Hoşbulduk canımBen aşılama ile hamile kaldım sata göre 8 haftalık görünüyor ama doktorum 4 haftalık dedi.Perşembe günü 22 şubatta 5 haftanın içinde olucam normalmiş doktorun dediğine göre
kızlar ya ben de acayip bi göbek çıktı... sanarsın 3 aylık hamileyim... nedir bu ya...çok ta yemek yemiyorum ama anlamadım sanırım gaz bu ama sabah kalkınca da aynı göbek...
kızlar ya ben de acayip bi göbek çıktı... sanarsın 3 aylık hamileyim... nedir bu ya...çok ta yemek yemiyorum ama anlamadım sanırım gaz bu ama sabah kalkınca da aynı göbek...
Gunaydin kizlarbende hic bisey yok arada kasik agrisi disinda bazen diyorum acaba hamile degilmiyim fln ama hamile degilsem adet olurdum diye dusunuyorum yarin gidicez dr a bakalimm
Günaydın Hamilesinnben sende bizden birisin. İyi düşünüyoruz ve yarın gittiğinde hayırlı haberler ile gelip bize bilgi veriyorsun :)
benimde biraz cikti canim ic karnim dar oldugu icin benim hemen cikiverdi ablamda oyleydi
benm ikinci gebeliğim,ilkinde bu kadar değildi,akşamları oluodu ama sabah geciyodu... şimdi sabah ta aynı akşamda.... bazıları ikinci de daha erken cıkar diyo ama bu kadar olması sasırtıyo beni...benimde biraz cikti canim ic karnim dar oldugu icin benim hemen cikiverdi ablamda oyleydi
yok arkadasım eminim. az bi göbek vardı ama bu kadar değildi. zaten fazla kilolu da değilim....önceden o göbeğin olmadığına eminmisin ? :125:
benm ikinci gebeliğim,ilkinde bu kadar değildi,akşamları oluodu ama sabah geciyodu... şimdi sabah ta aynı akşamda.... bazıları ikinci de daha erken cıkar diyo ama bu kadar olması sasırtıyo beni...
yok arkadasım eminim. az bi göbek vardı ama bu kadar değildi. zaten fazla kilolu da değilim....
insallah canimm yarin gelir gelmez yazicam size ama burada kalp atislarini hemen dinletmiyolar 13 hafta yada daha buyukken ekranda belki gorebilirim :26:
Olsun dinletmesin ama kalp atışları var demesi yeterli olur sana . Zaten her doktor dinletmiyormuş . Kimisi zararlı görüyormuş. İiçimizde birşey büyütüyoruz düşünsenize bi canlı varkomik ve güzel
Olsun dinletmesin ama kalp atışları var demesi yeterli olur sana . Zaten her doktor dinletmiyormuş . Kimisi zararlı görüyormuş. İiçimizde birşey büyütüyoruz düşünsenize bi canlı varkomik ve güzel
ama sanki o sesi duyunca daha çok inanılıyor...
ya bide düşünsenize eskiden kadın 9 ay bekliyor sonra doğum yapıyor kız mı erkekmi ozaman oluyor hele ikizse tam süpriz oluyor...
ha ha ha hayyyyyyy.......gobekler foraaaaaaaaa
içinde hediye olduğundandır bence...
bide kabızlık felan varsa otomatikman içerisi dolu...ilk aylarda bağırsak tembelliği sıkça rastlanan bir durum...geçer bence...
ama sanki o sesi duyunca daha çok inanılıyor...
ya bide düşünsenize eskiden kadın 9 ay bekliyor sonra doğum yapıyor kız mı erkekmi ozaman oluyor hele ikizse tam süpriz oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?