sağ salim kucağına al büyüüt yavrunu inşallah darısı bize olsun
bende de yoktu ama sayfanın birinde var birinde yok gelip gidiyor
canım nazar olmuştur oku kendine bol bol özellikle nas,felak ve ayetel kürsiyi oku
bende de hiç gelmedi acaba biz sütü az analardan mı olacaz bol olsun yaa sütümüz ben ek gıda taraftarı değilim
canım nazar olmuştur oku kendine bol bol özellikle nas,felak ve ayetel kürsiyi oku
bende de hiç gelmedi acaba biz sütü az analardan mı olacaz bol olsun yaa sütümüz ben ek gıda taraftarı değilim
Benim goguslerimden 27. Haftada sari süu gbi biseylet gelmeye basladi halen dhada geliyo bazen cok geliyo bazen hic gelmyo o gelen sari su agiz sutu diye geciyo o sutu bebegin icmesi gerekmis bndn halen dha geliyo kizim yarin icicek hayirlisiyla sutten baska bi lekelenmem olmadi hic kan falan gelmedi vajinamdan o yonden cok sanslydm ama gogsndn gelen o siviyi kendn sikarak cikartirsan o erken dogumu tetikliyo rahimin kasilmasini sagliyo bilgin olsun sut gelmesi erkn dogum belirtisi degl sdce goguslerindeki sut kanallari aciliyo sikma yani canini
canım ınan duşta bıle dırek ustune su tutmuyorum kendılıgınden gelıyo lekelenme derken onu kstettım yanı leke leke gıbı oluyo gogus kısmı pijamamın nokta nokta hemen hemen her gun oluyo ama dedım ya fark ettım gunduz olmuyo sutyenlerımde bişi yok gece sıkışıyomu kolumla dıger gogsumun arasında bılmıyorum sütyen aldım daha yenı acaba sııstırıyormu dıye ama gece sutyensız yatıroum ınş. bızde senın gıbı son ana kadar gelırız
cnm ben penye sütyen aldım kıyafetin göğüs ucuna sürtündüğünden geliyordur..yatarken bile bu çamaşır var hep üstümde..yoksa hep uyarılıyor uçları rahatsız oluyorum
evet ebede dedı uyarılmasın bende dedımkı içimden ne uyarılcak oyle bı ortam olmuyoki ama denıcem bende sutyenle yatmayı sağol canım bırde bunu denıyeyım haklı olabılırsın
Selam annisler ben melegime prensesime nasipse yarn sabah kavusuyorum sezeryanla denizimin bugun icerde gecirdigi son gunu yarn kucagmda olucak cok heyecanliyim
benimde senin gibi yaşım küçük Cnm ama bebisler gelince çok iyi bir anne olacagimiza inanıyorumBenim goguslerimden 27. Haftada sari süu gbi biseylet gelmeye basladi halen dhada geliyo bazen cok geliyo bazen hic gelmyo o gelen sari su agiz sutu diye geciyo o sutu bebegin icmesi gerekmis bndn halen dha geliyo kizim yarin icicek hayirlisiyla sutten baska bi lekelenmem olmadi hic kan falan gelmedi vajinamdan o yonden cok sanslydm ama gogsndn gelen o siviyi kendn sikarak cikartirsan o erken dogumu tetikliyo rahimin kasilmasini sagliyo bilgin olsun sut gelmesi erkn dogum belirtisi degl sdce goguslerindeki sut kanallari aciliyo sikma yani canini
slm kızlar nasılsınız
bugün hava çok sıcak bunaldım.bu arada kızlar namazinizi oturarak kılın
çünkü 5.ayda dr bana eğilme dedi çünkü edilince benim karnım ağrıyor
benimde senin gibi yaşım küçük Cnm ama bebisler gelince çok iyi bir ayrılacağımıza inanıyorum
inşallah kizini sağ salim kucağına alırsın Cnm bizleri haberdar et.daha bizim doğuma çok var zaman geçmiyor
ben 7.ayıma kadar normal ayakta kıldım doktoruma bişi demedim kasılmalarım ondan mı olmuş olabilir acaba şimdi de ayağa kalkamıyorum yatıyorum namazlarım kaldı hep(((((((((((
Kızlar dünde aordum aynı soruyu ama kimsecikler cvp vermedi bana(( adet tarihiniz yaklaşınca belirtileriniz oluyo mu karın ağrısı falan benim hepside oluyoda (
Bende ilk aylarda oluyordu artık olmuyor çok şükürKızlar dünde aordum aynı soruyu ama kimsecikler cvp vermedi bana(( adet tarihiniz yaklaşınca belirtileriniz oluyo mu karın ağrısı falan benim hepside oluyoda (
Merhaba cnm.Ben ayda bir eve temizlikçi çağırıyorum,kendim arada evi süpürüyorum siliyorum ama sonra belim çok ağrıyor..Bu saatten sonra kapı cam imkansız bizde..mrb arkadaslar nasılsınız?ev ıslerı ıle aralar nasıl yapabılıyormusunuz.ınsan cok yoruluyor
mrb arkadaslar nasılsınız?ev ıslerı ıle aralar nasıl yapabılıyormusunuz.ınsan cok yoruluyor
cnm bende arkadaş gibi yaşıyorm eşimle hiç birlikte olmadık :) hala da aynıyız..benim göğüslerim normalde de çok hassas..nasıl emzircem diye düşünüyorm şimdiden doktorm fazla uyarmazsan yara olmaz dedi..zaten ilişki yok dedim o da çamaşır giy dedi penyelerden..bi de son ay krem vercekmiş..ben o konuda çok titizim kendi elim bile değince canım yanıyo...çamaşır çok rahat oluyo ve uyarılmıyo da penye al sıkmasın alttan üstten
aynen bana da namaz da eğilmek zor geliyor karnım çok büyük olmadığı halde oturup kalkerken zorlanıyorum namazda karnımın ağırlığını ve baskısını hissediyorumCanım benimde gelmedi. Gelir insallah ya. Hiç takmıyorum bu konuyu. Doguma yakın baslar gelmeye
Bu arada kızlar ben oturarak kılıyorum namazı. Eğilmek artık cok zor geliyor bana.
Kızlar dünde aordum aynı soruyu ama kimsecikler cvp vermedi bana(( adet tarihiniz yaklaşınca belirtileriniz oluyo mu karın ağrısı falan benim hepside oluyoda (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?