2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlarr nasılsınız keyifler nasıl bugün bebişler nasıl doğuma gidecek arkadaşların Allah yardımcısı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

şimdilik normal düşünüyorum ters bişey oolmazsa inşallah
maşallah bebişine canım
6 ögünmü ben daha 3 ögün zor yiyorum

Günaydin kizlaar..ne kadar sessiz topigimiz tabii pazar pazar herkez dinlenmede

Selam annisler ben melegime prensesime nasipse yarn sabah kavusuyorum sezeryanla denizimin bugun icerde gecirdigi son gunu yarn kucagmda olucak cok heyecanliyim

ayy canim cok sevindim rabbim hayirlica sagliklica kucagina almayi nasip eder sonrada bize insaallah..ne heycanlisindir simdi

şimdilik normal düşünüyorum ters bişey oolmazsa inşallah
maşallah bebişine canım
6 ögünmü ben daha 3 ögün zor yiyorum

Alti ogun ama az az ole cok degil .. birazda zorlama var tabi isin icinde esim surekli onuda ye bunuda ye deyip agzma veriyo kizimda o sayede tostombis oldu

cnm benimkide sağdan soldan vurup canımı yakıyo hatta aşağıdan bir geçiriyo sanki dışarı çıkcak gibi oluyo şeyimi tutarak geziyom evde :))) gece yarıları sağa sola dönerken tam çatı kısmından çatır çatır sesler geliyor bide akıntım çoğaldı 7.ay bitince gene çoğaldı sanki sizin akıntılar ne durumda?

arkadaslar magnezyum kullanıyomusnzdok verdımı hamılelıkte magnezyum eksıklıgıde el ve ayaklarda uyusma yapıyomus ben bıtek kalcıyumla kan ilacı içym

magnezyum alıyorum cnm günde bir kez. ama o uyuşma karnın sinirlere baskı yapmasından oluyor bende de var..magnezym kasılma için veriliyor uyuşma da her halikarda oluyor çaresiyok ((

Selam annisler ben melegime prensesime nasipse yarn sabah kavusuyorum sezeryanla denizimin bugun icerde gecirdigi son gunu yarn kucagmda olucak cok heyecanliyim

hayırlı uğurlu olsun cnm bize de dua et :))

Günaydin kizlaar..ne kadar sessiz topigimiz tabii pazar pazar herkez dinlenmede

ayy canim cok sevindim rabbim hayirlica sagliklica kucagina almayi nasip eder sonrada bize insaallah..ne heycanlisindir simdi

Heyecandan oturdugum yerde duramiyorum telefon elimde sizlerle konusuyorum allahtan vakit geciyo bide yasimda ufak daha 19 yasndym esimde 22 yasinda bebisi nasil buyutcz baklm

selam kızlar nasılsınız bugün topiğimiz çok sesiz ya keyifler ve bebişler nasıl biz kızımla ayiyiz çok şükğr bayramdan sonra alışerişe çıkacağız hem kızıma hem de bana onun telaşı var ne alınacak nerden alınacak öle günlerimiz geçiyo işte :)))

Günaydın arkadaşlar,mutlu pazarlar diliyorumNe var yok?Ben geç kalktım baya dünkü yorgunluktan sonra bugün evdeyim galiba..Beğen tuşunu göremiyorum siz görebiliyor musunuz?:26:

Tünaydın cici annişler :)
Bugun pazar sessizliği var anlaşılan topikte.
Bizde daha yeni kalktık.

Dogum yapacak arkadasım cok heyecanlisindir simdi. Yasında ufakmis :))
Olsun buyutursunuz bebeğinizi guzel guzel. Siz de onunla olgunlaşırsınız iste

Günaydın arkadaşlar,mutlu pazarlar diliyorumNe var yok?Ben geç kalktım baya dünkü yorgunluktan sonra bugün evdeyim galiba..Beğen tuşunu göremiyorum siz görebiliyor musunuz?:26:

Herkes bugun geç kalkmış anlaşılan.
Cepten giriyorum ben orda beğen tuşu var.

galiba canım
işim çok oturuyorum ben daha
çarşamba yola çıkılacak ve ben daha hiç bişe yapmadım
yaparsın canım ya daha carsambaya cok var yavas yavas hazırlanırsın aılenın yanınamı gıdıyorsun???

gunydın canım hosgeldın...begen butonu kaldırmıslar sanırsam canım bende goremıyorum..

gunaydınn jasemınn evet haftasonları cok sakın oluyor topık:)

günaydın kızlar kocişleri çalışan anneler mı burda yoksa benım gıbı pazarı evde mı geciriyorsunuz dün akşam ıftaarada arkadaşlardaydık saçlarmı yaptım elbise giydim bir guzel makyaj yaptım bana dedılerkı ne yakışmış hamılelık sana öyle boyle eve geldim karnım davul oldu sep sert kocaman anında şişti karnım eşimin gözleri şok o ne anlamadım bı ande noldu yatıcam yatamıyorum sağ sert sola donuyorum çok sert yatmanın ımkanı yok duz yatmak ıstemıyorum ssankı kızım dondu solumda kaafası sagımda poposu var yumrular var karnımda oyle tumsekler yumrular vardı sabah şim gıdene kadar uyumadım o gıttıkten sonra dalmışım şuan yenı uyandım her şey normal karnım yumuşacık .bırde orda bı arkadaş benı gorunce bı esnedı bı esnedı o esnedıkçe ben esnedım

İçinden sürekli okudsydın ya canım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…