile gelişmemiş müthiş hassas daha onu mutlaka sezeryan ile almaları gerekirdi çok bilinçsiz davranılmışnormal doğumla olacak iş değil çok araştırıyorum canım prematüre bebeklerini bende erken doğum tehlikesi geçirdim şükür atlattım ama ya olursa diye hala araştırıyorum ingiliz alman türk sayfalarda olsun inşallah bu bebişini kolaylıkla sağlıkla ve zamanında alırsın inşallah kucağına eğer sezeryan istiyorsan kesinlikle seçme hakkına sahipsin doktorun buna saygı duyması lazım sen endişelenme
arkadaslar magnezyum kullanıyomusnzdok verdımı hamılelıkte magnezyum eksıklıgıde el ve ayaklarda uyusma yapıyomus ben bıtek kalcıyumla kan ilacı içym
Selam annisler ben melegime prensesime nasipse yarn sabah kavusuyorum sezeryanla denizimin bugun icerde gecirdigi son gunu yarn kucagmda olucak cok heyecanliyim
Günaydin kizlaar..ne kadar sessiz topigimiz tabii pazar pazar herkez dinlenmede
ayy canim cok sevindim rabbim hayirlica sagliklica kucagina almayi nasip eder sonrada bize insaallah..ne heycanlisindir simdi
gunaydın ekim ayının güzel annişleri ve tatlı bebişlerii...
Eki Görüntüle 771753
:))
begen butonu nereye gitti ya
o tombiş bacakları kolları ye benim için annesi maşallah kuzuna
bende goremıyorum canım ya kaldırmıslar galıba:))
Günaydın arkadaşlar,mutlu pazarlar diliyorumNe var yok?Ben geç kalktım baya dünkü yorgunluktan sonra bugün evdeyim galiba..Beğen tuşunu göremiyorum siz görebiliyor musunuz?:26:
selam kızlar nasılsınız bugün topiğimiz çok sesiz ya keyifler ve bebişler nasıl biz kızımla ayiyiz çok şükğr bayramdan sonra alışerişe çıkacağız hem kızıma hem de bana onun telaşı var ne alınacak nerden alınacak öle günlerimiz geçiyo işte :)))
yaparsın canım ya daha carsambaya cok var yavas yavas hazırlanırsın aılenın yanınamı gıdıyorsun???galiba canım
işim çok oturuyorum ben daha
çarşamba yola çıkılacak ve ben daha hiç bişe yapmadım
gunydın canım hosgeldın...begen butonu kaldırmıslar sanırsam canım bende goremıyorum..Günaydın arkadaşlar,mutlu pazarlar diliyorumNe var yok?Ben geç kalktım baya dünkü yorgunluktan sonra bugün evdeyim galiba..Beğen tuşunu göremiyorum siz görebiliyor musunuz?:26:
Tünaydın cici annişler :)
Bugun pazar sessizliği var anlaşılan topikte.
Bizde daha yeni kalktık.
Dogum yapacak arkadasım cok heyecanlisindir simdi. Yasında ufakmis :))
Olsun buyutursunuz bebeğinizi guzel guzel. Siz de onunla olgunlaşırsınız iste
günaydın kızlar kocişleri çalışan anneler mı burda yoksa benım gıbı pazarı evde mı geciriyorsunuz dün akşam ıftaarada arkadaşlardaydık saçlarmı yaptım elbise giydim bir guzel makyaj yaptım bana dedılerkı ne yakışmış hamılelık sana öyle boyle eve geldim karnım davul oldu sep sert kocaman anında şişti karnım eşimin gözleri şok o ne anlamadım bı ande noldu yatıcam yatamıyorum sağ sert sola donuyorum çok sert yatmanın ımkanı yok duz yatmak ıstemıyorum ssankı kızım dondu solumda kaafası sagımda poposu var yumrular var karnımda oyle tumsekler yumrular vardı sabah şim gıdene kadar uyumadım o gıttıkten sonra dalmışım şuan yenı uyandım her şey normal karnım yumuşacık .bırde orda bı arkadaş benı gorunce bı esnedı bı esnedı o esnedıkçe ben esnedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?