2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hoşbulduk canımBen aşılama ile hamile kaldım sata göre 8 haftalık görünüyor ama doktorum 4 haftalık dedi.Perşembe günü 22 şubatta 5 haftanın içinde olucam normalmiş doktorun dediğine göre

Hayırlısı olsun canım.Sanslı olanlardan birisin tekrar gözün aydın. Zorlu evlerelerden geçmişsin buda senin mükafatın olmuş. Benim temmuza kadar kendiğinden olmasaydı bende aşılamayı deneyecektim. Çok şükür kendiğinden oldu. Çok güzel bir duygu dimi :)

Gunaydin kizlar bende hic bisey yok arada kasik agrisi disinda bazen diyorum acaba hamile degilmiyim fln ama hamile degilsem adet olurdum diye dusunuyorum yarin gidicez dr a bakalimm

günyadınn sevgililer günün en güzel anneleri sanırım eşlere ne büyük hediye göbüşlerin içinde allahım tamamına erdirsin...

kızlar ya ben de acayip bi göbek çıktı... sanarsın 3 aylık hamileyim... nedir bu ya...çok ta yemek yemiyorum ama anlamadım sanırım gaz bu ama sabah kalkınca da aynı göbek...

kızlar ya ben de acayip bi göbek çıktı... sanarsın 3 aylık hamileyim... nedir bu ya...çok ta yemek yemiyorum ama anlamadım sanırım gaz bu ama sabah kalkınca da aynı göbek...

benimde biraz cikti canim ic karnim dar oldugu icin benim hemen cikiverdi ablamda oyleydi

önceden o göbeğin olmadığına eminmisin ? :125:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar bende hic bisey yok arada kasik agrisi disinda bazen diyorum acaba hamile degilmiyim fln ama hamile degilsem adet olurdum diye dusunuyorum yarin gidicez dr a bakalimm

Günaydın Hamilesinnben sende bizden birisin. İyi düşünüyoruz ve yarın gittiğinde hayırlı haberler ile gelip bize bilgi veriyorsun :)

Günaydın Hamilesinnben sende bizden birisin. İyi düşünüyoruz ve yarın gittiğinde hayırlı haberler ile gelip bize bilgi veriyorsun :)

insallah canimm yarin gelir gelmez yazicam size ama burada kalp atislarini hemen dinletmiyolar 13 hafta yada daha buyukken ekranda belki gorebilirim :26:

benimde biraz cikti canim ic karnim dar oldugu icin benim hemen cikiverdi ablamda oyleydi
benm ikinci gebeliğim,ilkinde bu kadar değildi,akşamları oluodu ama sabah geciyodu... şimdi sabah ta aynı akşamda.... bazıları ikinci de daha erken cıkar diyo ama bu kadar olması sasırtıyo beni...

önceden o göbeğin olmadığına eminmisin ? :125:
yok arkadasım eminim. az bi göbek vardı ama bu kadar değildi. zaten fazla kilolu da değilim....

gobekler foraaaaaaaaa

içinde hediye olduğundandır bence...

bide kabızlık felan varsa otomatikman içerisi dolu...ilk aylarda bağırsak tembelliği sıkça rastlanan bir durum...geçer bence...

insallah canimm yarin gelir gelmez yazicam size ama burada kalp atislarini hemen dinletmiyolar 13 hafta yada daha buyukken ekranda belki gorebilirim :26:

Olsun dinletmesin ama kalp atışları var demesi yeterli olur sana . Zaten her doktor dinletmiyormuş . Kimisi zararlı görüyormuş. İiçimizde birşey büyütüyoruz düşünsenize bi canlı var komik ve güzel

benimde yuzumde tebessum ettindin tatlimm yaa

coook guzelllll

ama sanki o sesi duyunca daha çok inanılıyor...

ya bide düşünsenize eskiden kadın 9 ay bekliyor sonra doğum yapıyor kız mı erkekmi ozaman oluyor hele ikizse tam süpriz oluyor...

ya bide düşünsenize eskiden kadın 9 ay bekliyor sonra doğum yapıyor kız mı erkekmi ozaman oluyor hele ikizse tam süpriz oluyor...

yine bizler sansliyiz saglikli olsunlar da gercekten onemi yok olsun dumiyim kalp atislarini elbet bi gun duyarimm :26:

gobekler foraaaaaaaaa
ha ha ha hayyyyyyy.......
göbüşlerimiz bebiş dolsun.....
içinde hediye olduğundandır bence...

bide kabızlık felan varsa otomatikman içerisi dolu...ilk aylarda bağırsak tembelliği sıkça rastlanan bir durum...geçer bence...

hımmmmmm tabi hediye simdi yerlesmeye calısıyo....
ondandır...
ama dediğin gibi de olabilir. zaten kabızlık sorunum vardı...şimdi daha beter oldu tabi.. yapacak bişey yok bol bol su içerek çözmeye calışcaz... ama hamilelik psikolojisine sokuyo beni iyi oluo. yoksa bel ağrısı ve arada karın ağrısından başak belirtiyok.... göbüşe bakınca hamileyim diyorum

kizlar nette mesela 6 haftalik diyo doktorlar niye 1 hafta geriden soyluyo :26:

Hakikaten ya insanlar doktor yüzü göremeden bi ebenin bakması ile hamile olduklarını anlıyorlarmış. Sonra süpriz gelsin bakalım .bize şimdi teknoloji bile yetmiyor. Herşey hemen olsun hemen öğrenelim istiyoruz.

4 aylık hamile olan arkadaşım var cinsiyetini öğrenecek pzt günü bana diyorki hiç merak etmiyormusun ne olacağını :)
Sanırım biraz daha büyüteyim içimde ölece meraklanmaya başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…