2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın arkadaşlar,mutlu pazarlar diliyorumNe var yok?Ben geç kalktım baya dünkü yorgunluktan sonra bugün evdeyim galiba..Beğen tuşunu göremiyorum siz görebiliyor musunuz?:26:

hoşgeldiniz kızlar
catycim begen tuşu yok olmuş
sezinim nazar degmiştir okusaydın kendine

canım gaz olabılır bende olmusutum bı kere catlayacak gıbı oldum doguracam sandımm.... o esnedıkce sen ayetel kursıyı okusaydın bol bol allah nazarlardan saklasın

sizi bulmuşken sorayım oncelıkle sağ salım bebegınızı kucagınıza alın nş. benım 2 aydır nokta nokta sklınde sut gelıyor hergun mutlaka bır lekelenme oluyor bugun ıse cevız buyuklugunde bır iz var sızlerde yaşadınız mı normalmıdır ebe bana gelmesın daha gelmesı erken dogum belırtısı demişti ama panık yapmak ıstemıyorum

canlar geldık eve zar zor abdest aldım Allah kabul etsın naamazda kıldım ama artık secdeye yatmak çok zor oyle okudum dua ettım hepiciğimizede kızlar ya benden hergun sabah kalktıgımda sut gelmiş goruyorum bugun kocaman ılk defa bu kadar ceviz buyuklugunde sızler ne durumdasınız

Bugün benim kızımda hep aşağıdan tekmeliyo sanki çıkacak gibi oluyo ((

gecenkı kontrolume kadar bbenımkıde oyleydı tam alttan vuruyodu ayakları cıkıcak sanardım sonra başı asagıdaydı ama dun sabah eşimi çagırdım koş gel elını bır koydu elıne surtundu avucuma değdi resmen dedı adam tuhaf oldu tuylerı dıken dıken oldu resmen avucumun içinde kaydı dedı sanırım geri yer değiştidi şuan ya olabılır dıyorum ama tabı 2 hafta var kontrolumuze sureklı aklımız onlarda hele bu tekmeler hareketler sureklı varlıklarını hıssettırıyorlar değil mi

Allah kabul etsin canım bende dün namaz kılıyım dedim baya zorlandım
bendede gelio artık hergün eskiden şeffaf sıvı gelirdi şimdi beyaz süt gibi gelio

onu diyen ebenin ebeliğinden şüphe etmek lazım..öyle saçma şeymi olur erken doğumun belirtileri düzenli kasılma lekelenme su gelmesidir..süt gelir herkesten bende de oluyor tamam leke bırakmıyor ama oluyor sen ellediğin ve ucunu sıktığın için olmuş sakın bir dha dokunma..uzman tv de dinledin sıkınca çoğalırmış Allah korusun ellersen doknursan kasılmaların başlar ebe bunu demek istedi sanırım ama tek başına süt hiçbirzaman erken doğum belirtisi olmaz belkide sütten dolayı karnın kasıldı gece..aman canım elleme bırak kendi kendine ben hiç dokunmadım bazen akıyor uçlarında kuruyor hiç karışmıyorum sen de müdehale etme geçmiş olsun cnm ayrıca anlattığın rahim kasılması..sık olmadıkça böyle nadir olması doğal cnm..

bende sut akıntısı olmuyo ama dun bı sıvı geldı bırden hıssetım aktıgını su gıbıydı ıdrar gıbıydı ama azdı sende de olmustu dımı canım doktor ne ne demsıtı sana????

slm kızlarrr..o bende de oluyor hatta benım daha erken olmaya başladı.ama son 1 aydır da azaldı.fındık buyuklugu kadar oluyor.bazen südyenımın içinde de oluyo yuvarlak yuvarlak..belki de bol sutlu annneler oluruzz

Heyecandan oturdugum yerde duramiyorum telefon elimde sizlerle konusuyorum allahtan vakit geciyo bide yasimda ufak daha 19 yasndym esimde 22 yasinda bebisi nasil buyutcz baklm

Büyütürsün insaallah canim ne güzel bir heycan tadini cikar
Hersey zamanla olur

Kuzum sana nazar degmistir okadar süslendin püslendin güzelligine güzellik kattin tabii nazar ederler ama dikkat et oku kendine..
Yaa benden hic süt gelmiyo sezinim neden acaba??fazlada telaslanma erken dogum belirtisi diye dua et insaallah zamaninda gelir elifcik

Bugün benim kızımda hep aşağıdan tekmeliyo sanki çıkacak gibi oluyo ((

Benim oglusumda 2 gün önce asagiya tekmeler atiyordu ama gecti tatlim hic korkma geri ertesi gün normale döndü bende korkmustum cikacak gibiydi ama bize öyle geliyo artik büyüyorlar normal yani

rahım kasılmasısmıymışşş hmmm ,ınan hiç dokunma yok hiç hamıle kaldıgımdan beri .ebe ilişki anı falan ıma ettı bız eşimle ev arkadşı konumundayız daha once yazdım bunu yle bir şey soz konusu bıle değil hp gece olmuyor ama acaba yatarken sola saga donup yatıyoruz ya yatakla vucudumun arasında sıkışıyo olabılrmı gunduz gelmıyo evet sert bır ız oluyo pijamamda kız ucunu sıkmak mı hiç dokunmadımkı korkarım ben vucudumla hiç alakam yok ben karnıma bıle yenı alışıyorum harekt ettıgınde dokunamazdım karnıma

Benim goguslerimden 27. Haftada sari süu gbi biseylet gelmeye basladi halen dhada geliyo bazen cok geliyo bazen hic gelmyo o gelen sari su agiz sutu diye geciyo o sutu bebegin icmesi gerekmis bndn halen dha geliyo kizim yarin icicek hayirlisiyla sutten baska bi lekelenmem olmadi hic kan falan gelmedi vajinamdan o yonden cok sanslydm ama gogsndn gelen o siviyi kendn sikarak cikartirsan o erken dogumu tetikliyo rahimin kasilmasini sagliyo bilgin olsun sut gelmesi erkn dogum belirtisi degl sdce goguslerindeki sut kanallari aciliyo sikma yani canini

:2:
Demekki tek bende olmuyo ya tekmelesin tabiki elinden geleni ardına koymasın ama yukarı yukarı tekmelesinler:)))) bugün çok canımı acıtıyo tekmeleri bide aşağıdan olunca çok tuhaf oluyo :))ha çıktı çıkacak diyorum:)))

Bende bi yerde okumuştum süt gelmesi normalmiş bende hiç öle bili olmadı nerdeyse herkesde olmuş acaba benimki mi anormal:)

Canım bi arkadaş ucunu sıktım filan yazmıştı o sensin sandım kusura bakma :)) bence normal dokunmadığın müddetçe sorun yok uzman tv de kaan kocatepenin videolarını dinle orda söylüyor normal ve erken doğum belirtisi değil rahat ol..rahim kasılması ve sertleşmeler günde 5-6 kez normal sıksa eğer kork..ama sanırım herşey yolunda..ben rahim kasılması yaşadım çok pis bişi..kaskatı bırakyı toplanıyo bi tarafa ve 15 dk.da bir geliyodu o nedenle riskim var yatıyorum cnm..sanırım 2 ay daha yatıcam(

Heyecandan oturdugum yerde duramiyorum telefon elimde sizlerle konusuyorum allahtan vakit geciyo bide yasimda ufak daha 19 yasndym esimde 22 yasinda bebisi nasil buyutcz baklm
sağ salim kucağına al büyüüt yavrunu inşallah darısı bize olsun
:))
begen butonu nereye gitti ya
bende de yoktu ama sayfanın birinde var birinde yok gelip gidiyor
canım nazar olmuştur oku kendine bol bol özellikle nas,felak ve ayetel kürsiyi oku

Bende bi yerde okumuştum süt gelmesi normalmiş bende hiç öle bili olmadı nerdeyse herkesde olmuş acaba benimki mi anormal:)

bende de hiç gelmedi acaba biz sütü az analardan mı olacaz bol olsun yaa sütümüz ben ek gıda taraftarı değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…