Günaydın arkadaşlar,mutlu pazarlar diliyorumNe var yok?Ben geç kalktım baya dünkü yorgunluktan sonra bugün evdeyim galiba..Beğen tuşunu göremiyorum siz görebiliyor musunuz?:26:
selam kızlar nasılsınız bugün topiğimiz çok sesiz ya keyifler ve bebişler nasıl biz kızımla ayiyiz çok şükğr bayramdan sonra alışerişe çıkacağız hem kızıma hem de bana onun telaşı var ne alınacak nerden alınacak öle günlerimiz geçiyo işte :)))
Tünaydın cici annişler :)
Bugun pazar sessizliği var anlaşılan topikte.
Bizde daha yeni kalktık.
Dogum yapacak arkadasım cok heyecanlisindir simdi. Yasında ufakmis :))
Olsun buyutursunuz bebeğinizi guzel guzel. Siz de onunla olgunlaşırsınız iste
günaydın kızlar kocişleri çalışan anneler mı burda yoksa benım gıbı pazarı evde mı geciriyorsunuz dün akşam ıftaarada arkadaşlardaydık saçlarmı yaptım elbise giydim bir guzel makyaj yaptım bana dedılerkı ne yakışmış hamılelık sana öyle boyle eve geldim karnım davul oldu sep sert kocaman anında şişti karnım eşimin gözleri şok o ne anlamadım bı ande noldu yatıcam yatamıyorum sağ sert sola donuyorum çok sert yatmanın ımkanı yok duz yatmak ıstemıyorum ssankı kızım dondu solumda kaafası sagımda poposu var yumrular var karnımda oyle tumsekler yumrular vardı sabah şim gıdene kadar uyumadım o gıttıkten sonra dalmışım şuan yenı uyandım her şey normal karnım yumuşacık .bırde orda bı arkadaş benı gorunce bı esnedı bı esnedı o esnedıkçe ben esnedım
canım gaz olabılır bende olmusutum bı kere catlayacak gıbı oldum doguracam sandımm.... o esnedıkce sen ayetel kursıyı okusaydın bol bol allah nazarlardan saklasıngünaydın kızlar kocişleri çalışan anneler mı burda yoksa benım gıbı pazarı evde mı geciriyorsunuz dün akşam ıftaarada arkadaşlardaydık saçlarmı yaptım elbise giydim bir guzel makyaj yaptım bana dedılerkı ne yakışmış hamılelık sana öyle boyle eve geldim karnım davul oldu sep sert kocaman anında şişti karnım eşimin gözleri şok o ne anlamadım bı ande noldu yatıcam yatamıyorum sağ sert sola donuyorum çok sert yatmanın ımkanı yok duz yatmak ıstemıyorum ssankı kızım dondu solumda kaafası sagımda poposu var yumrular var karnımda oyle tumsekler yumrular vardı sabah şim gıdene kadar uyumadım o gıttıkten sonra dalmışım şuan yenı uyandım her şey normal karnım yumuşacık .bırde orda bı arkadaş benı gorunce bı esnedı bı esnedı o esnedıkçe ben esnedım
Amin insallah kendim hayirlisiyla atlatp kizimi kucagma alayima hepinize tek tek dua edicemson 22 saat kaldi denizime kavusmama bu arada bn sezeryan olucam eger sende sezeryan olucaksan mumkunse 39 dan once olma ben yarn tam 39 olucam tosuncugum tombis oldu icerde 2750 gramdan 1 haftada 3400 oldu boyuda 48 den 52 ye cikti masallah kusuma bu arada bebisin kilo alsn istiyosan yogurdu tatliyi bide kirazi cok tuket ogunlerinide 6 ya cikar hatta dahada cok ye ben 5 dk durmuyorum surekli biseyler yiyorum
Bugün benim kızımda hep aşağıdan tekmeliyo sanki çıkacak gibi oluyo((
canlar geldık eve zar zor abdest aldım Allah kabul etsın naamazda kıldım ama artık secdeye yatmak çok zor oyle okudum dua ettım hepiciğimizede kızlar ya benden hergun sabah kalktıgımda sut gelmiş goruyorum bugun kocaman ılk defa bu kadar ceviz buyuklugunde sızler ne durumdasınız
sizi bulmuşken sorayım oncelıkle sağ salım bebegınızı kucagınıza alın nş. benım 2 aydır nokta nokta sklınde sut gelıyor hergun mutlaka bır lekelenme oluyor bugun ıse cevız buyuklugunde bır iz var sızlerde yaşadınız mı normalmıdır ebe bana gelmesın daha gelmesı erken dogum belırtısı demişti ama panık yapmak ıstemıyorum
günaydın kızlar kocişleri çalışan anneler mı burda yoksa benım gıbı pazarı evde mı geciriyorsunuz dün akşam ıftaarada arkadaşlardaydık saçlarmı yaptım elbise giydim bir guzel makyaj yaptım bana dedılerkı ne yakışmış hamılelık sana öyle boyle eve geldim karnım davul oldu sep sert kocaman anında şişti karnım eşimin gözleri şok o ne anlamadım bı ande noldu yatıcam yatamıyorum sağ sert sola donuyorum çok sert yatmanın ımkanı yok duz yatmak ıstemıyorum ssankı kızım dondu solumda kaafası sagımda poposu var yumrular var karnımda oyle tumsekler yumrular vardı sabah şim gıdene kadar uyumadım o gıttıkten sonra dalmışım şuan yenı uyandım her şey normal karnım yumuşacık .bırde orda bı arkadaş benı gorunce bı esnedı bı esnedı o esnedıkçe ben esnedım
bende sut akıntısı olmuyo ama dun bı sıvı geldı bırden hıssetım aktıgını su gıbıydı ıdrar gıbıydı ama azdı sende de olmustu dımı canım doktor ne ne demsıtı sana????canlar geldık eve zar zor abdest aldım Allah kabul etsın naamazda kıldım ama artık secdeye yatmak çok zor oyle okudum dua ettım hepiciğimizede kızlar ya benden hergun sabah kalktıgımda sut gelmiş goruyorum bugun kocaman ılk defa bu kadar ceviz buyuklugunde sızler ne durumdasınız
Kızlar evdeyseniz show daki bebek programını öneririm,doğum öncesi ve sonrası kısmı çok güzel
sizi bulmuşken sorayım oncelıkle sağ salım bebegınızı kucagınıza alın nş. benım 2 aydır nokta nokta sklınde sut gelıyor hergun mutlaka bır lekelenme oluyor bugun ıse cevız buyuklugunde bır iz var sızlerde yaşadınız mı normalmıdır ebe bana gelmesın daha gelmesı erken dogum belırtısı demişti ama panık yapmak ıstemıyorum
Heyecandan oturdugum yerde duramiyorum telefon elimde sizlerle konusuyorum allahtan vakit geciyobide yasimda ufak daha 19 yasndym esimde 22 yasinda bebisi nasil buyutcz baklm
canlar geldık eve zar zor abdest aldım Allah kabul etsın naamazda kıldım ama artık secdeye yatmak çok zor oyle okudum dua ettım hepiciğimizede kızlar ya benden hergun sabah kalktıgımda sut gelmiş goruyorum bugun kocaman ılk defa bu kadar ceviz buyuklugunde sızler ne durumdasınız
Bugün benim kızımda hep aşağıdan tekmeliyo sanki çıkacak gibi oluyo((
onu diyen ebenin ebeliğinden şüphe etmek lazım..öyle saçma şeymi olur erken doğumun belirtileri düzenli kasılma lekelenme su gelmesidir..süt gelir herkesten bende de oluyor tamam leke bırakmıyor ama oluyor sen ellediğin ve ucunu sıktığın için olmuş sakın bir dha dokunma..uzman tv de dinledin sıkınca çoğalırmış Allah korusun ellersen doknursan kasılmaların başlar ebe bunu demek istedi sanırım ama tek başına süt hiçbirzaman erken doğum belirtisi olmaz belkide sütten dolayı karnın kasıldı gece..aman canım elleme bırak kendi kendine ben hiç dokunmadım bazen akıyor uçlarında kuruyor hiç karışmıyorum sen de müdehale etme geçmiş olsun cnm ayrıca anlattığın rahim kasılması..sık olmadıkça böyle nadir olması doğal cnm..
gecenkı kontrolume kadar bbenımkıde oyleydı tam alttan vuruyodu ayakları cıkıcak sanardım sonra başı asagıdaydı ama dun sabah eşimi çagırdım koş gel elını bır koydu elıne surtundu avucuma değdi resmen dedı adam tuhaf oldu tuylerı dıken dıken oldu resmen avucumun içinde kaydı dedı sanırım geri yer değiştidi şuan ya olabılır dıyorum ama tabı 2 hafta var kontrolumuze sureklı aklımız onlarda hele bu tekmeler hareketler sureklı varlıklarını hıssettırıyorlar değil mi
rahım kasılmasısmıymışşş hmmm ,ınan hiç dokunma yok hiç hamıle kaldıgımdan beri .ebe ilişki anı falan ıma ettı bız eşimle ev arkadşı konumundayız daha once yazdım bunu yle bir şey soz konusu bıle değil hp gece olmuyor ama acaba yatarken sola saga donup yatıyoruz ya yatakla vucudumun arasında sıkışıyo olabılrmı gunduz gelmıyo evet sert bır ız oluyo pijamamda kız ucunu sıkmak mı hiç dokunmadımkı korkarım ben vucudumla hiç alakam yok ben karnıma bıle yenı alışıyorum harekt ettıgınde dokunamazdım karnıma
rahım kasılmasısmıymışşş hmmm ,ınan hiç dokunma yok hiç hamıle kaldıgımdan beri .ebe ilişki anı falan ıma ettı bız eşimle ev arkadşı konumundayız daha once yazdım bunu yle bir şey soz konusu bıle değil hp gece olmuyor ama acaba yatarken sola saga donup yatıyoruz ya yatakla vucudumun arasında sıkışıyo olabılrmı gunduz gelmıyo evet sert bır ız oluyo pijamamda kız ucunu sıkmak mı hiç dokunmadımkı korkarım ben vucudumla hiç alakam yok ben karnıma bıle yenı alışıyorum harekt ettıgınde dokunamazdım karnıma
sağ salim kucağına al büyüüt yavrunu inşallah darısı bize olsunHeyecandan oturdugum yerde duramiyorum telefon elimde sizlerle konusuyorum allahtan vakit geciyobide yasimda ufak daha 19 yasndym esimde 22 yasinda bebisi nasil buyutcz baklm
bende de yoktu ama sayfanın birinde var birinde yok gelip gidiyor:))
begen butonu nereye gitti ya
canım nazar olmuştur oku kendine bol bol özellikle nas,felak ve ayetel kürsiyi okugünaydın kızlar kocişleri çalışan anneler mı burda yoksa benım gıbı pazarı evde mı geciriyorsunuz dün akşam ıftaarada arkadaşlardaydık saçlarmı yaptım elbise giydim bir guzel makyaj yaptım bana dedılerkı ne yakışmış hamılelık sana öyle boyle eve geldim karnım davul oldu sep sert kocaman anında şişti karnım eşimin gözleri şok o ne anlamadım bı ande noldu yatıcam yatamıyorum sağ sert sola donuyorum çok sert yatmanın ımkanı yok duz yatmak ıstemıyorum ssankı kızım dondu solumda kaafası sagımda poposu var yumrular var karnımda oyle tumsekler yumrular vardı sabah şim gıdene kadar uyumadım o gıttıkten sonra dalmışım şuan yenı uyandım her şey normal karnım yumuşacık .bırde orda bı arkadaş benı gorunce bı esnedı bı esnedı o esnedıkçe ben esnedım
Bende bi yerde okumuştum süt gelmesi normalmiş bende hiç öle bili olmadı nerdeyse herkesde olmuş acaba benimki mi anormal:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?